athaneaak Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εχω λιγες μερες τη συσκευη ολα αψογα...μονο απο τη μπαταρια δεν εμεινα ικανοποιημενος,η οποια ειναι <<αστρωτη>>(βεβαιως γνωριζα εξ αρχης οτι η 1800 δε θα με καλυπτε αλλα...οκ...) οπως επισης το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση κατα τη διαρκεια κλησης...συγκριτικα τουλαχιστον με το galaxy s2...παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος,με τον καιρο θα βελτιωθει η αυτονομια...αν λυθει και το θεμα με την ενταση του ακουστικου που δεν το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εχω λιγες μερες τη συσκευη ολα αψογα...μονο απο τη μπαταρια δεν εμεινα ικανοποιημενος,η οποια ειναι <<αστρωτη>>(βεβαιως γνωριζα εξ αρχης οτι η 1800 δε θα με καλυπτε αλλα...οκ...) οπως επισης το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση κατα τη διαρκεια κλησης...συγκριτικα τουλαχιστον με το galaxy s2...παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος,με τον καιρο θα βελτιωθει η αυτονομια...αν λυθει και το θεμα με την ενταση του ακουστικου που δεν το βλεπω... εγώ αν και είχα nokia lumia 800, iphone 4s , samsung galaxy s3 θεωρώ πως το ακουστηκό του one x είναι πάρα πολυ δυνατό ειδικά στο τέρμα δεν το έχω βάλει ποτέ... Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 αυτό το να φορτίζει αργά με usb παίζει ρόλο? Η αργή φόρτιση πάντα επιδρά θετικά και στην διάρκεια και στην ζωή της μπαταρίας.. Το βάζω το βράδυ να φόρτιση και το πρωί είναι φουλ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Με εξίσου «σκληρή» χρήση, έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα μειωμένης μνήμης στο HOX+; (λόγω του 1GB) Θα με καλύψει ή θα καταλήξω να τρέχω κάποιο μνημοβόρο παιχνίδι και να τραβάει restart το sense ενώ θα μου κλείνει οτιδήποτε τρέχει στο παρασκήνιο; Any input? Δεν με ανησυχεί τόσο το να θέλει μια εφαρμογή κάποιο χρόνο να ξεκινήσει, όσο το να ξεμένω εντελώς από μνήμη όπως στο Sensation. Ευχαριστώ :) Edited March 28, 2013 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Any input? Δεν με ανησυχεί τόσο το να θέλει μια εφαρμογή κάποιο χρόνο να ξεκινήσει, όσο το να ξεμένω εντελώς από μνήμη όπως στο Sensation. Ευχαριστώ :) Μόνο 1 παιχνίδι μου φάνηκε πολυ βαρύ που χρειάστηκε το sense 1-2 δευτερολεπτα για να νιωσει αφου βγηκα απο το παιχνιδι ... Vector λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το μοναδικο κολλημα που εχω δει εγω ειναι στο Real Engine 3 οταν καμια φορα πεφτουν καμια 20αρια αυτοκινητα μαζεμενα και παρατηρω για 1-2 δευτερολεπτα το πολυ να πεφτουν τα frames. Το υπολοιπο παιχνιδακι, οπως και ολα τα καινουργια και απαιτητικα που εχω δοκιμασει τρεχουν νερο. Απο εκει και περα τα παντα χωρις ποτε κανενα απολυτως προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piroedros Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο αρκετη σκεψη και ψαξιμο (ειμαι κατοχος htc desire s εδω και 2 χρονια και ειμαι 99% ευχαριστημενο) σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του HTC ONE X http://www.vnp.gr/htc-s720e-one-x.html Μετα απο οσα διαβασα ειδικα για το προβλημα στο wi-fi που με ενδιαφερει οσο τιποτα αλλο, μετα απο τηλεφωνο στο καταστημα με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα .(αυτο ισχυε στις πρωτες παραλαβες οταν βγηκε η συσκευη σε κυκλοφορια). Οτι πωλειται εδω και αρκετο καιρο δεν εχει κανενα προβλημα στο wi-fi. Σε περιπτωση προβληματος ομως θα το στειλω αμεσως σε αυτους. Θελω τη γνωμη σας για οσους πηραν το τηλεφωνο τους τελευταιους 3--4 μηνες. Ευχαριστω θερμα Piroedros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Για το θέμα με το WiFi μετά την τελευταια αναβάθμιση είχαμε κανένα νέο ή διαβάσατε τίποτα σε αλλά forum?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο αρκετη σκεψη και ψαξιμο (ειμαι κατοχος htc desire s εδω και 2 χρονια και ειμαι 99% ευχαριστημενο) σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του HTC ONE X http://www.vnp.gr/htc-s720e-one-x.html Μετα απο οσα διαβασα ειδικα για το προβλημα στο wi-fi που με ενδιαφερει οσο τιποτα αλλο, μετα απο τηλεφωνο στο καταστημα με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα .(αυτο ισχυε στις πρωτες παραλαβες οταν βγηκε η συσκευη σε κυκλοφορια). Οτι πωλειται εδω και αρκετο καιρο δεν εχει κανενα προβλημα στο wi-fi. Σε περιπτωση προβληματος ομως θα το στειλω αμεσως σε αυτους. Θελω τη γνωμη σας για οσους πηραν το τηλεφωνο τους τελευταιους 3--4 μηνες. Ευχαριστω θερμα Piroedros Να κοιτάξεις το serial number να είναι πιο καινούριο από HT26 ή SH26. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ημουν κατοχος iphone 4s και εκανα τιν μεγαλι αλλαγι και αυριο περιμενο το htc one x τι λετε θα ενθουσιαστο ? Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Μόνο 1 παιχνίδι μου φάνηκε πολυ βαρύ που χρειάστηκε το sense 1-2 δευτερολεπτα για να νιωσει αφου βγηκα απο το παιχνιδι ... Vector λεγεται. Αυτά είναι τα κακά της 1GB RAM ημουν κατοχος iphone 4s και εκανα τιν μεγαλι αλλαγι και αυριο περιμενο το htc one x τι λετε θα ενθουσιαστο ? Παρτο με το καλό και εδώ είμαστε να μας πείς τις εμπειρίες σου. Εγώ που έχω κλείσει χρόνο με αυτό το κινητό, δεν θέλω να το αλλάξω. ασε που θα κολλήσεις με την οθόνη κλειδώματος με τον καιρό.... θα πιάνεις τον εαυτό σου να πατάς το κουμπί ξεκλειδώματος (χωρίς να το ξεκλειδώνεις) απλά για να δεις τα εφέ! Σχετικά με εφαρμογές αν ψάχνεσαι θα σε ικανοποιήσει... αφού με android θα έχεις πιο πολλές επιλογές εκτός τις επίσημης οδου (με πιάνεις) και δεν θα εξαρτάσαι απο τα jailbreaks. ΑΝ παίρνεις πρώτη φορά android, πήρες τον καλύτερο εκπρόσωπο του. όσο για την οθόνη..... πιο iphone 4S.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 29, 2013 by kollatos Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piroedros Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Να κοιτάξεις το serial number να είναι πιο καινούριο από HT26 ή SH26. Καλησπερα. Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο, αφου η αγορα που σκεφτομαι να κανω ειναι μεσω διαδικτυου? (δεν ειμαι στην αθηνα) Ευχαριστω Piroedros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το expansys έχει ρίξει την τιμή στο κινητό, αν πεις να το πάρεις από εκεί λογικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλησπερα. Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο, αφου η αγορα που σκεφτομαι να κανω ειναι μεσω διαδικτυου? (δεν ειμαι στην αθηνα) Ευχαριστω Piroedros Να τους πάρεις τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις πριν στο στείλουν ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αυτά είναι τα κακά της 1GB RAM Παρτο με το καλό και εδώ είμαστε να μας πείς τις εμπειρίες σου. Εγώ που έχω κλείσει χρόνο με αυτό το κινητό, δεν θέλω να το αλλάξω. ασε που θα κολλήσεις με την οθόνη κλειδώματος με τον καιρό.... θα πιάνεις τον εαυτό σου να πατάς το κουμπί ξεκλειδώματος (χωρίς να το ξεκλειδώνεις) απλά για να δεις τα εφέ! Σχετικά με εφαρμογές αν ψάχνεσαι θα σε ικανοποιήσει... αφού με android θα έχεις πιο πολλές επιλογές εκτός τις επίσημης οδου (με πιάνεις) και δεν θα εξαρτάσαι απο τα jailbreaks. ΑΝ παίρνεις πρώτη φορά android, πήρες τον καλύτερο εκπρόσωπο του. όσο για την οθόνη..... πιο iphone 4S.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Σαν πρώην κάτοχος των iphone 2g,3g,4 έχω το ΗΟΧ εδώ και 4 μήνες και σε πληροφορώ πως είναι τέλειο.Και να φανταστείς είμαι φάν της Apple. Το τηλέφωνο είναι άπαιχτο απο οθόνη,ταχύτητα,apps(ορθής και πλάγιας οδού) ποιότητα κατασκευής.Θα το άλλαζα μόνο για να πάρω το HTC One.:) Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ρε παιδιά τι θα γίνει ποτέ θα την πάρουμε την μεγάλη αναβάθμιση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ρε παιδιά τι θα γίνει ποτέ θα την πάρουμε την μεγάλη αναβάθμιση ? Η οποία είναι ποια; Sense 5, 4.2.2; Κάτσε να την πάρει πρώτα το HTC One, να κανει και πωλήσεις και μετά βλέπουμε κι εμείς! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παρτο.. Το wifi αν και έχω από της πρώτες εκδόσεις είναι εξαιρετικό. Ότι πιο δυνατό έχω δει σε κινητο. Το μόνο θέμα είναι η μπαταρία.. Μέρα οριακά.. Εκτός και αν φορτίζεις μέσω θύρας usb Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 τι να πω για αυτο το κινητο σημμερα το πιρα και δεν εχω λογια πραγματικα αξιζε που εφιγα απο iphone 4s και ειρθα σε HOX ..λατρεια Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 στο iphone καναμε διπλο click και σβιναμε οτι εφαρμογεσ ειχε ανιχτες εδω τι κανουμε ? task killer ? Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κατ' αρχήν μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα, αλλά χρησιμοποίησε την τροποποίηση όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι. Στο θέμα σου τώρα, απλά πάτα το θέμα δεξί πλήκτρο και "διώξε" τις εφαρμογές που θέλεις να κλείσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Όχι απαραίτητα να πάρουμε 4.2.2 αλλα θέλω πολύ το sense 5 ! Κάτι ακόμα αυτό που λέτε για φόρτιση από usb τι εννοείτε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το sense 5 θα το πάρουμε με την 4.2.2 σε κανα δίμηνο λογικά.Ελπίζω και νωρίτερα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Σίγουρα θα πάρουμε 4.2 και sense 5? έχει κανείς κάποιο link να δω τι παραπάνω έχει το sense 5? Πάντως εγώ παιδιά από το Samsung Galaxy s3 που είχα πλέον με το One X είμαι πολύ πιο χαρούμενος!! Πολύ καλύτερο design, πολύ καλύτερη ποιότητα και η οθόνη μ αρέσει περισσότερο όπως και η πληθώρα που έχει το sense.. Στο μόνο αρνητικό είναι η μη αποσπόμενη μπαταρία που σκέφτομαι αν κάποια στιγμή τα παίξει τι κάνουμε? Edited March 29, 2013 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σίγουρο είναι, απλα δε θα συμβεί σύντομα. Μπαταρία μπορεις ν αλλάξεις και μόνος σου απλα θέλει να πιάνουν λίγο τα χέρι; σου. Εγω σκέφτομαι να βάλω του one x+ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts