Finn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Locked θα πρεπε να είναι. Μάλλον σου δωσανε τηλέφωνο το οποίο το επέστρεψε κάποιος και μάλιστα ξεκλείδωτο. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Locked θα πρεπε να είναι. Μάλλον σου δωσανε τηλέφωνο το οποίο το επέστρεψε κάποιος και μάλιστα ξεκλείδωτο.. Μου φαίνετε περιεργο καθως η συσκευασια ηταν αριστη χωρις καποιο ιχνος οτι εχει ανοιχτει. Τι πρεπει να κανω για να παρω το update σε 4.0.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Είτε βάζεις custom rom βασισμένη στην 4.0.4 είτε κλειδώνεις τον bootloader και φλασάρεις το RUU της 2.17 Κατέβασε απ το market to CID Get και πες μας τι σου λέει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 . Μου φαίνετε περιεργο καθως η συσκευασια ηταν αριστη χωρις καποιο ιχνος οτι εχει ανοιχτει. Τι πρεπει να κανω για να παρω το update σε 4.0.4; Θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί είναι Unlocked. και όχι η 4.0.4 αυτή τη στιγμή. ;) Για αρχή μήπως να έπαιρνες τηλ το κατάστημα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Είτε βάζεις custom rom βασισμένη στην 4.0.4 είτε κλειδώνεις τον bootloader και φλασάρεις το RUU της 2.17 Κατέβασε απ το market to CID Get και πες μας τι σου λέει. CID is T-Mob101 Θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί είναι Unlocked. και όχι η 4.0.4 αυτή τη στιγμή. ;) Για αρχή μήπως να έπαιρνες τηλ το κατάστημα; Επικοινώνησα και η απαντηση που πηρα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν εχει χρησιμοποιηθει ξανα. Αλλα απο οσο καταλαβα ειναι brand συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Branded T-Mobile. Δε ξέρω αν έχει βγει η 4.0.4 γι αυτό. Εννοείται θα σου λεγαν ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείς να στείλεις ερώτημα στο HTCDev και να ρωτήσεις πότε έγινε αιτημα για unlock token για το κινητό σου. Έτσι θα μάθεις πότε περίπου το ξεκλείδωσαν. Recovery έχει stock ή κανα CWM? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγώ πάντως φιλε μου θα το γυρνούσα πίσω . Το θεωρώ κοροϊδία να σου δίνουν μεταχειρισμένο( και ξεκλείδωτο) τηλέφωνο για καινουργιο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Απίστευτες απάτες, κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Συμφωνώ με τον Μιχάλη και θα το γυρνούσα ΧΘΕΣ χωρίς κουβέντα και επιστροφή χρημάτων... Από την άλλη βέβαια, με λύπη μου το λέω, ότι όταν ψάχνεις για το πιο φτηνό χωρίς να έχεις κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς, αυτά παθαίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Απίστευτες απάτες, κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Συμφωνώ με τον Μιχάλη και θα το γυρνούσα ΑΥΡΙΟ χωρίς κουβέντα και επιστροφή χρημάτων... Από την άλλη βέβαια, με λύπη μου το λέω, ότι όταν ψάχνεις για το πιο φτηνό χωρίς να έχεις κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς, αυτά παθαίνεις... Περιμένω απάντηση από την HTC για το πότε ξεκλειδώθηκε η συσκευή κ θα πάω αμέσως στο κατάστημα για να δω τι θα γίνει, αν και όταν έψαχνα για το τηλέφωνο τους πήρα και μου είπαν ότι είναι Unbrand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ψέμα στο ψέμα δηλαδή! Ε κι εγώ ξέρω να παίρνω branded κινητά τότε, να ξεκλειδώνω τον bootloader, να περνάω generic και μετά στο ράφι ως unbranded. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Περιμένω απάντηση από την HTC για το πότε ξεκλειδώθηκε η συσκευή κ θα πάω αμέσως στο κατάστημα για να δω τι θα γίνει, αν και όταν έψαχνα για το τηλέφωνο τους πήρα και μου είπαν ότι είναι Unbrand. Από την στιγμή που τους ζήτησες unbranded, έφυγες για τα λεφτά σου πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Ελπίζω μόνο να μην εχει πρόβλημα το παιδί . Και εννοώ οτι μήπως το μαγαζι που το αγόρασε ισχυρίστη οτι το ξεκλείδωσε αυτός και οχι οτι του το πούλησαν ξεκλείδωτο . Μπορεί τωρα να απόδειξη οτι ήταν ξεκλείδωτο οταν το αγόρασε ? Εκτός και αν δεν αναφέρει καθόλου για unlock και το επιστρέψει με αιτια το οτι ηταν Βranded Edited September 24, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Φυσικά και μπορεί. Αν από HTC Dev πάρει απάντηση σχετικά με την αίτηση για unlock token τότε τους το τρίβει στα μούτρα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγω περιμενω αυριο λευκο με serial SH25 απο vnp unbranded. Βεβαια ολα αυτα το συννενοηθηκα απο το τηλεφωνο. Αν κανουν μακακία θα τους κανω ρομπα σε ολα τα φορουμ ......Αντε γιατι τα εχω παρει με ολους τους απατεωνες....... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ρε κάτι απατεώνες που κυκλοφορούν....και τους τρώμε στην μάπα αναγκάστηκα λόγω του γνωστού καρτέλ που πουλάει με καπέλο 150€... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Αυτή είναι η απάντηση που μόλις έλαβα από την HTC. Ταχύτατη ανταπόκριση πρέπει να το παραδεχτώ. Thank you for contacting HTC. Dear Mr. Haris, regarding your enquiry, kindly note that country of origin for your device is Germany and your device was branded to T-Mobile Deutschland. This is maybe the reason why it is unlocked (in order to use different SIM card). Your device is not covered by global warranty and can only be repaired in Germany. As we can see your device was unlocked in the beginning of September. We hope that this information was helpful. Τώρα που έχω την επίσημη απάντηση θα απευθυνθώ στο κατάστημα και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε όποιος ενδιαφέρετε ας μην κάνει την κίνηση να το αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) :blink: Απίστευτα πράγματα!! Μιλάμε για απατεώνες εδώ!!:mad: Ps: Απλη περιεργια, το cid htc_304 διχνει unbrand συσκευη; Το πηρα απο cote με κανονικη επιδοτηση. Edited September 24, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 :blink: Απίστευτα πράγματα!! Μιλάμε για απατεώνες εδώ!!:mad: Ps: Απλη περιεργια, το cid htc_304 διχνει unbrand συσκευη; Το πηρα απο cote με κανονικη επιδοτηση. Λογικα οτι αρχιζει απο HTC_...... ειναι unbranded Και εμενα το evo 3d ειναι HTC_N34 και ειναι unbranded.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγω περιμενω αυριο λευκο με serial SH25 απο vnp unbranded. Βεβαια ολα αυτα το συννενοηθηκα απο το τηλεφωνο. Αν κανουν μακακία θα τους κανω ρομπα σε ολα τα φορουμ ......Αντε γιατι τα εχω παρει με ολους τους απατεωνες....... ΑΠό vnp το είχα πάρει κι εγω και είναι branded vodafone Γερμανίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 ΑΠό vnp το είχα πάρει κι εγω και είναι branded vodafone Γερμανίας. Ααα ωραία... Θα έχουμε γέλια αύριο..... Ετοιμαστείτε για κράξιμο .....Ποτέ το είχες πάρει και τι σεριαλ έχει , έτσι από περιεργια.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Φίλε μου για να μην πάθεις τα ίδια με μένα άνοιξε το κατευθείαν και δες το στο κατάστημα έτσι θα γλυτώσεις την ταλαιπωρία. Εγώ έστειλα mail στο κατάστημα κ περιμένω την απάντηση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Τι ανοίξω...Πάτρα είμαι ...το περιμένω με acs.... Μίλησα το.πρωί με vnp πριν το παραγγειλω και μου ειπαν ότι είναι unbranded...Οπότε δεν παίζει να μου πουν ******* ... Edited September 24, 2012 by johmic Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Φίλε το καλύτερο.αυτό έκανα και εγώ..άνοιξε το εκεί.Πίεσε την οθόνη να δεις αν έχει κυματακια.και τσέκαρε το..μην μασάς τόσα λεφτά θα δώσεις.:) Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τι ανοίξω...Πάτρα είμαι ...το περιμένω με acs.... Μίλησα το.πρωί με vnp πριν το παραγγειλω και μου ειπαν ότι είναι unbranded...Οπότε δεν παίζει να μου πουν ******* ... Ας ελπίσουμε αυτοί να είναι σωστοί επαγγελματίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τι ανοίξω...Πάτρα είμαι ...το περιμένω με acs.... Μίλησα το.πρωί με vnp πριν το παραγγειλω και μου ειπαν ότι είναι unbranded...Οπότε δεν παίζει να μου πουν ******* ... Έχω πάρει δύο κινητά από εκεί. Και τα δύο ήταν unbranded όπως μου είχαν πει και αύριο παίρνω το τρίτο από εκεί , πάλι unbranded μου είπε θα παραλάβει. Άν θές να ρωτήσω άν είναι το one x unbranded από κοντά. Βέβαια μέχρι το μεσημέρι που θα πάω μπορεί και να έχεις παραλάβει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts