sak11000 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ρε παιδια σκευτομαι να παω σε s3 ... καποις που το ειχε πριν να μου πει στην καμερα εχει διαφορα? το θελω για φωτο ποιο πολυ... ευχαριστω ... αν και εκτος θεματος..... φιλε μου εδω αυτοι που εχουν s3 και εχουν δει το δικο μου θελουν να το αλλαξουν και σει θελεις να παρεις το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 :wacko::wacko: Ακούω απόψεις αν έχει σχέση αυτό που μόλις ανακάληψα με το ότι δεν βρίσκει τα τραγούδια μου το κινητό για να τα βάλω για ήχο κλήσης. Πήγα να αντιγράψω ένα apk αρχείο για το primo 2 για να έχω ήχο στο jb. Και δεν το αντέγραφε. Μου έβγαζε μήνυμα ο υπολογιστής ότι υπάρχει πρόβλημα και ίσως έχει αποσυνδεθεί η συσκευή. Δοκιμάζω και μια άσχετη εικόνα και τα ίδια. Κάνω restart πάλι το ίδιο. Δεν με αφήνει να περάσω κανένα αρχείο στο κινητό!!!!! Τι κάνουμε τώρα; :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 :wacko::wacko: Ακούω απόψεις αν έχει σχέση αυτό που μόλις ανακάληψα με το ότι δεν βρίσκει τα τραγούδια μου το κινητό για να τα βάλω για ήχο κλήσης. Πήγα να αντιγράψω ένα apk αρχείο για το primo 2 για να έχω ήχο στο jb. Και δεν το αντέγραφε. Μου έβγαζε μήνυμα ο υπολογιστής ότι υπάρχει πρόβλημα και ίσως έχει αποσυνδεθεί η συσκευή. Δοκιμάζω και μια άσχετη εικόνα και τα ίδια. Κάνω restart πάλι το ίδιο. Δεν με αφήνει να περάσω κανένα αρχείο στο κινητό!!!!! Τι κάνουμε τώρα; :confused: Να υποθέσω, έχεις κάνει καμιά επανεκκίνηση έτσι? Δοκίμασε επίσης αν τα περνάει από recovery.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Να υποθέσω, έχεις κάνει καμιά επανεκκίνηση έτσι? Δοκίμασε επίσης αν τα περνάει από recovery.. Μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά το περνάει από recovery!! Δεν πάμε καλά.... Ενώ δείχνει τι αρχεία έχει μέσα το κινητό, το αρχείο που μόλις πέρασα δεν το δείχνει ο υπολογιστής ενώ μέσα στο κινητό υπάρχει κανονικά.!!! Εννοείται έχει γίνει επανεκίνηση και σε υπολογιστή και σε κινητό αρκετές φορές. Κάτι έχει γίνει και δεν αφήνει το κινητό να δουν τα αρχεία κάποια προγράμματα ίσως. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel? Από 3.3.3 viperx σε 3.3.4 δεν είχε βγει Update. Είχαν αλλάξει τον kernel? Γιατί όταν πέρασα από 3.3.3 σε 3.3.6 έκανα μόνο flash την rom χωρίς να περάσω το firmware. Edited February 15, 2013 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά το περνάει από recovery!! Δεν πάμε καλά.... Ενώ δείχνει τι αρχεία έχει μέσα το κινητό, το αρχείο που μόλις πέρασα δεν το δείχνει ο υπολογιστής ενώ μέσα στο κινητό υπάρχει κανονικά.!!! Εννοείται έχει γίνει επανεκίνηση και σε υπολογιστή και σε κινητό αρκετές φορές. Κάτι έχει γίνει και δεν αφήνει το κινητό να δουν τα αρχεία κάποια προγράμματα ίσως. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel? Από 3.3.3 viperx σε 3.3.4 δεν είχε βγει Update. Είχαν αλλάξει τον kernel? Γιατί όταν πέρασα από 3.3.3 σε 3.3.6 έκανα μόνο flash την rom χωρίς να περάσω το firmware. Κάνε wipe cache και dalvik-cache και μετά fix permissions από recovery και δες μπας και στρώσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά το περνάει από recovery!! Δεν πάμε καλά.... Ενώ δείχνει τι αρχεία έχει μέσα το κινητό, το αρχείο που μόλις πέρασα δεν το δείχνει ο υπολογιστής ενώ μέσα στο κινητό υπάρχει κανονικά.!!! Εννοείται έχει γίνει επανεκίνηση και σε υπολογιστή και σε κινητό αρκετές φορές. Κάτι έχει γίνει και δεν αφήνει το κινητό να δουν τα αρχεία κάποια προγράμματα ίσως. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel? Από 3.3.3 viperx σε 3.3.4 δεν είχε βγει Update. Είχαν αλλάξει τον kernel? Γιατί όταν πέρασα από 3.3.3 σε 3.3.6 έκανα μόνο flash την rom χωρίς να περάσω το firmware.Κατι τετοια κουλα (και διαφορα αλλα) τα κανουν οι custom rom...δυστυχως!!Με τα wipes που σου ειπε ο @kollatos πιθανον να στρωσει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Tο εχουνε ρωτησει πολλες φορες... για να κανω hard reset απο bootlader τι κανω...? ειμαι ασχετος στο hox..... φοραω την 4.1.1. ευχαριστω Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Κάνε wipe cache και dalvik-cache και μετά fix permissions από recovery και δες μπας και στρώσει.. Σβήνονται τα δεδομένα από την ενσωματωμένη sd με αυτά; Edit: είναι γενικό το πρόβλημα τελικά. και στην γκαλερη όταν μπαίνω λέει αδύνατη η εύρεση αρχείων. Και ο ενσωματωμένος file manager δεν ανοίγει καν. Μόνο ο ES explorer μπορεί να δει αρχεία του κινητού. Edit2: Μπήκα recovery και τα έκανα και τα 3 βήματα αλλά τίποτα. Κάτι ακόμα ούτε το titanium backup βλέπει αρχεία. ενώ μετά το flash της Rom είχα κάνει κανονικά restore. άρα κάτι έχει γίνει πιο μετά.... Edited February 15, 2013 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwar Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω HTC One X μιας και πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό...HTC One X S720E 32GB White το βρίσκω 430 ευρώ καλά δεν είναι?Παίζει κάτι που λέει S720E(δηλαδή τι είναι αυτό?)??Μήπως είναι καλύτερα να περιμένω κανα 10ημερο που θα κυκλοφορήσει και htc One ώστε να πέσει κι άλλο η τιμή του??Επίσης μήπως έχετε ακουστά την κυκλοφορία του HTC M4 αντίστοιχο του one S θα είναι(να περιμένω να δω κι αυτό?)Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας ζάλισα :D:happy::D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 φιλε μου εγω θα ελεγα να περιμενεις 1 - 2 μηνες να δεις την νεα φουρνια κινιτών , και να προσεχεις να παρεις κινητο unbranded ναμην ειναι T-moble Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Tο εχουνε ρωτησει πολλες φορες... για να κανω hard reset απο bootlader τι κανω...? ειμαι ασχετος στο hox..... φοραω την 4.1.1. ευχαριστωκρατα πατημενο το power button και στο μενου που θα ανοιξει επελεξε επανεκινηση.Μολις σβησουν τα πληκτρα πατα volume down και θα σε βαλει στον bootloader,εκει θα δεις την επιλογη για factory reset.Mετακινεισαι πανω κατω στο μενου με το πληκτρο της φωνης και επιλεγεις με το power Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σβήνονται τα δεδομένα από την ενσωματωμένη sd με αυτά; Edit: είναι γενικό το πρόβλημα τελικά. και στην γκαλερη όταν μπαίνω λέει αδύνατη η εύρεση αρχείων. Και ο ενσωματωμένος file manager δεν ανοίγει καν. Μόνο ο ES explorer μπορεί να δει αρχεία του κινητού. Edit2: Μπήκα recovery και τα έκανα και τα 3 βήματα αλλά τίποτα. Κάτι ακόμα ούτε το titanium backup βλέπει αρχεία. ενώ μετά το flash της Rom είχα κάνει κανονικά restore. άρα κάτι έχει γίνει πιο μετά.... Άλλα 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ, να ξαναπεράσεις τον kernel, που δεν νομίζω να παίζει ρόλο, ή να ξαναπεράσεις τη rom από πάνω μήπως κάτι δεν αντιγράφηκε σωστά κατά την εγκατάσταση.. Αν κι αυτά δεν παίξουν τότε full wipe και install τη rom.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Άλλα 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ, να ξαναπεράσεις τον kernel, που δεν νομίζω να παίζει ρόλο, ή να ξαναπεράσεις τη rom από πάνω μήπως κάτι δεν αντιγράφηκε σωστά κατά την εγκατάσταση.. Αν κι αυτά δεν παίξουν τότε full wipe και install τη rom.. θα δοκιμάσω να περάσω τώρα έναν custom kernel που έβγαλαν για την viperx και ξανά την Rom και θα σας πω τι έγινε. Το full wipe από recovery το κάνεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 θα δοκιμάσω να περάσω τώρα έναν custom kernel που έβγαλαν για την viperx και ξανά την Rom και θα σας πω τι έγινε. Το full wipe από recovery το κάνεις; Ναι από recovery, επιλέγεις το wipe data/factory reset. Και όταν πας να περάσεις τη rom επέλεξε μόνο εγκατάσταση χωρίς wipe.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα ... όταν πάω να στείλω μνμ μου βγάζει το τριγωνακι ότι δεν στάλθηκε κ αυτό το κάνει καμιά 8 φορές κ μετά το στελνει :O !! Μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα !!! p.s έχω κάρτα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ναι από recovery, επιλέγεις το wipe data/factory reset. Και όταν πας να περάσεις τη rom επέλεξε μόνο εγκατάσταση χωρίς wipe.. Είπα πριν δοκιμάσω να περάσω kernel και Rom από την αρχή να κάνω ένα factory reset. ευτυχώς φαίνεται να έστρωσαν όλα. δουλεύουν μια χαρά όλα τα προγράμματα, τα ringtones, gallery... αύριο θα δοκιμάσω να περάσω και κανένα αρχείο από τον υπολογιστή. αλλά λογικά οκ θα είναι και αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Σχετικά με το ΗΟΧ+ και αν του πάει το Μαυρο κόκκινο , σας παραθέτω πραγματικές φωτογραφίες, που μόλις τράβηξα ! Είναι καταπληκτικό και ιδιαιτέρα η αίσθηση πλαστικού με την ηφη δέρματος που είχα αναφέρει και παλιότερα. Το κινητό είναι πολύ πιο σοβαρό με το μαύρο χρώμα, αλλα παράλληλα πολυ δυναμικό με το ματ και τις κόκκινες λεπτομέρειες. σχετικά με την μπαταρία του , μπορώ να πώ ότι είναι στα ίδια με το απλό ΗΟΧ (που είχα και παλιότερα) . μια μέρα με όλη μέρα ανοιχτό το 3G, άνετα. https://www.dropbox.com/s/9gbiq0xfnoiox0o/IMG_6351.JPG https://www.dropbox.com/s/triv53lm98k9hcs/IMG_6352.JPG Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει και κανένας άλλος αλλά στην προσπάθεια να συγχρονίσω το περιεχόμενο του iTunes με το HTC Sync manager ενώ κάνει κανονικά import τα τραγούδια στη library δεν τα περνάει στο κινητό όταν συγχρονίζει...Και τις τελευταίες μέρες δεν συγχρονίζει καν βγάζοντας ένα error 1001.. Καμιά ιδέα κανείς..?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 τα κοκκινα στα κουμπια δεν ελλατωνεται η φωτεινότητα , πιο πολυ σε γκρι μοιαζει φιλε μου . . ! ! εχω την εντυπωση ειναι πιο ομορφο το ασπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 τα κοκκινα στα κουμπια δεν ελλατωνεται η φωτεινότητα , πιο πολυ σε γκρι μοιαζει φιλε μου . . ! ! εχω την εντυπωση ειναι πιο ομορφο το ασπρο Σου φαίνεται γκρι λόγω φωτισμού,είναι μαυρο.Το hox+ ειναι απο τα πιο καλαίσθητα κινητά που έχω πιασει στα χέρια μου. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι παίζει με τους custom kernel? Έγραψες ένας στο thread των xda ότι έκανε repack τον ΧΜ kernel για την viperx 3.3.6 Στο thread αυτού του kernel σαν πρώτο βήμα έχει να κάνει repack τον kernel. Προφανώς ο άλλος στο thread του viperx τον έδωσε έτοιμο. Αλλά πως το έκανε; Σκέφτομαι να τον βάλω γιατί λέει βελτιώνει πολύ την απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι παίζει με τους custom kernel? Έγραψες ένας στο thread των xda ότι έκανε repack τον ΧΜ kernel για την viperx 3.3.6 Στο thread αυτού του kernel σαν πρώτο βήμα έχει να κάνει repack τον kernel. Προφανώς ο άλλος στο thread του viperx τον έδωσε έτοιμο. Αλλά πως το έκανε; Σκέφτομαι να τον βάλω γιατί λέει βελτιώνει πολύ την απόδοση της μπαταρίας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815607 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815607 Ωραίος. Οπότε με βάση αυτό που έγραψε ο άλλος ότι έκανε Repack για viperx 3.3.6 σημαίνει ότι έχει κάνει αυτή τη διαδικασία και είναι έτοιμο. Μπορώ να περάσω τον kernel όπως είμαι χωρίς να πρέπει να περάσω από πάνω την rom? Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο μέσα. Και λογικά δεν χάνω και δεδομένα ε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) τα κοκκινα στα κουμπια δεν ελλατωνεται η φωτεινότητα , πιο πολυ σε γκρι μοιαζει φιλε μου . . ! ! εχω την εντυπωση ειναι πιο ομορφο το ασπρο Γκρί είναι το ΗΟΧ. το ΗΟΧ+ είναι ΜΑΥΡΟ, απλά λόγο της ιδικής επεξεργασίας του πλαστικού του ειναι πιο ΜΑΤ απο το κλασσικό ΗΟΧ , και φαίνεται στο φως γρί. Το Άσπρο ΗΟΧ το είχα πριν το ΗΟΧ+ , και όντος ήταν απο τα πιο ομορφά κινητα που είχα, το ΗΟΧ+ όμως έχει έναν άλλον αέρα. το άσπρο ήταν προς το παιδικό-γυναικείο, το ΗΟΧ+ είναι ένα μοντέρνο δυναμικό σοβαρό κινητό με πινελιές νεανικές. Δύσκολα τα βρίσκεις αυτά σε σχεδιασμό κινητού . πίστεψε με , απο κοντά όταν το είδα, τρόμαξα! νόμιζα θα με δαγκώσει! :P καμιά σχέσή με το κουφέτο για γάμους S3! :p όσο για τα κόκκινα κουμπιά μην φοβάσαι δεν θα χαθείς στο σκοτάδι , και δεν θα ξέρεις που βρίσκονται, δεν έχεις πρόβλημα, εκεί . ίσα ίσα που μέσα στο σκοτάδι το κόκκινο κουμπί είναι τρομακτικά όμορφο! Edited February 18, 2013 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ωραίος. Οπότε με βάση αυτό που έγραψε ο άλλος ότι έκανε Repack για viperx 3.3.6 σημαίνει ότι έχει κάνει αυτή τη διαδικασία και είναι έτοιμο. Μπορώ να περάσω τον kernel όπως είμαι χωρίς να πρέπει να περάσω από πάνω την rom? Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο μέσα. Και λογικά δεν χάνω και δεδομένα ε; Τα modules φλασαρεις μετα το boot.img και εισαι κομπλε. Και εγω τον XM95 εχω με viper 3.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts