giabritsos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Από Netflix έχει κανεις να προτείνει καμία τελειωμένη σειρά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Νάρκος; Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Νάρκος; Sent from my Amstrad CPC 6128 Το είδα . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Νάρκος; Sent from my Amstrad CPC 6128Μα δεν είναι τελειωμένη. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μα δεν είναι τελειωμένη. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted κάθε σεζόν βγαίνει ολόκληρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Έσκισαν στα Emmys τα Handmaid's Tale, Big Little Lies και Saturday Night Live. Τo BLS δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη, αλλά το Handmaid's Tale είναι όντως μία πολύ καλή παραγωγή. Με εξαίρεση το ρυθμό-σκηνοθεσία του - είναι τόσο αργό που σε κάποια σημεία νομίζεις κυριολεκτικά ότι έχει παγώσει η εικόνα - τα οποία κατά την προσωπική μου γνώμη είναι κουραστικά, είναι μία πολύ καλή σειρά. Η Moss το άξιζε, η Bledel επίσης (αν και πιστεύω ότι στη θέση της θα έπρεπε να είναι η Strahovski) αλλά κυρίως και πάνω απ'όλες το άξιζε η Ann Dowd, η οποία κανονικά θα έπρεπε να βραβευτεί και για την ερμηνεία της στο Leftovers. Η τύπισσα είναι απλά καταπληκτική. (καλά για το Leftovers πολλά μπορούν να ειπωθούν. Είναι σκάνδαλο και μόνο το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφια η Carrie Coon και το ίδιο για καλύτερη Δραματική Σειρά) Η Kate McKinnon επίσης φανταστική. Ο Alec Balwin αναμενόμενη νίκη για την ξεκαρδιστική ερμηνεία-παρωδία του Trump. O μοναδικός που μου φάνηκε "κουφή" νίκη ήταν ο Sterling K. Brown για το This is Us. Δεν είναι κακός, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, ιδιαίτερα συγκρινόμενος με θηρία τύπου Hopkins και Spacey, οι οποίοι απλά πλήρωσαν το τίμημα του σνομπισμού απέναντι σε sci-fi σειρές και μίας μέτριας προς κακής σεζόν αντίστοιχα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Somewhere Between. Μεσα στην ανομβρια που εχει πεσει τελευταια απο σειρες, ανακαλυψα μια πολυ καλη σειρα. Δειτε την γιατι αξιζει πραγματικα. Απλα αγνοηστε τις βαθμολογιες που θα δειτε στο ιντερνετ...γιατι την εχουν θαψει τη σειρα στην κυριολεξια και δεν μπορω να καταλαβω και τον λογο. Προσωπικα για μενα ειναι 8/10 Edited September 30, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ωραια σειρα τη προτεινω και γω.επισης αρχισε για οσους το βλεπουν που πιστευω Ολοι,,:)ο τριτος κυκλος του Outlander .Ευτηχως για τους υποτ γιατι δε καταλαβαινω χριστο με τα αρχαια σκοτσεζικα.αναρωτιεμαι η κλερ πως τους καταλαβαινε Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τελικά εξαιρετικό το The SINNER. Μυστήριο, διαστροφή και η αποκάλυψη στα τελευταία 2 επεισόδια είναι απίστευτη! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δηλαδή εμείς που το παρατήσαμε στα 2 πρώτα επεισόδια να το συνεχίσουμε? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δηλαδή εμείς που το παρατήσαμε στα 2 πρώτα επεισόδια να το συνεχίσουμε? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠιστεύω ότι αξίΖει το στήσιμο της ιστορίας και σε αποζημιώνει η εξέλιξη και η αποκάλυψη της αλήθειας. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τελικά εξαιρετικό το The SINNER. Μυστήριο, διαστροφή και η αποκάλυψη στα τελευταία 2 επεισόδια είναι απίστευτη! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ακριβως αυτο που εγραψες...τελευταιο επεισοδιο η αποκαλυψη ειναι συγκλονιστικη. Πολυ καλη σειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ξεκίνησα δεύτερο επεισόδιο, δεύτερου κύκλου του fargo. Η πρώτη μου άρεσε πολύ. Την είχα δει πριν κάνα χρόνο. Ιδιαίτερο ύφος. Η δεύτερη σεζόν προς το παρόν μου θυμίζει λίγο Guy Ritchie κ αγγλικό κινηματογράφο με τα κουλά του για όσους έχουν δει lock stock, snatch κλπ.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ξεκίνησα δεύτερο επεισόδιο, δεύτερου κύκλου του fargo. Η πρώτη μου άρεσε πολύ. Την είχα δει πριν κάνα χρόνο. Ιδιαίτερο ύφος. Η δεύτερη σεζόν προς το παρόν μου θυμίζει λίγο Guy Ritchie κ αγγλικό κινηματογράφο με τα κουλά του για όσους έχουν δει lock stock, snatch κλπ.. Fargo δευτερη σεζον ειναι απαιχτη...ανωτερη απο την πρωτη που ητανε πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 ...και με πολύ καλή 3η σεζόν!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Fargo δευτερη σεζον ειναι απαιχτη...ανωτερη απο την πρωτη που ητανε πολυ καλη. Τελικά όλα είναι γούστα.. Εμένα η δεύτερη μου φάνηκε εντελώς αδιάφορη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) The Deuce Φοβερη αναπαρασταση της δεκαετιας του 70 στη Νεα Υορκη. Κεντρικο θεμα η ανθηση της βιομηχανιας του πορνο. Σε διπλο πρωταγωνιστικο ρολο ο Τζονι Φρανκο. Edited October 5, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Πολύ δυνατό σε όλα του το The Deuce. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι από το δίδυμο που μας χάρισε το εξαιρετικό The Wire. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τελείωσα και τις 3 σεζόν του fargo. Η δεύτερη μου άρεσε περισσότερο, μετά η πρώτη και τελευταία η τρίτη. Μου αρέσει το theme με το χιόνι που έχει η σειρά. Έχει δει κανείς star trek discovery? Ξεκινάω αυτό και το deuce. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) The Hundred Code Crime, Thriller Γυρισμενο στην Σοκχολμη οπου δυο ντετεκτιβ ψαχνουν εναν serial killer. 7.5/10 Edited October 14, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Hostages Εβραϊκή παραγωγή, 2 σεζόν υποτιτλισμενη στο Netflix, αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή... Ασχολείται με ομηρία μιας οικογένειας στην πρώτη σεζόν και συνεχίζεται με ομηρία του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην επόμενη σεζόν, για "καλό σκοπό". SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Είδα και το δεύτερο του Mindhunter και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Πάντως πιστεύω ότι στην θέση του Φορντ θα κολλούσε καλύτερα ο Michael C. Hall Είδα και το δεύτερο του Mindhunter και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Πάντως πιστεύω ότι στην θέση του Φορντ θα κολλούσε καλύτερα ο Michael C. Hall Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Το Ray Donovan πήρε renew για έκτη σεζόν Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ελπιζω να παρει τα πανω του γιατι η 5η μεχρι τωρα ειναι εντελως αρπακολα. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είδα και το δεύτερο του Mindhunter και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Πάντως πιστεύω ότι στην θέση του Φορντ θα κολλούσε καλύτερα ο Michael C. Hall Είδα και το δεύτερο του Mindhunter και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Πάντως πιστεύω ότι στην θέση του Φορντ θα κολλούσε καλύτερα ο Michael C. Hall Επειδη ειναι η 2η φορα που βλεπω τετοιο ποστ σου, γιατι γραφεις 2 φορες τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 αρχισε και το blindspot.αντε να δουμε αν δεν φαει κανσελ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts