theo_13 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ερώτηση παιδιά..πώς βλέπω απο ποιά χώρα ειναι το one x μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ερώτηση παιδιά..πώς βλέπω απο ποιά χώρα ειναι το one x μου? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4109942#post4109942 (post #1326) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 πολυ καλο κινητο,οντως απλα εμενα με προβληματζετε πολυ με την μπαταρια με τα σχολια που γραφετε,ειμαι καμμενος απο το sensation με το ζορι μια μερα.αΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ πως να το κανουμε εστω και για smartphone Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά μου έβγαλε και άλλη αναβάθμιση μεγαλύτερη της 1.29!Τι στο καλό? 14.3 mb μου λέει ότι είναι!Την έχει βγάλει σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά μου έβγαλε και άλλη αναβάθμιση μεγαλύτερη της 1.29!Τι στο καλό? 14.3 mb μου λέει ότι είναι!Την έχει βγάλει σε κανέναν άλλο? Όντως!! Και μένα τώρα την κατεβάζει!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Κι εγω την κατεβαζω. 1.29.401.11 λεγεται... Για να δουμε... Edited May 15, 2012 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Προς το παρων δεν εχω προσεξει καμια διαφορα...μου φαινεται καπως πιο γρηγορο αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εχω την εντυπωση οτι εχω λιγη RAM περισσοτερη ελευθερη τωρα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 μπορει κανενας να μας πει τι ειναι αυτο το update;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν μπορώ να βρω ακόμα τι έχει αλλάξει αλλά μπορώ να πω οτι το έχω βάλει να φορτίσει και η θερμοκρασία είναι στους 31 βαθμούς ενώ πριν ήταν κάπου στους 37.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εμένα δεν μου έβγαλε άλλη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Και σε μενα ηρθε!! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 τώρα ειλικρινά θα γεμίσετε το τόπικ με ποστ τύπου ''εμένα μου ήρθε'', ''εμένα όχι'',''τώρα κατεβάζω'',κτλ κτλ..?? Και κάποιος θα μπει από το κινητό του για να δει αυτά τα ποστς? seriously?? το έχουμε πει πολλάκις. Μείνετε on topic (συντόμως θα έρθει και η σκούπα για τα υπόλοιπα περί S2,S3,iphone κτλ κτλ) και γράφετε μόνο αν έχετε κάτι χρήσιμο να πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Την πηρα και εγω. Ψαχνω τοση ωρα να βρω ενα changelog αλλα δεν βρισκω κατι επισημο εκτος απο αυτο: update addresses color temperature issues and typical bug fixes.The HTC apps like MovieEditor, Rosie, Watch, etc have been updated, and so have the Camera, EGL, Audio and numerous other libraries. Εχει κανενας κανενα link για το changelog; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 υπαρχει καθαρη πλεον εκτιμηση για την μπαταρια?με ενδιαφερει εκτιμση των χρηστων αφου προσπαθω να το αγορασω και εγω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μια μέρα χαλαρά με χρήση αρκετή για να μην πω μια κ.μιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα σερφαρισματος, το κινητο δε ζεσταινεται οσο πριν. Η ελευθερη RAM, ενω πριν ηταν σε μενα περιπου 200mb, τωρα ειναι στα 300mb. Αυτα εκ πρωτης οψεως. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παρατήρησε κανείς μείωση της εμβέλειας του WiFi μετά την τελευταία αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Συγνωμη αλλα δεν ειναι σημαντικο μια καινουργια αναβαθμιση και ταυτοχρονα τι προσφερει αυτη?Και γενικα οτι βγηκε καινουργια ενημερωση? Το σημα wifi φαινεται καπως αποδυναμωμενο αλλα αυριο που θα ειμαι σπιτι θα το διαπιστωνω σιγουρα αν ισχυει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Συγνωμη αλλα δεν ειναι σημαντικο μια καινουργια αναβαθμιση και ταυτοχρονα τι προσφερει αυτη?Και γενικα οτι βγηκε καινουργια ενημερωση? Το σημα wifi φαινεται καπως αποδυναμωμενο αλλα αυριο που θα ειμαι σπιτι θα το διαπιστωνω σιγουρα αν ισχυει! άντε να εξηγήσουμε πάλι τα αυτονόητα και πως και αυτό το ποστ σου είναι εντελώς ανούσιο.(εκτός από το πρώτο κομμάτι που σου απαντάω παρακάτω, θα μπορούσες να τσεκάρεις ολοκληρωτικά το wifi όπως λες και να έγραφες μετά ένα πλήρες και ουσιώδες ποστ) ;) Είπε κάποιος ότι βγήκε αναβάθμιση και πολύ καλά έκανε...μάλιστα σωστά έκανε και edit το ποστ του , προσθέτοντας την έκδοση του update. Από κει και πέρα, ποιο το νόημα να γράψουν οι επόμενοι 5-10-20 ''ναι ναι όντως βγήκε'', ''κατεβαίνει τώρα''κτλ κτλ..?? ..Θα μπορούσαν κάλλιστα να γράψουν ένα ποστ μετά την αναβάθμιση, δίνοντας το feedback τους και την αντίστοιχη χρήσιμη πληροφορία. Όλα τ'άλλα είναι απλά τσατ και ανεβάζουν τον post counter, που δεν αποτελεί δείκτη ποιότητας. Δεδομένου, επιπλέον, ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που μπαίνουν από το κινητό στο φόρυμ με χρέωση για να διαβάσουν νέα ποστ , οφείλουμε να τους σεβαστούμε και να συμβάλλουμε στον διαμοιρασμό πληροφορίας και όχι ανούσιων ποστ. Συνεχίζουμε στο θέμα μας και μόνο.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Το σημα wifi φαινεται καπως αποδυναμωμενο αλλα αυριο που θα ειμαι σπιτι θα το διαπιστωνω σιγουρα αν ισχυει! Πολύ φοβάμαι ότι ισχύει ... Πως γυρνάμε στην προηγούμενη έκδοση? :mad: Edited May 15, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα σερφαρισματος, το κινητο δε ζεσταινεται οσο πριν. Η ελευθερη RAM, ενω πριν ηταν σε μενα περιπου 200mb, τωρα ειναι στα 300mb. Αυτα εκ πρωτης οψεως. Με την .7 που πήραμε σήμερα όσοι έχουμε Αγγλική συσκευή, λύθηκε σε μένα τι πρόβλημα την θερμοκρασίας. Δεν πάει πλέον πάνω από 38 ούτε με τον official browser. Η μπαταρία είναι ίδια αν οχι καλύτερη σε σχέση νε την 1.28 Με αυτά που διαβάζω στο HDA η HTC είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω όσοι αγοράσουν την συσκευή μετά από κανα μήνα δεν θα καταλαβαίνουν γιατί πράμα μιλούσαμε τόσο καιρό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδια εχει κανενας προβλημα μετα το update με τον καιρο; δεν βρισκει την τοποθεσια με τιποτα και ειναι ολα ενεργοποιημενα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδια εχει κανενας προβλημα μετα το update με τον καιρο; δεν βρισκει την τοποθεσια με τιποτα και ειναι ολα ενεργοποιημενα Εμένα κάνει κανονικά update ο καιρός, παρατήρησες καμιά διαφορά με την εμβέλεια του wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) Συγνωμη αλλα δεν ειναι σημαντικο μια καινουργια αναβαθμιση και ταυτοχρονα τι προσφερει αυτη?Και γενικα οτι βγηκε καινουργια ενημερωση? Το σημα wifi φαινεται καπως αποδυναμωμενο αλλα αυριο που θα ειμαι σπιτι θα το διαπιστωνω σιγουρα αν ισχυει! Εχω την εντυπωση οτι αν και οι παυλιτσες στο σημα του wifi εχουν πεσει (στα ιδια σημεια που βρισκομαι) σε σχεση με πριν, ωστοσο η δυναμη του παραμενει η ιδια. Οποτε μαλλον για διορθωση λανθασμενης ενδειξης θα προκεται (οπως ειχε παλια με τις παυλιτσες στο σημα της κεραιας του iPhone 4). Θα επανελθω το βραδυ για το ιδιο θεμα. edit: το κινητο εχει γινει ακομα πιο smooth στο sense και λιγο πιο γρηγορο μεσα στα μενου. Edited May 16, 2012 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts