Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όλοι ξέρουμε ότι η πιο πιθανή ημερομηνία διάθεσης jb κ HTC sense 4.5 είναι στα κοντά πιο συγκεκριμένα λίγο πιο μετά από τον Οκτώβρη για τις ξεκλειδωτες συσκευές κ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξεκλειδωσω τον bootloader θα πάρω την αναβάθμιση ?

Unbranded όχι ξεκλείδωτες. Αν έχεις branded και περάσεις μόνος σου μια καθαρή official rom θα την πάρεις κανονικά. Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κ πως μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι branded ή unbranded ?

Ο πιο απλός τρόπος,αν δεν σου βγάζει κάποιο λογότυπο παρόχου κατά το boot και δεν έχεις τίποτα περίεργες εφαρμογές,πχ της voda κλπ,τότε λογικά είσαι unbranded

Κατά ποτέ λέτε να βγει η 4.1;; όχι ότι η 4.0.4 με χαλάει ..το κιν πετάει..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Κατά ποτέ λέτε να βγει η 4.1;; όχι ότι η 4.0.4 με χαλάει ..το κιν πετάει..
Απ οτι λέγεται μέσα σε αυτόν το μήνα.Δεν πειράζει να αργησει λίγο,αρκεί να δουλεύει σωστά και χωρίς προβλήματα όπως η 4.0.4 για την οποία οφείλω να πω ένα μπράβο στην HTC.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Πως μπορούμε να βάζουμε υπότιτλους σε ταινίες που έχουμε στο κινητό μας ? Το λέω γιατί έχει επιλογή για υπότιτλους .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Πως μπορούμε να βάζουμε υπότιτλους σε ταινίες που έχουμε στο κινητό μας ? Το λέω γιατί έχει επιλογή για υπότιτλους .

Για να στο δει πρέπει να έχουν το έργο και οι Υπότιτλοι την ίδια ονομασία..αν δεν έχουν κάνε μεταονομασια στο αρχείο τον υπότιτλ με αυτό που έχει το βίντεο.και βάλε τα σε ένα φάκελο μαζί..και μετά θα δεις ότι θα τουσ βρεις..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ωραία άμα είναι αυτό θα κάνω αλλά έχουμε τόσο πολύ χώρο στο κινητό κ δεν μπορούμε να περάσουμε blu-ray ταινίες ? Είπα να δοκιμάσω το split αλλά δεν βρίσκω κάνα καλό πρόγραμμα. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο τρόπο να βλέπουμε blu - ray ταινίες ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eχει δοκιμασει κανεις αυτο ? :wacko:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588669

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Eχει δοκιμασει κανεις αυτο ? :wacko:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588669

Κ εγώ περίμενα να δοκιμάσω καμία καινούργια ρομ με HTC sense 4.5 οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ εγώ περίμενα να δοκιμάσω καμία καινούργια ρομ με HTC sense 4.5 οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω .

ωραια, γραψε μας εντυπωσεις.....:)

Παίδες έχω πρόβλημα κ θέλω να ξέρω αν το έχετε κ σεις κ αν φταίει το κινητό ή κοσμοτε. Από την αρχή έχανα κλήσεις. Δλδ μπορεί να το είχα στα χέρια να έβλεπα ότι είχε σήμα κ να μ ερχόταν μνμ ότι πριν ένα λεπτό είχα κλήση. Πολλές φορές με έχουν πάρει τηλ κ μ έχουν πει ότι με έπαιρναν πριν πέντε λεπτά κ το χα κλειστό. Μόλις τώρα με πήρε γνωστός 5 φορές του βγήκε κλειστό αλλά τα σμσ ήρθαν κανονικά. Τι γίνεται; είναι σοβαρό το θέμα. Καμία ιδέα;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Παίδες έχω πρόβλημα κ θέλω να ξέρω αν το έχετε κ σεις κ αν φταίει το κινητό ή κοσμοτε. Από την αρχή έχανα κλήσεις. Δλδ μπορεί να το είχα στα χέρια να έβλεπα ότι είχε σήμα κ να μ ερχόταν μνμ ότι πριν ένα λεπτό είχα κλήση. Πολλές φορές με έχουν πάρει τηλ κ μ έχουν πει ότι με έπαιρναν πριν πέντε λεπτά κ το χα κλειστό. Μόλις τώρα με πήρε γνωστός 5 φορές του βγήκε κλειστό αλλά τα σμσ ήρθαν κανονικά. Τι γίνεται; είναι σοβαρό το θέμα. Καμία ιδέα;
κοίτα στις ρυθμίσεις δικτύου,αν είναι σε αυτόματο γύρισε το σε απλό gsm .Παρακολούθησε πως πάει και πες μας.

Διαβάστε προσεκτικά το δεύτερο post στο θέμα του xda παιδιά.. είναι πειραματικές rom, δεν είναι για καθημερινή χρήση

s21 ultra 256

Διαβάστε προσεκτικά το δεύτερο post στο θέμα του xda παιδιά.. είναι πειραματικές rom, δεν είναι για καθημερινή χρήση

Ναι όντως έχεις δίκιο δεν ξέρω αν πρέπει να δοκιμάσουμε . Εξάλλου δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κ πολύ καιρό αφού θα την διαθέσουν κ επίσημα .

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχετε δικιο, μου εχει σπασει τα νευρα μέχρι στιγμής.

viper και viper και παλι Venom viperX, ίσως η καλύτερη ROM για HOX

Edited by rebel89

εχετε δικιο, μου εχει σπασει τα νευρα μέχρι στιγμής.

viper και viper και παλι Venom viperX, ίσως η καλύτερη ROM για HOX

χαχα! κλασσικά ρε 'σεις.. αυτές είναι να χαζέψεις λίγο αν δεν έχεις τι να κάνεις και για όσους είναι beta testers από βίτσιο.. αλλιώς θα τραβάς τα μαλλιά σου μέσα σε λίγα λεπτά. έρχεται η ofiicial αργά ή γρήγορα οπότε λίγη υπομονή! ;)

s21 ultra 256

εγω παντως ειμαι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1796340

και το μονο που μου λειπει ειναι η καμερα μεχρι στιγμης.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Επίσης βγάζει και την νέα ναυαρχίδα της η HTC

Οι διαφορές από ότι μπόρεσα να καταλάβω είναι επεξεργαστής στα 1.7 αντί 1.5 ghz, επιλογή 32 ή 64gb αποθηκευτικού χώρου, εγραφή βίντεο στα 30 fps αντί στα 24 και 1.6 αντί 1.3 ΜΡ εμπρόσθια κάμερα.

Επίσης βγάζει και την νέα ναυαρχίδα της η HTC

Στο μόνο που μπορεί να "ζηλέψει " κάποιος σε σχέσει με το απλό one x ειναι η μπαταριά (2100mAh)...... τίποτα άλλο

Πάντως εγω περίμενα 1.5 με 2 gb ram .

Samsung galaxy s21+

Συμφωνώ. Και αν κατάλαβα θα σου δίνει και τα ακουστικα της Beats Audio. Αλλα και πάλι δεν νομίζω κάποιος να αφησει το ΟΝΕ Χ για μια τοσο μικρή αναβάθμιση

σιγουρα οχι να αφησεις το One x για το καινουριο...απλα εαν καποιος αγορασει τωρα θα παρει το καινουριο μια και καλη....για να δουμε μηπως βγει και το 5"...

• The title was changed to HTC One X / X+