Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα σημερα μου έστειλαν μαιλ από την arvato : << η συσκευή σας έχει ελεγχθεί και έχει ολοκληρωθεί. Αναμένουμε να περάσει το Final Test με επιτυχία για να σας αποσταλεί. >> τωρα τι θέλουνε να πουνε ότι μου άλλαξαν την οθόνη ?

Είχες ξεκλειδώσει το bootloader πριν τους την στείλεις;

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το WiFi; ,όταν είναι συνδεμενο και δείχνει φουλ αν βάλω πίσω το χέρι μου στην κάμερα πέφτει σχεδόν όλο το σήμα.το είδα και με το WiFi analyzer. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; το κινητό μου το εχω τρεις μήνες το έχω root και είναι από expansys

Εμένα, τώρα που μου το λες, μετά από μια μίνι περιπέτεια που πέρασε το κινητό (Το καθόμουνα χωρίς να το καταλάβω για 5λεπτά περίπου την κολοτσέπη αλλά χωρίς κανένα σπάσιμο, απλά ταλεπορίθηκε στο πάτημα) άρχισε να μην «πιάνει» καλά το WiFi΄. Παλιότερα μου έκανε το περίεργο να μου δείχνει το σήμα της συσκευής μια να πιάνει μόνο μια μπάρα wifi (η τελία μονο) και άλλες φορές full και το ανάποδο. Αυτό σινέχεια περίπου κάθε 5-10δευτερόλεπτα. Αλλά δεν είχα ποτε πρόβλημα, δούλευε τέλια το wifi (διάβασα μάλιστα ότι το θέμα της ένδειξης το έχει το κινητό και είναι θέμα .Από τότε που το «ζούλιξα» παρατηρώ ότι στο σημείο του σπιτιού που έπαιζε μια χαρά το wifi , άρχισε να πιάνει και να μην πιάνει (με λίγα λόγια οριακά, και πολλές φορές να χάνει το σήμα τελείως ). Αν πάω στα 2Μ από το router όλα μια χαρά. Με το network signal info που μου δείχνει σε γράφιμα την ένταση του σήματος, ακόμα και σε κοντινή απόσταση (που δεν έχω πρόβλημα αποσυνδέσεων) μου δείχνει ότι χάνει το σήμα για 4sec το ξαναβρίσκει το ξαναχάνει , μια μέτριο μια δυνατό μια το χάνει , γενικά δείχνει άστατο. Αλλά όπως προείπα στην κοντινή απόσταση από το router ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πλοήγησης – σύνδεσης. Για την απόσταση που παλιά δεν είχα πρόβλημα και τώρα έχω, δεν το συζητώ, δεν τρέχω καν, το πρόγραμμα network signal info , γιατί το πρόβλημα το βλέπω στην πράξη (χάνεται ολοκληρωτικά η σύνδεση.)….

Λέτε με την 4.0.4 να βελτιωθεί το θέμα wifi

Δεν μου έχει έρθει ακόμα :cry:

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλημέρα παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το WiFi; ,όταν είναι συνδεμενο και δείχνει φουλ αν βάλω πίσω το χέρι μου στην κάμερα πέφτει σχεδόν όλο το σήμα.το είδα και με το WiFi analyzer. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; το κινητό μου το εχω τρεις μήνες το έχω root και είναι από expansys

Το κάνεις unroot κανεις και το σταυρό σου και το στέλνεις στο service .

Αν και δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα χωρίς να ειμαι σίγουρος βεβαια .

Samsung galaxy s21+

Τελικά μου αντικατέστησαν την οθόνη κ πέρασε κ το final test κ θα μου το στείλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ! Μακάρι να μην έχει τώρα κανένα πρόβλημα .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά μου αντικατέστησαν την οθόνη κ πέρασε κ το final test κ θα μου το στείλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ! Μακάρι να μην έχει τώρα κανένα πρόβλημα .

Οποτε δεν σου δημιουργησαν κανενα θεμα που το ειδαν relocked :) Μαλον ειναι αυτο που ειχα γραψει πιο παλια, οτι υπαρχει σιωπηλη αποδοχη της εγγυησης σε θεματα hardware απο μερους της htc σε relocked συσκευες. Πριν ποσες μερες το εστειλες?

Οποτε δεν σου δημιουργησαν κανενα θεμα που το ειδαν relocked :) Μαλον ειναι αυτο που ειχα γραψει πιο παλια, οτι υπαρχει σιωπηλη αποδοχη της εγγυησης σε θεματα hardware απο μερους της htc σε relocked συσκευες. Πριν ποσες μερες το εστειλες?

εγώ την έστειλα στις 13 κ αυτοί την κατοχυρωσαν στο συστημα στις 16 κ χθες μου είπαν ότι ειναι έτοιμη . Λες να έχει πάλι πρόβλημα η οθόνη ?.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ την έστειλα στις 13 κ αυτοί την κατοχυρωσαν στο συστημα στις 16 κ χθες μου είπαν ότι ειναι έτοιμη . Λες να έχει πάλι πρόβλημα η οθόνη ?.
Ε οχι μωρε, τι στο καλο. Μαλον εφεραν ανταλακτικα και γι αυτο δεν σε αργησαν

παιδια τι γινεται με τις κιτρινιλες και το σημα του wifi? Εχουν λυθει ή θα το παρω και θα πακετωθω?

Θελω να δωσω πισω το siii μιας και δεν καλυψε τα γουστα μου και να χτυπησω το λευκο.

Ποιο πολυ με καιει το wifi παρα οι κιτρινιλες. Με το one s ειχα το καλυτερο σημα που εχω δει σε κινητο μεχρι τωρα.Για πειτε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

παιδια τι γινεται με τις κιτρινιλες και το σημα του wifi? Εχουν λυθει ή θα το παρω και θα πακετωθω?

Θελω να δωσω πισω το siii μιας και δεν καλυψε τα γουστα μου και να χτυπησω το λευκο.

Ποιο πολυ με καιει το wifi παρα οι κιτρινιλες. Με το one s ειχα το καλυτερο σημα που εχω δει σε κινητο μεχρι τωρα.Για πειτε..

Στις τελευταίες παρτίδες( HT 25-26 ή SH 25-26) δεν εχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα.

Κυρίως βέβαια στην 26 , αν θέλεις μπορείς να περιμένεις λιγο και βγαίνει αν δεν έχει είδη βγει η ΗΤ-27

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

ετσι ειναι,οταν το πρωτο ειπα εγω οτι πηγα και το ειδαν και μου ειπαν οτι το καλυπτει και παρολο που εγραφε unlock,καποιοι ελεγαν απο δω μεσα οτι μου ελεγαν μ.........κιες και ο τεχνικος δεν ηξερε.

Στις τελευταίες παρτίδες( HT 25-26 ή SH 25-26) δεν εχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα.

Κυρίως βέβαια στην 26 , αν θέλεις μπορείς να περιμένεις λιγο και βγαίνει αν δεν έχει είδη βγει η ΗΤ-27

Ωραια ευχαριστω. Θυμισε μου ομως που τον βλεπω τον αριθμο? Τον γραφει πανω στο κουτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ωραια ευχαριστω. Θυμισε μου ομως που τον βλεπω τον αριθμο? Τον γραφει πανω στο κουτι?
Nαι το γραφει στο κουτι.Θα δεις διπλα μια ετικετα με τον σειριακο αριθμο ο οποιος ξεκιναει καπως ετσι HT246xxxxx η SH264xxxxxx

Όταν γράφω sms μου υπογραμμίζει τις περισσότερες λέξεις σαν λάθος, ακόμα και όταν τις διαλέγω από αυτές που μου προτείνει το ίδιο το πρόγραμμα. Και σε εσάς έτσι είναι ή διέγραψα κατα λάθος το λεξικό?

Για όσους ειναι root αλλα θελουν να παραμείνουν με stock rom υπάρχει ενα ωραίο script που αφαιρεί ολες τις άχρηστες εφαρμογές (bloatware) ακομα και το sence για όποιον δεν το θέλει .

http://www.xda-developers.com/android/remove-the-bloat-with-rom-cleaner-for-one-x-evo-4g-lte/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1050283

Βεβαία δεν ξερω τι θα γινει τελικά με το root του one x και αυτο που με εχει στεναχωρήσει ειναι οτι έκλεισε προσωρινά (ελπιζω )το θέμα για το s-off που είχε ανοιχτεί στο xda

Samsung galaxy s21+

Βεβαία δεν ξερω τι θα γινει τελικά με το root του one x και αυτο που με εχει στεναχωρήσει ειναι οτι έκλεισε προσωρινά (ελπιζω )το θέμα για το s-off που είχε ανοιχτεί στο xda

Τωρα, εμενα γιατι μου μυριζει δαχτυλο της samsung γι αυτο?! ?!?!?

Απ την αλλη.. κι αυτοι στην htc.. τοσο βληματα ειναι πια?? ..δεν αναλαμβανουμε εμεις να δεις για ποτε παει ταβανι? !?!? :lol: :lol:

Παντως απο την αλλη, απ οτι εχουμε δει εως τωρα, η htc κανει το κοροιδο στα relocked (εχει πεσει εντολη απο τα κεντρικα απ οτι φαινεται) οποτε, no problem for htcdev unlock ;)

Edited by truckman

ετσι ειναι,οταν το πρωτο ειπα εγω οτι πηγα και το ειδαν και μου ειπαν οτι το καλυπτει και παρολο που εγραφε unlock,καποιοι ελεγαν απο δω μεσα οτι μου ελεγαν μ.........κιες και ο τεχνικος δεν ηξερε.

εσύ το έστειλες για να σου αλλάξουν την οθονη ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφθασαν σημερα τα ακουστικα (handsfree) ur beats για το One x μου

Αν και ειχα τις αμφιβολιες μου για την ποιοτητα ηχου (γενικα ολων των dr dre ακουστικων απο αυτα που εχω διανβασει) μπορω να πω πως με εξεπληξαν ευχαριστα

Εχουν καλη αποδοση μπασων χωρις ωστοσο να χανουν σε μεσαια και πριμα

Το handsfree λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα

Παραθετω και απο που τα πηρα για να προλαβω τυχον ερωτηση

http://www.ebay.co.uk/itm/DR-DRE-MONSTER-BEATS-IN-EAR-EARPHOPNES-WHITE-RED-FROM-GENUINE-urBEATS-HTC-ONE-X-/150840287841?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item231ec82261

Αυτά είναι τ ακουστικά των 150 ευρώ;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Απ την αλλη.. κι αυτοι στην htc.. τοσο βληματα ειναι πια?? ..δεν αναλαμβανουμε εμεις να δεις για ποτε παει ταβανι? !?!? :lol: :lol:

Παντως απο την αλλη, απ οτι εχουμε δει εως τωρα, η htc κανει το κοροιδο στα relocked (εχει πεσει εντολη απο τα κεντρικα απ οτι φαινεται) οποτε, no problem for htcdev unlock ;)

Προσωπικά αν και θα ήθελα να είμαι ρουτ , δεν θα το ρισκάρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!Προτίμω να μείνω χωρίς ρουτ παρά αργότερα να γίνει κάτι και να είμαι εκτός εγγύησης και να τραβάω τα μαλλιά μου! :P

εσύ το έστειλες για να σου αλλάξουν την οθονη ?

οχι το πηρα μεταχειρισμενο 2 μηνων,και πως μπαινω εδω στο forum και ελεγαν τα παιδια οτι αν ο bootloader

γραφει unlock δεν το καλυπτει η εγγυηση,ρωταω πως θα το δω και μου λενε και ειδα οτι εγραφε unlock

παιρνω αυτον που το αγορασα και του λεω οτι το κινητο εχει χασει την εγγυηση επειδη ειναι ξεκλειδωμενο

μου λεει πηγαινε στην arvato και αν σου πουν θα σου δωσω τα λεφτα σου πισω.παω και εγω και οπως περιμενα

στη σειρα βγανει ενας τεχνικος,του λεω ρε φιλε πηρα αυτο εχθες και καπου διαβασα οτι αν ειναι ξεκλειδωτο χανεις

την εγγυηση,μου λεει περιμενε 5 λεπτα,γυριζει μετα απο λιγο μαζι με το κινητο και ειχε μπει εκει που ελεγε οτι ο

bootloader ειναι unlock και μου λεει ειναι οκ το κινητο ειναι κανονικα μεσα στην εγγυηση.και ετσι εφυγα και το αναφερα

εδω στα παιδια.

Εφθασαν σημερα τα ακουστικα (handsfree) ur beats για το One x μου

Αν και ειχα τις αμφιβολιες μου για την ποιοτητα ηχου (γενικα ολων των dr dre ακουστικων απο αυτα που εχω διανβασει) μπορω να πω πως με εξεπληξαν ευχαριστα

Εχουν καλη αποδοση μπασων χωρις ωστοσο να χανουν σε μεσαια και πριμα

Το handsfree λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα

Παραθετω και απο που τα πηρα για να προλαβω τυχον ερωτηση

http://www.ebay.co.uk/itm/DR-DRE-MONSTER-BEATS-IN-EAR-EARPHOPNES-WHITE-RED-FROM-GENUINE-urBEATS-HTC-ONE-X-/150840287841?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item231ec82261

ρε φιλαρακι πολλα δεν ειναι για 60 ευρω με καλωδιο?εγω πηρα αυτα Plantronics BackBeat 903+ και ειμαι υπερ ευχαριστημενος και ακους και μιλας.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32336

Παρη το θεμα δεν ειναι οτι θα χάσεις την εγγυηση τουλαχιστον οχι για μενα .

Το θεμα ειναι οτι το root σου δινει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου .Τι να το κάνω όμως όταν χρειάζομαι και ενα pc οπωσδήποτε για να αλλαξω rom ή ακόμα και να επιστρέψω στο nadroid backup μου.

Ενω διαφορετικά θα έριχνα δυο τρεις rom στην συσκευή μαζι με οτι mods ήθελα και θα πήγαινα βόλτα στον ψειλορητη (το ψειλοτερο βουνό της κρητης ) χωρις ρεύμα χωρις τίποτα .

Πάντως προσωπικά αυτο που γινεται στο one x και το s-off (τοσους πουλους μηνες )) δεν το θυμάμαι σε αλλη συσκευή ,μπορει να εχει γίνει βεβαία και μην το γνωρίζω .

Μου θυμιζει iphone και jb και εκει πάει να το ξεπεράσει χρονικά.

Samsung galaxy s21+

Δεν διορθώνεται ούτε με την 4.0.4 γιατί αυτην έβαλα και είναι πάλι έτσι το WiFi.το θέμα είναι ότι δεν μου έχει πέσει ποτέ ούτε το βάζω σε τσέπη να φάει ποτέ ζόρι.αυτό άρχισε να το κάνει με το που το έκανα root.οπότε δεν το γλυτωνω το service.. Μπορεί να μου κάποιος αν έχει το ίδιο πρόβλημα και διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποια θήκη; Edited by zapcor32

• The title was changed to HTC One X / X+