Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω οτι οι συσκευες ερχομτια με το morelocale προεγκαταστημενο κατι συμβαινει εδω

Και όμως,εγώ που είχα αγοράσει από ένα scroutzομαγαζο ένα DS ήταν κανονικά με τις ζελατινες του,αυτοκόλλητα ασφαλείας και είχε μέσα το Morelocale2.

Από πιο μαγαζί το πήρες;;

Edited by petros11

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως είναι όντως παράξενο να είχε το morelocale... Αν δεν είναι κιόλας στο system (που δεν έχει λόγω να είναι), κάτι παράξενο συμβαίνει ;)
Τhe end of an era...

Εντάξει δεν νομίζω ότι φτάνει στο νούμερο που λες, τουλάχιστον με 3G. 3 ώρες browsing καλά είναι.

Φυσικα και θα έχει λιγότερο χρόνο σε αποκλειστικά 3g browsing.

Όχι μόνο αυτο αλλα και οποιαδήποτε άλλη συσκευη. Σε καμία περίπτωση όμως 3 ώρες.

Και όμως,εγώ που είχα αγοράσει από ένα scroutzομαγαζο ένα DS ήταν κανονικά με τις ζελατινες του,αυτοκόλλητα ασφαλείας και είχε μέσα το Morelocale2.

Από πιο μαγαζί το πήρες;;

Γίνεται μπορούν να το περάσουν χωρίς να βγάλουν τις ζελατινες της συσκευής.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φυσικα και θα έχει λιγότερο χρόνο σε αποκλειστικά 3g browsing.

Όχι μόνο αυτο αλλα και οποιαδήποτε άλλη συσκευη. Σε καμία περίπτωση όμως 3 ώρες.

Δε καταλαβαίνω πως πιάνεις αυτά τα νούμερα που αναφέρεις.Δε δε αμφισβητώ απλά μου φαίνεται περίεργο.:)

Εγώ το χρησιμοποιώ πρακτικά μόνο για browsing και αν μου βγάλει τις 3 ώρες σερφάρισμα με 3G και τη φωτεινότητα στο 1/3 λέω πάλι καλά-Το φορτίζω κάθε βράδυ οπότε μου κρατά συνολικά περίπου 15 ώρες.Οι εφαρμογές που τρέχουν είναι ελάχιστες, και με κλειστή οθόνη η μπαταρία που χάνω είναι φυσιολογική.Κλήσεις δε κάνω το πολύ 2-3 λεπτά τη μέρα και το internet το ανοίγω μόνο όταν θέλω να σερφάρω και όχι notifications.

Αλλάζω συχνά συσκευές και τα νούμερα που αναφέρεις δε τα έχω πιάσει ποτέ.

Με το sensation πχ αν έπιανα δυόμιση ώρες έκανα κολωτούμπες, αν και αυτό το είχα πάρει μεταχειρισμένο και η μπαταρία του δε πρέπει να ήταν σε καλή κατάσταση.Και με το Galaxy S2 πάλι μου έδεινε από όσο θυμάμε όταν το είχα γύρω στις 3 ώρες όπως και το HOX.

Edited by tasgr86

Δε καταλαβαίνω πως πιάνεις αυτά τα νούμερα που αναφέρεις.Δε δε αμφισβητώ απλά μου φαίνεται περίεργο.:)

Εγώ το χρησιμοποιώ πρακτικά μόνο για browsing και αν μου βγάλει τις 3 ώρες σερφάρισμα με 3G και τη φωτεινότητα στο 1/3 λέω πάλι καλά-Το φορτίζω κάθε βράδυ οπότε μου κρατά συνολικά περίπου 15 ώρες.Οι εφαρμογές που τρέχουν είναι ελάχιστες, και με κλειστή οθόνη η μπαταρία που χάνω είναι φυσιολογική.Κλήσεις δε κάνω το πολύ 2-3 λεπτά τη μέρα και το internet το ανοίγω μόνο όταν θέλω να σερφάρω και όχι notifications.

Αλλάζω συχνά συσκευές και τα νούμερα που αναφέρεις δε τα έχω πιάσει ποτέ.

Με το sensation πχ αν έπιανα δυόμιση ώρες έκανα κολωτούμπες, αν και αυτό το είχα πάρει μεταχειρισμένο και η μπαταρία του δε πρέπει να ήταν σε καλή κατάσταση.Και με το Galaxy S2 πάλι μου έδεινε από όσο θυμάμε όταν το είχα γύρω στις 3 ώρες όπως και το HOX.

Οι 4.5 ώρες είναι ο χρόνος που παρέμεινε η οθόνη ανοιχτή. Σ αυτη την διαρκεια εκτος απο browsing έγιναν και οι υπόλοιπες εργασίες μου που απαιτούν ανοιχτή οθόνη. Κατα 95 % χρησιμοποιήθηκε η wifi σύνδεση. Εκτός απο ΒΤ και GPS δεν κλεινω τίποτα άλλο.

Δεν έπαιξα παιχνίδια. Με wifi δεν είναι υπερβολικός χρόνος οι 4.5 ώρες browsing.

Στο τεστ αυτονομίας που έκανε το gsmarena έπιασε τίσως 4.20' με άστρωτη μπαταρία και με την αρχικη ρόμ.

Η μπαταρία με τέτοια χρήση οθόνης μου βγάζει 15-16 ώρες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα σας , μετα απο 20 μερες με το xoh μπορω να δηλωσω και εγω απολυτα ικανοποιημενος... δεν εχω πιασει το s3 να το επεξεργαστω οποτε δεν ξερω τι γινετε με αυτο το τερας... στην αρχη ειχα ξενερωσει λιγο με καποια πραματακια που μου λειπαν ( πρωην κατοχος s2) αλλα πανω στην βδομαδα επεσε ξεκλειδωμα , ροοτ και revolution rom.... η διαφορα τρομερη !!!

το μονο που δεν μου κα8οταν καλα ηταν το sense , ομορφο , πρακτικο ,ευχρηστο αλλα αργοοοοο!!!

οποτε κουμπωσα τον launcher του s3..... μεχρι και 7 φορες πιο γρηγορος ! και κρατησα μονο το υπεροχο ξεκλειδωμα του sense.... αυτα τα λιγα... καλο καλοκαιρι....

καλησπερα σε ολους,θελω τα φωτα σας,εχω βρει να αγορασω ενα htc one x black,θα του δωσω το δικο μου samsung galaxy s2 και 110 ευρω αξιζει να κανω τη συναλλαγη η οχι και πως μπορω να δω αν το κινητο ειναι ελληνικο?ευχαριστω προκαταβολικα

Πριν την ερωτηση σου αναρωτησου το γιατι το πουλαει, δεν ξερω αν ηδη γνωριζεις, αλλα δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες. Οπως και να χει πρεπει να το δινει με την αποδειξη αγορας αφ ενος για να δεις προελευση και αφ ετερου να καλυπτεσαι απο την εγγυηση.

καλησπερα σας , μετα απο 20 μερες με το xoh μπορω να δηλωσω και εγω απολυτα ικανοποιημενος... δεν εχω πιασει το s3 να το επεξεργαστω οποτε δεν ξερω τι γινετε με αυτο το τερας... στην αρχη ειχα ξενερωσει λιγο με καποια πραματακια που μου λειπαν ( πρωην κατοχος s2) αλλα πανω στην βδομαδα επεσε ξεκλειδωμα , ροοτ και revolution rom.... η διαφορα τρομερη !!!

το μονο που δεν μου κα8οταν καλα ηταν το sense , ομορφο , πρακτικο ,ευχρηστο αλλα αργοοοοο!!!

οποτε κουμπωσα τον launcher του s3..... μεχρι και 7 φορες πιο γρηγορος ! και κρατησα μονο το υπεροχο ξεκλειδωμα του sense.... αυτα τα λιγα... καλο καλοκαιρι....

Δηλαδη το έκανες Siii με εμφάνιση ΟΝΕ Χ :D

Κωστα καλησπερα. Ερωτηση. Επεσε ενα HTC One X στα χερια μου και βλεπω πως για μια ακομη φορα η HTC δεν βαζει καλα ακουστικα στις συσκευες της. Οπως και στα Sensation κλπ ο ηχος απο το ακουστικο (κατα τη διαρκεια της κλησης) ειναι ελαφρως buzzing (crackling) και σιγουρα μακρια απο τις υλοποιησεις των κορεατων (samsung).

Τι αποψη εχεις? Εισαι ευχαριστημενος?

Πριν την ερωτηση σου αναρωτησου το γιατι το πουλαει, δεν ξερω αν ηδη γνωριζεις, αλλα δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες. Οπως και να χει πρεπει να το δινει με την αποδειξη αγορας αφ ενος για να δεις προελευση και αφ ετερου να καλυπτεσαι απο την εγγυηση.

δε ξερω γιατι το πουλαει παντως μου ειπε οτι αγορασμενο απο ενα καταστημα στο μαρουσι δε θυμαμαι πως το ειπε αλλα εχει αποδειξει και εγγυηση κανονικα τη πρεπει να κοιταξω η να το παρω να μου πει καποιο νουμερο το κινητου για να δω αν ειναι ελληνικο?

δε ξερω γιατι το πουλαει παντως μου ειπε οτι αγορασμενο απο ενα καταστημα στο μαρουσι δε θυμαμαι πως το ειπε αλλα εχει αποδειξει και εγγυηση κανονικα τη πρεπει να κοιταξω η να το παρω να μου πει καποιο νουμερο το κινητου για να δω αν ειναι ελληνικο?

OK αφου λεει οτι ειναι απο ελληνικο μαγαζι ΟΚ. Για να το επαληθευσεις κανε ενα τηλ. στην HTC HELLAS και δωσε τον αριθμο ΙΜΕΙ, και

και αυτοι θα σου πουν, οπως ειπαν και σε μενα. Το ΙΜΕΙ αναγραφεται ή στην αποδειξη ή στις ρυθμισεις του κιν. στην ενοτητα About--> Phone identity, ή σε κατι αυτοκολητακια μεσα στην συσκευασια, δεν ξερω πως αναγραφεται στα ελληνικα γιατι στο δικο μου το εχω στα Αγγλικα.

Edited by N3M3SYS

το θεμα ειναι οτι θα βρεθουμε αυριο πως θα παρω την htc αλλος τροπος δεν υπαρχει να δω αν ειναι ελληνικο?καποιο αυτοκολλητο στο κουτι καποια νουμερα στη version του κινητου????βασικα δεν ξερω αν αξιζει σε χρωματα τις οθονης ταχυτητα και τετοια αξιζει η οχι

Παιδια η PARANOIDANDROID rom τωρα και στο one x .Τα πραγματα γίνονται ολο και καλύτερα :up::up:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1727657

Samsung galaxy s21+

αν ειναι ελληνικο στο εξωτερικο αναγραφονται τα χαρακτηριστικα του κινητου στην ελληνικη γλωσσα.

ωραιος αδερφε αξιζει να το αλλαξω απο το galaxy s2

Βασικο: ΜΗ βιαζεσαι για να μη μετανιωνεις μετα. Αυτο που λεει ο φιλος v@gelis ισχυει. Τωρα για το αν αξιζει? Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, αλλα γιατι δεν πηγαινεις σε ενα καταστημα που ειναι ανοικτο, απο βδομαδα, να το δεις και να το πιασεις.

Βασικο: ΜΗ βιαζεσαι για να μη μετανιωνεις μετα. Αυτο που λεει ο φιλος v@gelis ισχυει. Τωρα για το αν αξιζει? Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, αλλα γιατι δεν πηγαινεις σε ενα καταστημα που ειναι ανοικτο, απο βδομαδα, να το δεις και να το πιασεις.

το χω δει στα media και μ αρεσε αλλα διαβασα για χαλια γραφικα σε ταινιες και βιντεο γι αυτο ρωταω ποιο πολυ αρα του στελνω μηνυμα αν γραφει απο εξω στα ελληνικα και αν ναι το περνω!!!!!!!!!!!!!

Κωστα καλησπερα. Ερωτηση. Επεσε ενα HTC One X στα χερια μου και βλεπω πως για μια ακομη φορα η HTC δεν βαζει καλα ακουστικα στις συσκευες της. Οπως και στα Sensation κλπ ο ηχος απο το ακουστικο (κατα τη διαρκεια της κλησης) ειναι ελαφρως buzzing (crackling) και σιγουρα μακρια απο τις υλοποιησεις των κορεατων (samsung).

Τι αποψη εχεις? Εισαι ευχαριστημενος?

Βαγγέλη δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να μ ενοχλει. Ούτε στην αρχη που η αλλαγη ήταν πρόσφατη και θα μου χτυπαγε η διάφορα.

Εδω πάντως το ONE πωλείται 50€ ακριβότερα απο Samsung Siii το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και κοστίζει 550€. Απλα δεν τα έχουν σε εκτίμηση τα Samsung.http://img534.imageshack.us/img534/5963/1340479480619.jpg

Edited by Te_salat

Σκέφτομαι να αγοράσω τα urbeats earphones. Αν γνωρίζεται συνεργάζονται σωστά με τη συσκευη; Λειτουργούν και σαν hands free; Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια αλλα μέχρι 50€. Απλά θα ήθελα κατι καλύτερο απο αυτα που ειναι μαζι στη συσκευη, κυρίως για μουσική.

Βαγγέλη δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να μ ενοχλει. Ούτε στην αρχη που η αλλαγη ήταν πρόσφατη και θα μου χτυπαγε η διάφορα.

Δεν ξερω Κωστα, εχω πολλες προσλαμβανουσες απο κινητα (περασα παλι το τελευταιο διαστημα απο ολα) και η HTC συνεχιζει να παιζει με μετρια ακουστικα.

Για παραδειγμα αυτο του Galaxy S III ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε κινητο τα τελευταια χρονια.

Θα γραψω και τις εντυπωσεις μου τις επομενες ημερες.

Το σιγουρο ειναι πως ειναι σε πολλους τομεις ανωτερο απο το S III και για πρωτη φορα μετα απο χρονια βλεπω υλοποιηση της HTC να κινειται σε τοσο υψηλα επιπεδα (αν θυμασαι το ειχα γραψει και οταν το πρωτοειδα, πριν απο καιρο).

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας,αν μου πει οτι ειναι ελληνικο τοτε το περνω ,το μονο που ειδα τωρα και με ξενερωσε ειναι οτι δε θα μπορω να το λειτουργησω αυριο γιατι πρεπει να παω να κανω τη καρτα sim μικρη

παιδια μαλλον το πεταξε αυτος το χαρτι απο εξω για να δω αν ειναι ελληνικο πως αλλιως μπορω να δω αν ειναι ελληνικο???αν δεν ειναι ελληνικο να μην το παρω?????? Edited by haritos14

• The title was changed to HTC One X / X+