MIB Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 cid htc_001 bench stock rom 2.17 Αν πάρει τον κέρνελ 3 , πόσα θα φτάσει.....?!?!?!?!? :X Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Mε ξαχασαν ή υπαρχουν και αλλοι διχως 4.0.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_13 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Mε ξαχασαν ή υπαρχουν και αλλοι διχως 4.0.4; ούτε εγώ το πείρα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Καλησπερα . Λοιπον σκεφτομαι να το παρω-Αντι GS 3 . Εχω ομως σοβαρη ερωτηση και ας απαντησει καποιος pls . Η μπαταρια με συνεχη χρηση 3G-γυρω στις 2-3 ωρες τηλεφωνα-καμια 50 sms και με την φωτεινοτητα σε επιπεδο που να βλεπεις ποσο κραταει ; Αν ειναι δυνατον να απαντησει ατομο που κανει τετοια καθημερινη χρηση. Ευχαριστω. EDIT: Επισης Σε αυτο το βιντεο παρατηρω καποια κολληματα -ισχυουν ; EDIT : Το update αυτο για την μπαταρια εχει γινει ; http://fullgsm.gr/index.php/howto/advice/446-htc-one-x-battery Edited August 18, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Για το πρωτο θα σου πω το εξης .απο το πρωι 100 % φορτισμενο θα σε βγαλει 12 ωρες. Με την φωτεινοτητα στο ποσο φιλε μου ; ευχαριστω που απαντησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλησπερα . Λοιπον σκεφτομαι να το παρω-Αντι GS 3 . Εχω ομως σοβαρη ερωτηση και ας απαντησει καποιος pls . Η μπαταρια με συνεχη χρηση 3G-γυρω στις 2-3 ωρες τηλεφωνα-καμια 50 sms και με την φωτεινοτητα σε επιπεδο που να βλεπεις ποσο κραταει ; Αν ειναι δυνατον να απαντησει ατομο που κανει τετοια καθημερινη χρηση. Ευχαριστω. EDIT: Επισης Σε αυτο το βιντεο παρατηρω καποια κολληματα -ισχυουν ; EDIT : Το update αυτο για την μπαταρια εχει γινει ; http://fullgsm.gr/index.php/howto/advice/446-htc-one-x-battery φιλε μου ακου να σου πω εμενα ποσο κραταει η μπαταρια,3g παντα ανοιχτο ενημερωση του καιρου ανα 3 ωρες λιγο ιντερνετ φωτεινοτητα 70% ειναι αψογα γι αυτο το κινητο γιατι ips monitor και φαινεται και στον ηλιο χωρις να εχεις προβλημα περιπου 50 μηνυματα και καμια 1 ωρα ομιλια λιγο παιξιμο drag racing,temple run μου βγαζει περιπου ενα 24ωρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Μπορουμε καπου να δουμε, πριν αγορασουμε τη συσκευη ποια εκδοση φοραει? εγω αν ειναι να το περω, θα το παρω μετα τις 12/9 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) φιλε μου ακου να σου πω εμενα ποσο κραταει η μπαταρια,3g παντα ανοιχτο ενημερωση του καιρου ανα 3 ωρες λιγο ιντερνετ φωτεινοτητα 70% ειναι αψογα γι αυτο το κινητο γιατι ips monitor και φαινεται και στον ηλιο χωρις να εχεις προβλημα περιπου 50 μηνυματα και καμια 1 ωρα ομιλια λιγο παιξιμο drag racing,temple run μου βγαζει περιπου ενα 24ωρω Αχμ...Μιλαω παραπανω αρκετα και θελω να βλεπω καλα στον ηλιο γιατι στο αυτοκινητο το χρησιμοποιω. Το εχω για εργαλειο δηλαδη σαν laptop . Επισης μιλαω για 3G ιντερνετ συνεχεια ανοιχτο και βλεπω 2 συγκεκριμενες σελιδες. Δεν ξερω αν θα αντεξει και φοβαμαι,βαρεθηκα να δινω λεφτα. Τωρα εχω GS 2 και με το ζορι μου βγαζει 8ωρο ( αν χαμηλωσω τερμα την φωτεινοτητα) . Συγνωμη που σας κουραζω αλλα ειναι κατι σημαντικο για μενα ! και το GS 2 ειναι καινουριο 1 μηνα το εχω απο κουτα το πηρα . Οποτε η μπαταρια ειναι στα πανω της...!! Edited August 18, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 vairas αφού το θες για μέσα στο αυτοκίνητο όπως λες γιατί δεν παίρνεις έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό ή έναν usb adaptor που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου για να το φορτίζεις και όσο είσαι μέσα; Δε θα βρεις ιδιαίτερη διαφορά στη μπαταρία από ότι στο S2. Όλα τα σύγχρονα smartphones πάνω κάτω τόσο θα βγάλουν. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Αχμ...Μιλαω παραπανω αρκετα και θελω να βλεπω καλα στον ηλιο γιατι στο αυτοκινητο το χρησιμοποιω. Το εχω για εργαλειο δηλαδη σαν laptop . Επισης μιλαω για 3G ιντερνετ συνεχεια ανοιχτο και βλεπω 2 συγκεκριμενες σελιδες. Δεν ξερω αν θα αντεξει και φοβαμαι,βαρεθηκα να δινω λεφτα. Τωρα εχω GS 2 και με το ζορι μου βγαζει 8ωρο ( αν χαμηλωσω τερμα την φωτεινοτητα) . Συγνωμη που σας κουραζω αλλα ειναι κατι σημαντικο για μενα ! και το GS 2 ειναι καινουριο 1 μηνα το εχω απο κουτα το πηρα . Οποτε η μπαταρια ειναι στα πανω της...!! Αγοραζεις εναν φορτιστη αυτοκινητου και το εχεις μονιμα συνδεδεμενο. Δεν υπαρχει τηλεφωνο να σου βγαζει 24ωρο με τα παντα ανοικτα Edit ωσπου να γραψω το ποστ ειχε ηδη απαντησει ο @duk3r :) Edit2 @margaritagr εννοεις ποια εκδοση λογισμικου θα εχει επανω? Για κατι τετοιο δεν φαινεται απο το κουτι. Το πιθανοτερο να φοραει το τελευταιο update διαφορετικα θα σου ερθει αμμεσα η αναβαθμιση. Μεχρι εκεινη την μερα δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που δεν θα την εχει παρει Edited August 18, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Rzor Maxx ίσως θα ήταν η περίπτωσή σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) vairas αφού το θες για μέσα στο αυτοκίνητο όπως λες γιατί δεν παίρνεις έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό ή έναν usb adaptor που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου για να το φορτίζεις και όσο είσαι μέσα; Δε θα βρεις ιδιαίτερη διαφορά στη μπαταρία από ότι στο S2. Όλα τα σύγχρονα smartphones πάνω κάτω τόσο θα βγάλουν. Δεν ειμαι ολη μερα στο αυτοκινητο-εχω φορτιστη αλλα στη διαδρομη που κανω δεν προλαβαινει ουτε 10% να ανεβει. Βασικα δεν θελω να φορτιζω οταν ειμαι στη δουλεια . Το πρωι παραδειγμα μεχρι να παω στη δουλεια φορτιζει ενταξει,στις 4 ομως μενω με 10% και ψαχνομαι διοτι εκεινες τις ωρες ειναι που μιλαω ( μετα τις 2 το μεσημερι). Οποτε δεν εχω μπαταρια εως τις 5 που θα μπω ξανα στο αυτοκινητο. Απο οτι μου λετε ομως κραταει πιο πολυ απο του S2 η μπαταρια σωστα ; Edited August 18, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 μηπως να δοκιμασεις τη μεγαλη μπαταρια που βγαινει απο τη σαμουνγκ για το s2? 2000 mha εναντι 1650...θα δωσει 1 με 2 ωρες επιπλεον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 μηπως να δοκιμασεις τη μεγαλη μπαταρια που βγαινει απο τη σαμουνγκ για το sg2? 2000 mha εναντι 1650...θα δωσει 1 με 2 ωρες επιπλεον.. Ε καλα αυτο ναι υπαρχει ξερω..το θεμα ειναι οτι θελω να παρω One X να δοκιμασω και εγω 4πυρηνο :D Ειμαι αναμεσα στο προβληματικο GS 3 και στο ενεργοβορο One X. Γιαυτο κολλαω !! Με το GS 2 αν ριξω την φωτεινοτητα στο 0% την βγαζω την ημερα κουτσα στραβα ( 9-10 ωρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Ε καλα αυτο ναι υπαρχει ξερω..το θεμα ειναι οτι θελω να παρω One X να δοκιμασω και εγω 4πυρηνο :D Ειμαι αναμεσα στο προβληματικο GS 3 και στο ενεργοβορο One X. Γιαυτο κολλαω !! Με το GS 2 αν ριξω την φωτεινοτητα στο 0% την βγαζω την ημερα κουτσα στραβα ( 9-10 ωρες). Δεν θα σε καλυψει. Περιπου τα ιδια θα σου βγαλει. Το hox σου δινει τρελη αυτονομια οταν εισαι πολυ στο standby. Με την χρηση που λες δεν θα δεις σοβαρη διαφορα. Κατι λιγο με την φωτηνοτητα στο αυτοματο μιας και εχει πολυ καλη συμπεριφορα. Υπαρχει η λυση ομως της εξωτερικης μπαταριας-θήκης, που εκει θα σε φτασει, με την χρηση που λες, στις 18+ ωρες (το υπολογιζω γιατι δεν την εχω. Θα την επερνα αλλα δεν την βρισκω σε μαυρη, μονον λευκη). Η μικρη, στα 2200mAh, ειναι αρκετα κομψη και δεν το χαλαει στην αισθηση. Edited August 18, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Θα παρακαλούσα οποιεσδήποτε συζητήσεις έχουν να κάνουν με σύγκριση συσκευών, να γίνονται στο θέμα της επιλογής κινητού, κι όχι στο θέμα του one x, όπου αναφέρουμε μόνο τα της συκσευής :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δεν θα σε καλυψει. Περιπου τα ιδια θα σου βγαλει. Το hox σου δινει τρελη αυτονομια οταν εισαι πολυ στο standby. Με την χρηση που λες δεν θα δεις σοβαρη διαφορα. Κατι λιγο με την φωτηνοτητα στο αυτοματο μιας και εχει πολυ καλη συμπεριφορα. Υπαρχει η λυση ομως της εξωτερικης μπαταριας-θήκης, που εκει θα σε φτασει, με την χρηση που λες, στις 18+ ωρες (το υπολογιζω γιατι δεν την εχω. Θα την επερνα αλλα δεν την βρισκω σε μαυρη, μονον λευκη). Η μικρη, στα 2200mAh, ειναι αρκετα κομψη και δεν το χαλαει στην αισθηση. Οποτε δυσκολα τα πραγματα,αντε να δουμε ποτε θα σοβαρευτουνε οι εταιριες και θα βγαλουν σωστες μπαταριες. Θα δω τι θα κανω,θελω να δοκιμασω αμεσα 4Χ και φυσικα την οθοναρα του !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Νέος κάτοχος κι εγώ αυτης της πανέμορφης συσκευής. Δυστυχώς και σε μένα παρουσιάζεται το φαινόμενο κυματιζμου της οθόνης σε όλη την αριστερή πλευρά. Ο σειριακος αριθμός ξεκινά από HT246W. Αν ζητήσω αντικατάσταση πόσο καιρό θα κάνει;θα πρέπει να επικοινωνήσω με την htc πρώτα; Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Οποτε δυσκολα τα πραγματα,αντε να δουμε ποτε θα σοβαρευτουνε οι εταιριες και θα βγαλουν σωστες μπαταριες. Θα δω τι θα κανω,θελω να δοκιμασω αμεσα 4Χ και φυσικα την οθοναρα του !! Άντε τί κάθεσαι,έχω ένα καινούριο του ξαδέρφου μου που σε περιμένει:p Πάντως περίμενα ότι στην ht24 πως θα χουν εξαλειφθεί τα προβλήματα με την οθόνη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Νέος κάτοχος κι εγώ αυτης της πανέμορφης συσκευής. Δυστυχώς και σε μένα παρουσιάζεται το φαινόμενο κυματιζμου της οθόνης σε όλη την αριστερή πλευρά. Ο σειριακος αριθμός ξεκινά από HT246W. Αν ζητήσω αντικατάσταση πόσο καιρό θα κάνει;θα πρέπει να επικοινωνήσω με την htc πρώτα; Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα. κ εγώ λίγο καιρο που το έστειλα κ δεν βγάζω ακρη . Σπάνια σηκώνουν το τηλεφωνο κ στην αρχή μέχρι να βρουν ποια ειναι η συσκευή σου σε αγχωνουν κ μαιλ άμα στείλεις δεν σε απαντάνε συχνά γενικός ένα χάλι. Διάβασε κ μερικά σχετικά ποστ στο Facebook στο HTC Greece να δεις τι γίνετε κ από εκεί . Κ εγώ από την αριστερή πλευρα είχα κυρίως το πρόβλημα κ δεν θα σου αντικαταστήσουν την συσκευή αυτό νομίζω ειναι το μόνο σίγουρο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 κ εγώ λίγο καιρο που το έστειλα κ δεν βγάζω ακρη . Σπάνια σηκώνουν το τηλεφωνο κ στην αρχή μέχρι να βρουν ποια ειναι η συσκευή σου σε αγχωνουν κ μαιλ άμα στείλεις δεν σε απαντάνε συχνά γενικός ένα χάλι. Διάβασε κ μερικά σχετικά ποστ στο Facebook στο HTC Greece να δεις τι γίνετε κ από εκεί . Κ εγώ από την αριστερή πλευρα είχα κυρίως το πρόβλημα κ δεν θα σου αντικαταστήσουν την συσκευή αυτό νομίζω ειναι το μόνο σίγουρο . Σ ευχαριστώ φίλε για την απάντηση Αν είναι έτσι θα το κρατήσω,εξαλου δεν είναι το μαναδικο που το κάνει, αλλά ένα τόσο όμορφο κινητό θες πραγματικά να είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Άντε τί κάθεσαι,έχω ένα καινούριο του ξαδέρφου μου που σε περιμένει:p Πάντως περίμενα ότι στην ht24 πως θα χουν εξαλειφθεί τα προβλήματα με την οθόνη Γιαννη δεν ξερω ειμαι σε σκεψη !!! Αρκετα προβληματα σε ολα τα μηχανακια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Την συγκεκριμενη ισως λευκη μπαταρια θηκη την ειχα,ειναι πολυ καλη,ομορφη αισθητικα και εμφανισιακα,και μπορει να φορτισει το κινητο περιπου 50-55% Υπαρχει καποιο Link για να καταλαβω γιατι πραγμα μιλαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Υπαρχει καποιο Link για να καταλαβω γιατι πραγμα μιλαμε; Εδω http://www.ebay.com.au/sch/Mobile-Accessories-/9394/i.html?_nkw=htc+one+x+battery+case Δες και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts