Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε καμία ενημέρωση για s off;

Ο βασικός λόγος που γουστάρω το android είναι γιατί θέλω να αλλάζω συνέχεια roms...Ειδικά για sense συσκευές η RHD του mike το έκανε turbo...αλλά με HTC dev χάνεις την εγγύηση......οπότε...το ρισκάρουμε η περιμένουμε κάτι νέο;;

πήρες λάθος συσκευή :p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα και φορτίζω (αφού το λέει ο κατασκευαστής). ;)

Μια απορία: στο S/N λέει HT24JW. Εδώ όμως το JW δεν αναφέρεται. Πού κατασκευάστηκε λοιπόν;

Να αναφέρω πως μου στείλανε και adaptor για φόρτιση διότι ο εργοστασιακός φορτιστής είναι αγγλικού τύπου. Το βιβλιαράκι της εγγύησης έχει κι ελληνικά. :shifty:

Στο χαρτί που υπάρχει έξω απο το κουτί γράφει που είναι φτιαγμένο.

πήρες λάθος συσκευή :p

Εxactly :D εδω έχουμε ένα iPhone με android :p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ενημερωτικά σας λέω ότι ο official browser ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία σε σχέση με άλλους. Εγω χρησιμοποιω τον Chrome (χθες δόθηκε νέα beta).

Ξέρετε για πιο λόγο έχει αναφερθεί κάτι επίσημα-ανεπίσημα?

Πάντως μετά το τελευταίο update έχει πέσει 5 βαθμούς μετά από μεγάλη χρήση!

τελεια εφαρμογη

Όντως φοβερό!!!! Από που το πήρες? Τιμή?

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

http://www.clove.co.uk

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Στο χαρτί που υπάρχει έξω απο το κουτί γράφει που είναι φτιαγμένο.

Όντως. Λέει Taiwan απλά η συντομογραφία δεν ξέρω τι είναι. Τέλος πάντων.

Δυστυχώς η συσκευή είναι branded O2. Τί σημαίνει αυτό; Αργώ να πάρω αναβαθμίσεις, κλπ ή η Ο2 είναι εντάξει με το θέμα;

Ξέρετε για πιο λόγο έχει αναφερθεί κάτι επίσημα-ανεπίσημα?

Πάντως μετά το τελευταίο update έχει πέσει 5 βαθμούς μετά από μεγάλη χρήση!

Κοιτα εγω βρίσκομαι σε χώρα που έχουμε κάθε μέρα 37°+ οπότε λογικό είναι να την ακούει η συσκευη περισσότερο.

Παρόλα αυτα δεν είναι κάτι υπερβολικο. Με τον chrome δεν ζεστενεται καν. Είναι πολυ ωραίος browser αλλα δεν έχει flash και το scrolling του δεν είναι σαν του official. Όχι ότι έχει πρόβλημα απλα όταν κανεις scrolling δεν έχει αυτο το πέταγμα.

Γενικα μετα το τελευταίο update η συσκευη λειτουργεί τέλεια σε όλους τους τομείς. Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι γρηγορη, τέλεια αίσθηση σε touching & scrolling. Μοναδικο lag αν μπορούμε να το πούμε έτσι είναι η καθυστέρηση όταν μπαίνεις να δεις τον καιρο. Προφανώς απο τα εφε που έχει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως εγώ παιδιά, έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής. Έχοντας διαβάσει σχετικά, το περίμενα μεν, αλλά είναι απίστευτο! Το έχω στα χέρια μου 3 ημέρες (έδωσα ανταλλαγή το Galaxy Nexus που είχα για "εταιρικό") και η πρώτη εντύπωση όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και την ταχύτητά του είναι υπεράνω κριτικής. Πάντως, προσωπικά δεν άντεξα και τo έκανα root... Με το HTCDev πρώτα ξεκλείδωμα του bootlader και μετά root. Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχα άλλο το ηλίθιο πακέτο εφαρμογών της Vodafone (αν και χρήστης Vodafone), καθώς το firmware μου είναι Vodafone-branded. Μετά, με το Titanium Backup, πέταξα όλα τα άχρηστα apps, και τώρα είμαι more than happy with it ;-) Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Πάντως αυτό που ανέφερα με την θερμοκρασία το παρουσιάζει όντως μόνο μετά από χρήση του browser. Με καμιά ώρα μυνήματα στο viber καμία ουσιαστική μεταβολή στην θερμοκρασία.

Πάντως εγώ παιδιά, έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής. Έχοντας διαβάσει σχετικά, το περίμενα μεν, αλλά είναι απίστευτο! Το έχω στα χέρια μου 3 ημέρες (έδωσα ανταλλαγή το Galaxy Nexus που είχα για "εταιρικό") και η πρώτη εντύπωση όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και την ταχύτητά του είναι υπεράνω κριτικής. Πάντως, προσωπικά δεν άντεξα και τo έκανα root... Με το HTCDev πρώτα ξεκλείδωμα του bootlader και μετά root. Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχα άλλο το ηλίθιο πακέτο εφαρμογών της Vodafone (αν και χρήστης Vodafone), καθώς το firmware μου είναι Vodafone-branded. Μετά, με το Titanium Backup, πέταξα όλα τα άχρηστα apps, και τώρα είμαι more than happy with it ;-)

Φίλε μου έχει σχετικό link με τη διαδικασία γιατί θέλω να το κάνω κι εγώ; Δεν μπορώ να ανοίγω τη συσκευή και να βλέπω την εικόνα της vodafone...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ξεκλειδωνοντας το με HTC dev, ουσιαστικά την παντρευεσαι την συσκευη. Θα πρέπει να το σκεφτείτε καλα.

Τελικά το πείρα σήμερα από wind με αναβάθμιση σε μαύρο οποίος θέλει άσπρο το έχει το κινητομανια 513€

Στα κλασικά τώρα το serial ht25 τα capacitive buttons φωτίζουν μέσα στην οθόνη όταν την ανάβω μέχρι να ανοίξει η οθόνη γιατί τα κουμπιά ανοίγουν ένα δευτ. Πιο νωρίς

Σε όλου συμβαίνει;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τελικά το πείρα σήμερα από wind με αναβάθμιση σε μαύρο οποίος θέλει άσπρο το έχει το κινητομανια 513€

Στα κλασικά τώρα το serial ht25 τα capacitive buttons φωτίζουν μέσα στην οθόνη όταν την ανάβω μέχρι να ανοίξει η οθόνη γιατί τα κουμπιά ανοίγουν ένα δευτ. Πιο νωρίς

Σε όλου συμβαίνει;

Ο χρόνος είναι μηδαμινος και λογικό να αντανακλά σε εντελώς μαύρο φόντο. Η οθόνη ενεργοποιηται πολυ πιο γρήγορα σε σχέση με το Sii.

Εγω δεν το παρατηρώ πάντως γιατι εμφανιζεται παραλληλα το δαχτυλίδι του ξεκλειδωματος το οποίο είναι ασήμι και δεν προλαβαίνω να δώ αν φωτίζουν τα κουμπιά μέσα στην οθόνη.

Έχω ένα θέμα με το WiFi , ενώ είναι ενεργό ,κάποιες φορές ενώ είμαι μπροστά στο router. Χαμηλώνει και ξαναδιναμωνει.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ!!

Παιδια η αποστολη μυνηματων γινεται κανονικα με 160 χαρακτηρες στα ελληνικα?

Παιδιά ξέρεις κανένας καμία παρόμοια εφαρμογή σαν την tubemate γιατί έχει μια δύο μέρες που έχει πρόβλημα και δεν μου κατεβάζει;

Παιδιά το έχω 3 μέρες και διαπιστώνω προβλημα στο WiFi . Μετά από συνεχή ροή διακόπτη από μόνο του και γυρίζει σε 3g.

Μήπως η επόμενη αναβάθμιση τα στρώση όλα αυτά ; Ξ να το στείλω χωρίς να περιμένω;

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ!!

Φίλε μου έχει σχετικό link με τη διαδικασία γιατί θέλω να το κάνω κι εγώ; Δεν μπορώ να ανοίγω τη συσκευή και να βλέπω την εικόνα της vodafone...

Καλημέρα

>> Όσον αφορά στο bootloader unlock, αποκλειστικά και μόνο στο HTCDev.com, με registration βέβαια

>> Για το root διάβασα το άρθρο που υπάρχει στο modaco

>> Για να πετάξεις τις εφαρμογές της Vodafone, χρειάζεσαι το Titanium Backup. Βρίσκεις την κάθε εφαρμογή που θες να πετάξεις στην καρτέλα "backup-restore" και απλά την κάνεις uninstall, προσπερνώντας τις "προειδοποιήσεις" που θα σου πετάξει.

>> Για να ξεφορτωθείς και το boot animation της vodafone, απλά το κάνεις rename με τον Root Explorer (το αρχείο βρίσκεται στο /system/media) και εγκαθιστάς ένα άλλο από τα 100άδες που κυκλοφορούν με flashάρισμα.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ! Αυτό που λέει παραπάνω ο Κώστας (Te_Salat) για το ότι το παντρεύεσαι μετά από ξεκλείδωμα με το HTCDev ισχύει και πρέπει να το έχεις κατά νου! Απλά, επειδή το δικό μου μετά θα το πάρει κολλητός φίλος που αφενός με ξέρει καλά και κυρίως ξέρει τι παίρνει, δεν με πολυ-απασχόλησε ιδιαίτερα... Είναι πάντως σίγουρα κάτι το οποίο χρήζει ώριμης σκέψης προ της απόφασης! Δεν υπάρχει επιστροφή. Ναι μεν μπορείς να ξανακλειδώσεις τον bootloader, αλλά όταν "σκάσει η άσχημη" αν δεν κάνω λάθος, η HTC βρίσκει εύκολα ότι αυτό το συγκεκριμένο τηλέφωνο είχε ξεκλειδωθεί και μπορεί να σου αρνηθεί την εγγύηση... (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με Κώστα)

Και πάλι καλημέρα σε όλους :happy:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Έχω ένα θέμα με το WiFi , ενώ είναι ενεργό ,κάποιες φορές ενώ είμαι μπροστά στο router. Χαμηλώνει και ξαναδιναμωνει.

Παιδιά το έχω 3 μέρες και διαπιστώνω προβλημα στο WiFi . Μετά από συνεχή ροή διακόπτη από μόνο του και γυρίζει σε 3g.

Μήπως η επόμενη αναβάθμιση τα στρώση όλα αυτά ; Ξ να το στείλω χωρίς να περιμένω;

Το ότι γυρίζει σε 3g σημαίνει ότι αποσυνδέετε από το WiFi.

Όταν πέφτει η ένδειξη (του WiFi) έχεις κανονικά inernet?

Το modem σου είναι linksys?

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Edited by Sorteps

...Το modem σου είναι linksys?...

Το modem του σπιτιού μου είναι Linksys (WAG200) και είχα αντιμετωπίσει διάφορα μικρο-προβλήματα πράγματι. Έβαλα ένα Thomson TG585-v8 και δεν είχα θέματα... Αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω όμως (προσωρινά) στο Linksys καθώς το Thomson το "έστειλε" ο (πολύ ήσυχος) ανιψιός μου στο πάτωμα και το διέλυσε! Πάντως, μέχρι στιγμής το HTC, όπως και το iPhone 4S παίζουν αδιάλειπτα με το Linksys. Στο PS3 έχω μόνο κάποια θεματάκια και στο iPhone 4 της κυράς...

Edited by costasp

Το modem του σπιτιού μου είναι Linksys (WAG200) και είχα αντιμετωπίσει διάφορα μικρο-προβλήματα πράγματι. Έβαλα ένα Thomson TG585-v8 και δεν είχα θέματα... Αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω όμως (προσωρινά) στο Linksys καθώς το Thomson το "έστειλε" ο (πολύ ήσυχος) ανιψιός μου στο πάτωμα και το διέλυσε! Πάντως, μέχρι στιγμής το HTC, όπως και το iPhone 4S παίζουν αδιάλειπτα με το Linksys. Στο PS3 έχω μόνο κάποια θεματάκια και στο iPhone 4 της κυράς...

Και εγώ το WAG 200 έχω για αυτό σε ρώτησα, βασικά το μόνο πρόβλημα που υπάρχει με το WAG200 είναι ότι δεν αφανίζετε η ένδειξη σήματος του WiFi σωστά επάνω στο κινητό κατά τα άλλα δεν έχει πρόβλημα. Το δικό μου (το one x) το έστειλα στο service γιατί είχε θέμα με το WiFi.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4139455#post4139455

Το ότι γυρίζει σε 3g σημαίνει ότι αποσυνδέετε από το WiFi.

Όταν πέφτει η ένδειξη (του WiFi) έχεις κανονικά inernet?

Το modem σου είναι linksys?

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Για branded συσκευές είναι επιβεβαιομενο ότι χάνεται η εγγύηση απο απαντητική επιστολή της htc.

Για τις υπόλοιπες συσκευές μετα απο πολυ διάβασμα το σίγουρο είναι ότι αν καεί η πλακέτα δεν έχεις εγγύηση. Αν όμως χαλάσει κάποιο hardware button κάτι μπορει να γίνει μετα απο επιμονή.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όταν το πουλησεις θα πιάσει τα μισά χρήματα. Τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Χ, κάποιος συμφορουμιτης αγόρασε απο αγγελία μέλους με πολλές αγοραπωλησίες, συσκευη η οποία είχε ξεκλειδωθεί χωρίς να ενημερωθεί ο αγοραστής.

@@ Όσοι έχετε πρόβλημα με το wifi να το ψάξετε στο router σας. Το Χ έχει το δυνατότερο wifi που έχω δει σε συσκευη ως τώρα. Στην σύγκριση συμπεριλαμβάνεται και το ipad2.

Για branded συσκευές είναι επιβεβαιομενο ότι χάνεται η εγγύηση απο απαντητική επιστολή της htc.

Για τις υπόλοιπες συσκευές μετα απο πολυ διάβασμα το σίγουρο είναι ότι αν καεί η πλακέτα δεν έχεις εγγύηση. Αν όμως χαλάσει κάποιο hardware button κάτι μπορει να γίνει μετα απο επιμονή.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όταν το πουλησεις θα πιάσει τα μισά χρήματα. Τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Χ, κάποιος συμφορουμιτης αγόρασε απο αγγελία μέλους με πολλές αγοραπωλησίες, συσκευη η οποία είχε ξεκλειδωθεί χωρίς να ενημερωθεί ο αγοραστής.

@@ Όσοι έχετε πρόβλημα με το wifi να το ψάξετε στο router σας. Το Χ έχει το δυνατότερο wifi που έχω δει σε συσκευη ως τώρα. Στην σύγκριση συμπεριλαμβάνεται και το ipad2.

Το πρώτο κομμάτι του post δεν το κατάλαβα να είμαι ειλικρινής .

Όσο αναφορά το θέμα του WiFi, στην δικιά μου περίπτωση είμαι 99% σίγουρος ότι είναι θέμα της συσκευής, μόλις έχω νέα από το service θα ενημερώσω.

Το πρώτο κομμάτι του post δεν το κατάλαβα να είμαι ειλικρινής .

Όσο αναφορά το θέμα του WiFi, στην δικιά μου περίπτωση είμαι 99% σίγουρος ότι είναι θέμα της συσκευής, μόλις έχω νέα από το service θα ενημερώσω.

Σε απαντητικη επιστολή της htc που δημοσιεύτηκε στο XDA, επιβεβαιώνοντα η άρνηση εγγύησης σε συσκευη Vodafone που είχε ξεκλειδωθεί και παραποιηθει η rom.

Δηλαδη το παιδι είχε αγοράσει συσκευη απο την Vodafone και την πήγε στο κατάστημα που την αγόρασε γιατι του παρουσίαζε πρόβλημα. Αυτοι είδαν ότι έλειπαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone και του ακύρωσαν αμέσως την εγγύηση. Αυτός έστειλε κατόπιν mail στην htc και απο εκει του επιβεβαίωσαν την ακύρωση.

Σε απαντητικη επιστολή της htc που δημοσιεύτηκε στο XDA, επιβεβαιώνοντα η άρνηση εγγύησης σε συσκευη Vodafone που είχε ξεκλειδωθεί και παραποιηθει η rom.

Δηλαδη το παιδι είχε αγοράσει συσκευη απο την Vodafone και την πήγε στο κατάστημα που την αγόρασε γιατι του παρουσίαζε πρόβλημα. Αυτοι είδαν ότι έλειπαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone και του ακύρωσαν αμέσως την εγγύηση. Αυτός έστειλε κατόπιν mail στην htc και απο εκει του επιβεβαίωσαν την ακύρωση.

A οκ, τώρα κατάλαβα.

με την συμβιωση εβγαλα τα ακολουθα συμπερασματα

πολυ καλη ποιοτητα αλλα καποια πραγματα επρεπε να ναι πιο προσεγμενα για ενα κινητο της αξιας του πχ το τρεμοπαιγμα αμα πιεσεις την οθονη πολυ δυνατα, το beats audio νταξει αλλα επρεπε να χει και τα ακουστικα .

αυτα απο μενα

Edited by dragonmaster

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• The title was changed to HTC One X / X+