Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες δεν αναγνωρίζει τη συσκευή τι ακριβώς εννοείς? Τι σου βγάζει στο device manager?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, μια χαρα όλα ήταν, δυο χρόνια σχεδόν με το κινητο. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με το OTA της venom. Μπορω να κανω κάτι; Έστω κι αν χάσω τα δεδομένα μ;

Αν μπαίνει στον bootloader σώζεται.. Απλά μπαίνεις στο recovery και ξαναπερνάς τη rom που είχες.. Αν δεν ξέρεις πως στείλε μου pm να τα πούμε από κει.. Μην κάνουμε chat room το forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ετοιμάζομαι να βάλω σε λίγο τη νέα Venom 4.0.7. Είπα να κάνω καμιά αλλαγή.. από την 3.8 που είμαι..

Ελπίζω να μην το μετανιώσω.. πολύ..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Πέρνα το boot.img της νέας rom πρώτα μέσω fastboot και μετά flashαρε τη rom μέσω recovery.

:-)

Έγινε κι όλα καλά! Σε 20 λεπτάκια είχα τελειώσει, είχα επαναφέρει κ τις εφαρμογές μου και τα system settings μου, παρόλο που δεν ερχόμουν από 4.2.2. Αυτό που παρατήρησα άμεσα, ήταν αλλαγή στη γραμματοσειρά. Φαίνεται λίγο πιο bold από πριν. Πρόβλημα με wifi δεν έχω. Μπαταρία καμία διαφορά ως τώρα. Για το sense5/blinkfeed θα σας απογοητεύσω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.. είχα από πριν nova launcher, οπότε έμεινα εκεί μια και φόρτωσε όπως ήμουν πριν και δεν χρειάστηκε ούτε να ξαναφτιάξω εικονίδια ή widgets.

Όταν σκαλίσω περισσότερο, θα σας ενημερώσω.

Μεγάλη απώλεια για μένα, το ότι έχασα το slide2wake, δηλαδή το ότι δεν ανάβει το κινητό κάνοντας slide πάνω από τα 3 κουμπιά, κάτω από την οθόνη. Χαλιέμαι τρελά που πρέπει να πατάω το κουμπάκι.. :( ελπίζω να το προσθέσουν σε επόμενο kernel.

Έχεις τσεκάρει τι τρέχει στο backround;; Τι έφαγε την μπαταρία;

Εμένα έχει στρώσει τώρα κάπως.. κι εγώ θα δοκίμαζα άλλη rom, αν κ έχω καλομάθει τα κόλπα του kernel και δεν ξέρω πως θα πήγαινα παρακάτω.

Είδα 1-2 βιντεο στο youtube με αλλαγή μπαταρίας, αλλά μου φαίνεται λεπτοδουλειά κ φοβάμαι μη μου μείνει στο χέρι..

Κάνει το ίδιο και μετά από hard reset. Οπότε δεν είναι θέμα εφαρμογής. Πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Πάντως η αλλαγή μπαταρίας όντως είναι λεπτοδουλειά αλλά αν το έχεις κάνει ήδη μια φορά δεν είναι τίποτα δύσκολο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

[quote=Delijohn;5223721

Μεγάλη απώλεια για μένα, το ότι έχασα το slide2wake, δηλαδή το ότι δεν ανάβει το κινητό κάνοντας slide πάνω από τα 3 κουμπιά, κάτω από την οθόνη. Χαλιέμαι τρελά που πρέπει να πατάω το κουμπάκι.. :( ελπίζω να το προσθέσουν σε επόμενο kernel.

Βάλε custom kernel, συμφωνω μαζί οσυ το s2w και το διπλο tab στην οθόνη είναι πρκτικα πολυ!

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Htc One X.

το άνοιξα για ένα test drive, τέλειωσε η μπαταρια, και ενώ το φορτίζω εδώ και μια ώρα δεν φαίνεται να κάνει διαφορά.

1) όσο φορτίζει το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει

2) κάθε 5-10 λεπτά ξεκινάει απο μόνο του το τηλέφωνο, bootάρει και μετά ξανασβήνει.

ξέρουμε τι φταίει?

τόση ώρα η μπαταρία δεν φαίνεται να μπορεί να πάει πάνω απο 8%

δεν έχω τον original φορτιστή και το συνδέω μέσω otg.. να φταίει αυτό?

ο φορτιστής που μου έχουν στείλει είναι για αγγλία..

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τηλέφωνο? με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google είδα οτι αυτή η έκδοση έχει πολλά προβλήματα.

Δεν φορτίζει σωστά από otg, δεν παίρνει όσο ρεύμα πρέπει.. καλύτερα κλείσε το τελείως και βάλε το να φορτίσει έτσι ή βρες του κανονικό φορτιστή.

Οποιοσδήποτε micro usb κάνει!

Επίσης αν δεν μπορείς να το σβήσεις, προσπάθησε να το βάλεις στον bootloader ή στο recovery και να το φορτίσεις από εκεί.

Αν συνεχίσει ακόμα και μετά από πολύ φόρτιση.. σημαίνει θέμα σε μπαταρία ή σε πλακέτα.

Δεν φορτίζει σωστά από otg, δεν παίρνει όσο ρεύμα πρέπει.. καλύτερα κλείσε το τελείως και βάλε το να φορτίσει έτσι ή βρες του κανονικό φορτιστή.

Οποιοσδήποτε micro usb κάνει!

Επίσης αν δεν μπορείς να το σβήσεις, προσπάθησε να το βάλεις στον bootloader ή στο recovery και να το φορτίσεις από εκεί.

Αν συνεχίσει ακόμα και μετά από πολύ φόρτιση.. σημαίνει θέμα σε μπαταρία ή σε πλακέτα.

οκ.. τελικά κατάφερα βρήκα ένα καλώδιο για φόρτιση, το έβαλα, μου έκανε για αρκετή ώρα τα ίδια αλλά μετά απο 1-2 ώρες σταθεροποιήθηκε το λαμπάκι και φόρτιζε κανονικά .. αν και υπερβολικά αργά... ίσως να φταίει που ήταν η πρώτη φόρτιση? θα δειξει.

να κάνω μια ακόμη ερώτηση? δοκίμασα να του βάλω με το otg να διαβάσει κάτι αρχεία απο φλασάκι αλλά δεν το βλέπει.. πρέπει να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις? αλλιώς παίζει κάτι σε εφαρμογή που να διαβάζει φλασάκι ή ζητάω πολλά?

ευχαριστώ.

Σε συνέχεια του προβλήματος που έχω (distorted pixels, flickering, αλλά και σπανιότερα πάγωμα της οθόνης) και για ενημέρωση σας, σχετικά με Arvato και HTC.

Το πήγα 30/01 στην Arvato και το πήρα πίσω την επομένη με αλλαγή οθόνης (είναι ανταλλακτικό που αλλάζουν ανεξαρτήτως προέλευσης του κινητού), έπαιξε για μισή μέρα και ξεκίνησαν τα συμπτώματα ακόμα χειρότερα, οπότε σήμερα το άφησα ξανά, οπότε και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα μιας και η συσκευή είναι γερμανική και λόγω πολιτικής της HTC υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπω αναμονή για 4-6 εβδομάδες...

Επειδή το θέμα με το service, τουλάχιστον κατά την γνώμη είναι πολύ σημαντικό, να ενημερώσω ότι μετά από 22 ημέρες παρέλαβα την συσκευή με αλλαγμένη οθόνη, πλακέτα και μπαταρία, διάστημα που μάλλον δείχνει ότι τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά :).

• 2 weeks later...

Χαιρετω σας παιδες!

Μηπως μπορει καποιος να πει εαν η συσκευη μας (HTC ONE X) ειναι συμβατη με το galaxy gear.

Δε τιο θελω για γκλαμουρια απλα εχω80% αναπηρια και θα μοτυ ηταν ιδιαιτερως χρησιμο αν δουλευε. το ξερω πως τοι πιο φτηνο sonyειναι οκ μα δε με ελκυει εμφανη σιακα.

Ευχαριστω

Γιωργος

Δυστυχώς όχι, όχι ακόμα τουλάχιστον. Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο, η Samsung σκοπεύει «κάποια στιγμή στο μέλλον» να κάνει το gear συμβατό με άλλες συσκευές, άγνωστο όμως το πότε.

Τέλος του μήνα πάντως μαζί με το νέο One μπορεί να δούμε και το smartwatch της HTC.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Καλησπέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η αιτία που το htc one x σβήνει μόνο του και για να λειτουργήσει ξανά,πρέπει η να το συνδέσεις στο ρεύμα έστω για λίγο,η να αφαιρέσεις τη κάρτα σιμ.Δοκίμασα μια καινούρια microsim και οχι σαν τη κομμένη που είχα πριν,μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα,αλλα δυστήχως πάλι το πρόβλημα συνεχίζεται.Εχω κανει κ 3 4 φορές επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι τίποτα.

Ευχαριστω και περιμένω μια βοήθεια.

Καλησπέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η αιτία που το htc one x σβήνει μόνο του και για να λειτουργήσει ξανά,πρέπει η να το συνδέσεις στο ρεύμα έστω για λίγο,η να αφαιρέσεις τη κάρτα σιμ.Δοκίμασα μια καινούρια microsim και οχι σαν τη κομμένη που είχα πριν,μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα,αλλα δυστήχως πάλι το πρόβλημα συνεχίζεται.Εχω κανει κ 3 4 φορές επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι τίποτα.

Ευχαριστω και περιμένω μια βοήθεια.

Δεν μου χει ποτε αυτο φιλε, πρωτη φορα το ακουω και εχουμε 4 στην οικογενεια

Να συμπληρώσω επίσης οτι όταν πάω να το ξανανοίξω,συγκεκριμένα σβήνει την ωρα που πληκτρολογώ τον κωδικό pin.Εαν δεν βάλω τον κωδικό pin θα λειτουργεί.Η εαν βγάλω την sim κ το εχω να λειτουργεί ετσι.

Να συμπληρώσω επίσης οτι όταν πάω να το ξανανοίξω,συγκεκριμένα σβήνει την ωρα που πληκτρολογώ τον κωδικό pin.Εαν δεν βάλω τον κωδικό pin θα λειτουργεί.Η εαν βγάλω την sim κ το εχω να λειτουργεί ετσι.

Σου έχει πέσει ποτέ κάτω; Σαν κάποιο πρόβλημα στην πλακέτα είναι αυτό.. ειδικά το ότι για να σου ανάψει ξανά θέλε ρεύμα ή να αφαιρέσεις την κάρτα sim.. δείχνει ότι κάτι το "ενοχλεί", για να μην πω το βραχυκυκλώνει.. δε μιλάς κατευθείαν με την αντιπροσωπεία; Θέμα software ΔΕΝ το κόβω πάντως.. :worry:

Εδώ και αρκετό καιρό είχα προσέξει μια θολούρα στις φωτογραφίες μου, η ποιότητα ήταν κάτω του μετρίου, και μέρα με τη μέρα το πρόβλημα χειροτέρευε. Ο λόγος; Το τζαμάκι της κάμερας είχε γρατζουνιστεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι μονίμως το πρόσεχα και βέβαια το είχα σε θήκη. Για την ακρίβεια όχι το ίδιο το τζαμάκι, αλλά το anti-glare στρώμα που είναι κολλημένο επάνω του γρατζουνίζεται πανεύκολα. Εμένα είχε γίνει κάπως έτσι:

http://i.imgur.com/tSfIj46.jpg

Θυμήθηκα ότι στο xda είχα διαβάσει για τρίψιμο/γυάλισμα με οδοντόπαστα... και ομολογώ ότι είχα λυθεί στα γέλια. Ήξερα ότι δουλεύει π.χ. σε φανάρια αυτοκινήτου και άλλες επιφάνειες, αλλά αμφέβαλλα ότι θα έκανε δουλειά στο τζαμάκι της κάμερας. Μιας και δεν είχα τίποτε να χάσω όμως είπα να το δοκιμάσω. Μετά από περίπου δέκα λεπτά τριψίματος και άλλα 30-40 προσεκτικού καθαρίσματος, ιδού το αποτέλεσμα:

http://i.imgur.com/mgHp6kY.jpg

http://i.imgur.com/CGOxqsp.jpg

Απ'ότι φαίνεται το υλικό της οδοντόπαστας είναι ό,τι πρέπει, όχι για να «σβήσει» τις γρατζουνιές στο antiglare στρώμα (όπως νόμιζα τότε), αλλά να το αφαιρέσει τελείως, αποκαλύπτοντας το (πεντακάθαρο) τζαμάκι και καθαρίζοντας πλήρως τις φωτογραφίες. Ορκίζομαι να μην ξαναγελάσω με οποιαδήποτε ιδέα/λύση διαβάσω, όσο παράλογη και να μου φαίνεται :D

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Το έχω 1 χρόνο και σίγουρα μου χει πέσει με θήκη όμως.Αλλα λογικά μέσα ίσως έχει επηρεαστεί κατι.Εχω μιλήσει 2 φορές απο εκεί που το αγόρασα και μια απο αυτες τις μέρες θα το στείλω.Απλά μου τι δίνει η αναμονή.Αγόρασα πριν λίγες μέρες κ ενα lumia 925 σαν αντικαταστάτη του one x αλλα πολλές διαφορές απο το android!!!Η κάμερα του τα σπάει ομως!

Παιδιά HELP

θέλω να περάσω μια custom ROM στο ΟΝΕΧ+ μου, και ξεκίνησα με unlock με τις οδηγίες του site htcdev , και όλα καλά.

Αλλά αυτό που διάβασα παντού , είναι ότι πριν προχωρήσω σε εγκατάσταση νέας ROM να κάνω backup την υπάρχουσα. πάω λοιπόν να το κάνω με το nandroid , αλλά όταν επιλέγω απο το άσπρο μενού (που βγένει όταν κρατάς πατημένο vol Down +power) το recovery, δεν προχωράει και βγάζει ένα κοκκινο θαυμαστικό πάνω σε ένα κινητό! κάνω κάτι λάθος;

Είμαι άσχετος οπότε και να ρωτήσετε τα αυτονόητα αν έχω κάνει μπορεί και να με βοηθήσετε!

Αφήστε που μετά το format που έγινε αναγκαστικά λόγο του ξεκληδόματος, το more locale 2 μου βγάζει permission denied όταν επιλέγω greece!

Ευχαριστώ!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αυτό το κανεις αφού περάσεις custom recovery. Εσένα τώρα σε βάζει στο stock recovery το οποίο δεν έχει δυνατότητα nanddroid backup

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to HTC One X / X+