bujinkan Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εβγαλε η go, go launcher optimized for htc one x http://golauncher.goforandroid.com/?s=go+launcher+htc+one+x Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Μόλις δοκίμασα τον go γιατί στο παλιό κινητό μου με είχε σώσει μαζί με το go sms. Πολύ λαγκ, πάρα πολλές επιλογές στην παραμετροποίηση ειδικά το go sms χάνεσαι από τις επιλογές, κάποιες έξυπνες λύσεις που θα ήθελα στο sense αλλά μάλλον δεν το αλλάζω το sense. Ειδικά εξαιτίας του λαγκ,θα το δοκιμάσω μια μέρα βέβαια να του δώσω χρόνο. Άκυρο τα βγαλα όλα δεν άντεξα το λαγκ...μας έχει κακομαθει το sense. Αυτό που θα ήθελα είναι η κάθετη κύλιση στο drawer και το εφέ του καταρράκτη. Edited September 24, 2012 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Έχω πάρει δύο κινητά από εκεί. Και τα δύο ήταν unbranded όπως μου είχαν πει και αύριο παίρνω το τρίτο από εκεί , πάλι unbranded μου είπε θα παραλάβει. Άν θές να ρωτήσω άν είναι το one x unbranded από κοντά. Βέβαια μέχρι το μεσημέρι που θα πάω μπορεί και να έχεις παραλάβει . Ευχαριστω για την πληροφορια. Βεβαια και εμενα unbranded μου ειπαν οτι θα ειναι αυτοι που θα παραλαβω. Οπως και να χει αυριο που θα το εχω στα χερια μου θα ενημερωσω..... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Να έχετε υπόψη σας ότι κυκλοφορουν και νεότερες παρτίδες από τις 24-25,το δικό μου είναι 27 αγορασμένο από wind.Με την ευκαιρία να ρωτήσω,το Β στην ημέρα παραγωγής,είναι 12 του μηνός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ααα ωραία... Θα έχουμε γέλια αύριο..... Ετοιμαστείτε για κράξιμο .....Ποτέ το είχες πάρει και τι σεριαλ έχει , έτσι από περιεργια.... Μπορεί να άλλαξε η εισαγωγή τους. SH24 είναι εμένα. 5-6-12 αγορασμένο. Γενικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τον κυματισμό στην οθόνη τον κάνει στο πλάι όταν την πιέζω. Αλλά δεν θυμάμαι καμία συσκευή με TFT οθόνη που είχα να μην κάνει όταν την πιέζω οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα. Όταν πήγα από εκεί να το πάρω τους ρώτησα αν είναι παραεισαγωγή και μου είπαν τα φέρνουν οι ίδιοι από Γερμανία και η εγγύηση ισχύει κανονικά εδώ στην Ελλάδα. Δεν το έψαξα να δω αν ισχύει. Για το θέμα branded δεν μου το είχαν πει. Αλλά κι εγώ δεν ρώτησα. Περεταίρω πληροφορίες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδιά η jelly bean έφτασε για τα galaxy s3.. άντε να δούμε εμείς πότε θα την πάρουμε....:p Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδιά η jelly bean έφτασε για τα galaxy s3.. άντε να δούμε εμείς πότε θα την πάρουμε....:p Απ οτι λέγεται σύντομα.Καλύτερα λίγο πιο αργά και σωστή όπως η 4.0.4 παρά βιαστηκα με προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Τώρα που έχω την επίσημη απάντηση θα απευθυνθώ στο κατάστημα και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε όποιος ενδιαφέρετε ας μην κάνει την κίνηση να το αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Να το επιστρέψεις άμεσα. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους όταν έκανα έρευνα αγοράς μου έλεγαν άλλα αντί άλλων, μέχρι και ότι η HTC δεν έχει DOA μου έλεγαν... (ό,τι να 'ναι)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ακριβως, χιλιες φορες σωστη και ας περιμενω κανα μηνα ακομα, ετσι και αλλιως με την 4,0,4 αλλαξε τελειως το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά κάτι που παρατήρησα τελευταία. Πλην των sms, όλες οι υπόλοιπες ενημερώσεις (πχ facebook, e-mail), ενώ εμφανίζονται κανονικά στο notification center, το τηλέφωνο απλά δονείται χωρίς να κάνει κάποιον ήχο. Κοίταξα και στις γενικές ρυθμίσεις και στα επιμέρους προγράμματα αλλα δεν βρίσκω κάτι. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μολις παρελαβα απο vnp... Ειμαι πολυ χαρουμενος ολα κομπλε οπως τα ειχαμε πει απο τηλ. Αψογο λευκο unbranded SH25. Τωρα περναω το update 4.0.4. Μπραβο στην vnp τουλαχιστο για την ειλικρινια τους.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Έκανα hard reset για να βαλω την 4,0,4. το κινητό δεν το εχω ξεκλειδώσει ή οτιδήποτε άλλο, κ μου έσβησε τα πάντα από την 'sdcard', φωτογραφίες, τραγουδια κλπ. Έτσι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Έκανα hard reset για να βαλω την 4,0,4. το κινητό δεν το εχω ξεκλειδώσει ή οτιδήποτε άλλο, κ μου έσβησε τα πάντα από την 'sdcard', φωτογραφίες, τραγουδια κλπ. Έτσι γίνεται? Δυστυχώς ναι, μιας και δεν έχει εξωτερική μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 παντως εφαγα μεγαλο ξενερωμα με το κινητο. να δινεις 520€ και σε ενα μηνα να το στελνω πισω στο σερβις? μολις μου το επιστρεψουν το πουλαω να παρω κατι αλλο . α ρε htc με πουλησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Δυστυχώς ναι, μιας και δεν έχει εξωτερική μνήμη. Κανονικά δεν γίνεται έτσι. Ο φάκελος sdcard λειτουργεί ως εξωτερική μνήμη και δεν επιρεάζεται. Εμένα δεν σβήστηκε καμία φωτογραφία ή άλλο αρχείο ------------- Και κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης. Τόσο καιρό μπορούσα εκτός από το περιεχόμενο της sdcard να δω και το περιεχόμενο του κινηητού. Έκανα lvl πιο πάνω δηλαδή. ΠΛέον με τον ES explorer μόνο το περιεχόμενο της SD βλέπω. Καμιά ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά επειδή έχασα επεισόδια μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι branded κ unbranded ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Να το επιστρέψεις άμεσα. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους όταν έκανα έρευνα αγοράς μου έλεγαν άλλα αντί άλλων, μέχρι και ότι η HTC δεν έχει DOA μου έλεγαν... (ό,τι να 'ναι)!! Το πήγα στο κατάστημα σήμερα το απόγευμα και μου είπαν ότι εφόσον επιβεβαιωθούν αυτά που τους έγραψα στο email και τους είπα από κοντά θα μου δώσουν άλλη συσκευή. Το πρόβλημα μάλλον δημιουργήθηκε από το προμηθευτή τους. Είδωμεν λοιπόν θα περιμένω μέχρι αύριο να μάθω περισσότερα Παιδιά επειδή έχασα επεισόδια μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι branded κ unbranded ? Brand είναι η συσκευή που μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τροποποιεί για να έχει για π.χ το logo της πάνω, στο startup να εμφανίζεται το logo της. Unbrand είναι η συσκευή όπως βγαίνει από τον κατασκευαστή της. Edited September 25, 2012 by xaris_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά επειδή έχασα επεισόδια μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι branded κ unbranded ? έχει απαντηθεί αρκετές φορές, καλό είναι να χρησιμοποιούμε το search για να διευκολύνουμε τη ζωή όλων.. :D branded είναι η συσκευή που δίνεται από πάροχο και έχει πολλές φορές εξωτερικά λογότυπο του παρόχου και πάντα εσωτερικά πρόσθετα logos, προγράμματα κτλ και πάλι από τον πάροχο. βασικό αρνητικό αυτών των συσκευών είναι ότι τα πιθανά updates έχουν extra καθυστέρηση μιας και πρέπει να περάσουν και από την έγκριση του παρόχου, διαδικασία περιττή και χρονοβόρα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Κανονικά δεν γίνεται έτσι. Ο φάκελος sdcard λειτουργεί ως εξωτερική μνήμη και δεν επιρεάζεται. Εμένα δεν σβήστηκε καμία φωτογραφία ή άλλο αρχείο ------------- Και κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης. Τόσο καιρό μπορούσα εκτός από το περιεχόμενο της sdcard να δω και το περιεχόμενο του κινηητού. Έκανα lvl πιο πάνω δηλαδή. ΠΛέον με τον ES explorer μόνο το περιεχόμενο της SD βλέπω. Καμιά ιδέα; Βάλε Oi file manager,η root explorer,τα βλέπουν και οι δύο.Από την στιγμή όμως που δεν είσαι ρουτ,μόνο τα βλέπεις,δεν σε αφήνει το σύστημα να κανείς την παραμικρή μεταβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλησπερα,εχεις παρει καποιος ακουστικα beats για το htc του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλησπερα,εχεις παρει καποιος ακουστικα beats για το htc του? Εγώ πήρα τα ibeats κ πραγματικά υπάρχει διαφορα στον ήχο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Κανονικά δεν γίνεται έτσι. Ο φάκελος sdcard λειτουργεί ως εξωτερική μνήμη και δεν επιρεάζεται. Εμένα δεν σβήστηκε καμία φωτογραφία ή άλλο αρχείο ------------- Και κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης. Τόσο καιρό μπορούσα εκτός από το περιεχόμενο της sdcard να δω και το περιεχόμενο του κινηητού. Έκανα lvl πιο πάνω δηλαδή. ΠΛέον με τον ES explorer μόνο το περιεχόμενο της SD βλέπω. Καμιά ιδέα; Μπες στις ρυθμισεις του ES και αλλαξε το /sdcard/ σε απλο / Κανε exit απο τον ES και ξαναμπες. Πλεον θα τα βλεπεις ολα. Δεν ξερω το γιατι αλλα το tapatalk δεν με αφινει να κανω edit. Καποιος μοντ ας το εννωσει με το προιγουμενο ποστ. Φιλε μου το /sdcard θα το βρεις στο "ρυθμησεις διαδρομης - αρχικος καταλογος". Edited September 25, 2012 by kollatos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπερα σε ολους...Ειμαι καινουριος στο φορουμ(μολις εκανα εγγραφη:rolleyes:) αλλα παλιος εδω σαν επισκεπτηε...Ομολογω πως πολλες φορες οι πληροφοριες που πηρα απο εδω ηταν απαριατητες στο να καταληξω στην αγορα μιας συσκευης...Γιαυτο και θελω ευχαριστησω ολη την παρεα που με βοηθησε σαυτο..Στο προκειμενο τωρα..Κατοχος και γω ενος ΗΟΧ και μπορω να πω οτι μετα απο πολυ καιρο ερευνας και αγορας(τους τελευαιταιους 3 μηνες ειχα στην κατοχη μου xperia ray,alcatel one 995,xperia arc ,htc desire hd,htc sensation,xperia p kai xperia s,motorola razr ,razr maxx ,htc one s τελικα κατεληξα στο one x...πραγματικα το κινητο ειναι πιστολι και η ποιοτητα του γνωστη και απο οτι φανηκε ημουνα και τυχερος γιατι σε μενα δεν παρουσιασε ουτε κιτρινιλες ουτε κυματισμους ουτε τριξιματα....ειναι παραεισαγωγης απο γερμανια και μεχρι σημερα αξιοπιστο..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι κατι σχετικα με το 3g..δεν μπορω με τιποτα να το ενεργοποιησω...το παταω μου γραφει ενεργοποιηση και μετα απο λιγο με αποσυνδεει...εχω συνδεση wind...καποια βοηθεια γιαυτο? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπερα σε ολους...Ειμαι καινουριος στο φορουμ(μολις εκανα εγγραφη:rolleyes:) αλλα παλιος εδω σαν επισκεπτηε...Ομολογω πως πολλες φορες οι πληροφοριες που πηρα απο εδω ηταν απαριατητες στο να καταληξω στην αγορα μιας συσκευης...Γιαυτο και θελω ευχαριστησω ολη την παρεα που με βοηθησε σαυτο..Στο προκειμενο τωρα..Κατοχος και γω ενος ΗΟΧ και μπορω να πω οτι μετα απο πολυ καιρο ερευνας και αγορας(τους τελευαιταιους 3 μηνες ειχα στην κατοχη μου xperia ray,alcatel one 995,xperia arc ,htc desire hd,htc sensation,xperia p kai xperia s,motorola razr ,razr maxx ,htc one s τελικα κατεληξα στο one x...πραγματικα το κινητο ειναι πιστολι και η ποιοτητα του γνωστη και απο οτι φανηκε ημουνα και τυχερος γιατι σε μενα δεν παρουσιασε ουτε κιτρινιλες ουτε κυματισμους ουτε τριξιματα....ειναι παραεισαγωγης απο γερμανια και μεχρι σημερα αξιοπιστο..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι κατι σχετικα με το 3g..δεν μπορω με τιποτα να το ενεργοποιησω...το παταω μου γραφει ενεργοποιηση και μετα απο λιγο με αποσυνδεει...εχω συνδεση wind...καποια βοηθεια γιαυτο?Mαλον δεν θα εχουν περαστει τα apn της wind.Πηγαινε ρυθμισεις,πατα πανω στο εικονιδιο Δικτυο κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης Δες αν υπαρχουν δυο apn που να γραφουν ,το ενα wind internet και το αλλο wind mms.Aν δεν υπαρχουν βαλε φωνη να σου πω πως θα τα περασεις πανευκολα @fanatikos το κανει αυτο το κουλο το tapatalk με το edit.Οταν θελεις να κανεις τροποποιηση,βγες απο το ποστ,ξαναμπες και θα σε αφησει να το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλημέρα, Τελικά με ενημέρωσαν για το λάθος τους και θα μου δώσουν καινούργια συσκευή, μόνο που δεν θα είναι λευκή αλλά μαύρη η οποία μάλιστα θα είναι και ελληνική. Βέβαια μου είπαν οτι η εγγύηση ισχύει κανονικά αν πάω στην Arvato με την απόδειξη το οποίο μου φάνηκε περίεργο. Πάντως η συσκευή που είχα ήταν άψογη χωρίς κανένα πρόβλημα. Αύριο παραλαμβάνω τον γίγαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts