pantelis1971 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει το προστατευτικό τζαμακι της οθόνης?? Έσπασε ενός φίλου και θέλει να παραγγείλει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει το προστατευτικό τζαμακι της οθόνης?? Έσπασε ενός φίλου και θέλει να παραγγείλει. Ευχαριστώ δες εδώ http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Glass-Replacement-For-LG-E610-Optimus-L5-White-Tools-/281162885496?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item41769d2978 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό το έχω πάρει για δώρο το 2012.Σήμερα ο ιδιοκτήτης(δεν ασχολειται πολυ με αυτα) ανακαλυψε ενα update.Δεν ειχε κανει κανενα μεχρι τοτε.Ειχε το icecream οταν το αγόρασα.Πόσα πήρε μέχρι τώρα;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Κάποιος που να ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 http://theunlockr.com/rooting-jailbreaking/android-rooting-how-tos/lg-rooting-how-tos/lg-optimus-l5-rooting-how-tos/ μολις το εκανα με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 την έκδοση για vodafone ή την κανονική έκανες root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Υπάρχει τρόπος και για το official jelly bean.μέσω του LG pc suite .Έκδοση βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 την έκδοση για vodafone ή την κανονική έκανες root ; Την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Θέλω να πάρω ένα κινητό δώρο και είδα αυτό το οποίο το βρίσκω καινούριο στα 80 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω αν με καμιά τελευταία αναβάθμιση δε γίνεται πλέον root. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με custom kernel να ανεβάσω τη συχνότητα από τα 800 γύρω στα 900 ή στο 1ghz χωρίς να υπάρχει θέμα. Δε με ενδιαφέρουν kitkat κλπ, το ICS είναι αρκετό. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Σε αυτή την τιμή, βρίσκεις κινέζικο πέντε φορές καλύτερο. Αν επιμείνεις στην επιλογή σου, να ξέρεις ότι τα 512 ραμ και ο επεξεργαστής του είναι πολύ λίγος, όπως και η οθόνη του που θεωρείται αρκετά παρωχημένη. Ακόμα παιδεύομαι με τις μεμβράνες για να μη γρατζουνιστεί. Όσο για αναβάθμιση, καλύτερα να την αποφύγεις, μιας και κατά την γνώμη μου, το κινητό μάλλον έχασε σε ταχύτητα παρά κέρδισε σε χαρακτηριστικά από αυτήν. Για ρουτ και τα σχετικά, όλα γίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Σε αυτή την τιμή, βρίσκεις κινέζικο πέντε φορές καλύτερο. Αν επιμείνεις στην επιλογή σου, να ξέρεις ότι τα 512 ραμ και ο επεξεργαστής του είναι πολύ λίγος, όπως και η οθόνη του που θεωρείται αρκετά παρωχημένη. Ακόμα παιδεύομαι με τις μεμβράνες για να μη γρατζουνιστεί. Όσο για αναβάθμιση, καλύτερα να την αποφύγεις, μιας και κατά την γνώμη μου, το κινητό μάλλον έχασε σε ταχύτητα παρά κέρδισε σε χαρακτηριστικά από αυτήν. Για ρουτ και τα σχετικά, όλα γίνονται... Κοίτα, όσον αφορά τα κινέζικα έχω βρει ΠΟΛΛΑ γύρω στα 100 με χαρακτηριστικά τούμπανο... Βλ. κλώνους S4, κάνα Xiaomi ξέρω γω... Αλλά τα φοβάμαι. Μου δίνουν την εντύπωση ότι περνούν από λιγότερους ελέγχους ασφαλείας, όσο παλιομοδίτικος και αν ακούγομαι. Και το κινητό είναι για την αγαπημένη μου μητέρα, οπότε θέλω κάτι το καλό και ασφαλές όταν το λειτουργεί :rolleyes: Θα μου πεις το κακό μπορεί να γίνει και με αηφόνι και με γαλαξία... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κοίτα, όσον αφορά τα κινέζικα έχω βρει ΠΟΛΛΑ γύρω στα 100 με χαρακτηριστικά τούμπανο... Βλ. κλώνους S4, κάνα Xiaomi ξέρω γω... Αλλά τα φοβάμαι. Μου δίνουν την εντύπωση ότι περνούν από λιγότερους ελέγχους ασφαλείας, όσο παλιομοδίτικος και αν ακούγομαι. Και το κινητό είναι για την αγαπημένη μου μητέρα, οπότε θέλω κάτι το καλό και ασφαλές όταν το λειτουργεί :rolleyes: Θα μου πεις το κακό μπορεί να γίνει και με αηφόνι και με γαλαξία... Τα ίδια πίστευα και εγω μέχρι που πήρα κινέζο και αμέσως κατάλαβα ποσο κορόιδο ήμουν που έδινα λεφτά σε σαβουρες τηλέφωνα. Το l5 τι είχα πάρει δώρο στη γυναίκα μου και το είχα πληρώσει 180€ είναι ενα άχρηστο τηλέφωνο μάπα οθόνη αργό του θανατα . Αν πάρεις σοβαρό κινεζικό lenovo xiaomi zte huawei δεν θα εχεις κάποιο πρόβλημα μην πεταξεις τα λεφτά σου. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κοίτα, όσον αφορά τα κινέζικα έχω βρει ΠΟΛΛΑ γύρω στα 100 με χαρακτηριστικά τούμπανο... Βλ. κλώνους S4, κάνα Xiaomi ξέρω γω... Αλλά τα φοβάμαι. Μου δίνουν την εντύπωση ότι περνούν από λιγότερους ελέγχους ασφαλείας, όσο παλιομοδίτικος και αν ακούγομαι. Και το κινητό είναι για την αγαπημένη μου μητέρα, οπότε θέλω κάτι το καλό και ασφαλές όταν το λειτουργεί :rolleyes: Θα μου πεις το κακό μπορεί να γίνει και με αηφόνι και με γαλαξία... Στο ξαναλέω, μη σε παρασέρνουν οι αηδίες για μάπα ποιότητα και τα σχετικά. Στα 100 δολάρια παίρνεις κάτι πάρα πολύ αξιόλογο από Ασία μεριά, και τώρα τελευταία μάλιστα σε δυο μέρες το έχεις στα χέρια σου! http://www.merimobiles.com/greece-warehouse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts