kollatos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ωραία για να περάσει στοκ κερνελ και ρεκόβερι έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε? Stock recovery.img Stock boot.img Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 καλησπερα,σημερα μαλλον θα κανω ανταλαγη το χ για το xperia z υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανω hard reset to x? θελω φυσικα να εξαφανιστουν τα παντα απο μεσα πριν το δωσω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 καλησπερα,σημερα μαλλον θα κανω ανταλαγη το χ για το xperia z υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανω hard reset to x? θελω φυσικα να εξαφανιστουν τα παντα απο μεσα πριν το δωσω Κανε το μεσα απο τον bootloader και δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο μεσα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα το κινητό που δεν στέλνει μνματα . Προσπάθησα σήμερα να στείλω ένα μήνυμα και ενώ είχα κάρτα μου εβγαλε 16 φορές unable to send !!! Δεν ξέρω αν θέμα software η hardware αλλά σε λίγο από τα νεύρα μου θα το σπάσω στα δύο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα το κινητό που δεν στέλνει μνματα . Προσπάθησα σήμερα να στείλω ένα μήνυμα και ενώ είχα κάρτα μου εβγαλε 16 φορές unable to send !!! Δεν ξέρω αν θέμα software η hardware αλλά σε λίγο από τα νεύρα μου θα το σπάσω στα δύο Να ρωτήσω αν έλεγξες τις ρυθμίσεις; Μήπως άλλαξες κάτι; Έγινε εντελώς ξαφνικά;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Να ρωτήσω αν έλεγξες τις ρυθμίσεις; Μήπως άλλαξες κάτι; Έγινε εντελώς ξαφνικά;; Δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις . Παλιά το έκανε πιο σπάνια . Αλλά πρέπει να έχει πρόβλημα η κεραία γιατί πολλές φορές μ λεει ότι δεν έχω καθόλου σήμα . Btw μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο σημείο είναι η κεραία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδιά για να έχω ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες μόνο με το gosms γίνεται? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Handcet sms επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 από την εφαρμογή της htc δε ν γίνεται κάτι ε Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Από ότι ξέρω όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 κάτι άλλο, σε περίπτωση αλλαγή μπαταρίας μόνο από αντιπροσωπεία γίνεται ? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σε παλιότερα htc στην εφαρμογή μηνυμάτων υπήρχε μια ρύθμιση για την κωδικοποίηση των μηνυμάτων.Unicode και gsm.Επιλέγοντας gsm γράφεις 160 χαρακτήρες.Ισως βέβαια το αφαίρεσαν από το νεότερο sense Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 επειδή το κινητό που πήρα είναι παρεισαγωγής μπορώ να βάλω ελληνική ρομ ή έστω να έχω με κάποιο τρόπο ελληνικά μενου? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 επειδή το κινητό που πήρα είναι παρεισαγωγής μπορώ να βάλω ελληνική ρομ ή έστω να έχω με κάποιο τρόπο ελληνικά μενου?Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σε περίπτωση που ένα κινητό είναι παραεισαγωγής (άρα δεν έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε menu και sms) φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι το flash μιας WWE ROM (ARHD, ViperX/X+), σωστά; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σε περίπτωση που ένα κινητό είναι παραεισαγωγής (άρα δεν έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε menu και sms) φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι το flash μιας WWE ROM (ARHD, ViperX/X+), σωστά; Με το morelocale2 γίνεται ελληνικοτατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για να κάνουμε χώρο για τις εφαρμογές υπάρχει κάτι? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Τι λέτε ρε παιδιά? Εγώ μια χαρά γράφω 160 χαρακτήρες σε όλα μου τα μηνύματα εδώ και πόσα χρόνια με HTC συσκευές, οι περισσότερες (μην πω όλες) αγορασμένες από Expansys. Απλά δεν γράφει με μικρούς χαρακτήρες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Με το morelocale2 γίνεται ελληνικοτατο Ευχαριστώ. Απλά θυμάμαι περιπτώσεις όπου το morelocale2 δεν λειτουργούσε σωστά σε κάποιες παλαιότερες συσκευές (στο explorer μου π.χ.) και είχα φάει τον κόσμο να βρω ρομ με ελληνικά. :) Κάπου πήρε το μάτι μου οτι σε τελευταία ενημέρωση καταργήθηκε η δυνατότητα να αντικαταστήσουμε το on-screen menu (με την μαύρη κακάσχημη μπάρα) με παρατεταμένο πάτημα του multitasking key. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το X+ σύντομα και όσο περίεργος και να ακούγομαι κάτι τέτοιο για μένα είναι deal-breaker :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Τι λέτε ρε παιδιά? Εγώ μια χαρά γράφω 160 χαρακτήρες σε όλα μου τα μηνύματα εδώ και πόσα χρόνια με HTC συσκευές, οι περισσότερες (μην πω όλες) αγορασμένες από Expansys. Απλά δεν γράφει με μικρούς χαρακτήρες.. και στο htc one x?? είσαι σίγουρος? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 επειδή το κινητό που πήρα είναι παρεισαγωγής μπορώ να βάλω ελληνική ρομ ή έστω να έχω με κάποιο τρόπο ελληνικά μενου? Με το morelocale2 γίνεται ελληνικοτατο Με τον ιδιο τροπο εχω κανει κι εγω ελληνικο το μενου απο μελος μας ,αγορασμενο απο expansys, με απολυτη επιτυχια.. Το ερωτημα μου ειναι οτι αν θελω καποια στιγμη να δωσω το κινητο και κανω hard reset πως μπορω να το κανω ελληνικο χωρις να συνδεθω με το gmail μου στο google play ? Το εχω και σαν αρχειο στην καρτα αποθηκευσης αλλα ουτε file manager δεν εχει το κινητο χωρις google play (astro κλπ) για να το κανω εγκατασταση απο εκει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 και στο htc one x?? είσαι σίγουρος? Εχει δικιο ο @kollatos γραφεις κανονικα με 160 Ελληνικους χαρακτηρες κεφαλαιους και στο one x και παντου Με τον ιδιο τροπο εχω κανει κι εγω ελληνικο το μενου απο μελος μας ,αγορασμενο απο expansys, με απολυτη επιτυχια.. Το ερωτημα μου ειναι οτι αν θελω καποια στιγμη να δωσω το κινητο και κανω hard reset πως μπορω να το κανω ελληνικο χωρις να συνδεθω με το gmail μου στο google play ? Το εχω και σαν αρχειο στην καρτα αποθηκευσης αλλα ουτε file manager δεν εχει το κινητο χωρις google play (astro κλπ) για να το κανω εγκατασταση απο εκει. Κανε backup εναν file manager και το morelocale2 και αντιγραψε τα στον υπολογιστη σουΜετα το hard reset συνδεεις το κινητο στο pc,περνας τα 2 αυτα αρχεια,τα τρεχεις και εισαι κομπλε χωρις να συνδεθεις στο play store Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 και στο htc one x?? είσαι σίγουρος? Σιγουρότατος φίλε μου, 3 Χ πέρασαν από τα χέρια μου και τα 3 απ' έξω και τα 3 στέλναν 160 χαρακτήρες με το πρόγραμμα της HTC.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχει δικιο ο @kollatos γραφεις κανονικα με 160 Ελληνικους χαρακτηρες κεφαλαιους και στο one x και παντου Κανε backup εναν file manager και το morelocale2 και αντιγραψε τα στον υπολογιστη σουΜετα το hard reset συνδεεις το κινητο στο pc,περνας τα 2 αυτα αρχεια,τα τρεχεις και εισαι κομπλε χωρις να συνδεθεις στο play store Ευχαριστω Το morelocale2 το εχω σε αρχειο Τον astro πως μπορω να τον κανω backup στην καρτα ? Υπαρχει εκτος απο google play αλλου ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Έχετε δίκιο, χώρο πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts