Jump to content

[Επίσημο] HTC One V

Asdf_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι κρίμα αλλά φταίει το hardware που είναι πολύ χαμηλό. Εδώ άλλοι προσπαθούν να βάλουν την gingerbread 2.3 για να είναι πιο γρήγορο το κινητό.

• Απαντήσεις 319
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι κρίμα αλλά φταίει το hardware που είναι πολύ χαμηλό. Εδώ άλλοι προσπαθούν να βάλουν την gingerbread 2.3 για να είναι πιο γρήγορο το κινητό.

Γελοιοι εκει στην htc....2 ολες και ολες ενημερωσεις να πηρε το κινητο μας απο την κυκλοφορια του?

ολα διορθωθηκαν δηλαδη....

Ναι δε πήρε πολλές αλλά τι πρόβλημα έχει η συσκευή σου; εμένα πέρα από το ότι πάει αργά δεν έχει άλλα προβλήματα.

κανενα αλλα ειναι και θεμα ψυχολογικο ! να αναβαθμιζεται μια συσκευη...οτι κατι καινουριο ερχεται

κανενα αλλα ειναι και θεμα ψυχολογικο ! να αναβαθμιζεται μια συσκευη...οτι κατι καινουριο ερχεται

Πάρε iphone. Αυτό ακριβώς που ζήτησες θα σου το δίνει.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Πάντως εγώ έχω δει κάποιες συσκευές με ίδιο hardware και νεώτερο λογισμικό 4.1.2 πχ και πάει πιο γρήγορα. Ίσως λοιπόν θα μπορούσε να κάνει η HTC το ίδιο με το δικό μας...

Θα ήθελα κι εγώ αναβαθμίσεις, αλλά δε νιώθω ότι μου λείπει κάτι από την συσκευή! Εκείνο που με στεναχωρεί είναι το ανεξήγητο πρόβλημα της φόρτισης που μου παρουσιάζει...

Χε χε μόνο εμείς οι δυο το έχουμε οπότε μην περιμένεις πολλά! Έχεις δοκιμάσει με άλλο φορτιστή;

Εν τω μεταξύ όλο λέω να πάρω άλλο αλλά δε ξέρω ποιο... Δηλαδή αυτά που παίζουν τώρα είναι πολύ ακριβά για να αξίζει να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Αν πχ το one είχε καλή κάμερα ίσως το έκανα...

Edited by johnb

johnb κάνω διάφορες δοκιμές χωρίς να έχω καταλήξει κάπου. Αρχίζω να πιστεύω ότι η θύρα usb της συσκευής έχει χαλαρώσει από το πολύ βάλε-βγάλε και δεν κάνει καλή επαφή μερικές φορές... :worry: Να το πάω στο σέρβις; Και πόσο θα το κρατήσουν ποιός ξέρει... δεν έχω και άλλη συσκευή, μόνο κάτι αρχαίες!!

Anyway, κάποια στιγμή ίσως αλλάξω και εγώ κινητό, αλλά έτσι όπως είναι τώρα τα οικονομικά δύσκολα θα δώσω πάνω από 150! :( Γλυκοκοιτάζω το ZTE Blade V πάντως... ;)

• 5 weeks later...

Σχετικά με την απόδοση, το Android 4.4 KitKat έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι εφαρμογές του να χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη μνήμη RAM και θεωρητικά θα μπορεί να λειτουργεί αψεγάδιαστα σε συσκευές με μόλις 512MB RAM..

Λετε ????

Δε θέλω να λόγια χωρίς καν να έχω ακούσει κάτι, αλλά προσωπικά το αποκλείω η htc να αναβαθμίσει το one v :(
Τhe end of an era...

Πόσο τέλειο θα ήταν...ένας σοβαρός λόγος για να κρατήσω τη συσκευή που ήδη μ' έχει βολέψει πολύ! Έστω και σε custom θα το επιχειρούσα για να έχω ένα ανανεωμένο One V :happy:

• 3 months later...

Τους 2 τελευταιους μηνες η διαρκεια της φορτισης διαρκει περιπου 5 ωρες απο τις 2-2,5ωρες που χρειαζοταν στην αρχη....

Η διαρκεια της μπαταριας δεν εχει επηρεαστει...οπως το φορτιζα απο τοτε που το αγορασα ετσι συνεχιζω και τωρα χωρις να εχω προσθεσει στο κινητο πολλες νεες εφαρμογες(που θεωρητικα θα τρεχουν ωστε να καθηστερουν τη φορτιση)...δοκιμασα φορτιση μεσω pc αλλα δεν ειδα καμια ιδιαιτερη διαφορα...και οχι το flight mode δεν ειναι λυση ...υποτιθεται οι νεοι τυπου φορτιστες εχουν χαρακτηριστικα ταχυφορτιστων! αντιμετωπιζει κανεις σας κατι παρομοιο?

dexter85 ισχύει και δεν μπορώ να το εξηγήσω ούτε κι εγώ! Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ ένα καλώδιο usb της Nokia και φορτίζει κανονικά. Δοκίμασε και εσύ κάποιο άλλο να δεις...

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε αρκετές συσκευές, με τη λύση να είναι η αλλαγή καλωδίου που είπε κι ο φίλος προηγουμένως ;)
Τhe end of an era...

Συνεπώς φταίει το καλώδιο usb που συνοδεύει συσκευές σαν αυτή... μάλλον δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας!

αγορασα καινουριο Micro usb καλωδιο...καμια διαφορα..με βλεπω να δοκιμαζω καινουριο φορτιστη...

αν δε γινει και ετσι πως αλλαζουμε μπαταρια?????

Έχω δοκιμάσει και εγώ καινούργιο φορτιστή αλλά δεν είδα διαφορά. Πλέον φορτίζω το κινητό στο laptop (εφόσον είναι ανοιχτό αρκετές ώρες) και χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο. Το πολύ 3 ώρες να κάνει αν έχει αδειάσει εντελώς η μπαταρία!

Έχω δοκιμάσει και εγώ καινούργιο φορτιστή αλλά δεν είδα διαφορά. Πλέον φορτίζω το κινητό στο laptop (εφόσον είναι ανοιχτό αρκετές ώρες) και χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο. Το πολύ 3 ώρες να κάνει αν έχει αδειάσει εντελώς η μπαταρία!

Η φορτιση στον υπολογιστη δεν ειχε καμια διαφορα σε μενα...το δοκιμασα

Τελικα αγορασα καινουριο φορτιστη .Ενω εδειχνε οτι παει καλα οταν εφτασε στο 80% ανεβαινε 1-1% πολυ αργα.Συμπερασμα παλι εφτασε τις 4,5-5ωρες για μια φορτιση....τωρα αξιζει η ταλαιπωρια να το στειλεις για αντικατασταση μπαταριας? τι βλακεια να μην μπορεις να την αντικαταστησεις να τλειωνει εκει το θεμα...:mad::mad::mad::mad::mad:

Άστο φίλε μου, μην παιδεύεσαι γιατί δεν θα βρεις άκρη. Και αν θες τη γνώμη μου, δεν φταίει η μπαταρία! Δοκίμασε να του κάνεις κάνα φορμάτ μήπως στρώσει έτσι...

...πιο φορματ μαλλον για htc one με βλεπω να τελειωνει το θεμα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άστο φίλε μου, μην παιδεύεσαι γιατί δεν θα βρεις άκρη. Και αν θες τη γνώμη μου, δεν φταίει η μπαταρία! Δοκίμασε να του κάνεις κάνα φορμάτ μήπως στρώσει έτσι...

:wacko::wacko: ηθελα να αποφυγω το φορματ