Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωμη μου. Αν εισαι κατω απο 13 ή εχεις απλετο ελευθερο χρονο, να το δεις ολο, και μαλιστα 2 φορες, back to back.

Αν οχι προχωρα στην επομενη σειρα, τοσες υπαρχουν και δυστυχως πολυ λιγος χρονος να τις δουμε.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Άκρως νεοεφηβικη αμερικανιά.

Μακριά.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Την έχω δει... Όντως αν είσαι αμερικανός και έφηβος κάτω των 15 τουλάχιστον μπορεί να σου αρέσει. Αλλιώς θα τραβάς τα μαλλιά σου από την υπερβολή. Κατέληξε ο βασικός χαρακτήρας-θύμα να μου είναι ο πιο εκνευριστικος στη σειρά

Τώρα βλέπω Narcos, αρκετά καλή πραγματική ιστορία, πολύ καλή φωτογραφία

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

MR.MERCEDES κορυφή.

Διαστροφή και καλοί χαρακτήρες

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

συμφωνω στο δευτερο σκελος, οχι στο πρωτο, πολυ αργο μου κανει,

καμια εξελιξη θα δουμε; ή τις ζωες των πρωταγωνιστων να γεμιζουμε επεισοδεια μεχρι να φτασουμε στο φιναλε στην τελικη αναμετρηση;

αν το δει κανεις, επειδη ετσι την κοβω την δουλεια, καλυτερα να δει μονο το πρωτο και το τελευταιο επεισοδιο ;)

MR.MERCEDES κορυφή.

Διαστροφή και καλοί χαρακτήρες

Είδα προχθές τα δύο πρώτα.

Μου άρεσε και εμένα.

Πάντως υπάρχει πολύ σαβούρα από σειρές έξω.. Είδαν οι παραγωγοί ότι κάνουν γκελ οι σειρές και ο κάθε πικραμένος βγάζει ένα story με διάφορες αηδίες να γεμίσουν μια σεζόν. Με την φιλοσοφία στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, ακούς θετικά σχόλια πχ για κάποια σειρά και όταν την αρχίζεις διαπιστώνεις ότι βλέπεις κάτι άλλο..

Μετά είναι και τα γούστα του καθενός. Πχ προσωπικά έβλεπα βαθμολογίες για το stranger things πάνω από 9ρια σε κάθε επεισόδιο, που δεν θα του έβαζα ούτε 5.. Καθαρά για θέμα γούστου. Το ίδιο έπαθα και με το 13 reasons why

Μετά είναι και τα γούστα του καθενός. Πχ προσωπικά έβλεπα βαθμολογίες για το stranger things πάνω από 9ρια σε κάθε επεισόδιο, που δεν θα του έβαζα ούτε 5.. Καθαρά για θέμα γούστου. Το ίδιο έπαθα και με το 13 reasons why

+1 για το stranger things, αλλα με μια διαφορα με το 13 reasons. Το stranger things ειναι καλοφτιαγμενο σεναριακα και υποκριτικα, απλα ποτε δεν μου αρεσαν οι paranormal ιστοριες (εκτος του κορυφαιου X Files). Το 13 reasons ενω ειναι ακρως επικαιρο ως θεμα, τοσο το σεναριο οσο και οι ηθοποιοι παιζουν στο γαμο του καραγκιοζη.

Για τα γουστα τελος, εχω μαθει απο τις ταινιες, να μην εμπιστευομαι ουτε imdb, ουτε οσκαρ ουτε το hype απο διαφορα site/forums. Ετσι σπαταλουσα χρονο και €€ και μαθαινα μονος μου. Τωρα τουλαχιστον, σπαταλαω μονο χρονο.

7 από εμένα το Stranger Things στο σύνολο.

3 το 13 Reasons Why.

To Stranger things αγαπήθηκε πολύ και για την 80ς αισθητική του.

Πραγματικά είναι σαν να γυρίστηκε τότε.

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρεις, η ψυχολογία είμαι κάτι που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, σίγουρα έγιναν και πιο χοντρά σκηνικά που το ένα με το άλλο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ψυχοσύνθεση της κοπέλας και οδήγησε σε αυτή τη πράξη, που άλλη ίσως κοπέλα με άλλη ψυχοσύνθεση δεν θα έπραττε. Αυτό διαπραγματευεται και η σειρά

Κυρίως την έλλειψη επίβλεψης από το σχολείο και το κοινωνικό περιβάλλον της ψυχολογίας των ανηλίκων

Για εμένα και για πολύ κόσμο είναι μια πολύ καλή σειρά. Ειδικά για νέους και για άτομα που έχουν παιδιά σε εφηβική ηλικία

Ο μόνος λόγος που ξεκίνησα τη σειρά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής (πέρα από την έλλειψη άλλων σειρών) ήταν επειδή η ψυχολογία είναι το αντικείμενό μου.

Ωστόσο, μέχρι τουλάχιστον το 4ο-5ο επεισόδιο κάποια πράγματα τραβούνται από τα μαλλιά μόνο και μόνο για να εμφανιστούν ως bullying. Όχι ότι δεν είναι, απλά είναι σα να ανοίξανε το σακουλάκι με τα διαφορετικά είδη bullying που μπορεί να δεχτεί ένας/μία έφηβος και τα έριξαν όλα πάνω στην πρωταγωνίστρια. Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, μπορεί όλα να βγάζουν κάποιο νόημα πάντως μέχρι εκεί κάποια πράγματα δε βγάζουν νόημα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η οικογένεια της πρωταγωνίστριας δεν φαίνεται να είναι αδιάφορη προς εκείνη.

Πάντως, για να πω και ένα καλό της σειράς, θέτει και ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα στο 5ο (?) επεισόδιο όταν η

κοπέλα που είναι λεσβία δυσκολεύεται να κάνει coming out γιατί σκέφτεται πόσο πρόκεται να κατακριθούν για αυτό οι δύο πατεράδες της που ήδη το βιώναν από όταν την υιοθέτησαν

. Αυτό ήταν ομολογουμένως ένα θέμα που ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για ένα νέο παιδί και είναι αρκετά πρωτότυπο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Stranger things κ από εμένα γύρω στο 9.

Σειρές που σε πάνε σε άλλο κλίμα, εποχή κ μέρος είναι λίγες. Είναι ο λόγος που έχω δει τις πρώτες σεζόν του lost κάνα 2,3 φορές ( μετά δεν το συνέχιζα).. Το μυστήριο, τα δάση, η θάλασσα, η αμμουδιά, η ξεγνοιασιά, οι χαρακτήρες που πολλές φορές απλώς άραζαν στην παραλία και μιλούσαν...

Το stranger things μου έκανε το ίδιο κλικ.

Από το intro με τράβηξε. Σαν να έβαλα βιντεοκασέτα με John Carpenter..

Σίγουρα εξαρτάται και από την αισθητική σου αν θα σου αρέσει, από τι είδους background έρχεσαι κ πολλά ακόμα..

me > you

Πολύ καλό και το The Americans με ωραίο κλίμα που δείχνει τι συνέβαινε με τον ψυχρό πόλεμο στις δύο πρωταγωνίστριες χώρες.

Και το Americans πολύ καλή σειρά. Έχει κάνει μια μικρή κοιλιά στον τελευταίο κύκλο όμως..

Περισσότερο character development, παρά δράση αυτός ο κύκλος η μία ισορροπία που είχαμε μέχρι τώρα..

me > you

Και το Americans πολύ καλή σειρά. Έχει κάνει μια μικρή κοιλιά στον τελευταίο κύκλο όμως..

Περισσότερο character development, παρά δράση αυτός ο κύκλος η μία ισορροπία που είχαμε μέχρι τώρα..

Συμφωνώ για τον τελευταίο κύκλο.

Ελπίζω ο νέος να μας αποζημιώσει.

Συμφωνώ για τον τελευταίο κύκλο.

Ελπίζω ο νέος να μας αποζημιώσει.

ωπου θα ναι και ο τελευταιοσ
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Οσοι εχετε απογοητευτει απο την ελλειψη καλων σειρων ή απο την απελπιστικη εξελιξη της μονης καλης που παιζεται τωρα (Ray Donovan), δειτε το Mr. Mercedes που προταθηκε παραπανω. Ισως η καλυτερη μεταφορα (ως τωρα 5ο επεισοδιο, ελπιζω να μην το σκ@τωσουν στο τελος) βιβλιου του μεγαλου Στηβεν Κινγκ στην τηλεοραση. Edited by fioravanti90

ωπου θα ναι και ο τελευταιοσ

Ελπίζω σε ένα καλό κλείσιμο.

Οσοι εχετε απογοητευτει απο την ελλειψη καλων σειρων ή απο την απελπιστικη εξελιξη της μονης καλης που παιζεται τωρα (Ray Donovan), δειτε το Mr. Mercedes που προταθηκε παραπανω. Ισως η καλυτερη μεταφορα (ως τωρα 5ο επεισοδιο, ελπιζω να μην το σκ@τωσουν στο τελος) βιβλιου του μεγαλου Στηβεν Κινγκ στην τηλεοραση.

Το βλέπω και αυτό.

Όντως πολύ καλό.

Ελπίζω σε ένα καλό κλείσιμο.

θα τα κακαρωσουν ολοι:lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Είδα πρώτο επεισόδιο Mr. Mercedes.

Ντάξει καλό αλλά δεν είμαι φαν των σειρών με detectives..

Όπως το true detective που άρεσε σε πολλούς. Δε μπορούσα να το δω. Personal taste I guess.

Έτσι συνεχίζει και το Mr. Mercedes?

me > you

καταπληκτικη η τελευταια ερωτηση,

λοιπον, οχι καμια σχεση η συνεχεια, ειναι τελειως χαλαρη, χαρακτηρες development και τετοια ...

Παιδιά βλέπω το narcos, είμαι στη μέση της δεύτερης σεζόν καταπληκτική για μένα από κάθε άποψη.. Κάθε επεισόδιο έχει να προσθέσει κάτι, δεν την λες με τίποτα βαρετή για μένα στις καλύτερες που έχω δει.. Ένα 9/10 θα το έβαζα άνετα

Παιδιά βλέπω το narcos, είμαι στη μέση της δεύτερης σεζόν καταπληκτική για μένα από κάθε άποψη.. Κάθε επεισόδιο έχει να προσθέσει κάτι, δεν την λες με τίποτα βαρετή για μένα στις καλύτερες που έχω δει.. Ένα 9/10 θα το έβαζα άνετα

Βλέπω Τρίτη που βγήκε πρόσφατα.

Συνεχίζει εξαιρετικά, αλλά χωρίς τον ξανθό ντετέκτιβ. Από το 3ο επεισόδιο της 3ης σεζόν ξεκινάει το τρελό ενδιαφέρον.

Είδα πρώτο επεισόδιο Mr. Mercedes.

Ντάξει καλό αλλά δεν είμαι φαν των σειρών με detectives..

Όπως το true detective που άρεσε σε πολλούς. Δε μπορούσα να το δω. Personal taste I guess.

Έτσι συνεχίζει και το Mr. Mercedes?

Καμία σχέση η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις 2 σειρές, ούτε η ηθοποιία των χαρακτήρων.

Amazon Fire stick 4k max

Βλέπω δεύτερη σεζόν του bloodline.

Χαρακτήρες με βάθος. Μπαίνεις τόσο πολύ στη σειρά που αν ένας χαρακτήρας είναι κουρασμένος, νιώθεις κ εσύ τους ώμους να βαραίνουν...

Casting και χαρακτήρες +++

me > you

Εμένα πάλι που γενικά βλέπω και δραματικές, δεν μου άρεσε καθόλου το Bloodline, σπάνια παρατάω σειρές στη μέση και αυτή ήταν μία τέτοια περίπτωση

Μου φάνηκε πολύ αργή και κάπως ανούσια

Όλα θέμα προσωπικού γούστου τελικά