junglist Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Sense8 περιμένει κανείς για Σεζόν 2; Εγώ πώς και πώς. Να δω και τα γυρίσματα από Μάλτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Sense8 περιμένει κανείς για Σεζόν 2; Εγώ πώς και πώς. Να δω και τα γυρίσματα από Μάλτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Και εγώ την περιμένω. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Παντως στο imbd αυτον αναφερη. Εχει γουστο να ειναι ο ρονι ε; Κοίτα,ο Ρόννι είναι μεν δύσκολο να είναι,αλλά η ευκολία που τον ακολούθησε(τον savitar) η Keit δείχνει ότι είναι κάποιος που τον ξέρει καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Κοίτα,ο Ρόννι είναι μεν δύσκολο να είναι,αλλά η ευκολία που τον ακολούθησε(τον savitar) η Keit δείχνει ότι είναι κάποιος που τον ξέρει καλά. Τελικα πεσαμε ολοι εξω με τον savitar απο οτι ειδα στο τελευταιο επεισοδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Τελικα πεσαμε ολοι εξω με τον savitar απο οτι ειδα στο τελευταιο επεισοδιο. εντάξει,το αναμενόμενο ήταν αυτό βασικά. Ήταν ωραίο πάντως το φινάλε,αλλά περιμένω εξηγήσεις για πολλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Βγήκε όλη η δεύτερη σεζόν του Sense8. Τρομερή παραγωγή από τους/τις δημιουργούς του MATRIX. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ποια η γνωμη σας για το billions? Ειδα ευχαριστα την 1 season και παω για την δευτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ποια η γνωμη σας για το billions? Ειδα ευχαριστα την 1 season και παω για την δευτερη. Είναι αρκετά ωραία. Βρήκες υπότιτλους για όλα της πρώτης σεζόν? Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 must see το "the oa" παραγωγής νετφλιξ. το έβγαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, τόσο πολύ δίψα για το τι γίνεται στο επόμενο επεισόδιο μόλις τελείωνε το ένα. δυνατές ερμηνείες, εκπληκτική ατμόσφαιρα, πολύ ενδιαφέρον και το στορυ. αναμονή για την δεύτερη σεζόν τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Είναι αρκετά ωραία. Βρήκες υπότιτλους για όλα της πρώτης σεζόν? Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεσω kodi ειδα μεχρι το 6 μετα δεν εχει υποτιτλους. Εψαξα και τα ειδα online και απο οτι προσεξα ειναι απο το οτεtv. Λογικα πρεπει να εχουνε προβληθει μεσα στο καναλι του οτε μιας και βλεπω και στην δευτερη σεζον το ιδιο πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 must see το "the oa" παραγωγής νετφλιξ. το έβγαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, τόσο πολύ δίψα για το τι γίνεται στο επόμενο επεισόδιο μόλις τελείωνε το ένα. δυνατές ερμηνείες, εκπληκτική ατμόσφαιρα, πολύ ενδιαφέρον και το στορυ. αναμονή για την δεύτερη σεζόν τώρα. Δεν θα το έλεγα must see το συγκεκριμένο. Είναι περίεργη σειρά και δεν αρέσει σε πολύ κόσμο. Ειδικά το τέλος, αμφιλεγόμενο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μερικές σελίδες πιο πίσω ένας φίλος είχε προτείνει το BANSHEE. Η σειρά πραγματικά είναι πολύ καλή και ένα 8αρακι το παίρνει πολύ άνετα. Αξίζει να την ξεκινήσετε όσοι δεν την ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μεσω kodi ειδα μεχρι το 6 μετα δεν εχει υποτιτλους. Εψαξα και τα ειδα online και απο οτι προσεξα ειναι απο το οτεtv. Λογικα πρεπει να εχουνε προβληθει μεσα στο καναλι του οτε μιας και βλεπω και στην δευτερη σεζον το ιδιο πραγμα. Στείλε μου σε πμ το λινκ για τα online αν θες. Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Το Billions ειναι απο τις λιγες σειρες που η 2η σεζον ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη της 1ης, η οποια ηταν ηδη πολυ καλη. Για ελληνικους υποτιτλους δεν ξερω, βαζω μονο αγγλικους. Το "ΟΑ" ειναι σειρα τυπου Lost. Ανοιγει τοσο πολλα θεματα και στο τελος δεν κλεινει κανενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 πολυ δυνατη η δευτερη σεζον του last kingdom Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) πολυ δυνατη η δευτερη σεζον του last kingdom +1 απόλαυση. Άντε να δούμε πότε και αν η τρίτη σεζόν σε κάνα χρόνο και βάλε, τώρα που θα πάει μάλλον στο Netflix. Είδα όλο το black sails. Αριστούργημα. Τελευταίο επεισόδιο και δεν πίστευα ότι αυτό ήταν το τέλος, ότι δεν θα είχε και άλλα επεισόδια.... Ξεκίνησα το the wire επίσης. Ωραίο και ποιοτικο, δίνει πολύ βάθος στους χαρακτήρες και εκεί καταλαβαίνεις γιατί είναι από τις καλύτερες σειρές στη πιατσα.,έστω και μετά από 15ετια. American Gods είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Ανάμεικτα συναισθήματα, λίγο χύμα μου φαίνεται προς το παρόν. Τρομερά ώμο σε πολλές σκηνές και πολύ αμερικανικά επίσης. Μαρεσει πάντως που παίζουν κάνα 2 γνωστοί ηθοποιοί. Για καποιο λόγο από τις σειρές που σε τραβάνε να μάθεις και άλλα για το κόσμο και τους χαρακτηρες (points to the writers). Βλέπουμε. Better call Saul επιτέλους αρχίζει και απογειώνεται. Giancarlo Esposito με το χαρακτήρα του (Gus Friends) δίνει τρομερό push και χάρη στη σειρά. Edited May 9, 2017 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Να ρωτήσω όσους είστε συνδρομητές στο Netflix, γνωρίζετε αν η τελευταία σεζόν του House of Cards θα είναι έτοιμη ήδη και με τους ελληνικούς υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Να ρωτήσω όσους είστε συνδρομητές στο Netflix, γνωρίζετε αν η τελευταία σεζόν του House of Cards θα είναι έτοιμη ήδη και με τους ελληνικούς υπότιτλους; Χωρίς να είμαι συνδρομητής είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει με ελληνικά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 To Shield υπάρχει στο netflic με ελληνικους υποτιτλους γνωρίζει κάποιος; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 https://www.finder.com/gr/netflix-tv-shows Δεν ξέρω το πόσο ενημερωμένη είναι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το handmaid's tale είναι must see . Έχω δει τρία και προτείνεται. i am a unicorn and i dont believe in humans Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το handmaid's tale είναι must see . Έχω δει τρία και προτείνεται. i am a unicorn and i dont believe in humans Το βλέπω και εγώ και συμφωνώ. Προτείνεται και από εμένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Προτινώ τη σειρά ΜΑΥΡΣΕΣ ΧΕΙΡΕΣ.Την προβάλει καθημερινά η ΕΡΤ1 στις 00:30.Πολύ ωραία!Έχει και πλάκα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το American Gods που είδα τυχαία, χωρίς να ξέρω ότι είναι υπερεπιτυχημενο και πολυβραβευμενο βιβλίο, μου άρεσε πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ξεκίνησα πριν 2 ημέρες το 13 Reasons Why. Προς το παρών, 3 επεισόδια, δείχνει αρκετά ενδιαφέρον... Μιας και το τελείωσα, να σας πω να μείνετε μακριά. Σκέτη αμερικανιά. 4/10 και αυτό γιατί είχε ωραίο soundtrack. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts