Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει σε σκορ στο quadrant!!! Επειδή δεν μπορώ να το ανεβάσω έχω πιάσει 6919 !!!

με JB?

με overcloking?

πως;

To ONE X+ βγάζει (sto quadrant) 7500

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με JB?

με overcloking?

πως;

To ONE X+ βγάζει (sto quadrant) 7500

με jb το βγαζει και χωρις overclocking,αν το υπερχρονισει στα 1,7 μη σου πω οτι θα βγαλει και περισσοτερο απο 7500

Me custom rom. Αυτό το overcloking το είναι ακριβώς και πως το πετυχαίνω? JB
μεσω του καταλληλου κερνελ,μπορεις να το σηκωσεις αρκετα μεχρι να δεις ασταθεια στο συστημα αλλα θελει μεγαλη προσοχη!!!!.Πρεπει να ψαχτεις πρωτα γιατι μολις πεσει σε ασταθεια το συστημα,αρχιζουν τα freeze,boot loop κλπ

Παιδιά όσοι έχετε βάλει την jb εχετε κανένα προβληματάκι;; αν ναι τι..αξίζει να την περάσω η καλύτερα να περιμένω;; είναι η Τελική έκδοση της jb η beta??
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά όσοι έχετε βάλει την jb εχετε κανένα προβληματάκι;; αν ναι τι..αξίζει να την περάσω η καλύτερα να περιμένω;; είναι η Τελική έκδοση της jb η beta??
δεν ειναι η τελικη,περιμενε λιγο,οπου ναναι θα δωσουν την σωστη :happy: Edited by truckman

δεμ ειναι η τελικη,περιμενε λιγο,οπου ναναι θα δωσουν την σωστη :happy:

Ευχαριστώ φίλε..άντε γιατί μου έχει πιαστεί το δάχτυλο που πατάω συνέχεια για να δω αν έχω ota update..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Υπομονη. Λιγο εμεινε. Καλητερα ας αργησει λιγο και να ειναι σωστη παρα να βγει συντομοτερα και να ειναι σαν την ics οταν κυκλοφορησε.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όχι ότι η έκδοση που κυκλοφορεί έχει κανένα πρόβλημα αλλά αν θες μπορείς να περάσεις την maXimus 4.1 που βασίζεται στην τελική rom του one x+.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τελικα υπαρχει τροπος να πειραξουμε το colour saturation της οθονης του κινητου οπως κανει το Samsung Galaxy S3???

Τελικα υπαρχει τροπος να πειραξουμε το colour saturation της οθονης του κινητου οπως κανει το Samsung Galaxy S3???

Η HTC επίσημα δεν παρέχει τέτοια δυνατότητα. Αν τώρα υπάρχει καμιά εφαρμογή στο market που να κάνει κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γουστα ειναι αυτα! Εγω παλι βλεπω ΥΠΕΡ-υπερτονισμενα καποια χρωματα στο S3. Και να τονισω οτι το δευτερο μου τηλεφωνο ειναι το S2. Νομιζω ομως πως στο S3 το εχουν παρακανει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλημερα παιδια..εθεαθη ota updete jb.. rolling out in Norway..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32521139&posted=1#post32521139

μου φαίνεται για παραμυθάκι ομως ...

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Γουστα ειναι αυτα! Εγω παλι βλεπω ΥΠΕΡ-υπερτονισμενα καποια χρωματα στο S3. Και να τονισω οτι το δευτερο μου τηλεφωνο ειναι το S2. Νομιζω ομως πως στο S3 το εχουν παρακανει.

Ναι ... συμφωνώ.. όμως στο Samsung Galaxy S3 έχουν βάλει και διαλέγεις SCREEN MODE (DYNAMIC, NORMAL, NEUTRAL, MOVIE) όπως και στις τηλεοράσεις... Από κοντά που το είδα... αν βάλεις το NEUTRAL το αποτέλεσμα είναι φανταστικό... ΡΟΖ και όχι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δέρμα.... Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό???? Προτιμάνε τόσο πολύ να έχουν στα νούμερα μεγάλο CONTRAST και ξεσκίζουν την απεικόνιση... Στο Menu δεν έχεις πρόβλημα γιατί είναι φτιαγμένο για αυτό το dynamic saturation... οι φωτογραφίες όμως έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από αυτό που βλέπεις στο κινητό και από αυτό που βλέπεις όταν μεταφέρεις την φωτογραφία στον Υπολογιστή... Το ίδιο και στα games... για εμένα είναι όλα OVER SATURATED... σε σημείο ενοχλητικό.

Ναι ... συμφωνώ.. όμως στο Samsung Galaxy S3 έχουν βάλει και διαλέγεις SCREEN MODE (DYNAMIC, NORMAL, NEUTRAL, MOVIE) όπως και στις τηλεοράσεις... Από κοντά που το είδα... αν βάλεις το NEUTRAL το αποτέλεσμα είναι φανταστικό... ΡΟΖ και όχι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δέρμα.... Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό???? Προτιμάνε τόσο πολύ να έχουν στα νούμερα μεγάλο CONTRAST και ξεσκίζουν την απεικόνιση... Στο Menu δεν έχεις πρόβλημα γιατί είναι φτιαγμένο για αυτό το dynamic saturation... οι φωτογραφίες όμως έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από αυτό που βλέπεις στο κινητό και από αυτό που βλέπεις όταν μεταφέρεις την φωτογραφία στον Υπολογιστή... Το ίδιο και στα games... για εμένα είναι όλα OVER SATURATED... σε σημείο ενοχλητικό.

μετα απο galaxy s,s2,note προτιμω την οθονη του HOX anytime! :cool:

οver saturated προσωπικα μου φαινονται στις amoled περισσοτερο .(ελπιζω το next phone μου note II να τα παει καλυτερα :p)

οσο για τις φωτο δοκιμασε να κατεβασεις στις ρυθμισεις της μηχανης τον κορεσμο -1.πιστευω θα εισαι οκ.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

μετα απο galaxy s,s2,note προτιμω την οθονη του HOX anytime! :cool:

οver saturated προσωπικα μου φαινονται στις amoled περισσοτερο .(ελπιζω το next phone μου note II να τα παει καλυτερα :p)

οσο για τις φωτο δοκιμασε να κατεβασεις στις ρυθμισεις της μηχανης τον κορεσμο -1.πιστευω θα εισαι οκ.

Μα δεν είναι άσχημες οι φωτογραφίες όταν τις περνάς στον υπολογιστή... στο κινητό είναι που είναι χάλια... το δέρμα είναι πορτοκαλί και όλα τα χρώματα μπλε, πράσινο κλπ είναι λες και είναι φωσφοριζέ...με λίγα λόγια είναι καμμένα χρώματα... ακόμα και φωτογραφίες που είχα από την DSLR μου και τις είχα βάλει στο κινητό.... στο iphone φαίνονταν όπως και στη μηχανή και στον υπολογιστή ... και στο HTC ONE X είναι χάλια με ψεύτικα χρώματα ...

Οι amoled έχουν όντως και αυτές έντονα χρώματα... αλλά είδα το screen mode select του Galaxy S3 και μπορώ να πω ότι στην NEUTRAL επιλογή το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και πολύ πιο ρεαλιστικό...

Μακάρι να προσθέσουν αυτή την επιλογή και στο HTC ONE X

Guest bossgs3
Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση...εχω το lumia & galaxy s3....θελω να δωσω το νοκια και να παρω το hox..μια βοηθεια στν τιμη του hox απο ελληνικο καταστημα κ αν δν υπαρχει πλεον το προβλημα οθονης κιτρινιλα...Ευχαριστω!!!!!

Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση...εχω το lumia & galaxy s3....θελω να δωσω το νοκια και να παρω το hox..μια βοηθεια στν τιμη του hox απο ελληνικο καταστημα κ αν δν υπαρχει πλεον το προβλημα οθονης κιτρινιλα...Ευχαριστω!!!!!

Στις νέες παρτίδες δεν έχουν αναφερθεί κιτρινιλες,αρκεί να μην το πάρεις από κάποιο ιντερνετομαγαζο και σου σερβίρουν κάποιο από τις πρώτες φουρνιες η κάποιο που έχει επιστραφεί από άλλον χρήστη.Απ ότι διαβάζεις κι εδώ αλλά και στο φόρουμ του s3,γίνεται η κομπίνα της κομπινας με αυτά τα μαγαζιά

Παιδιά μόλις πέρασα την τελευταία maximus κ έχει συνημμένο αρχείο που λέει πρέπει να το βάλω σε κάποια συγκεκριμένη θέση μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω και τι είναι?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32487248&postcount=3464

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μόλις πέρασα την τελευταία maximus κ έχει συνημμένο αρχείο που λέει πρέπει να το βάλω σε κάποια συγκεκριμένη θέση μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω και τι είναι?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32487248&postcount=3464

Ανοίγεις με winrar τη rom και πας στο \META-INF\com\google\android εκεί τραβάς το συνημμένο και το αφήνεις στο κενό για να το περάσει στη rom. Αυτό ήταν μετά απλά ξαναπερνάς την rom χωρίς wipe..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πρέπει πάλι να περάσω την rom? Και τι κάνει αυτό το αρχείο? Αυξάνει την απόδοση του?

Ναι πρέπει να την περάσεις πάλι. Διορθώνει κάποια λάθη που είχε το προηγούμενο. Το συγκεκριμένο είναι οι εντολές που κάνουν εγκατάσταση την rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφοσον ερθει επισημα η jb στο one θα χαθει ο flashplayer αφου η νεοτερη εκδοση android δεν υποστηριζει πια flash. Υπαρχουν ομως τροπος για να εγκαθιστησεις την εφαρμογη flashplayer. Θα παιζει ομως κανονικα ή τριχες κατσαρες;;;;;; Το ρωταω αυτο περισσοτερο γιατι θα αγορασω το νεο HTC ONE X+ που θα βγει, το οποιο επισημα δε θα υποστηριζει flash.

Μπορώ να αλλάξω το αρχείο από το κινητό και να την εγκαταστήσω μετά ή θα υπάρξει πρόβλημα?

Μπορείς αλλά θα αργήσει πάρα πολύ να στο κάνει, καλύτερα από pc.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+