Spyros86 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδιά όλοι ξέρουμε ότι η πιο πιθανή ημερομηνία διάθεσης jb κ HTC sense 4.5 είναι στα κοντά πιο συγκεκριμένα λίγο πιο μετά από τον Οκτώβρη για τις ξεκλειδωτες συσκευές κ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξεκλειδωσω τον bootloader θα πάρω την αναβάθμιση ? Unbranded όχι ξεκλείδωτες. Αν έχεις branded και περάσεις μόνος σου μια καθαρή official rom θα την πάρεις κανονικά. Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κ πως μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι branded ή unbranded ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κ πως μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι branded ή unbranded ? Ο πιο απλός τρόπος,αν δεν σου βγάζει κάποιο λογότυπο παρόχου κατά το boot και δεν έχεις τίποτα περίεργες εφαρμογές,πχ της voda κλπ,τότε λογικά είσαι unbranded Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κατά ποτέ λέτε να βγει η 4.1;; όχι ότι η 4.0.4 με χαλάει ..το κιν πετάει.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κατά ποτέ λέτε να βγει η 4.1;; όχι ότι η 4.0.4 με χαλάει ..το κιν πετάει..Απ οτι λέγεται μέσα σε αυτόν το μήνα.Δεν πειράζει να αργησει λίγο,αρκεί να δουλεύει σωστά και χωρίς προβλήματα όπως η 4.0.4 για την οποία οφείλω να πω ένα μπράβο στην HTC. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Πως μπορούμε να βάζουμε υπότιτλους σε ταινίες που έχουμε στο κινητό μας ? Το λέω γιατί έχει επιλογή για υπότιτλους . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Πως μπορούμε να βάζουμε υπότιτλους σε ταινίες που έχουμε στο κινητό μας ? Το λέω γιατί έχει επιλογή για υπότιτλους . Για να στο δει πρέπει να έχουν το έργο και οι Υπότιτλοι την ίδια ονομασία..αν δεν έχουν κάνε μεταονομασια στο αρχείο τον υπότιτλ με αυτό που έχει το βίντεο.και βάλε τα σε ένα φάκελο μαζί..και μετά θα δεις ότι θα τουσ βρεις.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ωραία άμα είναι αυτό θα κάνω αλλά έχουμε τόσο πολύ χώρο στο κινητό κ δεν μπορούμε να περάσουμε blu-ray ταινίες ? Είπα να δοκιμάσω το split αλλά δεν βρίσκω κάνα καλό πρόγραμμα. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο τρόπο να βλέπουμε blu - ray ταινίες ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Eχει δοκιμασει κανεις αυτο ? :wacko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588669 Edited October 1, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Eχει δοκιμασει κανεις αυτο ? :wacko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588669 Κ εγώ περίμενα να δοκιμάσω καμία καινούργια ρομ με HTC sense 4.5 οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κ εγώ περίμενα να δοκιμάσω καμία καινούργια ρομ με HTC sense 4.5 οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω . ωραια, γραψε μας εντυπωσεις.....:) Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παίδες έχω πρόβλημα κ θέλω να ξέρω αν το έχετε κ σεις κ αν φταίει το κινητό ή κοσμοτε. Από την αρχή έχανα κλήσεις. Δλδ μπορεί να το είχα στα χέρια να έβλεπα ότι είχε σήμα κ να μ ερχόταν μνμ ότι πριν ένα λεπτό είχα κλήση. Πολλές φορές με έχουν πάρει τηλ κ μ έχουν πει ότι με έπαιρναν πριν πέντε λεπτά κ το χα κλειστό. Μόλις τώρα με πήρε γνωστός 5 φορές του βγήκε κλειστό αλλά τα σμσ ήρθαν κανονικά. Τι γίνεται; είναι σοβαρό το θέμα. Καμία ιδέα; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παίδες έχω πρόβλημα κ θέλω να ξέρω αν το έχετε κ σεις κ αν φταίει το κινητό ή κοσμοτε. Από την αρχή έχανα κλήσεις. Δλδ μπορεί να το είχα στα χέρια να έβλεπα ότι είχε σήμα κ να μ ερχόταν μνμ ότι πριν ένα λεπτό είχα κλήση. Πολλές φορές με έχουν πάρει τηλ κ μ έχουν πει ότι με έπαιρναν πριν πέντε λεπτά κ το χα κλειστό. Μόλις τώρα με πήρε γνωστός 5 φορές του βγήκε κλειστό αλλά τα σμσ ήρθαν κανονικά. Τι γίνεται; είναι σοβαρό το θέμα. Καμία ιδέα;κοίτα στις ρυθμίσεις δικτύου,αν είναι σε αυτόματο γύρισε το σε απλό gsm .Παρακολούθησε πως πάει και πες μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κ εγώ περίμενα να δοκιμάσω καμία καινούργια ρομ με HTC sense 4.5 οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω . Διαβάστε προσεκτικά το δεύτερο post στο θέμα του xda παιδιά.. είναι πειραματικές rom, δεν είναι για καθημερινή χρήση Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Διαβάστε προσεκτικά το δεύτερο post στο θέμα του xda παιδιά.. είναι πειραματικές rom, δεν είναι για καθημερινή χρήση Ναι όντως έχεις δίκιο δεν ξέρω αν πρέπει να δοκιμάσουμε . Εξάλλου δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κ πολύ καιρό αφού θα την διαθέσουν κ επίσημα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) εχετε δικιο, μου εχει σπασει τα νευρα μέχρι στιγμής. viper και viper και παλι Venom viperX, ίσως η καλύτερη ROM για HOX Edited October 1, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 εχετε δικιο, μου εχει σπασει τα νευρα μέχρι στιγμής. viper και viper και παλι Venom viperX, ίσως η καλύτερη ROM για HOX χαχα! κλασσικά ρε 'σεις.. αυτές είναι να χαζέψεις λίγο αν δεν έχεις τι να κάνεις και για όσους είναι beta testers από βίτσιο.. αλλιώς θα τραβάς τα μαλλιά σου μέσα σε λίγα λεπτά. έρχεται η ofiicial αργά ή γρήγορα οπότε λίγη υπομονή! ;) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 εγω παντως ειμαι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1796340 και το μονο που μου λειπει ειναι η καμερα μεχρι στιγμης. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 jb update μεσα στον μηνα!! http://www.engadget.com/2012/10/02/htc-jelly-bean-one-series/ Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Επίσης βγάζει και την νέα ναυαρχίδα της η HTC Edited October 2, 2012 by xaris_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Επίσης βγάζει και την νέα ναυαρχίδα της η HTC Οι διαφορές από ότι μπόρεσα να καταλάβω είναι επεξεργαστής στα 1.7 αντί 1.5 ghz, επιλογή 32 ή 64gb αποθηκευτικού χώρου, εγραφή βίντεο στα 30 fps αντί στα 24 και 1.6 αντί 1.3 ΜΡ εμπρόσθια κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Επίσης βγάζει και την νέα ναυαρχίδα της η HTC Στο μόνο που μπορεί να "ζηλέψει " κάποιος σε σχέσει με το απλό one x ειναι η μπαταριά (2100mAh)...... τίποτα άλλο Πάντως εγω περίμενα 1.5 με 2 gb ram . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Συμφωνώ. Και αν κατάλαβα θα σου δίνει και τα ακουστικα της Beats Audio. Αλλα και πάλι δεν νομίζω κάποιος να αφησει το ΟΝΕ Χ για μια τοσο μικρή αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 σιγουρα οχι να αφησεις το One x για το καινουριο...απλα εαν καποιος αγορασει τωρα θα παρει το καινουριο μια και καλη....για να δουμε μηπως βγει και το 5"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheo0611 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 γεια σας μηπως γνωριζει καποιοσ αν μπορω να κανω factory reset μεσω υπολογιστει γιατι δεν βλεπω τπτ στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts