Te_salat Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι, πάνε και αρκετές μέρες. Αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι όταν το βλέπω το βίντεο από το κινητό το ακούω κανονικά, μόλις το περάσω στο pc μου η ένταση παρουσιάζει απότομες αυξομειώσεις. Αυτό είναι που με προβληματίζει. Δοκιμασε με καποιον αλλο player. Και δες ενα δικο μου βντεο να δουμε αν σου κανει το ιδιο. https://www.dropbox.com/s/gvpkp3ml4ybp8ih/2012-05-05%2011.57.20.mp4 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δοκιμασε με καποιον αλλο player. Και δες ενα δικο μου βντεο να δουμε αν σου κανει το ιδιο. https://www.dropbox.com/s/gvpkp3ml4ybp8ih/2012-05-05%2011.57.20.mp4 Όχι δεν κάνει το ίδιο το δικό σου βίντεο. Και δοκίμασα και με άλλο player και πάλι τα ίδια. Τι να πω... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Όχι δεν κάνει το ίδιο το δικό σου βίντεο. Και δοκίμασα και με άλλο player και πάλι τα ίδια. Τι να πω... Είδα το δικο σου βίντεο στο iPad και ... παραλίγο θε σηκωνομουν να χορεψω :D Λίγο προς το τέλος κάνει κάποιες αυξομειώσεις που για μένα οφείλονται στο χέρι σου που μπαίνει μπροστα απο το μικρόφωνο. Μαλλον ετοιμαζεσαι να σταματησεις την βιντεοσκοπιση και μετακινεις τα χερια σου. Όταν ο ήχος είναι σε τέτοια ένταση, και το δάχτυλο σου κινείται μπροστα απο το μικρόφωνο ουσιαστικα αυξομειωνει την ένταση των ηχητικων κυμάτων. Προσπάθησε όταν τραβας βίντεο σε παρόμοιες συνθήκες να κρατάς την συσκευη σου με τέτοιο τροπο που τα δάχτυλα σου να μην βρίσκονται εμπρός απο τα μικρόφωνα. Το είχα πάθει κι εγω αυτο το Πάσχα στην Ανάσταση. Δεν είχα αγοράσει ακόμα κάποια θήκη και κραταγα την συσκευη πολυ σφιχτά μην μου πέσει. Αποτέλεσμα τρομερές αυξομειώσεις. Γενικα ο ήχος στα βίντεο είναι πολυ καλύτερος απο του Sii και λίγο καλύτερος απο το Siii. Για το Sii έχω δικα μου παλιότερα βίντεο που το πιστοποιούν. Για το Siii το λένε κάποιοι που το έχουν. Όμως η καλύτερη συσκευη σε ήχο στην διαρκεια βιντεοσκοπισης είναι το iPhone. Όσο και να φυσάει δεν αφήνει τον αέρα να καλύψει τον ήχο όπως συμβαίνει σε όλες τις android συσκευές που είχα ως τώρα. Edited June 21, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 άμα υπάρχει πολύς θόρυβος λογικό είναι να μπουκώνει το ηχείο και να μην ακούγεται τίποτα εκτός των Ν8 και 808 που έχουν 2 μικρόφωνα και στερεοφωνική ηχογράφιση όλα τα άλλα τηλέφωνα υστερούν πολύ σε αυτό Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 άμα υπάρχει πολύς θόρυβος λογικό είναι να μπουκώνει το ηχείο και να μην ακούγεται τίποτα εκτός των Ν8 και 808 που έχουν 2 μικρόφωνα και στερεοφωνική ηχογράφιση όλα τα άλλα τηλέφωνα υστερούν πολύ σε αυτό Και το One X 2 μικρόφωνα και stereo ηχογράφηση έχει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Και το One X 2 μικρόφωνα και stereo ηχογράφηση έχει... ;) Η θέση τους όμως είναι τέτοια, που αν κρατάς την συσκευη απο τα πλάγια αναγκαστικα βάζεις τα χέρια σου μπροστα τους. Εγω το κρατώ κάπως έτσι: http://img687.imageshack.us/img687/2619/1340281005279.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Εχουμε νεα με το update? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Έβγαλε νέο update. Το έφτιαξε νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Έβγαλε νέο update. Το έφτιαξε νομίζω! Τώρα όμως μένει συνεχώς ανοικτο όσο κοιτάς την οθόνη. Δεν ξέρω τι κατανάλωση θα έχει. Σε μένα πάντως δεν φαίνεται τόσο χρήσιμο. Τα 30" που έχω την οθόνη να κλείνει μου αρκούν να διαβάσω μια σελίδα σε τόσο μικρη οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μα αυτός είναι και ο σκοπός. Όσο κοιτάς την οθόνη - μένει ανοιχτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μα αυτός είναι και ο σκοπός. Όσο κοιτάς την οθόνη - μένει ανοιχτή! Εννοω ότι δείχνει σαν να μένει μονίμως ανοιχτή η εμπρός κάμερα που ελέγχει αν κοιτάμε την οθόνη και όχι ανα 20" όπως πριν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Έβγαλε νέο update. Το έφτιαξε νομίζω! Ποιο εννοεις? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Παιδιά, πιο είναι το ιδανικό audio format για ringtone? Έχω κόψη διάφορα Mp3 μέσω του wavelab και τα έβαλα στο one x και όλα ακούγονται άθλια ενώ είναι υπψιλεις ποιότητας και bitrate... Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπερα στην παρεα!εχουμε τιποτα νεοτερο για το θεμα με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Πρώτη φόρτιση: είναι φυσιολογικό 3 ώρες ήδη να μην έχει φορτίσει (κλειστή συσκευή από το κουτί - κόκκινο λαμπάκι) ; Edited June 22, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Τι φορτιστη εχεις τον γνησιο?ελπιζω ναι!νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο 7 ώρες το άφησα και κόκκινο το λαμπάκι. Πάω να το ανοίξω, τίποτα, παρατεταμένα, στιγμιαία - καμία αντίδραση. Ξαναδοκιμάζω και ξαφνικά η συσκευή ανοιγεί από sleep mode. Ανοιχτή την στείλανε; Παίζει αυτό; Και γιατί δε φόρτισε καν; :wacko: Kάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά ξαφνικά στον οδηγό εγκατάστασης και πως πριν είχε εγκατεστημένο το Morelocale2 ενώ μετά τίποτα. Τί παίζει. Σε ζελατίνα κλειστό μου ήρθε και δε φαινόταν να έχουν παραβιαστεί τα αυτοκόλλητα "ασφαλείας". Edited June 23, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 7 ώρες το άφησα και κόκκινο το λαμπάκι. Πάω να το ανοίξω, τίποτα, παρατεταμένα, στιγμιαία - καμία αντίδραση. Ξαναδοκιμάζω και ξαφνικά η συσκευή ανοιγεί από sleep mode. Ανοιχτή την στείλανε; Παίζει αυτό; Και γιατί δε φόρτισε καν; :wacko: Kάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά ξαφνικά στον οδηγό εγκατάστασης και πως πριν είχε εγκατεστημένο το Morelocale2 ενώ μετά τίποτα. Τί παίζει. Σε ζελατίνα κλειστό μου ήρθε και δε φαινόταν να έχουν παραβιαστεί τα αυτοκόλλητα "ασφαλείας". δεν νομιζω οτι οι συσκευες ερχομτια με το morelocale προεγκαταστημενο κατι συμβαινει εδω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημερα σας! Πως γινεται να στειλεις κενο sms... θυμαμαι στις αρχες κατι ειχε αναφερθει! Αν γινεται μεσω του handcent sms (που χρησιμοποιω) ακομα καλυτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 7 ώρες το άφησα και κόκκινο το λαμπάκι. Πάω να το ανοίξω, τίποτα, παρατεταμένα, στιγμιαία - καμία αντίδραση. Ξαναδοκιμάζω και ξαφνικά η συσκευή ανοιγεί από sleep mode. Ανοιχτή την στείλανε; Παίζει αυτό; Και γιατί δε φόρτισε καν; :wacko: Kάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά ξαφνικά στον οδηγό εγκατάστασης και πως πριν είχε εγκατεστημένο το Morelocale2 ενώ μετά τίποτα. Τί παίζει. Σε ζελατίνα κλειστό μου ήρθε και δε φαινόταν να έχουν παραβιαστεί τα αυτοκόλλητα "ασφαλείας". Όντως κάτι δεν πάει καλά με την αγορά σου, από που το αγόρασες, νομίζω πρέπει να το επιστρέψεις αμέσως από εκεί που το πήρες και να ζητήσεις να σου δώσουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημερα σας! Πως γινεται να στειλεις κενο sms... θυμαμαι στις αρχες κατι ειχε αναφερθει! Αν γινεται μεσω του handcent sms (που χρησιμοποιω) ακομα καλυτερα!!! Με την προεγκατεστημένη εφαρμογή των μηνυμάτων απλά δεν γράφεις τίποτα και πατάς αποστολή. Σου βγάζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι το sms είναι κενό αλλά μπορέις να συνεχίσεις αν θέλεις και να το στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 7 ώρες το άφησα και κόκκινο το λαμπάκι. Πάω να το ανοίξω, τίποτα, παρατεταμένα, στιγμιαία - καμία αντίδραση. Ξαναδοκιμάζω και ξαφνικά η συσκευή ανοιγεί από sleep mode. Ανοιχτή την στείλανε; Παίζει αυτό; Και γιατί δε φόρτισε καν; :wacko: Kάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά ξαφνικά στον οδηγό εγκατάστασης και πως πριν είχε εγκατεστημένο το Morelocale2 ενώ μετά τίποτα. Τί παίζει. Σε ζελατίνα κλειστό μου ήρθε και δε φαινόταν να έχουν παραβιαστεί τα αυτοκόλλητα "ασφαλείας". Στο GSiii και μάλλον σε όλα τα αντροιντ μόλις βάζεις το λογαριασμό του Gmail σου εγκαθιστά ότι εφαρμογές είχες στο παλιό σου αντροιντ μήπως έγινε αυτό; Τα γερμανικά hox δεν έχουν Ελληνικά Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 7 ώρες το άφησα και κόκκινο το λαμπάκι. Πάω να το ανοίξω, τίποτα, παρατεταμένα, στιγμιαία - καμία αντίδραση. Ξαναδοκιμάζω και ξαφνικά η συσκευή ανοιγεί από sleep mode. Ανοιχτή την στείλανε; Παίζει αυτό; Και γιατί δε φόρτισε καν; :wacko: Kάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά ξαφνικά στον οδηγό εγκατάστασης και πως πριν είχε εγκατεστημένο το Morelocale2 ενώ μετά τίποτα. Τί παίζει. Σε ζελατίνα κλειστό μου ήρθε και δε φαινόταν να έχουν παραβιαστεί τα αυτοκόλλητα "ασφαλείας". Πως γίνεται κατι τέτοιο ? Την κοίταξες την συσκευή αν εχει κάποιο πρόβλημα /,τίποτα κυματισμούς η οθόνη ή κάποια κιτρινίλα ? Να ειδοποίησης το κατάστημα που το πήρες. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Σε ότι αφορά την μπαταρία η αυτονομία για το μέγεθος της, είναι πάνω από το μέσο όρο. Μπορεί να βγάλει άνετα 4,5 ώρες browsing συν τις λοιπές εργασίες. Στο τεστ που έκανα μου κράτησε 15.5 ώρες από τις οποίες οι 4,5 ήταν με την οθόνη ανοικτή σε browsing, Flipboard και άλλες εφαρμογές. είχα τα πάντα ανοικτά εννοείται. Αν υπολογίσουμε ότι έχει μακρά την μικρότερη κατανάλωση απο οποιαδήποτε άλλη συσκευη όταν βρίσκεται σε sleep mode, η αυτονομία είναι πολυ καλη. Χρειάζονται 2 πραγματάκια χαμηλά την ρύθμιση της φωτεινοτητας γιατι στο αυτοματο στραβωνει και ξοδεύεται άσκοπα ενέργεια. Προσοχη σε κακές εφαρμογές που είναι πολλές φορές υπεύθυνες για battery brain. Το έχω πάνω απο 2 μήνες και καθημερινα μ αρέσει περισσότερο. http://img96.imageshack.us/img96/5278/20120622021516.png Edited June 23, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Σε ότι αφορά την μπαταρία η αυτονομία για το μέγεθος της, είναι πάνω από το μέσο όρο. Μπορεί να βγάλει άνετα 4,5 ώρες browsing συν τις λοιπές εργασίες. Στο τεστ που έκανα μου κράτησε 15.5 ώρες από τις οποίες οι 4,5 ήταν με την οθόνη ανοικτή σε browsing, Flipboard και άλλες εφαρμογές. είχα τα πάντα ανοικτά εννοείται. Εντάξει δεν νομίζω ότι φτάνει στο νούμερο που λες, τουλάχιστον με 3G. 3 ώρες browsing καλά είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημερα σας! Πως γινεται να στειλεις κενο sms... θυμαμαι στις αρχες κατι ειχε αναφερθει! Αν γινεται μεσω του handcent sms (που χρησιμοποιω) ακομα καλυτερα!!! Στο handcent sms πάτα το κενό διάστημα κάτι θα μπορέσεις να στείλεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts