Brolly Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ερωτηση: ειναι φυσιολογικο να σου παιρνει περιπου 3 ωρες για μια πληρη φορτιση ? συνδεδεμενο στην πριζα. Τόσο παιρνει. Και εγώ όταν είχα το HOX τόσο έκανε περιπου για πλήρη φόρτιση από 10-100%. Στην Venom ViperX αν έχεις custom kernel υπάρχει η επιλογή fast charge που βελτιώνει τους χρόνους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodfella Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τόσο παιρνει. Και εγώ όταν είχα το HOX τόσο έκανε περιπου για πλήρη φόρτιση από 10-100%. Στην Venom ViperX αν έχεις custom kernel υπάρχει η επιλογή fast charge που βελτιώνει τους χρόνους φόρτισης. thanks Brolly. θα το ψαξω αυτο που εγραψες στην επομενη φορτιση. μου φανηκε υπερβολικα αργη η φορτιση του παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ρε παιδια η αναβαθμηση του 4.2 πακετο με το sense 5 ποτε τελικα θα βγει??λεγαμε για ιουνιο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αξιζει ο κοπος για την αλλαγη της μπαταριας σε αυτην του HOX+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αξιζει ο κοπος για την αλλαγη της μπαταριας σε αυτην του HOX+? Όχι και δεν νομίζω η arvato να το καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Όχι και δεν νομίζω η arvato να το καλύπτει. Οχι, δεν το καλυπτει. Ελεγα να κανω την αλλαγη μονος μου αν υπαρχει σχετικα καλη διαφορα στην αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Οχι, δεν το καλυπτει. Ελεγα να κανω την αλλαγη μονος μου αν υπαρχει σχετικα καλη διαφορα στην αυτονομια. Είσαι στοκ ή έχεις custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Είσαι στοκ ή έχεις custom rom? Στοκ ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Στοκ ειμαι. Δοκίμασε κάποια custom Rom. Αν σ'αρέσει το στοκ τότε θα σου πρότεινα την Android Revolution HD @ xda . Πόσες ώρες σου βγάζει η μπαταρία και με πόσες ώρες ενεργή οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δοκίμασε κάποια custom Rom. Αν σ'αρέσει το στοκ τότε θα σου πρότεινα την Android Revolution HD @ xda . Πόσες ώρες σου βγάζει η μπαταρία και με πόσες ώρες ενεργή οθονη? Δεν κανω μεγαλη χρηση, μου βγαζει πανω απο μια μερα. Απλα αν αξιζε η αλλαγη της μπαταριας σκεφτομουν να το επιχειρησω μιας και το κοστος δεν ειναι μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν κανω μεγαλη χρηση, μου βγαζει πανω απο μια μερα. Απλα αν αξιζε η αλλαγη της μπαταριας σκεφτομουν να το επιχειρησω μιας και το κοστος δεν ειναι μεγαλο. Φαντάζομαι δεν είναι και πολύ δύσκολο να το κάνεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου απλά θέλει προσοχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Red_Shade87 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Κατ' αρχήν μην πανικοβάλεσαι. Η insert coin είναι μια διαδεδομένη rom που ως επί τω πλείστω την κάνει τη δουλειά της. Διάβασε λίγο τα παρακάτω και προχώρα βάσει οδηγιών: HTC One X+ how back to stock rom Any ways can go back to stock? Share HTC One X+ official RUU ROM package - 4.1.1 EURO|US|Hong Kong|UK RUU and Stock ZIPS Καλησπερα φιλε μ,σε ευχαριστω (εστω και καθυστερημενα) για τη βοηθεια σου,καταφερα κουτσα κουτσα να το επιστρεψω σε οφισιαλ απλως δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν ηταν πραγματι αυτη με την οποια αγοραστηκε το τηλεφωνο,αυτη τη στιγμη εχω την 1.17.401.1,δεν μ εχει ερθει ΟΤΑ αναβαθμιση για την 3 και εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια μου....Η ολη ανησυχια μ εγκειται στο να μην εχω χασειι την εγγυηση αλλιως και τη custom. Ρομ θα δεχομουν χωρις κανενα προβλημα.... Edited June 24, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από 10 μήνες που έχω το κινητό, δυστυχώς εμφανίστηκε πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση. Όταν βάζω το τηλ (και άλλες εφαρμογές, δηλ Skype,viber etc) σε ανοιχτή ακρόαση, δεν με ακούει ο συνομιλητής μου. Είναι μάλλον κάποιο πρόβλημα με το δεύτερο μικρόφωνο που έχει η συσκευή (αυτο στο πάνω μέρος) ή με το noise cancellation. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν το πρόβλημα αυτό; service στη Θεσσαλονίκη υπάρχει; FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Παιδιά sos, εχθές το βράδυ μου κώλυσε και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα, συγκεκριμένα ξεκινάει να ανοίξει και κολλάει στο λογότυπο HTC ONE tm, καμιά ιδέα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodfella Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Τόσο παιρνει. Και εγώ όταν είχα το HOX τόσο έκανε περιπου για πλήρη φόρτιση από 10-100%. Στην Venom ViperX αν έχεις custom kernel υπάρχει η επιλογή fast charge που βελτιώνει τους χρόνους φόρτισης. χρησιμο tweak, κερδιζεις 1 ωρα περιπου απο τη συνολικη φορτιση χωρις να επηρρεαζει την καταναλωση της μπαταριας. κατα τα αλλα, με νορμαλ χρηση της συσκευης (τηλεφωνα, μηνυματα, 3G/wifi) χρειαζεται φορτιση μετα απο 30-32 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Παίδες, θα ήθελα να μάθω αν πιάνετe 4G σήμα με το HOX+. Αν όχι, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μας δεν είναι 4G capable; Αν ναι, ποιες είναι αυτές οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να πιάνω και εγώ; (έχω αιτηθεί και ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή της vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Νομίζω το ΗΟΧ+ που έχουμε στην Ευρώπη δεν έχει 4G Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) 4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - for AT&T εγώ που δεν το έχω πάρει από Ευρώπη δεν έχω πιάσει 4G... Edited June 29, 2013 by lalitolal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ρε παιδιά ποτέ θα έρθει αυτή η ρημάδα η αναβάθμιση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 καταφερε κανεις να βαλει την photosphere????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ρε παιδιά ποτέ θα έρθει αυτή η ρημάδα η αναβάθμιση ? Ακομα δεν εχει παει στο One, για το HOX ρωτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υποθέτω θα τις πάρουν παράλληλα ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Να ρωτησω κατι παιδια. Του εχω βαλει μια τζελ θηκη η οποια, εσωτερικα, στο πισω μερος της εχει κατι σχεδια σαν κυκλους. Βγαζοντας την προχθες ειδα οτι σε 2-3 σημεια εχει αφησει σταμπες στην πλατη του κινητου! Τοσο ευαίσθητο ειναι πια αυτο το υλικο? Τι μπορω να κανω, αν γινεται τιποτα? Δοκιμασα με μια βρεγμενη πετσετα μπας και φυγουν αλλα τιποτα. Φοβαμαι να βαλω τιποτα αζαξ και τετοια μηπως κανουν σημαδια. Καμοια ιδεα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ συνήθως βρεχω λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα και το τριβω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanpanos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 παιδεσ περασα μια ρομς κ δεν μου ανοιγει...κ δεν μπενει ουτε στο recovery menu τι να κανω ???????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts