Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τΟ καλό.. γιατί από εκεί και πέρα ότι πληρώνεις 700€ για ένα κινητό που πουλιέται 520€ δεν καταπίνεται εύκολα..

Πως είναι δυνατό τώρα να έφτασαν στο Πλαίσιο HT25 και το expansys να δίνει ακόμα το HT23 και η htc να μην τα έχει ζητήσει ακόμα πίσω είναι πραγματικά ανήκουστο.

Μέχρι πριν λίγο καιρό το κατάπινα λόγω άλλων οικονομικών... Πρώτη φορά είπα να κάνω και εγώ αγορά από expansys και δεν με πάει...

Έλα ντε...? Μάλλον οι "νέες" παραλαβές τους expansys είναι αστικός μύθος... :lol:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι πριν λίγο καιρό το κατάπινα λόγω άλλων οικονομικών... Πρώτη φορά είπα να κάνω και εγώ αγορά από expansys και δεν με πάει...

Έλα ντε...? Μάλλον οι "νέες" παραλαβές τους expansys είναι αστικός μύθος... :lol:

Δεν είναι αστικός μύθος..

Για αυτούς είναι νέες παραλαβές, για την HTC είναι συσκευές με serial number Μαρτίου, είναι ξεκάθαρο..

Επειδή περιμένω την 3η συσκευή και πήρα πάλι σήμερα μου είπε ο άνθρωπος ότι έχουν HT23.. και μόνο (ή πιθανότατα και να έχουν ΗΤ24, ΗΤ25 κτλ δεν θα τα δώσουν πριν εξαντλήσουν τις HT23)

s21 ultra 256

Απο την Cosmote θα υπαρχει τελος του μηνα.

που το έμαθες; γιατί είναι να πάρω άμα είναι να περιμένω το μαυρο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τι σημαινουν αυτα τα ΗΤ?

Εμενα ειναι λευκο απο Vnp δεν εχει κανενα προβλημα κιτρινιλας και λεει ΗΤ23

Τι σημαινουν αυτα τα ΗΤ?

Εμενα ειναι λευκο απο Vnp δεν εχει κανενα προβλημα κιτρινιλας και λεει ΗΤ23

Δες εδώ. ;)

Αν το κάνω έτσι root χάνω για πάντα την εγγύηση;

Το root δεν είναι τίποτα. Όχι δε χάνεις την εγγύησή σου.

Αν το κάνω έτσι root χάνω για πάντα την εγγύηση;

Το δοκίμασε κανένας θαρραλέος?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Μολις πηρα σημερα το κινητο και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Το κινητο που κοιταξα γραφει οτι ειναι HT23 που σημαινει οτι ειναι απο τις πρωτες παρτιδες που βγηκαν και δεν εχω παρατηρηση καποια κιτρινιλα στην οθονη μαλλον σταθηκα τυχερος.Το κινητο το αγορασα απο τον Γερμανο.Το μονο που με προβληματησε ειναι οτι στο ιντερνετ οταν ειμαι μου βγαζει σε ορισμενα σαιτ τις λεξεις μισες η με τετραγωνακια.Τη λετε να φταιει?

Παιδιά έχει δει κανείς το λευκό μαζί με το γκρι;ψηνομαι να το πάρω σε λευκό αλλά δεν το χω δει και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά έχει δει κανείς το λευκό μαζί με το γκρι;ψηνομαι να το πάρω σε λευκό αλλά δεν το χω δει και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει

Εγώ πάντως θα την κάνω την αλλαγή από γκρι σε λευκό... Όταν με το καλό έρθει από expansys... :p

Το γκρι του καλό αλλά όπως μάλλον και εσένα, δεν μας έψησε τόσο ώστε να μην σκεφτόμαστε το λευκό... ;)

Εγώ πάντως θα την κάνω την αλλαγή από γκρι σε λευκό... Όταν με το καλό έρθει από expansys... :p

Το γκρι του καλό αλλά όπως μάλλον και εσένα, δεν μας έψησε τόσο ώστε να μην σκεφτόμαστε το λευκό... ;)

Κι εγω ελεγα να κανω την αλλαγη απο γκρι σε λευκο αλλα επειδη μαλλον θα παω για το S III δε θα το κανω.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

εγώ έχω αρχίσει και φοβαμε πως το άσπρο αν και πιο ωραίο θα χανει που θα δείχνει πιο μεγάλο..

Πάντα έχω βέβαια στο νου και ένα galaxy s3 μπλε

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Να πας σε λευκο. Είναι πανέμορφο και ξεχωριστο. Τελευταία του φοραω μια λευκη θήκη επειδη το βάζω στην βάση του αυτοκινήτου και δεν χάνει καθόλου σε εμφάνιση.

http://img11.imageshack.us/img11/81/1337762601570.jpg

Και επειδη δεν θα πάρω το Siii καθότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν θα το αλλάξω. :lol:

Πριν 25 μέρες έψαχνα να βρω καμία θήκη ζώνης και γύρισα όλα τα καταστήματα στο μεγαλύτερο mall που έχουμε εδω. (διαθέτει 2000 καταστήματα συνολικά). Όλοι όσοι το έβλεπα έλεγαν κατευθείαν ότι είναι το πιο ωραίο κινητο αυτη την στιγμη, παρόλο που είχαν τις γιγαντο-αφισες. Δεν είχε φθάσει ακόμα στα μαγαζια, το περίμεναν. Τουλάχιστον εδω ο κόσμος δεν έχει ακόμα σε εκτίμηση τα Samsung λόγο ποιότητας κατασκευής και εμφάνισης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να πας σε λευκο. Είναι πανέμορφο και ξεχωριστο. Τελευταία του φοραω μια λευκη θήκη επειδη το βάζω στην βάση του αυτοκινήτου και δεν χάνει καθόλου σε εμφάνιση.

http://img11.imageshack.us/img11/81/1337762601570.jpg

Και επειδη δεν θα πάρω το Siii καθότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν θα το αλλάξω. :lol:

Πριν 25 μέρες έψαχνα να βρω καμία θήκη ζώνης και γύρισα όλα τα καταστήματα στο μεγαλύτερο mall που έχουμε εδω. (διαθέτει 2000 καταστήματα συνολικά). Όλοι όσοι το έβλεπα έλεγαν κατευθείαν ότι είναι το πιο ωραίο κινητο αυτη την στιγμη, παρόλο που είχαν τις γιγαντο-αφισες. Δεν είχε φθάσει ακόμα στα μαγαζια, το περίμεναν. Τουλάχιστον εδω ο κόσμος δεν έχει ακόμα σε εκτίμηση τα Samsung λόγο ποιότητας κατασκευής και εμφάνισης.

I want your wallpaper :D

Πανέμορφο είναι το κινητό,τι να λέμε τώρα! Όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει γούστο :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μπορείς να απενεργοποιεις OEM εφαρμογές χωρίς να είσαι root.

Οπότε αν θελουμε μπορούμε να καθαρίσουμε την rom απ όλα τα άχρηστα χωρίς rootαρισμα.

Καλησπέρα πως γίνεται αυτό?

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Το wallpaper είναι της HTC. Θα το βρεις στο HTC hub και θα το κατεβάσεις από εκεί. Θα πάει κατευθείαν μαζί μετά αλλά που έχει η συσκευή.

Για να παγωσουμε τις εφαρμογές πάμε settings/ apps/ all apps επιλέγουμε αυτή που θέλουμε και πατάμε Disable.

Αν θελήσουμε να την επαναφέρουμε, πάμε κατά τον ίδιο τρόπο και επιλέγουμε Enable.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ήρθε πακέτο από expansys! Με συγκίνηση αναφέρω ότι το λευκό HTC One X με serial HT23ZW10.. ΔΕΊΧΝΕΙ ΆΨΟΓΟ.

Καθόλου κυματισμοί (νορμάλ πίεση στο μαύρο περιθώριο γύρω από την οθόνη), κανένα ίχνος κιτρινίλας! Κάνω τα update και το τεστάρω σκληρά για να επιβεβαιώσω τα πρώτα (ελπίζω όχι βιαστικά) συμπεράσματα

s21 ultra 256

Καλησπέρα πως γίνεται αυτό?

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ --> ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μια χαρα ειναι αλλα απο οτι βλεπω το δουλεψες ελαφρυα το κινητο.Ουτε ιντερνετ ουτε email ουτε κανα παιχνιδακι...

Η οθονη ποση ωρα σου λεει πως δουλευε?

Μια χαρα ειναι αλλα απο οτι βλεπω το δουλεψες ελαφρυα το κινητο.Ουτε ιντερνετ ουτε email ουτε κανα παιχνιδακι...

Η οθονη ποση ωρα σου λεει πως δουλευε?

Ιντερνετ δουλευω αλλα μονο μεσω wifi, δεν χρησιμοποιω 3G και data

Καλα δεν ειναι??

Εχει σημασια ποση ωρα ηταν ανοιχτη η οθονη και ποσο μιλησες. Απο μονο του αυτο το screenshot δεν σημαινει τιποτα. Πατα πανω στην οθονη και στο φωνητικες κλησεις και βγαλε screenshots απο αυτα και βαλτα να τα δουμε.

Edited by kollatos

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

εχω κανει την διαδικασια αυτην για να το κανς root πανω απο 5 φορες αλλα δεν γινεται τιποτα. ολα οκ μεχρι εκει που παει το βιντεο στο 6.05 εκει δειχνει στο κινητο (στο βιντεο)οτι φορτωνει κατι εμενα αυτο δεν μου το κανει απλα ανοιγει η συσκευη. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?

https://www.youtube.com/wa...e_gdata_player

Edited by zapcor32

Αύριο λογικά έρχεται και η δικιά μου συσκευή από το expansys. (σε μισή μέρα πήγε γαλλία-γερμανία και έχει 1 μέρα που έχει κολλήσει αθήνα...)

Έχει κανείς να προτείνει καμιά ROM να βάλω αν το κάνω root ; Αναγκαστικά θα κρατήσω μια sense rom λόγω της πολύ καλής κάμερας του κινητού. Με ένα launcher από πάνω τα πιο πολλά διορθώνονται στην εμφάνιση και την παραμετροποίηση.

Υπάρχει κανένα theme ή mod μετά να αλλάξει κάπως εμφάνιση και η πάνω μπάρα του ρολογιού να φέρνει πιο κοντά σε stock ics; Ξέρω ζητάω πολλά απλά με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι.

Αύριο λογικά έρχεται και η δικιά μου συσκευή από το expansys. (σε μισή μέρα πήγε γαλλία-γερμανία και έχει 1 μέρα που έχει κολλήσει αθήνα...)

Έχει κανείς να προτείνει καμιά ROM να βάλω αν το κάνω root ; Αναγκαστικά θα κρατήσω μια sense rom λόγω της πολύ καλής κάμερας του κινητού. Με ένα launcher από πάνω τα πιο πολλά διορθώνονται στην εμφάνιση και την παραμετροποίηση.

Υπάρχει κανένα theme ή mod μετά να αλλάξει κάπως εμφάνιση και η πάνω μπάρα του ρολογιού να φέρνει πιο κοντά σε stock ics; Ξέρω ζητάω πολλά απλά με μια γρήγορη ματιά δεν βρή

Για τον ξέχασε το αν δεν θες να χάσεις την εγγύηση. Προς το παρών δεν υπάρχει root που να μην γίνεται αντιληπτό από την HTC.

Για παραμετροποίηση βάζεις Apex η Nova Launcher. Υπάρχει και το κλασικό ρολόι στα fancy widgets.

Δες μερικά μηνύματα πιο πάνω ένα link με screenshot από το δικό μου.

• The title was changed to HTC One X / X+