Sorteps Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδια μολις παρελαβα απο handtec το htc one x+ αλλα εχω ενα προβλημα.Μολις ανοιξα το κινητο ενω μου ελεγε ποια γλωσσα να διαλεξω στα ελληνικα, στις γλωσσες δεν ειχε τα ελληνικα και το κινητο το σεταρισα στα αγγλικα αναγκαστικα.Μηπως ξερει καποιος τη γινεται να μου πει μηπως φταιει που το κινητο ειναι αγγλικη εκδοση και για αυτο δεν εχει μεσα τα ελληνικα αλλα πως γινεται ομως οταν πρωτοανοιξα το κινητο να με ρωτησει στα ελληνικα τι γλωσσα να διαλεξω απο την στιγμη που δεν εχει ελληνικα,και κατι αλλο ευτυχως εχει ελληνικο πληκτολογιο,κατα τα αλλα το κινητο πεταει ειναι παρα πολυ καλο,γρηγορο και φανταστικη οθονη. Καλορίζικο... Κατέβασε το morelocale2 από το playstore και πέρασε τα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κατέβασε από το playstore την εφαρμογή morelocale 2 κ βάλε ελληνικά Καλορίζικο... Κατέβασε το morelocale2 από το playstore και πέρασε τα Ελληνικά.Ευχαριστω παιδια το εκανα και τωρα πλεον και με ελληνικα επιτελους :D Να ρωτησω αν ξερετε αν θα παρει την 4.1.2 η την 4.2 γιατι τωρα εχει απο το κουτι την 4.1.1 και αν την παρει θα εχει να επιλεξω και ελληνικα η θα πρεπει να περασω παλι οταν ειναι το morelocale 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστω παιδια το εκανα και τωρα πλεον και με ελληνικα επιτελους :D Να ρωτησω αν ξερετε αν θα παρει την 4.1.2 η την 4.2 γιατι τωρα εχει απο το κουτι την 4.1.1 και αν την παρει θα εχει να επιλεξω και ελληνικα η θα πρεπει να περασω παλι οταν ειναι το morelocale 2. Όχι δεν θα χρειαστεί να ξανά βάλεις Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα τυπυ pc companion??και αν εχει ερθει η 4.2 εκδοση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αυτοί πρότειναν όπως και ο Brolly να πάω σε twrp 2.3.3.0. Εγώ για recovery έχω το cmw. Απλά φοβάμαι να ξαναφλασάρω πάλι για να αλλάξω τώρα, γιατί αν χάσω τα δεδομένα, δε μπορώ μέσα σε 12 ώρες δεύτερο ξαναπέρασμα προγραμμάτων και σετάρισμα! :P Εφοσον εχεις κρατησει με το titanium backup, κρατα και ενα αντιγραφο του φακελου titanium απο την sdcard στο pc σου και περνα twrp μετα το boot.img της rom μετα κανεις και ενα clear cache, reboot σε recovery και φλασαρεις την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα τυπυ pc companion??και αν εχει ερθει η 4.2 εκδοση?? Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς, υπάρχει το htc sync ;) Επίσης απ'όσο ξέρω δεν έχει δωθεί ακόμα η 4.2 ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefzon Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα! Σε προιγούμενο άρθρο είχα αναφέρει ότι αγόρασα ένα HTC ONE X από τα public στις 22/12 το οποιο μου παρουσίασε πρόβλημα από την πρώτη κιόλας ημέρα (έκλεισε και αυτό ήταν παπαλα δεν ανοιξε ποτέ πια) Την επόμενη μέρα το πήγα πίσω στα public μου είπαν να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια χρήματα (σημείωση ήταν σε προσφορά 290 €). Φυσικά δεν δέχτηκα και μου είπαν να το στείλουμε στην Arvato να το επισκευάσει. Απο τότε πέρασε ένας μήνας χωρίς να μάθω ποτέ (παρότι έκανα επίμονα τηλεφωνήματα) τι έγινε και μόλις χτές μου το επέστρεψαν χωρίς να μου δώσουν κάποια αναφορα για το τι αλλάχτηκε τελικά απλά μου είπαν οτι άλλαξαν πλακέτα. Σήμερα λοιπόν γεμάτος χαρά πήγα να "παίξω" με το νέο μου κινητό αλλά δυστυχώς το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα. Συγκεκριμένα κάνει νούμερα η οθόνη χαλάει τα γράμματα, βγάζει μια οθόνη πιξελιασμένη με μοβ και μάυρες κουκίδες καιπολλές φορές γίνεται μαύρη χωρίς να να ανοίγει για κάμποση ώρα!!! Πήγα στα και πάλι στα public όπου ξανά μου είπαν ότι επειδή΄δεν υπάρχει διαθέσιμο ή να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια λεφτά ή να το ξαναστείλουν στην Arvato!. Φυσικά δεν δέχτηκα τίποτα από τα δυο και τους είπα ότι γνωρίζω για το DOA και ότι το DOA αναφέρει αν δεν υπάρχει ίδια συσκευή σε απόθεμα δικαιούσαι να πάρεις κάποια άλλη ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερών (χωρίς να ήμουν σίγουρος). Τους είδα κάπως προβληματισμένους και μου ανέφεραν το επιχείρημα ότι επειδή το πήρες 290 δεν μπορούμε να σου δώσουμε πχ το S3 γιατί έχει μεγάλη διαφορά τιμής! Πάλι δεν το δέχτηκα και μου είπαν να περάσω πάλι αύριο όπου θα είναι και παρών ο διευθυντής του καταστήματος. Μόλις ανακάλυψα από την ιστοσελίδα των public το παρακάτω ""Προϋποθέσεις Επιστροφής Πρόβλημα στο Προϊόν (DOA): Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών."" Ρε παιδιά πείτε μου την άποψή σας πως πρέπει να το χειριστώ κάποιος που έχει εμπειρία! Μπορώ στην πράξη να διεκδικήσω το S3 Π.Χ. το οποίο το έχουν σε στοκ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Καλησπέρα! Σε προιγούμενο άρθρο είχα αναφέρει ότι αγόρασα ένα HTC ONE X από τα public στις 22/12 το οποιο μου παρουσίασε πρόβλημα από την πρώτη κιόλας ημέρα (έκλεισε και αυτό ήταν παπαλα δεν ανοιξε ποτέ πια) Την επόμενη μέρα το πήγα πίσω στα public μου είπαν να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια χρήματα (σημείωση ήταν σε προσφορά 290 €). Φυσικά δεν δέχτηκα και μου είπαν να το στείλουμε στην Arvato να το επισκευάσει. Απο τότε πέρασε ένας μήνας χωρίς να μάθω ποτέ (παρότι έκανα επίμονα τηλεφωνήματα) τι έγινε και μόλις χτές μου το επέστρεψαν χωρίς να μου δώσουν κάποια αναφορα για το τι αλλάχτηκε τελικά απλά μου είπαν οτι άλλαξαν πλακέτα. Σήμερα λοιπόν γεμάτος χαρά πήγα να "παίξω" με το νέο μου κινητό αλλά δυστυχώς το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα. Συγκεκριμένα κάνει νούμερα η οθόνη χαλάει τα γράμματα, βγάζει μια οθόνη πιξελιασμένη με μοβ και μάυρες κουκίδες καιπολλές φορές γίνεται μαύρη χωρίς να να ανοίγει για κάμποση ώρα!!! Πήγα στα και πάλι στα public όπου ξανά μου είπαν ότι επειδή΄δεν υπάρχει διαθέσιμο ή να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια λεφτά ή να το ξαναστείλουν στην Arvato!. Φυσικά δεν δέχτηκα τίποτα από τα δυο και τους είπα ότι γνωρίζω για το DOA και ότι το DOA αναφέρει αν δεν υπάρχει ίδια συσκευή σε απόθεμα δικαιούσαι να πάρεις κάποια άλλη ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερών (χωρίς να ήμουν σίγουρος). Τους είδα κάπως προβληματισμένους και μου ανέφεραν το επιχείρημα ότι επειδή το πήρες 290 δεν μπορούμε να σου δώσουμε πχ το S3 γιατί έχει μεγάλη διαφορά τιμής! Πάλι δεν το δέχτηκα και μου είπαν να περάσω πάλι αύριο όπου θα είναι και παρών ο διευθυντής του καταστήματος. Μόλις ανακάλυψα από την ιστοσελίδα των public το παρακάτω ""Προϋποθέσεις Επιστροφής Πρόβλημα στο Προϊόν (DOA): Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών."" Ρε παιδιά πείτε μου την άποψή σας πως πρέπει να το χειριστώ κάποιος που έχει εμπειρία! Μπορώ στην πράξη να διεκδικήσω το S3 Π.Χ. το οποίο το έχουν σε στοκ? Ευχαριστώ!Εγω αυτο που θελω να σου πω και με εχει εξοργισει μαλιστα,ειναι οτι στο public σε δουλευουν κανονικα!!Το <μου ειπες και σου ειπαν> απο την arvato απλα δεν παιζει!!Το οτιδηποτε περναει απο εκει συνοδευεται και με παραστατικο περιγραφης της οποιαδηποτε επεμβασης των τεχνικων και στο λεω εκ πειρας.Πφοφανως η αυτοι το σκαλισαν η το πηγαν σε καποιον μαστρομητσο,πραγμα που με κανει να το πιστευω περισσοτερο για τον λογο οτι δεν σου ανεφεραν καθολου για την htc,ενω η σωστη διαδικαδια για προιον σωστο και εντος εγγυησης δεν ειναι να απευθυνθουν στην arvato αλλα στην htc η οποια θα φροντισει για τα παντα και ποσο μαλον για συσκευη που υποτιθεται οτι ειναι ολοκαινουρια.Κανε ενα τηλεφωνο στην htc το πρωι και εξηγησε τους την κατασταση να δεις τι θα σου πουν κι αυτοι.Πολυ βρωμα το βλεπω το public φιλε μου Edited January 24, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 οσοι εχετε οne x plus η ραμ πως παει?μενουν οι εφαρμογες ανοιχτες η κανουν επανεκκινηση οταν μενουν σε αναμονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα! Σε προιγούμενο άρθρο είχα αναφέρει ότι αγόρασα ένα HTC ONE X από τα public στις 22/12 το οποιο μου παρουσίασε πρόβλημα από την πρώτη κιόλας ημέρα (έκλεισε και αυτό ήταν παπαλα δεν ανοιξε ποτέ πια) Την επόμενη μέρα το πήγα πίσω στα public μου είπαν να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια χρήματα (σημείωση ήταν σε προσφορά 290 €). Φυσικά δεν δέχτηκα και μου είπαν να το στείλουμε στην Arvato να το επισκευάσει. Απο τότε πέρασε ένας μήνας χωρίς να μάθω ποτέ (παρότι έκανα επίμονα τηλεφωνήματα) τι έγινε και μόλις χτές μου το επέστρεψαν χωρίς να μου δώσουν κάποια αναφορα για το τι αλλάχτηκε τελικά απλά μου είπαν οτι άλλαξαν πλακέτα. Σήμερα λοιπόν γεμάτος χαρά πήγα να "παίξω" με το νέο μου κινητό αλλά δυστυχώς το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα. Συγκεκριμένα κάνει νούμερα η οθόνη χαλάει τα γράμματα, βγάζει μια οθόνη πιξελιασμένη με μοβ και μάυρες κουκίδες καιπολλές φορές γίνεται μαύρη χωρίς να να ανοίγει για κάμποση ώρα!!! Πήγα στα και πάλι στα public όπου ξανά μου είπαν ότι επειδή΄δεν υπάρχει διαθέσιμο ή να πάρω κάποιο άλλο με τα ίδια λεφτά ή να το ξαναστείλουν στην Arvato!. Φυσικά δεν δέχτηκα τίποτα από τα δυο και τους είπα ότι γνωρίζω για το DOA και ότι το DOA αναφέρει αν δεν υπάρχει ίδια συσκευή σε απόθεμα δικαιούσαι να πάρεις κάποια άλλη ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερών (χωρίς να ήμουν σίγουρος). Τους είδα κάπως προβληματισμένους και μου ανέφεραν το επιχείρημα ότι επειδή το πήρες 290 δεν μπορούμε να σου δώσουμε πχ το S3 γιατί έχει μεγάλη διαφορά τιμής! Πάλι δεν το δέχτηκα και μου είπαν να περάσω πάλι αύριο όπου θα είναι και παρών ο διευθυντής του καταστήματος. Μόλις ανακάλυψα από την ιστοσελίδα των public το παρακάτω ""Προϋποθέσεις Επιστροφής Πρόβλημα στο Προϊόν (DOA): Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών."" Ρε παιδιά πείτε μου την άποψή σας πως πρέπει να το χειριστώ κάποιος που έχει εμπειρία! Μπορώ στην πράξη να διεκδικήσω το S3 Π.Χ. το οποίο το έχουν σε στοκ? Ευχαριστώ! Να σου πω ετσι πως το γραφουν μαλλον μπορεις να το παιξεις ετσι αλλα θελει να πας με πολυ δυναμικη ψυχολογια.Good luck Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά να ρωτήσω σχετικά με το τρία κουμπιά του one x+ τα οποία οποτε θέλουν είναι φωτεινά και οπότε όχι.Υπαρχει κάποιος αισθητηρας που γίνεται αυτο γιατί στις ρυθμίσεις που κοίταξα δεν βρήκα πουθενά να ρυθμιζεις στα ποσά δευτερόλεπτα να μένουν ανοιχτά και να σβήνουν γιατι υπάρχουν φορές που τα παταω και δεν φωτίζουν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά να ρωτήσω σχετικά με το τρία κουμπιά του one x+ τα οποία οποτε θέλουν είναι φωτεινά και οπότε όχι.Υπαρχει κάποιος αισθητηρας που γίνεται αυτο γιατί στις ρυθμίσεις που κοίταξα δεν βρήκα πουθενά να ρυθμιζεις στα ποσά δευτερόλεπτα να μένουν ανοιχτά και να σβήνουν γιατι υπάρχουν φορές που τα παταω και δεν φωτίζουν καθόλου. Κ στο απλό hox τα κουμπιά ανάβουν μόνο όταν έχεις χαμηλή φωτεινότητα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να είναι όλη την ώρα ανοιχτά δυστυχώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα συνήθως ένα απλό hox τι μνήμη καταναλώνει???ποσά mb δηλαδή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 800MB/1GB περίπου Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δηλαδή χρησιμοποιεί το 90% της μνήμης συνέχεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 δε παιζει και μεγαλο ρολο, και στο s2 πανω κατω ετσι ηταν η μνημη παντα και δε βλεπω καποιο θεμα, μη σε αγχωνει αυτο Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Παιδια να ρωτησω στο htc one x+που εχω μπορει καποιος που εχει mac να μου πει την διαδικασια πως μπορω στο mac να αναγνωριζει το κινητο σαν να συνδεω εναν εξωτερικο δισκο γιατι οταν το συνδεω δεν μου το βρισκει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Όχι δεν θα χρειαστεί να ξανά βάλεις Ελληνικά. Αν χρεισστει hard reset δεν θελει παλι το ιδιο για ελληνικα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αν χρεισστει hard reset δεν θελει παλι το ιδιο για ελληνικα ? Ναι, μετά από hard reset θα χρειαστεί η ίδια διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Με το ς2 πού είχα χρησιμοποιούσε από τα 1gb τα μισά περίπου για μνήμη.ενώ στο hox χρησιμοποιεί περίπου 800 mb..να ρωτήσω και κάτι άλλο μέχρι 1 gb φτάνει η μνήμη του hox η πάει και παραπάνω χωρίς να το rootαρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Με το ς2 πού είχα χρησιμοποιούσε από τα 1gb τα μισά περίπου για μνήμη.ενώ στο hox χρησιμοποιεί περίπου 800 mb..να ρωτήσω και κάτι άλλο μέχρι 1 gb φτάνει η μνήμη του hox η πάει και παραπάνω χωρίς να το rootαρω??? Το sense ειναι πιο βαρυ απο το touchwiz του s2. Η ram ειναι 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά ξέρει κάποιος ποια εταιρία φτιάχνει την οθόνη του hox ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά ξέρει κάποιος ποια εταιρία φτιάχνει την οθόνη του hox ? Δεν ξερω αν φτιαχνεται ή μονο αλλαζεται.....Παντως υπαρχουν.. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν ξερω αν φτιαχνεται ή μονο αλλαζεται.....Παντως υπαρχουν.. Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 http://androidcommunity.com/htc-one-x-gets-jelly-bean-on-telus-in-canada-20130125/ Αντε σιγα σιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts