Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία για να περάσει στοκ κερνελ και ρεκόβερι έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε?

Stock recovery.img

Stock boot.img

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,σημερα μαλλον θα κανω ανταλαγη το χ για το xperia z

υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανω hard reset to x?

θελω φυσικα να εξαφανιστουν τα παντα απο μεσα πριν το δωσω

καλησπερα,σημερα μαλλον θα κανω ανταλαγη το χ για το xperia z

υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανω hard reset to x?

θελω φυσικα να εξαφανιστουν τα παντα απο μεσα πριν το δωσω

Κανε το μεσα απο τον bootloader και δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο μεσα ;)

Παιδιά μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα το κινητό που δεν στέλνει μνματα . Προσπάθησα σήμερα να στείλω ένα μήνυμα και ενώ είχα κάρτα μου εβγαλε 16 φορές unable to send !!! Δεν ξέρω αν θέμα software η hardware αλλά σε λίγο από τα νεύρα μου θα το σπάσω στα δύο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα το κινητό που δεν στέλνει μνματα . Προσπάθησα σήμερα να στείλω ένα μήνυμα και ενώ είχα κάρτα μου εβγαλε 16 φορές unable to send !!! Δεν ξέρω αν θέμα software η hardware αλλά σε λίγο από τα νεύρα μου θα το σπάσω στα δύο

Να ρωτήσω αν έλεγξες τις ρυθμίσεις; Μήπως άλλαξες κάτι; Έγινε εντελώς ξαφνικά;;

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Να ρωτήσω αν έλεγξες τις ρυθμίσεις; Μήπως άλλαξες κάτι; Έγινε εντελώς ξαφνικά;;

Δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις . Παλιά το έκανε πιο σπάνια . Αλλά πρέπει να έχει πρόβλημα η κεραία γιατί πολλές φορές μ λεει ότι δεν έχω καθόλου σήμα . Btw μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο σημείο είναι η κεραία ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε παλιότερα htc στην εφαρμογή μηνυμάτων υπήρχε μια ρύθμιση για την κωδικοποίηση των μηνυμάτων.Unicode και gsm.Επιλέγοντας gsm γράφεις 160 χαρακτήρες.Ισως βέβαια το αφαίρεσαν από το νεότερο sense

επειδή το κινητό που πήρα είναι παρεισαγωγής μπορώ να βάλω ελληνική ρομ ή έστω να έχω με κάποιο τρόπο ελληνικά μενου?
1+ Never Settle

επειδή το κινητό που πήρα είναι παρεισαγωγής μπορώ να βάλω ελληνική ρομ ή έστω να έχω με κάποιο τρόπο ελληνικά μενου?
Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

Σε περίπτωση που ένα κινητό είναι παραεισαγωγής (άρα δεν έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε menu και sms) φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι το flash μιας WWE ROM (ARHD, ViperX/X+), σωστά;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Σε περίπτωση που ένα κινητό είναι παραεισαγωγής (άρα δεν έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε menu και sms) φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι το flash μιας WWE ROM (ARHD, ViperX/X+), σωστά;

Με το morelocale2 γίνεται ελληνικοτατο

Τι λέτε ρε παιδιά? Εγώ μια χαρά γράφω 160 χαρακτήρες σε όλα μου τα μηνύματα εδώ και πόσα χρόνια με HTC συσκευές, οι περισσότερες (μην πω όλες) αγορασμένες από Expansys. Απλά δεν γράφει με μικρούς χαρακτήρες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ. Απλά θυμάμαι περιπτώσεις όπου το morelocale2 δεν λειτουργούσε σωστά σε κάποιες παλαιότερες συσκευές (στο explorer μου π.χ.) και είχα φάει τον κόσμο να βρω ρομ με ελληνικά. :)

Κάπου πήρε το μάτι μου οτι σε τελευταία ενημέρωση καταργήθηκε η δυνατότητα να αντικαταστήσουμε το on-screen menu (με την μαύρη κακάσχημη μπάρα) με παρατεταμένο πάτημα του multitasking key. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το X+ σύντομα και όσο περίεργος και να ακούγομαι κάτι τέτοιο για μένα είναι deal-breaker :ninja:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τι λέτε ρε παιδιά? Εγώ μια χαρά γράφω 160 χαρακτήρες σε όλα μου τα μηνύματα εδώ και πόσα χρόνια με HTC συσκευές, οι περισσότερες (μην πω όλες) αγορασμένες από Expansys. Απλά δεν γράφει με μικρούς χαρακτήρες..

και στο htc one x?? είσαι σίγουρος?

1+ Never Settle

Με τον ιδιο τροπο εχω κανει κι εγω ελληνικο το μενου απο μελος μας ,αγορασμενο απο expansys, με απολυτη επιτυχια..

Το ερωτημα μου ειναι οτι αν θελω καποια στιγμη να δωσω το κινητο και κανω hard reset πως μπορω να το κανω ελληνικο χωρις να συνδεθω με το gmail μου στο google play ?

Το εχω και σαν αρχειο στην καρτα αποθηκευσης αλλα ουτε file manager δεν εχει το κινητο χωρις google play (astro κλπ) για να το κανω εγκατασταση απο εκει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχει δικιο ο @kollatos γραφεις κανονικα με 160 Ελληνικους χαρακτηρες κεφαλαιους και στο one x και παντου

Με τον ιδιο τροπο εχω κανει κι εγω ελληνικο το μενου απο μελος μας ,αγορασμενο απο expansys, με απολυτη επιτυχια..

Το ερωτημα μου ειναι οτι αν θελω καποια στιγμη να δωσω το κινητο και κανω hard reset πως μπορω να το κανω ελληνικο χωρις να συνδεθω με το gmail μου στο google play ?

Το εχω και σαν αρχειο στην καρτα αποθηκευσης αλλα ουτε file manager δεν εχει το κινητο χωρις google play (astro κλπ) για να το κανω εγκατασταση απο εκει.

Κανε backup εναν file manager και το morelocale2 και αντιγραψε τα στον υπολογιστη σουΜετα το hard reset συνδεεις το κινητο στο pc,περνας τα 2 αυτα αρχεια,τα τρεχεις και εισαι κομπλε χωρις να συνδεθεις στο play store

Σιγουρότατος φίλε μου, 3 Χ πέρασαν από τα χέρια μου και τα 3 απ' έξω και τα 3 στέλναν 160 χαρακτήρες με το πρόγραμμα της HTC..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει δικιο ο @kollatos γραφεις κανονικα με 160 Ελληνικους χαρακτηρες κεφαλαιους και στο one x και παντου

Κανε backup εναν file manager και το morelocale2 και αντιγραψε τα στον υπολογιστη σουΜετα το hard reset συνδεεις το κινητο στο pc,περνας τα 2 αυτα αρχεια,τα τρεχεις και εισαι κομπλε χωρις να συνδεθεις στο play store

Ευχαριστω

Το morelocale2 το εχω σε αρχειο

Τον astro πως μπορω να τον κανω backup στην καρτα ? Υπαρχει εκτος απο google play αλλου ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to HTC One X / X+