Spyros86 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Επιλέγεις το τελευταίο.. All other supported models.. Αυτό είχα κάνει και την περασμένη φορά και τώρα και μετά στο step 5 μου ζητάει 3 αρχεία που δεν μπορώ να τα βρω. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αυτό είχα κάνει και την περασμένη φορά και τώρα και μετά στο step 5 μου ζητάει 3 αρχεία που δεν μπορώ να τα βρω. :O Τι αρχεία σου ζητάει; Αφού το έχεις ξανακάνει γιατί δεν χρησιμοποιείς το παλιό token; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Τι αρχεία σου ζητάει; Αφού το έχεις ξανακάνει γιατί δεν χρησιμοποιείς το παλιό token; Εννοώ είχα ξανά δοκιμάσει. Μου έλεγε ότι θέλω τα adb.exe AdbWinApi.dll και fastboot.exe Αυτά έλεγε να τα βρω τρέχοντας ένα άλλο exe το οποίο ούτε αυτό είχα στο pc αλλά το έψαξα στο google να δω αν υπάρχει πρινξ λίγο και το βρήκα. Τώρα ψάχνω στους xda κανέναν οδειγό για root και μετά θα ψάξω για το πως να βάλω την maximus 5.0 Αν υπάρχει κανένα Link ευπρόσδεκτο. :) Έγινε η πατάτα. Έκανα root με αυτόν τον τρόπο http://www.modaco.com/topic/352328-how-to-root-your-htc-one-x-tegra3-for-windows-mac-and-linux/ εκεί που λέει εναλλακτικός τρόπος. Το κινητό αφού τέλειωσα την διαδικασία έκανε reboot όπως έλεγε και από τότε όλο αυτό κάνει. ΑΝοίγει και κλείνει μόνο του. Έκανα και factory reset από bootloader και πάλι τα ίδια.... Άμεση βοήθεια. :wacko: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 24, 2012 by kollatos Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Έγινε η πατάτα. Έκανα root με αυτόν τον τρόπο http://www.modaco.com/topic/352328-how-to-root-your-htc-one-x-tegra3-for-windows-mac-and-linux/ εκεί που λέει εναλλακτικός τρόπος. Το κινητό αφού τέλειωσα την διαδικασία έκανε reboot όπως έλεγε και από τότε όλο αυτό κάνει. ΑΝοίγει και κλείνει μόνο του. Έκανα και factory reset από bootloader και πάλι τα ίδια.... Άμεση βοήθεια. :wacko: Κατ' αρχήν μην πανικοβάλλεσαι... Πες μας τι σου βγάζει πάνω πάνω όταν μπαίνεις στον bootloader.. Αν λέει Locked ή Relocked τότε απλά το ξεκλειδώνεις και μετά του περνάς custom recovery και όποια rom θέλεις.. Αν λέει unlocked τότε κάνεις τα ίδια εκτός από το ξεκλείδωμα. Edit: Τώρα που είδα λίγο τον τρόπο που ακολούθησες για το root λογικό είναι να έχεις τα συνεχή reboot που αναφέρεις αφού προσπάθησες να περάσεις το insecure boot σε locked συσκευή.. Οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε αποφάσισε αν θέλεις locked ή unlocked συσκευή. Αν θες locked τότε πρέπει να βρεις το σωστό ruu για τη συσκευή σου και να το περάσεις αλλιώς κάνε αυτά που σου είπα παραπάνω. Η μέθοδος στο modaco αν δεν κάνω λάθος είναι για τα αμερικάνικα one x όχι για τον tegra 3.. Edited October 24, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εννοώ είχα ξανά δοκιμάσει. Μου έλεγε ότι θέλω τα adb.exe AdbWinApi.dll και fastboot.exe Αυτά έλεγε να τα βρω τρέχοντας ένα άλλο exe το οποίο ούτε αυτό είχα στο pc αλλά το έψαξα στο google να δω αν υπάρχει πρινξ λίγο και το βρήκα. Τώρα ψάχνω στους xda κανέναν οδειγό για root και μετά θα ψάξω για το πως να βάλω την maximus 5.0 Αν υπάρχει κανένα Link ευπρόσδεκτο. :) Έγινε η πατάτα. Έκανα root με αυτόν τον τρόπο http://www.modaco.com/topic/352328-how-to-root-your-htc-one-x-tegra3-for-windows-mac-and-linux/ εκεί που λέει εναλλακτικός τρόπος. Το κινητό αφού τέλειωσα την διαδικασία έκανε reboot όπως έλεγε και από τότε όλο αυτό κάνει. ΑΝοίγει και κλείνει μόνο του. Έκανα και factory reset από bootloader και πάλι τα ίδια.... Άμεση βοήθεια. :wacko: Δες με αυτό το πρόγραμμα αν βγάλεις άκρη. Με αυτό είχα κάνει όλη την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το κινητό πλέον είναι τελείως νεκρό. Δεν έχει καθόλου μπαταρία και δεν ανταποκρίνεται καν... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το κινητό πλέον είναι τελείως νεκρό. Δεν έχει καθόλου μπαταρία και δεν ανταποκρίνεται καν... Το έβαλες στο φορτιστή κ δεν κάνει τπτ ? Πόση ώρα το άφησες ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ήταν ανοιχτό σε fast boot και έμεινε 6 ώρες. Η συσκευή δεν μπορέι να κλείσει. Τώρα ξανά άνοιξε με τα πολλά και το έχω συνδεδεμένο με το pc kαι αναβοσβίνει το πορτοκαλί. Φορτίζει ή μπα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ήταν ανοιχτό σε fast boot και έμεινε 6 ώρες. Η συσκευή δεν μπορέι να κλείσει. Τώρα ξανά άνοιξε με τα πολλά και το έχω συνδεδεμένο με το pc kαι αναβοσβίνει το πορτοκαλί. Φορτίζει ή μπα; Όχι δε φορτίζει . Έχεις περάσει recovery ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ήταν ανοιχτό σε fast boot και έμεινε 6 ώρες. Η συσκευή δεν μπορέι να κλείσει. Τώρα ξανά άνοιξε με τα πολλά και το έχω συνδεδεμένο με το pc kαι αναβοσβίνει το πορτοκαλί. Φορτίζει ή μπα; Κράτα πατημένο το power button 10" τουλάχιστον και θα κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Τώρα είναι ανοιχτό σε bootloader με το πορτοκαλί μόνιμα αναμμένο. Αλλά έτσι ήταν στν πρίζα όταν έφυγα πριν 7 ώρες και όταν ήρθα είχε ξεφορτίσει τελείως. Είχα περάσει το recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru Αλλά όταν έκανα relock έγινε αυτό Και πλέον δεν μπορώ να μπω στο recovery. Κάνει επανεκκίνηση όταν πατάω να μπει. Και πάω να το ξανά κάνω unlock και λέει χαμηλή μπαταρία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Τώρα είναι ανοιχτό σε bootloader με το πορτοκαλί μόνιμα αναμμένο. Αλλά έτσι ήταν στν πρίζα όταν έφυγα πριν 7 ώρες και όταν ήρθα είχε ξεφορτίσει τελείως. Είχα περάσει το recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru Αλλά όταν έκανα relock έγινε αυτό Και πλέον δεν μπορώ να μπω στο recovery. Κάνει επανεκκίνηση όταν πατάω να μπει. Και πάω να το ξανά κάνω unlock και λέει χαμηλή μπαταρία. Έχεις προσπαθήσει να περάσεις το stock recovery και μετα ενα επίσημο firmware ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Τώρα είναι ανοιχτό σε bootloader με το πορτοκαλί μόνιμα αναμμένο. Αλλά έτσι ήταν στν πρίζα όταν έφυγα πριν 7 ώρες και όταν ήρθα είχε ξεφορτίσει τελείως. Είχα περάσει το recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru Αλλά όταν έκανα relock έγινε αυτό Και πλέον δεν μπορώ να μπω στο recovery. Κάνει επανεκκίνηση όταν πατάω να μπει. Και πάω να το ξανά κάνω unlock και λέει χαμηλή μπαταρία. Εγώ ήμουν σε παρόμοια θέση ( χωρίς να έχω δει το βίντεο ) θα πρέπει όμως να ψάξεις ή στο Google ή στο xda για ένα αρχείο που λέγεται patch κ κάνει συνεχώς επανεκκινησεις κ έτσι το φορτίζει αρκετά ώστε να το ξαναξεκλειδωσεις ή να περάσεις στοκ ρομ όταν βρεις αυτό το αρχείο θα πρέπει να το μετονομασεις σε " onoma " κ να το τρέξεις όσο είσαι σε fastboot usb . Μετά αφού φορτίσει αρκετά ( αυτό το αρχείο δεν στο φορτίζει 100% αλλά μέχρι 50% για να μπορείς να κανείς την δουλειά σου , το αρχειο αυτό θα σε βγάλει στην γραμμη εντολών κ από κάτω από κάθε επανεκκίνηση θα γράφει ποσά miliambere φορτισε ) μετά διαλέγεις αν θες να περάσεις στοκ ρομ ( διάλεξε την σωστή ) ή ξεκλειδωνεις bootloader περνάς CMW ( clockworkmode ) recovery κ μετά αφού φλασαρεις το boot.img της ρομ που κατεβασες μπαίνεις recovery και κανείς install zip from sd-card . Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Έχεις προσπαθήσει να περάσεις το stock recovery και μετα ενα επίσημο firmware ? Όχι. Θα το δεχτεί με χαμηλή μπαταρία; Κι που να βρω stock recovery; Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι. ΗΟΧ relocked με την ένδειξη από κάτω Security Warning. Το κινητό δεν δείχνει να φορτίζει σε bootloader κατάσταση αλλά μετά από λίγη ώρα κλείνει μόνο του σαν να έχει ξεφορτίσει τελείως και δεν ανταποκρίνεται. Όταν μετά από ώρα ανοίξει πάλι δείχνει να φορτίζει και δεν μπορεί να κλείσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Όχι. Θα το δεχτεί με χαμηλή μπαταρία; Κι που να βρω stock recovery; Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι. ΗΟΧ relocked με την ένδειξη από κάτω Security Warning. Το κινητό δεν δείχνει να φορτίζει σε bootloader κατάσταση αλλά μετά από λίγη ώρα κλείνει μόνο του σαν να έχει ξεφορτίσει τελείως και δεν ανταποκρίνεται. Όταν μετά από ώρα ανοίξει πάλι δείχνει να φορτίζει και δεν μπορεί να κλείσει. Σου προτείνω custom Rom . Οι στοκ ρομ κατεβαίνουν πολύ αργά όμως . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Εγώ ήμουν σε παρόμοια θέση ( χωρίς να έχω δει το βίντεο ) θα πρέπει όμως να ψάξεις ή στο Google ή στο xda για ένα αρχείο που λέγεται patch κ κάνει συνεχώς επανεκκινησεις κ έτσι το φορτίζει αρκετά ώστε να το ξαναξεκλειδωσεις ή να περάσεις στοκ ρομ όταν βρεις αυτό το αρχείο θα πρέπει να το μετονομασεις σε " onoma " κ να το τρέξεις όσο είσαι σε fastboot usb . Μετά αφού φορτίσει αρκετά ( αυτό το αρχείο δεν στο φορτίζει 100% αλλά μέχρι 50% για να μπορείς να κανείς την δουλειά σου , το αρχειο αυτό θα σε βγάλει στην γραμμη εντολών κ από κάτω από κάθε επανεκκίνηση θα γράφει ποσά miliambere φορτισε ) μετά διαλέγεις αν θες να περάσεις στοκ ρομ ( διάλεξε την σωστή ) ή ξεκλειδωνεις bootloader περνάς CMW ( clockworkmode ) recovery κ μετά αφού φλασαρεις το boot.img της ρομ που κατεβασες μπαίνεις recovery και κανείς install zip from sd-card . Ελπίζω να βοήθησα :) Νομίζω πως λες αυτό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738274 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το περάσω αφού έχω χαμηλή μπαταρία. Edit: Βασικά το αρχείο είναι rar. Τι εντολή να δώσω για να το πάρει; Edited October 24, 2012 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Όχι. Θα το δεχτεί με χαμηλή μπαταρία; Κι που να βρω stock recovery; Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι. ΗΟΧ relocked με την ένδειξη από κάτω Security Warning. Το κινητό δεν δείχνει να φορτίζει σε bootloader κατάσταση αλλά μετά από λίγη ώρα κλείνει μόνο του σαν να έχει ξεφορτίσει τελείως και δεν ανταποκρίνεται. Όταν μετά από ώρα ανοίξει πάλι δείχνει να φορτίζει και δεν μπορεί να κλείσει. Εδώ ειναι τα stock recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594819 Αν καταφέρεις να το περάσεις μετα θα φορτίσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Εδώ ειναι τα stock recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594819 Αν καταφέρεις να το περάσεις μετα θα φορτίσει . Αυτό δεν είναι αυτό που ήδη πέρασα; recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru Επίσης μια φλασιά. Για να κάνω οτιδίποτε δεν θα πρέπει να είναι unlock η συσκευή; Τώρα που είναι relock λογικά δεν θα μπορώ να κάνω κάτι, σωστά; Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Λίγο λίγο τα καταφέραμε. Ξανά πήρε λίγο μπαταρία και το έκανα unlock. ΑΛλά το θέμα είναι να μπει σε recovery μπας και επανέλθει. Edited October 24, 2012 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Νομίζω πως λες αυτό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738274 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το περάσω αφού έχω χαμηλή μπαταρία. Edit: Βασικά το αρχείο είναι rar. Τι εντολή να δώσω για να το πάρει; Δεν είναι αρχείο που πρέπει να το περάσεις αλλά να το τρέξεις από τον υπολογιστή . Έχει φάκελο fastboot στο c . Aν ναι πρέπει να το βάλεις στον φάκελο αυτό κ να κανείς extract κ να τρέξεις το αρχείο που σου λέει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Αυτό δεν είναι αυτό που ήδη πέρασα; recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru Επίσης μια φλασιά. Για να κάνω οτιδίποτε δεν θα πρέπει να είναι unlock η συσκευή; Τώρα που είναι relock λογικά δεν θα μπορώ να κάνω κάτι, σωστά; Επίσης να ρωτήσω έχεις ακόμα στοκ ρομ ? Αν ναι τότε πρέπει απλώς να περάσεις κ στοκ recovery !.αφού πρώτα κανείς unlock τον bootloader ! Κ αυτό είναι σημαντικό γιατί χωρίς unlocked bootloader δεν μπορείς να δώσεις εντολή από cmd για να ππεράσεις στοκ recovery ( αν θες να είσαι στοκ ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Λοιπόν μιας και έγινε το πρώτο βήμα με το unlock πάλι ας συντονιστούμε να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής χαχαχαχα μπας και το ξανα δω ζωντανό το hox μου. Έχουμε και λέμε. Το κινητό είχα official branded rom πριν. 1. Έγινε unlock 2. Προσπάθησα να το κάνω root και συνουσιάστηκε ο Δίας. Δεν ξέρω αν έχει γίνει. Οπότε και όταν άνοιγε το λειτουργικό adroid στην αρχική οθόνη έκανε restart συνέχεια. Όπως αυτή τη στιγμή δηλαδή. 3. Έγινε fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru.img δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι οfficial αυτό. Επομένως πλέον μπορεί να μπει σε recovery mod αλλά όταν είμαι εκεί μέσα δεν δείχνει να φορτίζει. Από εκεί και πέρα θέλω απλά να το επαναφέρω στην stock rom unbranded όμως πλέον. Τι να κάνω; Γιατί με τις custom γίναμε μπάχαλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Πολύ ωραία . Όταν είσαι στην recovery δεν σου δείχνει αν φορτίζει κ δεν ανάβει το λαμπακι όμως φορτίζει . Άστο λοιπόν μέχρι αύριο κ αύριο το πρωί επειδή δεν θα είμαι σπίτι θα στα πω τώρα . Αφού για καλό και για κακό το αφήσεις μέχρι το πρωί θα βγεις από recovery κ θα πας στο bootloader μετά θα πας fastboot usb και θα πας γραμμή εντολών κ από εκεί θα δώσεις εντολή να φλασαρει την στοκ recovery ΑΛΛΑ θα πρέπει να έχει στο c ένα φάκελο που ονομάζεται fastboot . Μέσα σε αυτό τον φακελο θα βάλεις μόνο το στοκ recovery κ στη γραμμή εντολών θα γράψεις : 1: cd.. 2: cd.. 3: cd fastboot 4: fastboot flash recovery recovery.img Να ξέρεις ότι θα πρέπει να μετονομασεις το στοκ recovery σε 'recovery' αν ολα πάνε καλά γιατί θα πρέπει να γράφει στην γραμμή εντολών okay στο τέλος κανείς relock τον bootloader κ είσαι οκ Edited October 24, 2012 by toroman ειναι recovery κ οχι boot Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Το clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru.img δεν έπρεπε να μετονομαστεί σε recovery.Img για να φλασαριστει?νομίζω εκεί έγινε η στραβή (αν κάνω λάθος διορθωστεμε) Edited October 24, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru.img δεν έπρεπε να μετονομαστεί σε recovery.Img για να φλασαροστει?νομίζω εκεί έγινε η στραβή (αν κάνω λάθος διορθωστεμε) Ναι σωστός . Θα το διορθώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ναι σωστός . Θα το διορθώσω.Την επισημανση την έκανα στο ποστ του Σπύρου,που είδα ότι φλσσαρε το cwm χωρίς να το μετονομασει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts