karn Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Η ελευθερη μνημη σου που βρισκεται οταν το παρατηρεις αυτο? 280-300 Οταν κλεισω οτι εφαρμογη τρεχει φυσικα... Δεν ειναι κατι που ενοχλει παντως... Σε καμια περιπτωση δεν λες δλδ οτι σερνεται το τηλεφωνο... Απλα που κ που κανει κατι σπασιματα στα γραφικα οταν πας απ τη μια οθονη στην αλλη. Κ δεν το κανει παντα... Σε καθε περιπτωση με επανεκκινηση στρωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Η ελευθερη μνημη σου που βρισκεται οταν το παρατηρεις αυτο? 280-300 Οταν κλεισω οτι εφαρμογη τρεχει φυσικα... Δεν ειναι κατι που ενοχλει παντως... Σε καμια περιπτωση δεν λες δλδ οτι σερνεται το τηλεφωνο... Απλα που κ που κανει κατι σπασιματα στα γραφικα οταν πας απ τη μια οθονη στην αλλη. Κ δεν το κανει παντα... Σε καθε περιπτωση με επανεκκινηση στρωνει. Δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο . Εγώ θα σου προτεινα στήσιμο ξανά το τηλέφωνο με factory reset .λίγες εφαρμογές και να το παρακολούθησης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο . Εγώ θα σου προτεινα στήσιμο ξανά το τηλέφωνο με factory reset .λίγες εφαρμογές και να το παρακολούθησης . οκ. Factory reset απ τις ρυθμισεις ή με καποιο κωδικο απ τα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 οκ. Factory reset απ τις ρυθμισεις ή με καποιο κωδικο απ τα πληκτρα? Δεν γνωρίζω να γινεται στο one x factory reset Πληκτρολογώντας στον dialer κάποιο κωδικό . Με δυο τροπους ξέρω οτι γίνεται http://www.hard-reset.com/htc-one-x-hard-reset.html Γνωρίζεις βέβαια οτι χάνονται εφαρμογές -επαφές - sms- mms .κ.τλ για αυτό κράτα backup σε οτι θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο . Εγώ θα σου προτεινα στήσιμο ξανά το τηλέφωνο με factory reset .λίγες εφαρμογές και να το παρακολούθησης .+1 καθόλου φυσιολογικό και καθόλου φυσιολογικές οι τιμές της μνήμης,είναι χαμηλες οκ. Factory reset απ τις ρυθμισεις ή με καποιο κωδικο απ τα πληκτρα? Θα σου πρότεινα να το κανείς μέσω του μενού του bootloader,εγώ είδα διαφορά όταν το έκανα από εκει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Οκ. Σας ευχαριστω... :) Θα το κανω και θα σας πω αν βελτιωθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πόση πρέπει να είναι η ελεύθερη μνήμη ραμ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Πόση πρέπει να είναι η ελεύθερη μνήμη ραμ ?σε κανονικη λειτουργια παιζει απο 270-330.Σε γερο φορτωμα θα την δεις να πεσει και στα 200 οσο επιδιωκεις να μενουν ανοικτες βαριες εφαρμογες και μολις χαλαρωσει ανεβαινει στα 310-360.Αυτα παντα σε κανονικη λειτουργια,γιατι αν τερματισεις ολες τις εφαρμογες που ειπε ο φιλος πιο πριν,εκτιναζεται στα 410,γι αυτο του ειπα πριν οτι εχει χαμηλες τιμες μνημης. Edited October 12, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Εγώ τότε με jelly bean που έχω ούτε 200 ελεύθερη μνήμη σε χαλαρή χρήση έχω πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Εγώ τότε με jelly bean που έχω ούτε 200 ελεύθερη μνήμη σε χαλαρή χρήση έχω πρόβλημα.Kατσε βρε συ να βαλουμε την official για το δικο μας πρωτα και μετα βλεπουμε τι γινεται :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Kατσε βρε συ να βαλουμε την official για το δικο μας πρωτα και μετα βλεπουμε τι γινεται :) Ρε συ trackman νόμιζα ότι πέρασες custom jelly bean :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε συ trackman νόμιζα ότι πέρασες custom jelly bean :PΜπααα,από τη μέρα που πήρα το hox έκανα ταμα να το ρίξω στην αποτοξίνωση από τα φλασαρισματα :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδια, να ρωτησω 2-3 πραγματακια σχετικα με το κινητο. Ξεφλουδιζει? Ή αντεχει το αλουμινιο απο πισω? Η 1800αρα η μπαταρια που εχει, σε σχεση με την 2150 που εχω στο Optimus 4X ειναι ονομαστικα μικροτερη, αλλα απο οτι εχω διαβασει, αντεχει παραπανω. Με νορμαλ χρηση, καμια ωριτσα τηλεφωνα (2G), 10-20 SMS, wi-fi μονιμως ανοιχτο για notifications απο FB / ανανεωση καιρου ανα μια ωρα και μιση με μια ωρα browsing μεσω 3G βγαζει μερα? Αντε και κανα παιχνιδακι για κανα μισαωρο. (Στο Optimus παντα βγαζω μερα με 30-50% υπολοιπο μπαταριας) Εχει Sim Toolkit? Εχω Cosmote 2in1 και θελω να γυρναω απο Συνδεση στο What's Up! Με ολες αυτες τις Custom Rom που υπαρχουν δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω, θα αρχισω τα παιχνιδακια. Παιζει να χαθει καμια εγγυηση? Και γενικα αξιζει να ασχοληθεις με Custom Rom? Κερδιζεις απο αποψη μπαταριας χωρις να χανεις επιδοσεις? Ευχαριστω. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εγώ τότε με jelly bean που έχω ούτε 200 ελεύθερη μνήμη σε χαλαρή χρήση έχω πρόβλημα. Το έχουμε πει άπειρες φορές στον κόσμο του linux άδεια μνήμη=άχρηστη μνήμη... Παιδια, να ρωτησω 2-3 πραγματακια σχετικα με το κινητο. Ξεφλουδιζει? Ή αντεχει το αλουμινιο απο πισω? Η 1800αρα η μπαταρια που εχει, σε σχεση με την 2150 που εχω στο Optimus 4X ειναι ονομαστικα μικροτερη, αλλα απο οτι εχω διαβασει, αντεχει παραπανω. Με νορμαλ χρηση, καμια ωριτσα τηλεφωνα (2G), 10-20 SMS, wi-fi μονιμως ανοιχτο για notifications απο FB / ανανεωση καιρου ανα μια ωρα και μιση με μια ωρα browsing μεσω 3G βγαζει μερα? Αντε και κανα παιχνιδακι για κανα μισαωρο. (Στο Optimus παντα βγαζω μερα με 30-50% υπολοιπο μπαταριας) Εχει Sim Toolkit? Εχω Cosmote 2in1 και θελω να γυρναω απο Συνδεση στο What's Up! Με ολες αυτες τις Custom Rom που υπαρχουν δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω, θα αρχισω τα παιχνιδακια. Παιζει να χαθει καμια εγγυηση? Και γενικα αξιζει να ασχοληθεις με Custom Rom? Κερδιζεις απο αποψη μπαταριας χωρις να χανεις επιδοσεις? Ευχαριστω. 1. Μάλλον το μπερδεύεις με το One S.. Το X έχει πολυκαρβονικό πίσω μέρος. 2. Με τη χρήση που λες βγάζω άνετα μέρα.. Και χωρίς το browsing μέσω 3g (που σπάνια κάνω) βγάζω 2 μέρες με λίγο ζόρυ.. 3. Έχει. 4. Τυπικά ναι χάνεται η εγγύηση αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν αναφορές για επισκευές ακόμα και με custom rom. Για μένα προσωπικά φυσικά και αξίζει αλλιώς πάρε win8 (σε iαηδείες δεν θα κάνω καν τον κόπο ν' αναφερθώ:p). Κερδίζεις σε πολλά όχι μόνο μπαταρία... Και στην τελική η σχέση μπαταρία-επιδόσεις εξαρτώνται καθαρά από τον kernel, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις custom rom με stock kernel και αυτά τα 2 να είναι όπως σε μια stock συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το έχουμε πει άπειρες φορές στον κόσμο του linux άδεια μνήμη=άχρηστη μνήμη... Γιατι αυτο?:O:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το έχουμε πει άπειρες φορές στον κόσμο του linux άδεια μνήμη=άχρηστη μνήμη... 1. Μάλλον το μπερδεύεις με το One S.. Το X έχει πολυκαρβονικό πίσω μέρος. 2. Με τη χρήση που λες βγάζω άνετα μέρα.. Και χωρίς το browsing μέσω 3g (που σπάνια κάνω) βγάζω 2 μέρες με λίγο ζόρυ.. 3. Έχει. 4. Τυπικά ναι χάνεται η εγγύηση αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν αναφορές για επισκευές ακόμα και με custom rom. Για μένα προσωπικά φυσικά και αξίζει αλλιώς πάρε win8 (σε iαηδείες δεν θα κάνω καν τον κόπο ν' αναφερθώ:p). Κερδίζεις σε πολλά όχι μόνο μπαταρία... Και στην τελική η σχέση μπαταρία-επιδόσεις εξαρτώνται καθαρά από τον kernel, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις custom rom με stock kernel και αυτά τα 2 να είναι όπως σε μια stock συσκευή. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Αν γινει restore σε stock rom και κλειδωσει παλι το bootloader (απ οτι καταλαβα γινεται) δεν θα φαινεται εργοστασιακο το κινητο; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδια, βρισκομαι λευκορωσια και εχω 2gb με 3 ευρω, αρα οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον να κλεισω to 3g to maps της google και το Tuneln Radio δεν κλεινουν ποτε. και η μπαταρια κατω απο 30% δεν μου επεσε ποτε :) (ολι μερα στους δρομους) νομιζω πως με το 4.1 σοθικαμε Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Αν γινει restore σε stock rom και κλειδωσει παλι το bootloader (απ οτι καταλαβα γινεται) δεν θα φαινεται εργοστασιακο το κινητο; Μπορείς να τον κλειδώσεις πάλι αλλά θα λέει relocked και άρα θα φαίνεται αν έχει ξεκλειδωθεί ποτέ. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το έχουμε πει άπειρες φορές στον κόσμο του linux άδεια μνήμη=άχρηστη μνήμη... .Δεν θα συμφωνησω μαζί σου.Δες το παράδειγμα του s3 που πέφτει πολύ χαμηλα η μνήμη του τι παθαίνει.Όταν δεν έχει αρκετή ελεύθερη μνήμη και χρειαστεί να τρέξουν κάποιες βαριές ειδικά εφαρμογες,αρχίζει η καθυστέρηση μέχρι να τερματίσει το σύστημα οποίες εφαρμογές πρέπει για να ελευθερώσει χώρο στη μνήμη.Όσες φορές είχαμε χαμηλές τιμες σε ελεύθερη ραμ και σε όσα κινητά πιάσαμε στα χέρια μας,γονατιζε το σύμπαν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μπορείς να τον κλειδώσεις πάλι αλλά θα λέει relocked και άρα θα φαίνεται αν έχει ξεκλειδωθεί ποτέ. Χμ... και ο μονος τροπος για root ειναι να γινει unlock ο bootloader? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Χμ... και ο μονος τροπος για root ειναι να γινει unlock ο bootloader? Ναι unlock bootloader κ πάντα s-on μεχρι να βγει s-off . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ναι unlock bootloader κ πάντα s-on μεχρι να βγει s-off . Τελικά είδε το κινητό ο υπολογιστής σου? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εμένα η ραμ είναι συνήθως από 180 στα ζόρια έως στα 280 στο χαλαρό,300 βλέπω μόνο μετά από επανεκινηση και αυτό για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσουν οι διεργασίες και να πάει στα 290. Γενικά δεν έχω παράπονο από την ραμ και δεν έχω παρατηρήσει έλλειψη ή κολλήματα αλλά το multitasking στον browser είναι κακό και είναι γενικά νομίζω το μόνο μεγάλο μείον της συσκευής. Δεν γίνεται να απαντάς σε μια κλήση και να σε κρεμαει έτσι. Δουλεύω μόνο με chrome. Για κάποια κολλήματα που ανέφεραν μερικά παιδιά εγώ το σβήνω ή του κάνω επανεκκίνηση πολύ σπάνια και δεν έχω δει απολύτως τπτ,το κινητό φυσάει. Μια δύο φορές που έχω παρατηρήσει κάτι μικρά ήταν την μια από ένα widget μιας εφαρμογής που είχα βάλει και φυσικά βγήκε άμεσα. Α και με μερικά live wallpaper έκανε κάτι θέματα είναι ένα άλλο σημείο που το sense δεν τα πάει πολύ καλά. Και την δεύτερη φορά που είχα παρατηρήσει κολλήματα ήταν μετά από ένα σβήσιμο όλων των διεργασιών στην διαχείριση εργασιών. Από τότε δεν το πολύ πειράζω μόνο σβήνω καμία από το κουμπί του multitasking. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο android οι task manager πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Τελικά είδε το κινητό ο υπολογιστής σου? Όχι ρε συ ! Πάλι μου βγαζει εύρεση προγράμματος . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Όχι ρε συ ! Πάλι μου βγαζει εύρεση προγράμματος .Eχει θεμα τοτε η ρομ που εβαλες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts