Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος οδηγός ειδικά για το X+, αλλά η διαδικασία είναι ίδια με το απλό με μόνη διάφορα ότι πρέπει να έχεις το σωστό recovery να περάσεις.

Τα FOTA μόνο με root θα τα παίρνεις αλλά για μένα αφού σκέφτεσαι να το ξεκλειδώσεις τότε κάνε όλη τη διαδικασία και πέρνα custom rom και kernel..

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

Άρα σύμφωνα με αυτά που λες, θα ακολουθήσω διαδικασία rootarismatos του ΗΟΧ του απλού. έχουμε στο myphone κάπου την διαδικασία;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

Άρα σύμφωνα με αυτά που λες, θα ακολουθήσω διαδικασία rootarismatos του ΗΟΧ του απλού. έχουμε στο myphone κάπου την διαδικασία;

Εεε ναι δεν νομίζω να έχουμε πουθενά κάποιον οδηγό.. Αλλά μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες της HTC για την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader στο htcdev.com και μετά απλά περνάς το recovery από fastboot (fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.5.0.0-enrc2b.img).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αρχείο recovery που σου στέλνω είναι για την international έκδοση του HOX+ που υποθέτω ότι έχεις, αν έχεις άλλο χρειάζεσαι άλλο recovery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εεε ναι δεν νομίζω να έχουμε πουθενά κάποιον οδηγό.. Αλλά μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες της HTC για την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader στο htcdev.com και μετά απλά περνάς το recovery από fastboot (fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.5.0.0-enrc2b.img).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αρχείο recovery που σου στέλνω είναι για την international έκδοση του HOX+ που υποθέτω ότι έχεις, αν έχεις άλλο χρειάζεσαι άλλο recovery.

Και πάλι σε ευχαριστώ για την αρχή του νήματος. Αν έχω κάποιο πρόβλημα θα ποστάρω εδώ

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Με λίγη καθυστέρηση τα 'μαθαν τα νέα και τα ελληνικά blogs. Μέχρι την αναβάθμιση έχουμε όμως! :p

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αντε να δουμε, πρακτικα θα εχουμε καινουργιο κινητο.

με την αντικατασταση της μπαταριας ειμαι αρκετα προβληματισμενος. Ειδα βιντεακια και μου φαινεται πολυ περιπλοκο, δεν ξερω, φοβαμαι. Finn εσυ θα το κανεις μονος σου??

Θα το κάνω ναι αν κι εμένα με προβληματίζει λίγο! Πολύ καλωδιακια κρυμμένα

μολις ηρθε ενημερωση συστηματος στο hoxaki!!! γραφει οτι ειναι για βελτιωση συστηματος!! για να δουμε....!!:D:D

μολις ηρθε ενημερωση συστηματος στο hoxaki!!! γραφει οτι ειναι για βελτιωση συστηματος!! για να δουμε....!!:D:D

μολις εγινε! αριθμ. λογισμικου 3,20,401,1

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Έχει βγει και 3.20.401.3

Έχει βγει και 3.20.401.3

Εμενα χτες εσκασε μυτη η προηγουμενη!

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Εχω το παρακάτω πρόβλημα. Εχω τις επαφές μου ταξινομημένες κατά επώνυμο.Και τις 2 επιλογές.Στις επαφές τα δείχνει σωστά αλλά στο ιστορικό κλήσεων (call history) μου τα βγάζει ανάποδα. Με το μικρό μπροστά. Υπάρχει τρόπος να φτιάξει αυτό?

Θα το κάνω ναι αν κι εμένα με προβληματίζει λίγο! Πολύ καλωδιακια κρυμμένα

Εγώ θα το ψάξω μέσω αντιπροσωπιας στην Ιταλία αν γίνεται, η από κάποιο κατάστημα εκεί...

Δεν θα έπρεπε να δώσουν στους developers πριν κάνα δίμηνο την αναβάθμιση ? Όπως είχαν κάνει και με jb

Προηγείται το butterfly και το One

Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι το dialer (τηλέφωνο) έχει καποια ελάττωμα..

1. Παρόλο που εδώ βάλει να βάζει τις επαφές κατά αλφαβητική σειρά με επώνυμο και ενώ τα βγάζει σωστά στις επαφές...Στο ιστορικό κλήσεων τα βάζει με βάση το μικρό όνομα.

2. Στις επαφές μου έχω βάλει το+30 μπροστά. Οταν ψάχνεις ένα τηλέφωνο στις επαφές πρέπει να βάζεις μπροστά το +30 Αλλιώς δεν βρίσκει τίποτα.Όλα τα κινητά το αγνοούν το +30

Δεν θα έπρεπε να δώσουν στους developers πριν κάνα δίμηνο την αναβάθμιση ? Όπως είχαν κάνει και με jb

Στο έχω ξαναπεί, κανείς δεν δίνει beta rom σε κανέναν developer, ξεκόλα. Απλά τυχαίνει κάποιοι να έχουν κάποιον γνωστό στην htc ο οποίος χωρίς την έγκριση της htc κάνει leak τις rom..

Φιλικά πάντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Άντε καλορίζικο . Και αμα βγει για το one καμία ρομ με 4.2.2 και sense 5 κάνε και ένα review ;-) . Το κινητό από εξωτερικό το πήρες ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+