Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε κάνεις κανένα λάθος. Απλά η συσκευή σου δεν αναγνωρίζεται απ το adb.

Δοκίμασε να μπεις σε bootloader και να διαλέξεις την επιλογή fastboot. Μετά τρέξε ένα fastboot instance και γράψε fastboot getvar all να δούμε αν βγάλει κάτι. Αν γράψεi τότε είσαι οκ με drivers και δοκίμασε να bootαρεις σε CWM. Όταν μπει στο custom recovery γράψε adb devices για να δεις αν την βλέπει.

Περάσαμε μία από τις twrp τις πολύ παλιές, χωρίς να δουλεύει το touch. Μόνο σε αυτή ο υπολογιστής κατάφερε να δει το κινητό σαν usb χωρίς να επιλέξω κάτι. Έτσι περάσαμε την revolution hd, μετά περάσαμε μια cwm-JB έκδοση, που δεν δουλεύει το usb mount και το adb έτσι κι αλλιώς, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε Install ένα zip αρχείο, την εγκαταστήσαμε και τρέχει πλέον κανονικά το κινητό.

Δοκιμάσαμε πάλι να εγκαταστήσουμε την viper αλλά βγάζει ένα error με το endeavoru. Οπότε παραμένει στο revolution HD.

Τις εντολές που είπες τις δοκίμασα μόλις τώρα. Στο fastboot φαίνεται ότι οι drivers είναι οκ. Στην recovery όταν μπήκα δεν δουλεύει το adb.

Ναι μεν το κινητό πλέον δουλεύει αλλά δεν βγάζουμε άκρη γιατί η vipeX 4.0.7 δεν γίνεται να εγκατασταθεί ενώ η viperXL 4.2.0 εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά δεν bootαρε. Επίσης καμία twrp δεν δουλεύει με touch εκτός από μία έκδοση JB που δεν δούλευε το Mount USB και το adb. Και στην πιο παλιά twrp που βρήκαμε δεν δουλεύει το touch αλλά έκανε από μόνο του mount usb. Επίσης από cwm δεν δουλεύει το adb σε καμία έκδοση ούτε το mount usb αλλά το touch δουλεύει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις JB firmware τότε δε δουλεύει το usb mount απ το recovery Γιατί άλλαξε όλη ή φιλοσοφία περί συσκευών μαζικής αποθήκευσης. Πλέον η συσκευή είναι MTP. Εσύ τι έκδοση hboot έχεις; Αν έχεις παλιά, δηλαδή pre jelly bean firmware, λογικο είναι να μη δουλεύουν JB based roms όπως επίσης και recoveries βασισμένες σε JB. Οπότε αναβάθμισε πρώτα το firmware σου!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

εβαλα τελικά την REVOLUTION HD 8 για ΗΟΧ+

Απλά περασα το ZIP και το εγκατέστησα αφου έκανα wipe οτι βρήκα απο το twrp

Όλα καλά , αλλά μου έκανε εντύπωση ότι με το που μπούταρε το κινητό, είχε το wallpaper της venom!

Βέβαια, πήγα στις πληροφορίες λογισμικού και εκεί έλεγα ότι έχω την revolution HD 8 . ο Κέρνελ δεν άλλαξε , είναι ίδιος με της venom. έχω κάνει κάτι λάθος;

Μάλλον δεν πέρασες το boot απο την revolution

Μέσα στο zip της ρομ υπάρχει ένα αρχείο boot.img. Το βγάζεις εκτός της ρομ ξεκινάς το κινητό στον bootloader και επιλέγεις fastboot, το περνάς με το fastboot απο τον υπολογιστή (δεν θυμάμαι την εντολή γιατί με την venom χρησιμοποιώ ένα bat που εχουν φτιάξει) και μετα κάνεις εγκατάσταση την ρομ.

Edited by leou
Παράθεση

Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες και μου απάντησες.

Καταδευτερον, να σε ρωτήσω, οτι το boot.img δεν μπορώ να το εγκαταστήσω όπως εγκατεστησα την rom? απο το twrp απο το κινητό?

αν βάλω το boot.img θα μηδενιστεί το κινητό; τι αλλάζει το boot.img?

ο κερνελ που είναι ίδιος με αυτόν της Venom τι σημαίνει; οτι απλά και οι 2 ρομ περνάνε τον ίδιο κερνελ? ή ότι οταν έβαλα την revolution HD έπρεπε να βάλω και κέρνελ; αν και νομίζω ότι βάζοντας μια ρομ , περνάει μαζί και τον κερνελ της, εκτώς αν κάνω λάθος.

αν περάσω άλλον κερνελ, θα μηδενιστεί το κινητό μου ; σαν να φορμαριστικε;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες και μου απάντησες.

Καταδευτερον, να σε ρωτήσω, οτι το boot.img δεν μπορώ να το εγκαταστήσω όπως εγκατεστησα την rom? απο το twrp απο το κινητό?

αν βάλω το boot.img θα μηδενιστεί το κινητό; τι αλλάζει το boot.img?

ο κερνελ που είναι ίδιος με αυτόν της Venom τι σημαίνει; οτι απλά και οι 2 ρομ περνάνε τον ίδιο κερνελ? ή ότι οταν έβαλα την revolution HD έπρεπε να βάλω και κέρνελ; αν και νομίζω ότι βάζοντας μια ρομ , περνάει μαζί και τον κερνελ της, εκτώς αν κάνω λάθος.

αν περάσω άλλον κερνελ, θα μηδενιστεί το κινητό μου ; σαν να φορμαριστικε;

Μέσα στο boot.img είναι ο kernel.Αν είχες συσκευή με S-OFF θα μπορούσες να φλασάρεις ένα zip με το boot.img. Επειδή έχεις όμως S-ON αναγκαστικά θα πρέπει να στείλεις το boot.img με fastboot.

Μέσα στο boot.img είναι ο kernel.Αν είχες συσκευή με S-OFF θα μπορούσες να φλασάρεις ένα zip με το boot.img. Επειδή έχεις όμως S-ON αναγκαστικά θα πρέπει να στείλεις το boot.img με fastboot.

πως ξερεις αν έχω S-OFF συσκευή;

μπορώ να περάσω εκτονυστερον το boot.img ? ή πρέπει να τα κάνω ολα απο την αρχή;

Απίθανο να σου έτυχε συσκευή με S-OFF. Παρ όλα αυτά μπορείς να τσεκάρεις μπουταροντας στον bootloader. Τέρμα πάνω θα γράφει είτε S-ON είτε S-OFF.

Η διαδικασία για να περάσεις μια Rom είναι η παρακάτω:

1. Μπουταρεις σε bootloader

2.Διαλέγεις recovery

3.Φλασαρεις τη ρομ με το custom recovery που έχεις προεγκατεστημένο

4.Reboot στον bootloader

5.Επιλέγεις fastboot.

6.Τρέχεις στον υπολογιστή σου μέσω command prompt ένα fastboot instance έχοντας ήδη μέσα στον φάκελο του fastboot το αρχείο boot.img και γράφεις fastboot flash boot boot.img

Απίθανο να σου έτυχε συσκευή με S-OFF. Παρ όλα αυτά μπορείς να τσεκάρεις μπουταροντας στον bootloader. Τέρμα πάνω θα γράφει είτε S-ON είτε S-OFF.

Η διαδικασία για να περάσεις μια Rom είναι η παρακάτω:

1. Μπουταρεις σε bootloader

2.Διαλέγεις recovery

3.Φλασαρεις τη ρομ με το custom recovery που έχεις προεγκατεστημένο

4.Reboot στον bootloader

5.Επιλέγεις fastboot.

6.Τρέχεις στον υπολογιστή σου μέσω command prompt ένα fastboot instance έχοντας ήδη μέσα στον φάκελο του fastboot το αρχείο boot.img και γράφεις fastboot flash boot boot.img

Δοκίμασα με εντολές απο το CMD να τρέξω το boot.img.... και όλα καλά.

Παρατήρησα όμως ότι δεν άλλαξε κάτι στον κέρνελ, το ίδιο είχα . Μπορεί βέβαια, η τελευταία Venom που είχα με την τελευταία revolution HD να χρησιμοποιούν τον ίδιο κερνελ... παίζει και αυτό το σενάριο.... γιατί εγώ με το πέρασα την rom δεν έβαλα το boot.img που είχε μέσα της η revolution...

έτσι λοιπόν είπα να περάσω την elite kernel που ένας στο XDA την έχει κάνει τεστάρει-πειράξει για να παίζει με την revolution HD και sense 5 χωρίς πρόβλημα, και με πολλές βελτιώσεις στην ταχύτητα και στην αναμονή της μπαταρίας!

πήγα λοιπόν να την περάσω και είχε ένα πακέτο να κατεβάσουμε με το fastboot και μέσα το boot.img (απο ότι κατάλαβα το Βοοτ.img είναι ο κέρνελ τελικά?)

πάω λοιπον να περάσω τις εντολές που έχει σε ένα batch file ετοιμο, και δεν βρίσκει την συσκευή πια! επίσης, όταν bootaρω το κινητό, πρίν βάλω το PIN μου βγάζει ένα πινακάκι που λέει "uids on the system are inconsistent you need to wipe your data partition ..." και πρέπει να πατήσω i'm feeling lucky για να συνεχίσω και να βάλω το PIN μου.

Τι έχω κάνει λάθος;

δοκίμασα σε 2 μηχανήματα το ίδιο... δεν βρίσκει την συσκεύη

ΥΓ, διαβάζω σε φορουμς το εξής : Where can i find the latest WWE firmware? Or even beter what is the best with this ROM?

Τι είναι το WWE firmware?

είναι κάτι άλλο απο ROM και Kernel.?

Επειδή έχω ζαλιστεί... τι μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα "σπασμένο" (ξεκλείδωτο) τηλέφωνο.

Edited by MIB

Λες ότι πέρασες κανονικά το boot.img στην αρχή και μετά λες ότι σε 2 υπολογιστές δε βρίσκει τη συσκευή. Τελικά τι ισχύει;

θα το ψαξω απο την αρχή... δεν ξέρω γιατί το έπαθε αυτό τώρα... κατι κάνω λάθος.

Αν έχεις JB firmware τότε δε δουλεύει το usb mount απ το recovery Γιατί άλλαξε όλη ή φιλοσοφία περί συσκευών μαζικής αποθήκευσης. Πλέον η συσκευή είναι MTP. Εσύ τι έκδοση hboot έχεις; Αν έχεις παλιά, δηλαδή pre jelly bean firmware, λογικο είναι να μη δουλεύουν JB based roms όπως επίσης και recoveries βασισμένες σε JB. Οπότε αναβάθμισε πρώτα το firmware σου!

1.72 hboot έχει. έψαχνα και στους xda το thread που έλεγε το τελευταίο firmware για κάθε cid αλλά τα έχουν σβησει. και δεν ξέρω ποιο είναι το τελευταίο και από πού θα το βρω.

Τρέξε ένα fastboot αν θες και γράψε fastboot getvar all και πες μας τι λεει

Τρέξε ένα fastboot αν θες και γράψε fastboot getvar all και πες μας τι λεει

την έχει πάρει μαζί του Ο φίλος μου στην Κύπρο. το είχα κάνει και είδα από εκεί το cid. τα υπόλοιπα που έλεγα δεν τα θυμάμαι.

Έλυσα το πρόβλημα που είχα με το bootloader που δεν έβρισκε την συσκευή, και κατάφερα να περάσω τον ELITE kernel. Τελικά δεν έβαζα σωστούς drivers στο μηχάνημα με windows 8 64bit, στο άλλο μηχάνημα windows 7 32bit όλα είχαν πάει καλά!

-Ερώτηση 1… κάθε φορά που περνάω καινούριο kernel, πρέπει να καθαρίζω κάτι ; clear cache ή κάτι τέτοιο, από το recovery mode (TWRP)?

-Ερώτηση 2... στην venom rom που είχα, η εφαρμογή της κάμερας, είχε μια καταπληκτική δυνατότητα... να τραβάει φωτογραφία σαν το sphere της NEXUS σαν 3D, και το ωραίο ήταν ότι, όταν την έβλεπες μετά την φωτογραφία, ανάλογα όπως κουνούσες το κινητό , έβλεπες και καλά το αντίστοιχο σημείο του περιβάλλοντος που είχες βγάλει φωτογραφία! ΜΟΝΑΔΙΚΟ! μπορώ να έχω κάτι παρόμοιο στην revolution HD??

PS έφυγε και το μηνυματάκι που μου έβγαζε σε κάθε reboot το κινητό "uids on the system are inconsistent you need to wipe your data partition ..."

Edited by MIB

Εχω το Χ32 γίγκα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμια αναβαθμιση λειτουργικού...

Γεια σας παιδιά

Εδώ και λίγο καιρό οταν παίρνω τηλέφωνο ή όταν με παίρνουν ακούγομαι στους άλλους σαν να τους μιλάω από τον πλανήτη Άρη. Χωρίς παράσιτα αλλά με πολυ χαμηλή ένταση.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να αλλάξει αυτό?

SOS

Αν το κάνω επαναφορά θα καταφέρω κάτι?

Το τηλέφωνο είναι απείραχτο. Όλα μαμά και είναι της γυναίκας μου.

Ευχαριστώ.

Εχω το Χ32 γίγκα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμια αναβαθμιση λειτουργικού...

Ποια έκδοση έχεις; Δεν περιμένουμε πλέον κάποιο update Να δώσει η HTC.

Γεια σας παιδιά

Εδώ και λίγο καιρό οταν παίρνω τηλέφωνο ή όταν με παίρνουν ακούγομαι στους άλλους σαν να τους μιλάω από τον πλανήτη Άρη. Χωρίς παράσιτα αλλά με πολυ χαμηλή ένταση.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να αλλάξει αυτό?

SOS

Αν το κάνω επαναφορά θα καταφέρω κάτι?

Το τηλέφωνο είναι απείραχτο. Όλα μαμά και είναι της γυναίκας μου.

Ευχαριστώ.

Έχεις ελέγξει μήπως είναι βουλωμένη από σκόνη η τρύπα του μικροφώνου από κάτω;

Τις προάλλες δοκίμασα μια θήκη (Casemate POP) η οποία ήταν τραγικά σφιχτή στη συσκευή και δεν έβγαινε με τίποτα. Με αποτέλεσμα ενώ προσπαθούσα, κατάφερα να «ξεκουμπώσω» την οθόνη στο κάτω μέρος. Δε βγήκε πολύ, ίσα ίσα 1-2 χιλιοστά και με ελάχιστη πίεση την ξανακούμπωσα (και κατάφερα να βγάλω τη θήκη).

Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως με το ξεκούμπωμα έγινε καμία ζημιά... Απ'όσο ξέρω έτσι βγαίνει η οθόνη από το unibody και -λογικά- αφού την ξαναέβαλα είμαι ΟΚ, απλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει εμπειρία κανένας...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τις προάλλες δοκίμασα μια θήκη (Casemate POP) η οποία ήταν τραγικά σφιχτή στη συσκευή και δεν έβγαινε με τίποτα. Με αποτέλεσμα ενώ προσπαθούσα, κατάφερα να «ξεκουμπώσω» την οθόνη στο κάτω μέρος. Δε βγήκε πολύ, ίσα ίσα 1-2 χιλιοστά και με ελάχιστη πίεση την ξανακούμπωσα (και κατάφερα να βγάλω τη θήκη).

Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως με το ξεκούμπωμα έγινε καμία ζημιά... Απ'όσο ξέρω έτσι βγαίνει η οθόνη από το unibody και -λογικά- αφού την ξαναέβαλα είμαι ΟΚ, απλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει εμπειρία κανένας...

Μπα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Εϊναι ακριβώς όπως το είπες. Έτσι ανοίγει και το κινητό. Το έχω ξεκουμπώσει πάρα πολλές φορές.

Οχι , μια χαρά είσαι. Εγώ το είχα ανοίξει 4-5 φορές όταν το είχα για να φτιάξω το WiFi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Οχι , μια χαρά είσαι. Εγώ το είχα ανοίξει 4-5 φορές όταν το είχα για να φτιάξω το WiFi.

Παρομοίος.......;)

Τι πρόβλημα υπάρχει/υπήρχε με το wifi παιδιά; Το έχω μόλις 3 μήνες το Χ και δεν έχω παρατηρήσει κάτι, για πείτε για να ξέρω αν είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το HTC One X έχει ξεχωριστό digitizer ή είναι μαζί με την οθόνη;

Αν θέλω να αλλάξω το digitizer από μπροστά λόγω θραύσης μπορώ χωρίς να αλλάξω lcd?

Δουλεύει κανονικά η αφή.

Τι πρόβλημα υπάρχει/υπήρχε με το wifi παιδιά; Το έχω μόλις 3 μήνες το Χ και δεν έχω παρατηρήσει κάτι, για πείτε για να ξέρω αν είναι.

Το HTC One X έχει ξεχωριστό digitizer ή είναι μαζί με την οθόνη;

Αν θέλω να αλλάξω το digitizer από μπροστά λόγω θραύσης μπορώ χωρίς να αλλάξω lcd?

Δουλεύει κανονικά η αφή.

Παίζει και digitizer αλλά είναι λίγο μανούρα να το περάσεις........

Edited by Sorteps

Υπάρχει κάποιο armband που να χωράει το X+ μαζί με casemate (tough) θήκη?
The more things change, the more they stay the same...

• The title was changed to HTC One X / X+