Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι το Ε,ουν πιάσει στα χέρια τους με την 4.0.4 σε διαβεβαιώ ότι έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους ;) άσε τι λένε!!Το κινητό αυτό είναι ότι καλύτερο και γρηγορότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε στοκ κατάσταση.
Φαντάσου με την 4.1 τι θα κάνει.....
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαντάσου με την 4.1 τι θα κάνει.....

Πιστεύω θα δώσουν αυτή τη φορά και τον τριάρι κερνελ,ο tegra έχει πέραση και σε αλλα smartphones και θα έχει υποστήριξη.Εκεί θα δούμε ακόμη καλύτερες κατασταστασεις.Το κινητό σκοτώνει,στο λέω εγώ που έχω και το s3 και τα συγκρίνω.Ψυχρός εκτελεστής είναι πλέον το hox :)

Πιστεύω θα δώσουν αυτή τη φορά και τον τριάρι κερνελ,ο tegra έχει πέραση και σε αλλα smartphones και θα έχει υποστήριξη.Εκεί θα δούμε ακόμη καλύτερες κατασταστασεις.Το κινητό σκοτώνει,στο λέω εγώ που έχω και το s3 και τα συγκρίνω.Ψυχρός εκτελεστής είναι πλέον το hox :)

Όπως τα λές είναι ακριβώς. Μα όμως ρε παιδάκι μου, ένα φιξάκι της προκοπής δεν μπορούν να βγάλουν για την μπαταρία , έστω και λίγο να δώσει κάτι είναι κι αυτό , γιατί την ρουφάει με τρελλούς ρυθμούς. Βλέπω τον δείκτη στο 60% και αρχίζει να με πιάνει άγχος άν θέλω να παίξω κανά παιχνίδι ή να μπω στο ίντερνετ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όπως τα λές είναι ακριβώς. Μα όμως ρε παιδάκι μου, ένα φιξάκι της προκοπής δεν μπορούν να βγάλουν για την μπαταρία , έστω και λίγο να δώσει κάτι είναι κι αυτό , γιατί την ρουφάει με τρελλούς ρυθμούς. Βλέπω τον δείκτη στο 60% και αρχίζει να με πιάνει άγχος άν θέλω να παίξω κανά παιχνίδι ή να μπω στο ίντερνετ..

Τι φιξακι να δωσουν. Η μπαταρια εναι μικρη για την συσκευη. Οτι και να κανεις, περισσοτερο placebo θα 'ναι..

Έχεις απόλυτο δίκιο.Η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα,με χαλάει κι εμένα αυτό.Βασικά φιαχνουν κινητά με ένα στρεμα οθόνη,κάτι τέρατα επεξεργαστές και χαρην των εξωτερικών διαστάσεων θυσιάζουν την μπαταρία.Σαν να φτιάχνεις αγωνιστικό αυτοκίνητο με ρεζερβουάρ 30 λίτρων.Ούτε και στο siii είναι καλή η αυτονομία,αλλά εδώ είναι ακόμη χειρότερη.Σε αυτά τα κινητά οι μπαταρίες θα έπρεπε να είναι από 2600 mAh και πανω.Ψάχνομαι κι εγώ για επιπλέον φορτιστή.Πιστεύω όμως ότι μια μικρή βελτίωση ίσως να είναι εφικτή,ας ελπίζουμε στο update να έχουν κάνει κάτι πάνω σε αυτό Edited by T_man

Έχεις απόλυτο δίκιο.Η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα,με χαλάει κι εμένα αυτό.Βασικά φιαχνουν κινητά με ένα στρεμα οθόνη,κάτι τέρατα επεξεργαστές και χαρην των εξωτερικών διαστάσεων θυσιάζουν την μπαταρία.Σαν να φτιάχνεις αγωνιστικό αυτοκίνητο με ρεζερβουάρ 30 λίτρων.Ούτε και στο siii είναι καλή η αυτονομία,αλλά εδώ είναι ακόμη χειρότερη.Σε αυτά τα κινητά οι μπαταρίες θα έπρεπε να είναι από 2600 mAh και πανω.Ψάχνομαι κι εγώ για επιπλέον φορτιστή.Πιστεύω όμως ότι μια μικρή βελτίωση ίσως να είναι εφικτή,ας ελπίζουμε στο update να έχουν κάνει κάτι πάνω σε αυτό

Όχι φίλε μου το είχα το siii και η αυτονομία του ήταν αξιοθαύμαστη, περισσότερο από αξιοπρεπή. Με 2 + χαλαρά ίντερνετ και 2 ώρες ομιλία, αρκετό σκάλισμα και κανά παιχνιδάκι γύριζα σπίτι το απόγευμα και είχε ακόμη 40% , ενώ με το Χ γυρίζω με τον φορτιστη αυτοκινήτου.

Το θέμα είναι πως έπρεπε να έχουν βαλει μεγαλύτερη μπαταρία να τελειώνει το θέμα, δεν σε αφήνουν να το απολαύσεις όσο θές έτσι που το έκαναν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όχι φίλε μου το είχα το siii και η αυτονομία του ήταν αξιοθαύμαστη, περισσότερο από αξιοπρεπή. Με 2 + χαλαρά ίντερνετ και 2 ώρες ομιλία, αρκετό σκάλισμα και κανά παιχνιδάκι γύριζα σπίτι το απόγευμα και είχε ακόμη 40% , ενώ με το Χ γυρίζω με τον φορτιστη αυτοκινήτου.

Το θέμα είναι πως έπρεπε να έχουν βαλει μεγαλύτερη μπαταρία να τελειώνει το θέμα, δεν σε αφήνουν να το απολαύσεις όσο θές έτσι που το έκαναν.

Σαφώς και είναι πολύ καλύτερη εκεί η αυτονομία αλλά με αρκετό σκαλισμα το πατωνα κι αυτό σχετικά γρήγορα,γι αυτό μίλησα για μεγαλυτερες μπαταρίες.εδω βεβαια την πίνει κανονικά την μπαταρία κι έχεις δίκιο,δεν σε αφήνει να τι απολαυσεις.Παντως βλέπω ότι η μεγάλη κατανάλωση γινεται από την οθόνη

Σαφώς και είναι πολύ καλύτερη εκεί η αυτονομία αλλά με αρκετό σκαλισμα το πατωνα κι αυτό σχετικά γρήγορα,γι αυτό μίλησα για μεγαλυτερες μπαταρίες.εδω βεβαια την πίνει κανονικά την μπαταρία κι έχεις δίκιο,δεν σε αφήνει να τι απολαυσεις.Παντως βλέπω ότι η μεγάλη κατανάλωση γινεται από την οθόνη

Καλά ναι εννοείται πως κι εκεί το πάτωνα κι εγώ μέχρι το μεσημέρι κάποιες φορές :p χαλαρά. Απλά στο siii τα πράγματα είναι πιο αξιοπρεπή σε σχέση με την όλη αυτονομία του.

Συνήθως αυτή είναι ο ένοχος σε όλα τα κινητά , πόσο μάλλον στα 4.7''

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπερα στην παρεα. Ξερει κανεις αν παιζουν ακομα στην αγορα παρτιδες ΗΤ23 επειδη θελω να το παραγγηλω και το ψαχνω λιγο.

Ευχαριστω.....

Γιαννης. Μ.

Καλησπερα στην παρεα. Ξερει κανεις αν παιζουν ακομα στην αγορα παρτιδες ΗΤ23 επειδη θελω να το παραγγηλω και το ψαχνω λιγο.

Ευχαριστω.....

+1 ...μαλλον θα το παραγγειλω αυριο απο open365....ελπιζω να ειμαι τυχερος...

+1 ...μαλλον θα το παραγγειλω αυριο απο open365....ελπιζω να ειμαι τυχερος...

Θα σου έλεγα να πάρεις τηλ. πριν. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις. Και αν μάθεις πες και εδώ στην παρέα να ξέρουμε....

Γιαννης. Μ.

Το σκεφτόμουν προχθές που το σκαλιζα,με την 4.0.4 το κινητο απλά σκοτώνει.πλήρης απουσία λαγκ από παντού.είμαι κατενθουσιασμενος.και η μπαταρία δεν είναι τόσο άσχημη. Αν το λειτουργείς σαν τηλέφωνο και όχι σαν ταμπλετ επειδή στην αναμονή πρακτικά καίει μηδέν κρατάει άνετα 1.5 μέρα με 3g ανοικτο,ίντερνετ σε ουρές τράπεζας,whatsapp,facebook,κλήσεις κλπ.μια χαρά.μόνο την θερμοκρασία δεν διόρθωσε που σε παιχνίδια φτάνει 50+ αλλά δεν παίζω παιχνίδια οπότε....

μείον για μένα είναι το multitasking ειδικά στο browser. Έγραφα ένα email κάνω μια κλήση γυρνάω και είχε χαθεί...τραγικό.

η εφαρμογή στο YouTube κάνει και σε σας σπασίματα στον ήχο;μου το κάνει από την πρώτη ακόμα έκδοση.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Ευχαριστω.....

τι το διαφορετικο εχει η συγκεκριμενη παρτιδα φιλε μου γιατι εχω ενα κινητο με αυτην την παρτιδα παραγωγης.

Τιποτα το διαφορετικο δεν εχει.Απλα στη συγκεκριμενη παρτιδα (απο τις πρωτες της htc) εχουν αναφερθει καποια ελλατωματα στην οθονη και στο wifi. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι και το δικο σου εχει προβλημα....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332413&page=6

Γιαννης. Μ.

εμενα μου εμφανιζει μια μπλαβαδα κατω στην οθονη εκει που ειναι τα widget. παταω την οθονη και φευγει αλλα μετα επανερχεται.

τα παιξε? το στελνω πισω?

πως το βρισκω αυτο?

Στο serial number κατω απο την μπαταρια ή στο κουτι.... (τα πρωτα ψηφια)...

Με την ευκαιρια απο που το ειχες παρει??

Γιαννης. Μ.

με το 4.1 Jelly bean έχω βρει την ηρεμία μου για το θέμα της μπαταριασ.

οταν εχω 40% πιγενο στιν επιλογη Procesor/maximum CPU frequency και απο 1500MHz επιλεγω 760MHz και εχει αποτελεσμα

συν Automatic brightness, συν Profiles σχεδιασμένο ειδικά.

επισης, φορτωμενο το κινητο εχω 380MB ram.

παντοσ, στα 20% με πιανει αγχος

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

@makiskat

Τι να σου πω ρε φιλε. Ειναι ξενερωμα το ξερω..... Και εγω για αυτο το ξαχνω πριν το παρω... Παντως μιλα με Arvato να δεις τι θα σου πουν. Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτους...

Γιαννης. Μ.

με το 4.1 Jelly bean έχω βρει την ηρεμία μου για το θέμα της μπαταριασ.

οταν εχω 40% πιγενο στιν επιλογη Procesor/maximum CPU frequency και απο 1500MHz επιλεγω 760MHz και εχει αποτελεσμα

συν Automatic brightness, συν Profiles σχεδιασμένο ειδικά.

επισης, φορτωμενο το κινητο εχω 380MB ram.

παντοσ, στα 20% με πιανει αγχος

Aναφερεσαι προφανως σε custom rom ετσι? To θεμα ειναι στην στοκ τι γινεται και εκει δεν βλεπω φως!

εννοειτε

CyanogenMod 10 Nightlies - 4.1.1

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.cmweb.deepsleep&feature=search_result

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Ευχαριστω.....

Καλημέρα. Αγορασμένο απο Play247 η παρτίδα ειναι HT25.

Το παρέλαβα απο το κατάστημα το Σάββατο.

Επίσης θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Μόλις είδα οτι ο bootloader είναι Unlocked. Επίσης δεν έχω πάρει το Update. Δεν θα έπρεπε να ειναι Locked o bootloader;

Edited by xaris_m

• The title was changed to HTC One X / X+