paris_89 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εδώ και χρόνια, αγοράζω για όλες μου τις συσκευές, screen knight. Είναι φοβερές. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό . Να φανταστώ κάνει και για το απλό Χ έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το μόνο που βρήκα είναι αυτό . Να φανταστώ κάνει και για το απλό Χ έτσι; Ναι, αυτό είναι. Αγόρασε το και δε θα χάσεις. Θέλει υπομονή και ακριβεια κατά την τοποθετηση. Μπες στο YouTube να δεις το βίντεο της εγκατάστασης. Αν νομίζεις ότι μπορείς να τι κανείς, το αγοράζεις. Εντάξει....δεν είναι και πυρηνική φυσική... Αφού το τοποθετησεις, σε τρεις μέρες θα είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.....να κάνω μια ερώτηση παιδιά....απο πού μπορούμε να διαπιστώσουμε αν το κινητό είναι κλώνος και όχι αυθεντικό??? πήρε ενας φίλος απο Κίνα και το έστειλαν για 100% αυθεντικό αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου....αν ξερει κάποιος καντε ενα κόπο....ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.....να κάνω μια ερώτηση παιδιά....απο πού μπορούμε να διαπιστώσουμε αν το κινητό είναι κλώνος και όχι αυθεντικό??? πήρε ενας φίλος απο Κίνα και το έστειλαν για 100% αυθεντικό αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου....αν ξερει κάποιος καντε ενα κόπο....ευχαριστώ! Από τον bootloader, κρατάς πατημένο το volume down και το ανάβεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 και τι πρέπει να γίνει?? συγνώμη αλλά είμαι λιγακι ασχετος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 και τι πρέπει να γίνει?? συγνώμη αλλά είμαι λιγακι ασχετος.... Άναψέ το και πες μας τι γράφει, πρέπει να δεις κάτι σαν αυτό, οτιδήποτε άλλο υποδηλώνει ότι μπορεί όντως να είναι κλώνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 αυτο δείχνει παλικάρι και σε αυτό το τηλέφωνο οπότε είναι γνήσιο όντως.....σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σας έχει έρθει update για τo heartbleed bug παιδιά; Μου έχει έρθει εδώ και κάτι μέρες αλλά δεν μπορώ να το περάσω. Μου κάνει restart και μπαίνει στην (custom) recovery αλλά μέχρι εκεί. Ξέρετε πως το περνάμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ναι το έχω περάσει εδώ και μέρες χωρίς κανένα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ναι το έχω περάσει εδώ και μέρες χωρίς κανένα προβλημα Είσαι στοκ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ναι δεν έχω κάνει ποτέ rout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ήρθε στο HOX (εντελώς stock) της κοπέλας μου και προς στιγμήν τα χρειάστηκα γιατί έκανε 2-3 απανωτά reboots μετά την εγκατάσταση... στο τρίτο όμως έβγαλε μήνυμα «συγχαρητήρια εγκαταστήσατε επιτυχώς κ.λπ. κ.λπ» και όλα κομπλέ. Πάρη είσαι με στοκ rom, έτσι; Αν ναι, με custom recovery δεν ξέρω αν και πως γίνεται να περάσεις επίσημο OTA. Αν όχι, τσέκαρε μήπως αναβαθμιστεί η rom σου σε λίγες ημέρες. edit: κάτι που διάβασα μόλις στο xda: You have to be completely stock, UNROOTED and with relocked bootloader. Οπότε μάλλον, αν ισχύει αυτό, με custom recovery δεν... Edited May 19, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Στοκ ρομ είμαι αλλά rooted με ξεκλείδωτο bootloader. Άρα δεν μπορώ να την περάσω. Μπορώ να σταματήσω την ενοχλητική ειδοποίηση τουλάχιστον από το να μου ξαναέρθει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Απ'ότι βλέπω στο HOX+ μου, πάνω κάτω τα ίδια θα είναι, πηγαίνεις Ρυθμίσεις, Πληροφορίες, Ενημερώσεις λογισμικού και ξετσεκάρεις το «προγραμματισμένος έλεγχος». Απ'όσο διάβαζα σχετικά με το Heartbleed πάντως, οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιο attack επί προσωπικού είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Ο κίνδυνος υπάρχει σε online services (facebook, paypal και τα ρέστα) και οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη αναβαθμιστεί με το απαραίτητο patch. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: As long as your bootloader is unlocked, you can switch between recoverys whenever you want :good: So answer to your question is yes, you can flash stock recovery then make the update and flash back cwm recovery again. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Απ'ότι βλέπω στο HOX+ μου, πάνω κάτω τα ίδια θα είναι, πηγαίνεις Ρυθμίσεις, Πληροφορίες, Ενημερώσεις λογισμικού και ξετσεκάρεις το «προγραμματισμένος έλεγχος». Δεν το έχει σε εμένα με απλό Χ, ή το έχει κάπου αλλού και δεν το βρίσκω. Στο "software updates" το μόνο που έχει είναι "update over wifi only" σαν επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχει κανείς να μου προτείνει κάτι καλό ποιοτικά σε ήχο σε ακουστικά για το κινητό μας ; Θα ήθελα όσοι έχουν δοκιμάσει κάτι που να δένει καλά και με το beats audio για ωραία αποτελέσματα , έως τώρα χρησιμοποιουσα ένα ζευγάρι ακουστικά apple που είχα από ένα ipod shuffle παλιότερα και ήμουνα πολύ ικανοποιημενος αλλά δυστυχώς χάλασε και τρίζει το ένα ακουστικό , καμμια ιδεα - προταση κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχει κανείς να μου προτείνει κάτι καλό ποιοτικά σε ήχο σε ακουστικά για το κινητό μας ; Θα ήθελα όσοι έχουν δοκιμάσει κάτι που να δένει καλά και με το beats audio για ωραία αποτελέσματα , έως τώρα χρησιμοποιουσα ένα ζευγάρι ακουστικά apple που είχα από ένα ipod shuffle παλιότερα και ήμουνα πολύ ικανοποιημενος αλλά δυστυχώς χάλασε και τρίζει το ένα ακουστικό , καμμια ιδεα - προταση κανεις ; Προσωπικά έχω τα e240 με τα οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είμαι και ο κατάλληλος να κρίνω από άποψη ήχου οπότε πάρε και άλλες γνώμες καλύτερα ;) Μια ερώτηση μήπως ξέρει κανείς: Ξαφνικά το HOX της κοπέλας μου δεν πιάνει σήμα ενώ εδώ και 2-3 εβδομάδες δούλευε κανονικά. Της είπα να αλλάξει το δίκτυο σε GSM only χωρίς αποτέλεσμα. Το περίεργο είναι πως όταν κάνει αναζήτηση δικτύων της βγάζει μόνο Cosmote, ενώ έχει SIM Vodafone. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κεραίας αλλά άλλοι στο σπίτι με Vodafone πιάνουν κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει; Να πάρω καμιά ιδέα μέχρι να το δω από κοντά αύριο... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδια θελω μια βοηθεια....εντελως ξαφνικα δεν λειτουργουν οι sensors....κανενας .εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έβγαλε η venom νέο update. Αλλάζει και το sence. Το πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πάω στις ρυθμίσεις να προσθέσω τα ελληνικά και με πάει στο play store. Εκεί έχει να κατεβάσω μια εφαρμογή της HTC αλλά λέει δεν είναι συμβατή για την συσκευή μου. Έβαλα και το morelocate 2 παρόλο που έχω ελληνικό μενου, αλλά τίποτα. Καμιά ιδεα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έβγαλε η venom νέο update. Αλλάζει και το sence. Το πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πάω στις ρυθμίσεις να προσθέσω τα ελληνικά και με πάει στο play store. Εκεί έχει να κατεβάσω μια εφαρμογή της HTC αλλά λέει δεν είναι συμβατή για την συσκευή μου. Έβαλα και το morelocate 2 παρόλο που έχω ελληνικό μενου, αλλά τίποτα. Καμιά ιδεα; έπαθα το ίδιο κι επειδή είχα κ νεύρα (επειδή πέρασα κι άλλο Kernel κ είχα διάφορα θέματα) έβαλα να δουλέψω με το touchpal x που είναι δωρεάν και μια χαρά. Το είχα από παλιά προφανώς.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έβγαλε η venom νέο update. Αλλάζει και το sence. Το πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πάω στις ρυθμίσεις να προσθέσω τα ελληνικά και με πάει στο play store. Εκεί έχει να κατεβάσω μια εφαρμογή της HTC αλλά λέει δεν είναι συμβατή για την συσκευή μου. Έβαλα και το morelocate 2 παρόλο που έχω ελληνικό μενου, αλλά τίποτα. Καμιά ιδεα; Αν την εγκατέστησες μέσω του OTA λογικό, το λέει στο changelog: Only English included in OTA, flash full rom, or separate language pack zip to get any other language. Μπορείς να περάσεις ολόκληρη τη ROM με dirty flash (χωρίς wipe), δεν θα χάσεις τις εφαρμογές σου, ή απλά να κάνεις flash αυτό: http://d-h.st/b5Y Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni1010 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γεια σας!!! Έχω το HTC one x εδώ κ ένα χρόνο. Από την αρχή δεν ήμουν ικανοποίημενος με την διάρκεια μπαταρίας. Το τελευταίο διάστημα την καταναλώνει παρα πολύ γρήγορα,δλδ σε 3ώρες το πολύ!!! Επίσης μπορεί να δείχνει 30%...50% κ να σβήνει. Ξέρει κάνεις κάποια λύση?? Η μπαταρία φταίει η το τηλέφωνο? Αν το στείλω στην εταιρία θα διορθωθεί? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γεια σας!!! Έχω το HTC one x εδώ κ ένα χρόνο. Από την αρχή δεν ήμουν ικανοποίημενος με την διάρκεια μπαταρίας. Το τελευταίο διάστημα την καταναλώνει παρα πολύ γρήγορα,δλδ σε 3ώρες το πολύ!!! Επίσης μπορεί να δείχνει 30%...50% κ να σβήνει. Ξέρει κάνεις κάποια λύση?? Η μπαταρία φταίει η το τηλέφωνο? Αν το στείλω στην εταιρία θα διορθωθεί? Ευχαριστώ!!! Στο πόσο το έβαζες να φορτίζει; Τι κύκλους φόρτισης έκανες; Τώρα στο πόσο το βάζεις να φορτίσει; Κάνε πλήρεις κύκλους φόρτισης κι αποφόρτισης.. το είχα πάθει κι εγώ ένα διάστημα και μου έτρωγε την μπαταρία σε 7-8 ώρες.. τώρα έχει στρώσει κάπως, αλλά κ πάλι το s4 του αδερφού μου κρατάει πιο πολύ :O Φόρτιζέ το στο 100% και βάζε το να φορτίσει αφού πέφτει από το 10% κ κάτω... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγώ με τα προβλήματα που είχα με το θέμα μπαταρίας που το έβαζα να φορτίσει και συχνά Σ δεν φορτιζε δεν έβγαλα πότε άκρη. Μέχρι και μπαταρία άλλαξα και τίποτα... Νομίζω δεν θα καταλάβω ποτέ τι έφταιγε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγώ με τα προβλήματα που είχα με το θέμα μπαταρίας που το έβαζα να φορτίσει και συχνά Σ δεν φορτιζε δεν έβγαλα πότε άκρη. Μέχρι και μπαταρία άλλαξα και τίποτα... Νομίζω δεν θα καταλάβω ποτέ τι έφταιγε. αυτό το παθαίνω κ τώρα πότε πότε.. μα αν αλλάξω φορτιστή κ φορτίσω με του αδερφού μου π.χ. ή από το pc, φορτίζει κανονικά.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts