Jump to content

[ROM] NIKPAPAKOS ICS 4.0.4 XWLPU

nikpapakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δεν τους έχω συγκρίνει. Αφού ο dice μου παίζει απροβλημάτιστα μέχρι και αρχεία 19~20Gb δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για δοκιμές απο την μεριά μου. Πιθανότατα να είναι πιο ελαφρύς ο MX. Αλλά για πιο λόγο αφού δεν έχω πρόβλημα έτσι όπως είμαι?

συμφωνώ και σε ευχαριστώ για την απάντηση :respect:

σχετικά με pdf viewer? κάποια απάντηση?

SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 228
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα...πραγματικα με την ρομ σου εχω μεινει πολυ ευχαριστημενοσ...το μονο θεμα που εχω ειναι στην εγγραφη βιντεο...χανεται ο ηχοσ για 5 δευτερολεπτα,ερχεται για δυο κλπ...υπαρχει τροποσ να επαναφερω το αρχικο mod?...ευχαριστω :)

• 8 months later...

Θέλω μέσα από το thread να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον Νικ, καθότι συμπληρώνω 1 χρόνο με το S2 και την *εκπληκτική* ROM που έχει φτιάξει. Δεν παρακολουθώ εδώ και καιρό τις εξελίξεις στο S2, αλλά, έχοντας στενή επαφή με το Android σε άλλες εκδόσεις και άλλες συσκευές, συνειδητοποιώ ότι ο Νικ πριν από 1 χρόνο μας είχε δώσει *ακριβώς* ό,τι χρειαζόμασταν για να Δουλεύουμε Χωρίς Κανέναν Συμβιβασμό. Το μόνο που με τρώει μερικές φορές είναι τί θα μας είχες δώσει, αγαπητέ, έτσι και κράταγες 3 μήνες ακόμα το S2!

:respect: :respect: :respect: :respect:

:thanks: :thanks: :thanks: :thanks:

SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

• 1 month later...
Γειά! μέχρι στιγμής εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την Cyanogenmod στον γαλαξια 2 και σκέφτομαι να δοκιμάσω την συγκεκριμένη. Σχετικά με την αξιοπιστία της ρομ, είχατε κάποιο πρόβλημα? κολληματάκια ή κάτι που να μην λειτουργεί?