Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα,

Άρα πρέπει να ψάξω διαδικασία για το custom recovery, και μετά να κάνω το nandroid backup.

Εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει unlock το κινητό, για να βάλω custom ROM (την revolution HD λεω...) και κόλισα στο backup.... :p

ευχαριστώ Finn, αν βρω την διαδικασία και κάνω το backup θα δοκιμάσω να περάσω την revolution.

Σε ποιο βήμα θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός ; Πιο βήμα σε όοολη τη διαδικασία αλλαγής ROM , μπορεί να brikaρει το κινητό;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με Arvato - HTC, ενημέρωση και ερώτηση ταυτόχρονα.

Όπως είχα γράψει λίγο πιο πίσω (ως θετικό σχόλιο για το service) παρέλαβα το (γερμανικό) κινητό μου μετά από 22 ημέρες με αλλαγμένα μπαταρία, οθόνη και πλακέτα, όλα καλά μέχρι εδώ και κυρίως οι χρόνοι για γερμανικό κινητό. Αυτό που διαπίστωσα αμέσως μετά (το έψαξα γιατί τα ελληνικά ήταν προ εγκατεστημένα) ήταν ότι το CID πλέον ήταν HTC_304 (ισπανικό, ελληνικό) και όχι HTC_001 (WWE) όπως ήταν αρχικά στο κινητό μου, καθότι γερμανικό!

Άρα δεν ίσχυε αυτό που μου έλεγαν ότι περιμένουν ανταλλακτικό για το κινητό (4-6 εβδομάδες χρόνος παράδοσης) ενώ αν ήταν ελληνικό θα είχα πολύ μικρότερη αναμονή, αφού τελικά χρησιμοποιήθηκε ελληνική πλακέτα. Σωστά;;

καλημέρα όλη μέρα σε όλους, να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά έχει ραδιόφωνο η όχι....σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

καλημέρα όλη μέρα σε όλους, να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά έχει ραδιόφωνο η όχι....σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Φυσικά και έχει ραδιόφωνο.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΜΩΣ, Το τονίζω γιατί όταν λεω σε iphonades και S4αδες και NEXUSαδες αν έχουν ραδιόφωνο , λένε ΝΑΙ! και ενοούν το webradio! τραγικοι!:wacko:

:lol:

Μια ερώτηση για Venom rom που μόλις έβαλα....

Ενώ στην αρχή το πληκτρολόγιο ήταν κανονικό , ξαφνικά μαζεύτηκε στα αριστερά , σαν να ρυθμίστηκε για αριστερόχειρες....

Φαίνεται απο το πολύ σκάλισμα που του έκανα το ζάλισα.,.. ξέρει κανείς πως να το επαναφέρω;

Ακόμα θα ήθελα να μου λέγατε (μιας που είμαι rookie) μερικές must have εφαρμογες για την venom rom μου.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχει κάνει κανείς (HTC One X+ Gaming and Optimization Guide/Tweaks) μιλάνε για κάτι scripts , αν το έχει κάνει κανείς και είδε διαφορά ας μου δώσει 2-3 βασικές οδηγίες παρακαλώ.

Ευχαριστώ

Edited by MIB

γειά και χαρα πάλι σε όλους.....να κάνω μια τελευταία ερώτηση αν κανείς ξέρει.....η CPU είναι Nvidia Tegra3 1.5GHz η διαφέρει απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο;

Διαφέρει μόνο αν έχεις αμερικάνικο μοντέλο. όπου εκεί κυκλοφόρησε με διπύρηνο snapdragon soc λόγω LTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

το συγκεκριμένο που θέλω να πάρω είναι με την Nvidia Tegra3 1.5GHz που λέει ότι είναι τετραπύρηνο... σε ευχαριστώ για την απάντηση.

το συγκεκριμένο που θέλω να πάρω είναι με την Nvidia Tegra3 1.5GHz που λέει ότι είναι τετραπύρηνο... σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Για την ακρίβεια είναι 4 + 1 πυρήνες. "...Quad-Core with a 5th Battery-Saver Core** - NVIDIA's innovative Variable SMP architecture (PDF 919 KB) enables four performance cores to be used for max burst, when needed, with each core independently and automatically enabled and disabled based on workload. The single battery-saver core (or companion core) handles low-power tasks like active standby, music, and video, and is transparent to the OS and applications - See more at: http://www.nvidia.com/object/tegra-3-processor.html#sthash.VMQN40fQ.dpuf..."

Βασικά μπορείς να πάρεις και το ΟΝΕ Χ+ που έχει παρόμειο επεξεργαστή με το ΟΝΕ Χ αλλά χρονισμένο στα 1,7Mhz, μεγαλύτερη μπαταρία, και 64GB RAM.

Ερώτηση για όσους έχουν Viper ROM

-Ποια είναι η έκδοση που φοράτε; εγώ έχω Viper X+ 2.0.3 και έκδοση android 4.2.2

-Ποιές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για καλύτερα αποτελέσματα στην CPU στο μενού CPU στο Venom tweaks ;

-Ο καιρός στην αρχική οθόνη χάνει πολύ συχνά πληροφόριση... το κάνει και σε εσάς; τι πρέπει να προσέξω;

Edited by kollatos

Βασικά μπορείς να πάρεις και το ΟΝΕ Χ+ που έχει παρόμειο επεξεργαστή με το ΟΝΕ Χ αλλά χρονισμένο στα 1,7Mhz, μεγαλύτερη μπαταρία, και 64GB RAM.

Αυτά είναι! Ούτε τα pc τόσο :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Παίδες sos

Έχω στα χέρια μου ένα hox at&t Γερμανίας με cid: t-mob101

To hboot που φοράει είναι 1.72

Έκανα unlock και η μόνη recovery που παίρνει και λειτουργεί κανονικά είναι η cwm endeavoru. Evita (at&t) δεν την flashαρει.

Η recovery δουλεύει πάντως πλήρως εκτός από το usb storage mount. Το πρόβλημα είναι ότι έχω φλασάρει το boot.img της viperXL at&t έχω περάσει και την rom αλλά δεν μπαίνει με τίποτα στην ROM. Κολλάει στην αρχική εικόνα της HTC.

Καμιά ιδέα άμεσα;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Μη μπερδεύεσαι. AT&T είναι Αμερική. Το δικό σου CID είναι ευρωπαικό της T-mobile Γερμανίας. Άρα θες recovery endeavoru και όχι evita το οποίο αντιστοιχεί στο αμερικάνικο μοντέλο.

Ξανά φλάσαρε τη rom, κάνε όλα τα wipes και μετά φλάσαρε με fastboot το boot.img της ROM που φλάσαρες πριν.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μη μπερδεύεσαι. AT&T είναι Αμερική. Το δικό σου CID είναι ευρωπαικό της T-mobile Γερμανίας. Άρα θες recovery endeavoru και όχι evita το οποίο αντιστοιχεί στο αμερικάνικο μοντέλο.

Ξανά φλάσαρε τη rom, κάνε όλα τα wipes και μετά φλάσαρε με fastboot το boot.img της ROM που φλάσαρες πριν.

Όταν προσπάθησα να βάλω την viperX 4.0.7 δεν την εγκαθιστούσε. έβγαζε error. Όταν πέρασα την viperXL 4.2.0 την πήρε κανονικά. Η πλάκα είναι ότι στο root της συσκευής δεν μπορώ να βάλω πάλι την 4.0.7 viperx γιατί από recovery o υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό.

Θα στείλεις τη ρομ στο κινητό με adb push. Μπες recovery (twrp κατά προτίμηση) και γράψε adb push filename.zip /data/media/0/

Θα στείλεις τη ρομ στο κινητό με adb push. Μπες recovery (twrp κατά προτίμηση) και γράψε adb push filename.zip /data/media/0/

c:\Android>adb push Android_Revolution_HD-One_X_33.1.zip /data/media/0/

adb server is out of date. killing...

* daemon started successfully *

error: device not found

Me cwm δοκιμάζω γιατί την twrp όταν την περνάω δεν τρέχει ούτε το touch ούτε τα κουμπιά δουλεύουν.

Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα..έσβησα κάτι αρχεία ε titanium. Τελικά επειδή είχα θέμα έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην maximus 4.2.2 που φοράω..ολα Καλα αλλά όσες φορές και αν έκανα φορματ όταν πατάω να επιλέξω το sense τον καιρό δεν κάνει τίποτα και στην αρχική οθόνη μου λες δεν είναι εγκατεστημένη ή εφαρμογή..υπάρχει πουθενά το αρχείο για sense 5 σε apk?

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα,

Μπορεί να κατάφερα να εγκαταστήσω την VIPER ROM, αλλά παραμένω ασχετος με το θέμα.

Τελικά δεν είμαι ικανοποιημένος και διαβάζοντας, αποφάσισα να βάλω την android revolution HD 8. διαβάζοντας λίγο είδα ότι περνάνε και KERNELS εκτός απο ROMS.... Εγώ όταν έβαλα την VIPER, δεν ασχολήθηκα με kernels. Πέρασα μόνο την VIPER και το boot image της.

Θέλω τώρα να περάσω την elite kernel(όχι την κλασική , αλλά μια πειραγμένη) που γράφουν μέσα στο forum XDA ότι είναι Turbo kernel για την Android revolution HD 8 (για ΗΟΧ+) και όχι την stok kernel που περνάνε οι περισσότεροι. Εγώ τώρα στην viper γράφει ότι έχω την 3.1.10-g7f360be root@abm030 #1 SMP PREEMPT αυτό που φοράω τι κερνελ είναι; Εγώ όπως προείπα δεν ασχολήθηκα με κερνελς, μονο του μπήκε! Τώρα το έμαθα ότι άλλο κερνελς και άλλο ROMS...

Γενικά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω, πρώτα περνάω την κερνελ που θέλω και μετα την ROM? και ποια "εργαλεία" άλλα θα μου χρειαστούν;

c:\Android>adb push Android_Revolution_HD-One_X_33.1.zip /data/media/0/

adb server is out of date. killing...

* daemon started successfully *

error: device not found

Me cwm δοκιμάζω γιατί την twrp όταν την περνάω δεν τρέχει ούτε το touch ούτε τα κουμπιά δουλεύουν.

Δε δουλεύει το touch Γιατί το recovery που περνάς λογικά είναι για άλλους touch drivers. Δοκίμασε νεότερη ή παλαιότερη έκδοση twrp!

εβαλα τελικά την REVOLUTION HD 8 για ΗΟΧ+

Απλά περασα το ZIP και το εγκατέστησα αφου έκανα wipe οτι βρήκα απο το twrp

Όλα καλά , αλλά μου έκανε εντύπωση ότι με το που μπούταρε το κινητό, είχε το wallpaper της venom!

Βέβαια, πήγα στις πληροφορίες λογισμικού και εκεί έλεγα ότι έχω την revolution HD 8 . ο Κέρνελ δεν άλλαξε , είναι ίδιος με της venom. έχω κάνει κάτι λάθος;

Δε δουλεύει το touch Γιατί το recovery που περνάς λογικά είναι για άλλους touch drivers. Δοκίμασε νεότερη ή παλαιότερη έκδοση twrp!

ΔΟκίμασα και η πλάκα είναι ότι δεν τις έτρεχε καν τις άλλες recovery.

Με το θέμα adb push τι παίζει να κάνω λάθος;

ΔΟκίμασα και η πλάκα είναι ότι δεν τις έτρεχε καν τις άλλες recovery.

Με το θέμα adb push τι παίζει να κάνω λάθος;

Δε κάνεις κανένα λάθος. Απλά η συσκευή σου δεν αναγνωρίζεται απ το adb.

Δοκίμασε να μπεις σε bootloader και να διαλέξεις την επιλογή fastboot. Μετά τρέξε ένα fastboot instance και γράψε fastboot getvar all να δούμε αν βγάλει κάτι. Αν γράψεi τότε είσαι οκ με drivers και δοκίμασε να bootαρεις σε CWM. Όταν μπει στο custom recovery γράψε adb devices για να δεις αν την βλέπει.

• The title was changed to HTC One X / X+