truckman Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Λιγο περιεργα μου φαινονται. Το s/n ταιριαζει πολυ με το δικο μου, μονο που ειναι προγενεστερο, αλλα φοραει ηδη 4.0.4 το δικο σου. (!!!!) Εχει και κατι αλλα περιεργα, βεβαια. Τι σοϊ αριθμος λογισμικου ειναι αυτος; (maXima V2) (!!!!!!!)Το δικο σου 4.0.3 γραφει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ναι. Και σαν αριθμο λογισμικου εχει κατι εντελως διαφορετικο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Λογικα το κινητο ειναι rooted! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ειναι rooted και φοραει την Rom MaXimus v2.0 απο τον developer ονοματι football στο xda forum ;) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Α μαλιστα. Ετσι εξηγηται! Ελπιζω βεβαια να το ηξερε ο φιλος οτι ηταν πηραγμενο το τηλεφωνο και οτι μπορει να εχει θεμα με την εγγυηση. Τες πα. Καλοριζικο και απο μενα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδια τελικα το πηρα και μαλλον ειμαι τυχερος γιατι ουτε προβλημα εχει στην οθονη αν την πιεσης, ουτε κιτρινιλες,το σημα στο wifi και στο Gps ειναι απιστευτα γρηγορες και με πολυ καλο σημα γενικα το βλεπω παρα πολυ και στο προγραμμα το Quadrant Standard Edition μου εβγαλε 5300 ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δειτε και τη version φοραει. απο που το πηρες?μεταχειρισμενο?για custom rom μου κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Φίλε haritos σου είχα πει να κανεις μια ερώτηση στα παιδια που έχουν την συσκευη rooted ώστε να ξέρεις απο που φαίνεται ο ξεκλειδωμενος boot loader. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο εικονίδιο στο boot αρισμα που να φανερώνει ότι είναι ξεκλειδωτο. Ο πωλητής είχε το θράσος να στο δώσει και με cooked rom. Ντροπή του. Αν είναι απο το φόρουμ θα πρέπει εκτός απο report να κανεις γνωστο το όνομα του. Ελπίζω να έχεις τα στοιχεία του και να μπορείς να απαιτήσεις να το πάρει πίσω. Είναι το δεύτερο κρούσμα. Μάλιστα ο πρώτο είναι και γνωστός στις αγγελίες. Θεωρω ότι είναι απάτη να πουλα κάποιος συσκευη που δεν έχει εγγύηση χωρίς να ενημερώνει τον αγοραστή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Φίλε haritos σου είχα πει να κανεις μια ερώτηση στα παιδια που έχουν την συσκευη rooted ώστε να ξέρεις απο που φαίνεται ο ξεκλειδωμενος boot loader. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο εικονίδιο στο boot αρισμα που να φανερώνει ότι είναι ξεκλειδωτο. Ο πωλητής είχε το θράσος να στο δώσει και με cooked rom. Ντροπή του. Αν είναι απο το φόρουμ θα πρέπει εκτός απο report να κανεις γνωστο το όνομα του. Ελπίζω να έχεις τα στοιχεία του και να μπορείς να απαιτήσεις να το πάρει πίσω. Είναι το δεύτερο κρούσμα. Μάλιστα ο πρώτο είναι και γνωστός στις αγγελίες. Θεωρω ότι είναι απάτη να πουλα κάποιος συσκευη που δεν έχει εγγύηση χωρίς να ενημερώνει τον αγοραστή. Το unlocked bootloader φαινεται μονο εφοσον πας... στον bootloader. Εκει αντι για locked που ειναι "μαμα" τωρα πρεπει να γραφει "unlocked". Θα μπορουσε να ειχε κανει relock πρωτου το πουλησει ο προκατοχος αλλα και παλι δεν θα γυρνουσε σε τελειως stock κατασταση και αντι για "locked" (stock) θα εγραφε "relocked". Ετσι ειναι πολυ πιθανο να ειχε και παλι προβλημα με την εγγυηση. Γενικα το θεμα της εγγυησης ειναι λιγο μπερδεμα εφοσον εχεις κανει μια φορα unlock τον bootloader. Αλλα οντως απαραδεκτο να δινει καποιος rooted κινητο χωρις να ενημερωνει τον αγοραστη... Ελπιζω να μην σας μπερδεψα :D Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Φίλε haritos σου είχα πει να κανεις μια ερώτηση στα παιδια που έχουν την συσκευη rooted ώστε να ξέρεις απο που φαίνεται ο ξεκλειδωμενος boot loader. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο εικονίδιο στο boot αρισμα που να φανερώνει ότι είναι ξεκλειδωτο. Ο πωλητής είχε το θράσος να στο δώσει και με cooked rom. Ντροπή του. Αν είναι απο το φόρουμ θα πρέπει εκτός απο report να κανεις γνωστο το όνομα του. Ελπίζω να έχεις τα στοιχεία του και να μπορείς να απαιτήσεις να το πάρει πίσω. Είναι το δεύτερο κρούσμα. Μάλιστα ο πρώτο είναι και γνωστός στις αγγελίες. Θεωρω ότι είναι απάτη να πουλα κάποιος συσκευη που δεν έχει εγγύηση χωρίς να ενημερώνει τον αγοραστή. ρε παιδια με τρομαζετε ο ανθρωπος ηταν μεγαλος σε ηλικια και των ρωτησα αν εχει κανει ροοτ το κινητο και μου ειπε τι ειναι αυτο δεν ξερω,δε μου βγαζει τιποτα στην αρχικη οθονη μονο το εικονιδιο τις htc quietly brilliant,τι να κανω μ αρεσει πολυ να παρω την htc αυριο το πρωι και να τις δωσω το imei να δω τι θα μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ρε παιδια με τρομαζετε ο ανθρωπος ηταν μεγαλος σε ηλικια και των ρωτησα αν εχει κανει ροοτ το κινητο και μου ειπε τι ειναι αυτο δεν ξερω,δε μου βγαζει τιποτα στην αρχικη οθονη μονο το εικονιδιο τις htc quietly brilliant,τι να κανω μ αρεσει πολυ να παρω την htc αυριο το πρωι και να τις δωσω το imei να δω τι θα μου πει? Το κινητο φιλε μου ειναι root 10000%. Το πιο πιθανο ειναι και αυτος που στο πουλησε (αν οντως δεν το εκανε ο ιδιος) να το ειχε παρει απο καποιον αλλο που το ειχε κανει πιο πριν. Επισης η ηλικια δε σημαινει τιποτα ;) EDIT: Για να σιγουρευτεις (που ειναι σιγουρο δηλαδη) οπως εισαι στο homescreen κρατησε πατημενο το power button συγχρονως με το κουμπι volume down (στο πλαι του κινητου) ωσπου να σε παει στην οθονη του bootloader. Εκει πανω πανω πρεπει να λεει "unlocked" δηλαδη rooted Edited June 24, 2012 by DanteGR Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το κινητο φιλε μου ειναι root 10000%. Το πιο πιθανο ειναι και αυτος που στο πουλησε (αν οντως δεν το εκανε ο ιδιος) να το ειχε παρει απο καποιον αλλο που το ειχε κανει πιο πριν. Επισης η ηλικια δε σημαινει τιποτα ;) και τι γινεται τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 και τι γινεται τωρα Τωρα του το πας πισω και του λες οτι ειτε ειναι ανιδεος ειτε ψευτης :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 και τι γινεται τωρα Θα τον πάρεις τηλέφωνο να σου επιστρέψει τα χρήματα σου. Είναι 100% βέβαιο ότι η συσκευη σου είναι εκτόςεγγύησης. Θα στο πουν αν τηλεφωνήσεις στην HTC. Αν αύριο θελήσεις να το πουλησεις δεν θα πιάσεις ούτε τα μισά χρήματα. Το βλέπω πολυ δύσκολο να μην το γνώριζε. Αν η απόδειξη έχει το όνομα του αυτός το έκανε root. Αν είναι δεύτερο χέρι το πήρε έτσι και μόλις του το σφυρίξανε έψαξε να το φορτώσει σε άλλον. Και μάλλον αυτο συμβαίνει γιατι αν ήξερε να το ξεκλειδώσει δεν θα στο έδινε με custom rom που μπορείς να το δεις μέσα απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Θα τον πάρεις τηλέφωνο να σου επιστρέψει τα χρήματα σου. Είναι 100% βέβαιο ότι η συσκευη σου είναι εκτόςεγγύησης. Θα στο πουν αν τηλεφωνήσεις στην HTC. Αν αύριο θελήσεις να το πουλησεις δεν θα πιάσεις ούτε τα μισά χρήματα. Το βλέπω πολυ δύσκολο να μην το γνώριζε. Αν η απόδειξη έχει το όνομα του αυτός το έκανε root. Αν είναι δεύτερο χέρι το πήρε έτσι και μόλις του το σφυρίξανε έψαξε να το φορτώσει σε άλλον. Και μάλλον αυτο συμβαίνει γιατι αν ήξερε να το ξεκλειδώσει δεν θα στο έδινε με custom rom που μπορείς να το δεις μέσα απο τις ρυθμίσεις. με τιποτα δεν ξαναγυριζει οπως ηταν????αυτο που δειχνει εδω το παληκαρι Edited June 24, 2012 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μην τρελενεσε!! Αργα η γρηγορα ολοι μας ροοτ θα τα κανουμε! Κοιτα να το απολαυσεις και μην πας να βγαλεις απο την μυγα ξιγκη. Αν παλι σου κανει τοσο αισθηση η εγγυση το κανεις θεμα στον πωλητη και βρισκεται μια ακρη! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ρε φιλε φοβαμαι αμα γινει καμια ******* και αν εχει κανα ανταλλακτικο 100ευρω ειναι καλα αν εχει παραπανω το τρως.δεν γυρναει σε stock rom με τιποτα αυτο το βιντεακι δεν το γυριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδες,εμενα με κρατμενο το παουερ μπατουν και το κουμπι του ηχου βγαζει φωτο την οθονη εκεινη τ στγμη.γιατι;επισης,στη ταυτοτητα του τηλ δεν λεει τεργκα3 κουαρντου μονο κουαρκλπ...γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μπα, δεν ισχυει. ΗΤ23 εχω και ειναι Ελληνικοτατο. Ευτυχως μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει κατι απο ολα αυτα που αναφερθηκαν. Από που το πείρες; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 ρε φιλε φοβαμαι αμα γινει καμια ******* και αν εχει κανα ανταλλακτικο 100ευρω ειναι καλα αν εχει παραπανω το τρως.δεν γυρναει σε stock rom με τιποτα αυτο το βιντεακι δεν το γυριζει? 100% stock δεν ξαναγυριζει. Ο bootloader θα γραφει re-locked αντι για locked που εγραφε στην αρχη. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 100% stock δεν ξαναγυριζει. Ο bootloader θα γραφει re-locked αντι για locked που εγραφε στην αρχη. αυτο που λες που μπορω να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 αυτο που λες που μπορω να το δω? Γραφω ακριβως τον τροπο σε ενα ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα. Βασικα για πιο ευκολα κατεβασε ενα app που λεγεται Quickboot και απλα απο κει κανε restart στον bootloader. Εκει θα γραφει λογικα unlocked. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 αδερφε να σαι καλα το κανα και οντως γραφει unlocked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) αδερφε να σαι καλα το κανα και οντως γραφει unlocked Και locked να το κάνεις πράγμα που γινεται και σε stock κατασταση μπορεις να γυρισεις αλλα το service μπορει να δει οτι το τηλεφωνώ ειναι πειραγμένο αν σου τύχει κάποια στραβή λέμε τώρα αν.... Έπρεπε παντως να σε ενημερώσει για ολα αυτά γιατι υπάρχει ενα μεγάλο θεμα με την εγγύηση και σε ποιο θεμα μπορεί να σε καλύψει απο την στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Edited June 25, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 αδερφε να σαι καλα το κανα και οντως γραφει unlocked Τιποτα φιλε μου. Ελπιζω να βγαλεις ακρη στην ολη υποθεση. Παντως εγω το εκανα root απο την πρωτη στιγμη που το πηρα και δεν το εχω μετανοιωσει.. Αν εχεις ορεξη να σκαλιζεις γνωμη μου ειναι να τεσταρεις καλα αυτο που εχεις σε πρωτη φαση και αν δεν εχει κανενα αλλο προβλημα εκτος απο το root τοτε να το κρατησεις. Αλλιως εννοειται να το πας πισω και να παρεις τα λεφτα σου. Απο περιεργεια και μονο, αν επιτρεπεται ποσο το πηρες? Καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παιδια εδω έχουμε μια συσκευη χωρίς εγγύηση η οποία δεν μπορει να πουληθεί πάνω απο 250€. Η παραμικρή ζημια που θα βγάλει εκτός απο κανα button απαιτει αλλαγη πλακέτας που σημαινει 250-300€. Είναι διαφορετικα αν το αγοράσει εις γνώση του και σε ανάλογη τιμη και διαφορετικα να εξαπατηθει. Πρέπει να το επιστρέψει η τουλάχιστον να πάρει κάποια χρήματα πίσω. Μπορει απο κάπου να φανεί ποτε έγινε το φλασαρισμα? δηλαδη να μπορει να αποδείξει ότι ήταν ξεκλειδωμενο πριν την αγορα του? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts