ddr2 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Φιλε ddr. Εχω κι εγω το one x+ αλλα δεν μου κανει αυτο που λες , παραξενο. Οπως ειπες μπορει να φταιει καποιο widgetaki. Εσένα περίμενα να ποσταρεις! Το εστησα πάλι, χωρίς τα widgets του ape που για κάποιο λόγο τα υποψιάζομαι. Έκανα αρκετές επανεκκινησεις και όλα καλά μέχρι τώρα. Το παρακολουθώ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδιά καλό μας μήνα αν και λίγο καθυστερημένα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλός μήνας και για το κινητό μας στο οποίο παρατήρησα μόλις σήμερα ότι δεν υπαρχει ο μήνας Δεκέμβριος :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ναι ειχα διαβασει γι' αυτη τη λαλακια της google στο jb. Στο ics δεν υπαρχει τετοιο θεμα. PS: Απο περιεργεια, στο ημερολογιο τι λεει; Τι μηνα διχνει; Ιανουαριο; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδιά καλό μας μήνα αν και λίγο καθυστερημένα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλός μήνας και για το κινητό μας στο οποίο παρατήρησα μόλις σήμερα ότι δεν υπαρχει ο μήνας Δεκέμβριος :P Σε μένα μια χαρά τον δείχνει στην 3.14.401.24 σε jb 4.1.1 stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Η 4.2 έχει αυτό το θέμα το οποίο μάλιστα διορθώθηκε με την 4.2.1. Στοιχηματιζω ότι το galaxy s2 θα πάρει 4.1.2 πριν από εμάς! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Η 4.2 έχει αυτό το θέμα το οποίο μάλιστα διορθώθηκε με την 4.2.1. Στοιχηματιζω ότι το galaxy s2 θα πάρει 4.1.2 πριν από εμάς! Ίσως καθώς και η 3.14.401.24 είναι PRE-RELEASE.!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Edited December 2, 2012 by avensakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Φιλε ddr. Εχω κι εγω το one x+ αλλα δεν μου κανει αυτο που λες , παραξενο. Οπως ειπες μπορει να φταιει καποιο widgetaki. Εσένα περίμενα να ποσταρεις! Το εστησα πάλι, χωρίς τα widgets του ape που για κάποιο λόγο τα υποψιάζομαι. Έκανα αρκετές επανεκκινησεις και όλα καλά μέχρι τώρα. Το παρακολουθώ... Παιδιά καλό μας μήνα αν και λίγο καθυστερημένα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλός μήνας και για το κινητό μας στο οποίο παρατήρησα μόλις σήμερα ότι δεν υπαρχει ο μήνας Δεκέμβριος :P Σε μένα μια χαρά τον δείχνει στην 3.14.401.24 σε jb 4.1.1 stock Ρε παιδιά για εσάς που έχετε το plus και τη jb έχετε αγγίξει τη τελειότητα!!! Οπότε ο χρόνος για σας έχει σταματήσει πια! Τί να τα κάνετε τα ημερολόγια;;;:lol: Λοιπόν ας έρθουμε στα σοβαρά τώρα. Εσείς που έχετε το + θεωρητικά δεν παίζει flashplayer. Τον έχετε εγκαταστήσει όμως;;; Παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα; Το ρωτάω γιατί όταν έρθει και σε μας η αναβάθμιση να ξέρω αν θα παίζει flash. Το είχα ξαναρωτήσει αλλά τώρα πια το έχετε στα χέρια σας και έτσι η απάντηση θα ειναι αξιόπιστη. Edited December 2, 2012 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ρε παιδιά για εσάς που έχετε το plus και τη jb έχετε αγγίξει τη τελειότητα!!! Οπότε ο χρόνος για σας έχει σταματήσει πια! Τί να τα κάνετε τα ημερολόγια;;;:lol: Λοιπόν ας έρθουμε στα σοβαρά τώρα. Εσείς που έχετε το + θεωρητικά δεν παίζει flashplayer. Τον έχετε εγκαταστήσει όμως;;; Παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα; Το ρωτάω γιατί όταν έρθει και σε μας η αναβάθμιση να ξέρω αν θα παίζει flash. Το είχα ξαναρωτήσει αλλά τώρα πια το έχετε στα χέρια σας και έτσι η απάντηση θα ειναι αξιόπιστη. Ειναι προεγκατεστημενος ο flash player, χαρη στην htc. Αλλα και να μην ηταν, θα μπορουσες ευκολα να βρεις και να εγκαταστησεις το apk. Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ειναι προεγκατεστημενος ο flash player, χαρη στην htc. Αλλα και να μην ηταν, θα μπορουσες ευκολα να βρεις και να εγκαταστησεις το apk. Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Ναι η εγκατάσταση είναι για αρχάριους...πανεύκολη. Οκ ευχαριστώ. Γιατί μπορεί να μην υποστηρίζει πια η adobe τον flash αλλά η συντροφική πλειοψηφία των sites δουλεύουν ακόμα με αυτόν...οπότε ειναι σημαντικό. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ρε παιδιά για εσάς που έχετε το plus και τη jb έχετε αγγίξει τη τελειότητα!!! Οπότε ο χρόνος για σας έχει σταματήσει πια! Τί να τα κάνετε τα ημερολόγια;;;:lol: Λοιπόν ας έρθουμε στα σοβαρά τώρα. Εσείς που έχετε το + θεωρητικά δεν παίζει flashplayer. Τον έχετε εγκαταστήσει όμως;;; Παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα; Το ρωτάω γιατί όταν έρθει και σε μας η αναβάθμιση να ξέρω αν θα παίζει flash. Το είχα ξαναρωτήσει αλλά τώρα πια το έχετε στα χέρια σας και έτσι η απάντηση θα ειναι αξιόπιστη. Φίλε μου το ONE-X έχω και όχι το ONE-X+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 το one x+ προκειται να κυκλοφορησει στην ελλαδα;οσοι το πηρατε ηταν απο εξωτερικο; η τιμη του one x υπαρχει περιπτωση να πεσει σε κανενα μηνα;ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 το one x+ προκειται να κυκλοφορησει στην ελλαδα;οσοι το πηρατε ηταν απο εξωτερικο; η τιμη του one x υπαρχει περιπτωση να πεσει σε κανενα μηνα;ευχαριστω:) Από ότι λένε μέχρι τώρα, δεν θα έρθει Ελλάδα. Εγώ το πήρα από expansys. Η τιμή θα πέσει κάποια στιγμή, όχι όμως πριν τα Χριστούγεννα, δεν το νομίζω... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Από ότι λένε μέχρι τώρα, δεν θα έρθει Ελλάδα. Εγώ το πήρα από expansys. Η τιμή θα πέσει κάποια στιγμή, όχι όμως πριν τα Χριστούγεννα, δεν το νομίζω... ενδιαφερομαι να το παρω με την νεα χρονια!:) μακαρι να πεσει μεχρι τοτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ενδιαφερομαι να το παρω με την νεα χρονια!:) μακαρι να πεσει μεχρι τοτε..... φιλε κανε υπομονη γιατι το 2013 θα βγουνε αλλα κιν με ποιο καλα χαρακτιρ,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 φιλε κανε υπομονη γιατι το 2013 θα βγουνε αλλα κιν με ποιο καλα χαρακτιρ,, σιγουρα θα βγουν αλλα σε τι τιμη:p γιατι αμα ειναι να πεσει η τιμη σε αυτα που θα βγουν το 2013 θα παρω του χρονου κινητο!:p εχεις καποιο υποψιν σου για το 2013; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα παιδες, αυτην την βδομαδα θα παραγγειλω την κινηταρα απο καταστημα scroutz και για να μην την πατησω οπως παλιοτερα (που διαπιστωσα εκ των υστερων οτι η συσκευασια ειχε ανοιχτει) ας μου πείτε πως πρεπει να ναι η συσκευασια του εξωτερικα. εχω δει στο youtube μερικα κουτια ειναι σφραγισμενα με ζελατινα και αλλα οχι. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Με την τρέχουσα έκδοση, τι χρόνο οθόνης βγάζετε? Γιατί δεν θυμάμαι πόσο μου έβγαζε εμένα όταν το είχα. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν κοντά στις 2:30 ώρες ή λέω λίγο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Θεωρητικά, διαφορες δοκιμες που έχουν γίνει έχουν δείξει ότι αντέχει 4-4.5 ωρες ιδανικα... (αν θυμαμαι καλα κι εγω) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδιά θα το πετάξω απο το παράθυρο , ανοίγω την εφαρμογή επαφές και κρασαρει ασύστολα το έκανα επανάκινηση τα ίδια παντελακι μου το φορματ θα το γλιτώσουμε ? βοήθεια ! Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πετα το απο το παραθυρο καλυτερα (απλα πες μου που μενεις :p ) Σοβαρα τωρα, ξαφνικα στο εκανε αυτο? Εβαλες προσφατα μηπως καμια εφαρμογη που μπορει να το προκαλει? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Με την τρέχουσα έκδοση, τι χρόνο οθόνης βγάζετε? Γιατί δεν θυμάμαι πόσο μου έβγαζε εμένα όταν το είχα. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν κοντά στις 2:30 ώρες ή λέω λίγο? Με insertCoin v13.2 ειχα εχθες 5μισι ωρες screen-time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Τι στο καλό, 3:30 ώρες το πολύ βγάζω στο siii, πως στην ευχή πιάσατε πάνω από 3 ώρες στο hox? Σε στοκ κατάσταση αναφέρομαι. Βέβαια λόγω οθόνης, το έχω στο 100 % την φωτεινότητα, ενώ στο ΗΟΧ 65-75 % αλλά και πάλι δεν το προλάβαινα να το φορτίζω. Ρωτάω γιατί θέλω να το ξαναπάρω και κολλάω πολύ στο θέμα της μπαταρίας γιατί σε κάποιες φάσεις με είχε ζορίσει αρκετά. Μπαίνω 1 ώρα ίντερνετ τουλάχιστον για πλάκα και ομιλία πάνω από 2 ώρες και λέω μήπως με την νέα έκδοση έχει βελτιωθεί καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ίσως καθώς και η 3.14.401.24 είναι PRE-RELEASE.!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Λάθος, release είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Τι στο καλό, 3:30 ώρες το πολύ βγάζω στο siii, πως στην ευχή πιάσατε πάνω από 3 ώρες στο hox? Σε στοκ κατάσταση αναφέρομαι. Βέβαια λόγω οθόνης, το έχω στο 100 % την φωτεινότητα, ενώ στο ΗΟΧ 65-75 % αλλά και πάλι δεν το προλάβαινα να το φορτίζω. Ρωτάω γιατί θέλω να το ξαναπάρω και κολλάω πολύ στο θέμα της μπαταρίας γιατί σε κάποιες φάσεις με είχε ζορίσει αρκετά. Μπαίνω 1 ώρα ίντερνετ τουλάχιστον για πλάκα και ομιλία πάνω από 2 ώρες και λέω μήπως με την νέα έκδοση έχει βελτιωθεί καθόλου. Δε τις πιάνει με τίποτα τις 3 ώρες με internet μέσω 3g.Αντε 2 και 30. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Έχω βάλει το morelocal και ενώ έχω ελληνικά κανονικά το widget του καιρού μου γράφει agia paraskevi. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς; Στο one s (γερμανικό και αυτό) μου τα έβγαζε τα πάντα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts