johnb Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι κρίμα αλλά φταίει το hardware που είναι πολύ χαμηλό. Εδώ άλλοι προσπαθούν να βάλουν την gingerbread 2.3 για να είναι πιο γρήγορο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι κρίμα αλλά φταίει το hardware που είναι πολύ χαμηλό. Εδώ άλλοι προσπαθούν να βάλουν την gingerbread 2.3 για να είναι πιο γρήγορο το κινητό. Γελοιοι εκει στην htc....2 ολες και ολες ενημερωσεις να πηρε το κινητο μας απο την κυκλοφορια του? ολα διορθωθηκαν δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι δε πήρε πολλές αλλά τι πρόβλημα έχει η συσκευή σου; εμένα πέρα από το ότι πάει αργά δεν έχει άλλα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ναι δε πήρε πολλές αλλά τι πρόβλημα έχει η συσκευή σου; εμένα πέρα από το ότι πάει αργά δεν έχει άλλα προβλήματα. κανενα αλλα ειναι και θεμα ψυχολογικο ! να αναβαθμιζεται μια συσκευη...οτι κατι καινουριο ερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 κανενα αλλα ειναι και θεμα ψυχολογικο ! να αναβαθμιζεται μια συσκευη...οτι κατι καινουριο ερχεται Πάρε iphone. Αυτό ακριβώς που ζήτησες θα σου το δίνει. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Πάντως εγώ έχω δει κάποιες συσκευές με ίδιο hardware και νεώτερο λογισμικό 4.1.2 πχ και πάει πιο γρήγορα. Ίσως λοιπόν θα μπορούσε να κάνει η HTC το ίδιο με το δικό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Πάρε iphone. Αυτό ακριβώς που ζήτησες θα σου το δίνει. μα δε θελω iphone! θελω αυτο το κιν απλα να μην το χουν στο περιθωριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα ήθελα κι εγώ αναβαθμίσεις, αλλά δε νιώθω ότι μου λείπει κάτι από την συσκευή! Εκείνο που με στεναχωρεί είναι το ανεξήγητο πρόβλημα της φόρτισης που μου παρουσιάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Χε χε μόνο εμείς οι δυο το έχουμε οπότε μην περιμένεις πολλά! Έχεις δοκιμάσει με άλλο φορτιστή; Εν τω μεταξύ όλο λέω να πάρω άλλο αλλά δε ξέρω ποιο... Δηλαδή αυτά που παίζουν τώρα είναι πολύ ακριβά για να αξίζει να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Αν πχ το one είχε καλή κάμερα ίσως το έκανα... Edited October 1, 2013 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 johnb κάνω διάφορες δοκιμές χωρίς να έχω καταλήξει κάπου. Αρχίζω να πιστεύω ότι η θύρα usb της συσκευής έχει χαλαρώσει από το πολύ βάλε-βγάλε και δεν κάνει καλή επαφή μερικές φορές... :worry: Να το πάω στο σέρβις; Και πόσο θα το κρατήσουν ποιός ξέρει... δεν έχω και άλλη συσκευή, μόνο κάτι αρχαίες!! Anyway, κάποια στιγμή ίσως αλλάξω και εγώ κινητό, αλλά έτσι όπως είναι τώρα τα οικονομικά δύσκολα θα δώσω πάνω από 150! :( Γλυκοκοιτάζω το ZTE Blade V πάντως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Σχετικά με την απόδοση, το Android 4.4 KitKat έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι εφαρμογές του να χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη μνήμη RAM και θεωρητικά θα μπορεί να λειτουργεί αψεγάδιαστα σε συσκευές με μόλις 512MB RAM.. Λετε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μακάρι, αλλά προσωπικά δε το κόβω ;) κατι σε καστομ ρομ μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δε θέλω να λόγια χωρίς καν να έχω ακούσει κάτι, αλλά προσωπικά το αποκλείω η htc να αναβαθμίσει το one v :( Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πόσο τέλειο θα ήταν...ένας σοβαρός λόγος για να κρατήσω τη συσκευή που ήδη μ' έχει βολέψει πολύ! Έστω και σε custom θα το επιχειρούσα για να έχω ένα ανανεωμένο One V :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τους 2 τελευταιους μηνες η διαρκεια της φορτισης διαρκει περιπου 5 ωρες απο τις 2-2,5ωρες που χρειαζοταν στην αρχη.... Η διαρκεια της μπαταριας δεν εχει επηρεαστει...οπως το φορτιζα απο τοτε που το αγορασα ετσι συνεχιζω και τωρα χωρις να εχω προσθεσει στο κινητο πολλες νεες εφαρμογες(που θεωρητικα θα τρεχουν ωστε να καθηστερουν τη φορτιση)...δοκιμασα φορτιση μεσω pc αλλα δεν ειδα καμια ιδιαιτερη διαφορα...και οχι το flight mode δεν ειναι λυση ...υποτιθεται οι νεοι τυπου φορτιστες εχουν χαρακτηριστικα ταχυφορτιστων! αντιμετωπιζει κανεις σας κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 dexter85 ισχύει και δεν μπορώ να το εξηγήσω ούτε κι εγώ! Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ ένα καλώδιο usb της Nokia και φορτίζει κανονικά. Δοκίμασε και εσύ κάποιο άλλο να δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε αρκετές συσκευές, με τη λύση να είναι η αλλαγή καλωδίου που είπε κι ο φίλος προηγουμένως ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Συνεπώς φταίει το καλώδιο usb που συνοδεύει συσκευές σαν αυτή... μάλλον δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 θα κοιταξω να αντικαταστησω το καλωδιο και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 αγορασα καινουριο Micro usb καλωδιο...καμια διαφορα..με βλεπω να δοκιμαζω καινουριο φορτιστη... αν δε γινει και ετσι πως αλλαζουμε μπαταρια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έχω δοκιμάσει και εγώ καινούργιο φορτιστή αλλά δεν είδα διαφορά. Πλέον φορτίζω το κινητό στο laptop (εφόσον είναι ανοιχτό αρκετές ώρες) και χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο. Το πολύ 3 ώρες να κάνει αν έχει αδειάσει εντελώς η μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έχω δοκιμάσει και εγώ καινούργιο φορτιστή αλλά δεν είδα διαφορά. Πλέον φορτίζω το κινητό στο laptop (εφόσον είναι ανοιχτό αρκετές ώρες) και χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο. Το πολύ 3 ώρες να κάνει αν έχει αδειάσει εντελώς η μπαταρία! Η φορτιση στον υπολογιστη δεν ειχε καμια διαφορα σε μενα...το δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Τελικα αγορασα καινουριο φορτιστη .Ενω εδειχνε οτι παει καλα οταν εφτασε στο 80% ανεβαινε 1-1% πολυ αργα.Συμπερασμα παλι εφτασε τις 4,5-5ωρες για μια φορτιση....τωρα αξιζει η ταλαιπωρια να το στειλεις για αντικατασταση μπαταριας? τι βλακεια να μην μπορεις να την αντικαταστησεις να τλειωνει εκει το θεμα...:mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Άστο φίλε μου, μην παιδεύεσαι γιατί δεν θα βρεις άκρη. Και αν θες τη γνώμη μου, δεν φταίει η μπαταρία! Δοκίμασε να του κάνεις κάνα φορμάτ μήπως στρώσει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ...πιο φορματ μαλλον για htc one με βλεπω να τελειωνει το θεμα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άστο φίλε μου, μην παιδεύεσαι γιατί δεν θα βρεις άκρη. Και αν θες τη γνώμη μου, δεν φταίει η μπαταρία! Δοκίμασε να του κάνεις κάνα φορμάτ μήπως στρώσει έτσι... :wacko::wacko: ηθελα να αποφυγω το φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts