Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν να μην περασε μια μερα...ωραια η επανενωση των πρωταγωνιστων.

Μουσικη ιδια με τον 1ο κυκλο...περιμενω σπουδαια πραγματα.

Η σειρα που εμαθε στου Ελληνες την λεξη torrents

Ειδικά το δεύτερο επεισόδιο είχε πολλά στοιχεία που μας είχαν κάνει να αγαπησουμε την σειρά..το βασικό; να ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο επεισόδιο..προσωπικά δεν το έχω πάθει με πολλές σειρές αυτό το πράγμα..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πεντε μερες ακομη για το ξεκινημα της τριτης σεζον Fargo

Είδα τον πιλότο του πέμπτου κύκλου του prison break.

Πρόχειροι και απλοί διάλογοι, σκηνές χωρίς ρεαλισμό. Δεν μου άρεσε.

Θεοποίηση του schofiled και ότι έχει να κάνει με αυτόν. Θέλουν να περάσουν ακόμα κ ότι η ευφυΐα του μπαμπά, έχει περάσει ατόφια στον 7 χρόνο γιο του..

Γενικά πολύ κατώτερη των προσδοκιών.

εγω δεν εχω δορυφορικη τηλεοραση που μπορω να το δω νομιμα; μπορω μεσω του netflix να το δω; θα το εχει; απο οτι ειδα ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν , προσπαθω να το βρω το νεο κυκλο αλλα δεν καταφερα να το δω , τι μπορω να κανω; .

Νόμιμα εκτός από το γνωστό δορυφορικό συνδρομητικό δεν νομίζω να γίνεται επειδή προβάλεται από το FOX δεν θα προβάλεται αλλού ταυτόχρονα.Το netflix δεν το έχει(εκτός και αν μου έχει ξεφύγει)

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

εγω δεν εχω δορυφορικη τηλεοραση που μπορω να το δω νομιμα; μπορω μεσω του netflix να το δω; θα το εχει; απο οτι ειδα ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν , προσπαθω να το βρω το νεο κυκλο αλλα δεν καταφερα να το δω , τι μπορω να κανω; .

Σίγουρα θα το βρεις για αγορά Google Store, Amazon prime (έχουν μόνο το πρώτο επεισόδιο ακόμα) και φυσικά στο iTunes που ανεβάζει τα νέα επεισόδια πιο γρήγορα κ έχει και το δεύτερο ήδη.

Γύρω στις £1.8 μου το βγάζει εμένα για αγορά, το κάθε επεισόδιο.

Για το Outcast τι άποψη έχετε; Το βλέπει κανείς;

Εγώ το είδα. Μου άρεσε αρκετά. Ανάλογα πως θα εξελιχθεί η σειρά μπορεί να έχει ενδιαφέρουσα πορεία, μπορεί κ να το ξεφτιλίσουν.

Μετά τα ζόμπια, το trend του 2016 ήταν οι δαίμονες στις σειρές. Μου αρέσει σαν θεματολογία.

Outcast, preacher και exorcist. Διαφορετικό ύφος,ίδιο θέμα, μου άρεσαν κ οι 3.

Edited by nfeel
me > you

Έχω δει 2 επεισόδια από taboo.. Το πρώτο οκ μπορείς να πεις οτι είναι καλό για ξεκίνημα, το δεύτερο δεν μου φάνηκε το ίδιο δυνατό.. Δεν ξέρω αν το έχει δει κάποιος αξίζει η να το παρατήσω; Έχει δράση και ανατροπές;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Έχω δει 2 επεισόδια από taboo.. Το πρώτο οκ μπορείς να πεις οτι είναι καλό για ξεκίνημα, το δεύτερο δεν μου φάνηκε το ίδιο δυνατό.. Δεν ξέρω αν το έχει δει κάποιος αξίζει η να το παρατήσω; Έχει δράση και ανατροπές;

Μέτριο μου φάνηκε κ εμένα. Έχω δει μέχρι το 6. Αν κ είμαι fan του Tom Hardy, δε νομίζω ότι του ταιριάζει ιδιαίτερα ο ρόλος. Μπορεί να φταίει κ κάτι άλλο δεν ξέρω.

Βλέπεται η σειρά αλλά δε θα σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..

me > you

Αυτό βλέπω μεχρι στιγμής. Την ξεκίνησα γιατί άκουγα πολύ καλά σχόλια από αρκετούς. Τα γούστα σίγουρα είναι υποκειμενικά πάντως μεχρι στιγμής δεν...

IRON FIST

Εξαιρετικά ενδιαφέρον MARVEL σειρά με στοιχεία σαολιν,πολεμικές τέχνες, αλλά και πολύ ενδιαφέρον στορυ.

Έχω ψιλοκολλησει θα έλεγα και βλέπω απανωτά επεισόδια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά ρίξτε μία ματιά λίγο σε the last kingdom. Η σειρά είναι απαιχτη. Μου θυμίζει επίπεδα banshee σε underrated επίπεδο. Κάτι ανάμεσα σε Vikings και game of thrones, άλλα για μένα ανώτερο από τα 2.

Κατά τα άλλα στις σειρές του χειμώνα, του Legion το βρήκα επίσης εξαιρετικό. Υπήρχαν σημείο που ήταν λίγο κυκλικο,άλλα μου θύμισε σε μεγάλο βαθμό ατμόσφαιρα stranger things και αυτό ήταν μεγάλο ++++

Τώρα για άλλες σειρές, θα πρότεινα into the Badlands και Βetter call Saul που παιζουν και τώρα οι κύκλοι τους. Δράματα και τα 2, το πρώτο ότι καλύτερο έχω σε σε πολεμικές τέχνες on TV.

Αναμένουμε επίσης και Fargo.

Όσο για το prison break, κινείται σε μέτρια επίπεδα, άλλα σε πολλούς που δεν θα τους νοιάζει και θα τους έλειψε, θα αναδειχθεί σίγουρα winner (εξ'ου και οι ψηλές βαθμολογίες του κύκλου στο imbd). Αλλά άμα δείτε user reviews, είμαι mixed. Θα έχει πολύ πλάκα πάντως να αναβιώσει και να το δούμε και του χρόνου πάλι. Θα φανεί και με το πέρας της σεζόν όμως.

Iron fist έλεγα να το δω, άλλα βλέπω mixed reviews και προς το αρνητικό από imbd. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση που έφαγα από Like Cage, μάλλον πάσο και περιμένω το defenders.

Black Sails οντως τόσο καλό είναι? Ακούω τα καλύτερα, τώρα που τελείωσε κιόλας,αν δεν κάνω λάθος?

Black sails ή Colony?

Πιο μου προτείνεται να ξεκινήσω θέλω να έχει δράση ανατροπές και να σε κρατάει όχι να έχει συζήτηση αβέρτα

spacer.png

Black sails ή Colony?

Πιο μου προτείνεται να ξεκινήσω θέλω να έχει δράση ανατροπές και να σε κρατάει όχι να έχει συζήτηση αβέρτα

Black sails και δωστο χρόνο μετά τη δεύτερη σεζόν ανεβαίνει πολύ. Το colony δεν το έχω δει ακομα.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Black sails και δωστο χρόνο μετά τη δεύτερη σεζόν ανεβαίνει πολύ. Το colony δεν το έχω δει ακομα.

Βασικά επειδή δεν πολύ βλέπω αρκετές σειρές μονο αν μου προτείνει κάποιος μπορείτε να μου πείτε μερικές σειρές τέτοιου επιπεδου Breaking Bad,Prison Βreak,Walking Dead,Dexter,Lost?

Για μένα είναι οι πιο γνωστες με την μεγαλύτερη απήχηση

spacer.png

Βασικά επειδή δεν πολύ βλέπω αρκετές σειρές μονο αν μου προτείνει κάποιος μπορείτε να μου πείτε μερικές σειρές τέτοιου επιπεδου Breaking Bad,Prison Βreak,Walking Dead,Dexter,Lost?

Για μένα είναι οι πιο γνωστες με την μεγαλύτερη απήχηση

Σειρες που μου άρεσαν με υψηλή ποιότητα.

Suits

Black sails

Taboo

The 100 teen σειρα αλλα βλέπετε ευχάριστα

House of cards

Supernatural τις 5 πρώτες σεζον μόνο

Sopranos

The wire

Oz

The shield

Twin peaks

Daredevil

Narcos

Sherlock

Banshee

Boardwalk empire

Deadwood

Hannibal

Misfits

Mr Robot

Orange is the new black

Rome

Orphan black

Westworld

Vikings

Expanse

The Americans

Person of interest

Stranger things

Εξαιρετικές σειρες όλες. Σειρες που τις έχω δει και τις προτείνω σε όσους παρακολουθούν σειρές.

Σειρες που μου άρεσαν με υψηλή ποιότητα.

Suits

Black sails

Taboo

The 100 teen σειρα αλλα βλέπετε ευχάριστα

House of cards

Supernatural τις 5 πρώτες σεζον μόνο

Sopranos

The wire

Oz

The shield

Twin peaks

Daredevil

Narcos

Sherlock

Banshee

Boardwalk empire

Deadwood

Hannibal

Misfits

Mr Robot

Orange is the new black

Rome

Orphan black

Westworld

Vikings

Expanse

The Americans

Person of interest

Stranger things

Εξαιρετικές σειρες όλες. Σειρες που τις έχω δει και τις προτείνω σε όσους παρακολουθούν σειρές.

Ωραία ξεκινάω με το Black sails και σιγά σιγά θα κοιτάξω και τις άλλες από την λίστα είχα δει και το hannibal και το Stranger things που ήταν εξαιρετικά!

Χριστός ανέστη χρονια πολλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ

spacer.png

Παιδιά ρίξτε μία ματιά λίγο σε the last kingdom. Η σειρά είναι απαιχτη. Μου θυμίζει επίπεδα banshee σε underrated επίπεδο. Κάτι ανάμεσα σε Vikings και game of thrones, άλλα για μένα ανώτερο από τα 2.

Κατά τα άλλα στις σειρές του χειμώνα, του Legion το βρήκα επίσης εξαιρετικό. Υπήρχαν σημείο που ήταν λίγο κυκλικο,άλλα μου θύμισε σε μεγάλο βαθμό ατμόσφαιρα stranger things και αυτό ήταν μεγάλο ++++

Τώρα για άλλες σειρές, θα πρότεινα into the Badlands και Βetter call Saul που παιζουν και τώρα οι κύκλοι τους. Δράματα και τα 2, το πρώτο ότι καλύτερο έχω σε σε πολεμικές τέχνες on TV.

Αναμένουμε επίσης και Fargo.

Όσο για το prison break, κινείται σε μέτρια επίπεδα, άλλα σε πολλούς που δεν θα τους νοιάζει και θα τους έλειψε, θα αναδειχθεί σίγουρα winner (εξ'ου και οι ψηλές βαθμολογίες του κύκλου στο imbd). Αλλά άμα δείτε user reviews, είμαι mixed. Θα έχει πολύ πλάκα πάντως να αναβιώσει και να το δούμε και του χρόνου πάλι. Θα φανεί και με το πέρας της σεζόν όμως.

Iron fist έλεγα να το δω, άλλα βλέπω mixed reviews και προς το αρνητικό από imbd. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση που έφαγα από Like Cage, μάλλον πάσο και περιμένω το defenders.

Black Sails οντως τόσο καλό είναι? Ακούω τα καλύτερα, τώρα που τελείωσε κιόλας,αν δεν κάνω λάθος?

Το Iron Fist είναι πολύ καλύτερο από LUKE CAGE.

Δες 2 επεισόδια και αποφασίζεις, αλλά πιστεύω ότι δεν θα το βαρεθείς.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ ωραίο το iron first το βλέπω στο kodi αλλά μετά το 6 η μετάφραση ήταν ότι να ναι και το παράτησα

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Πολύ ωραίο το iron first το βλέπω στο kodi αλλά μετά το 6 η μετάφραση ήταν ότι να ναι και το παράτησα

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ρε συ κ εγω μια απο τα ιδια,σταματησα στο 6 και θα δω τα υπόλοιπα με αγγλικους υπότιτλους γιατι δεν παλεύεται..πολυ google translate..Τα 2 πρωτα επεισόδια δεν με ενθουσιασαν, σαν δοκιμαστικά ηταν και σε ερμηνειες και σε σκηνοθεσία..αλλα στην πορεία φτιαχνει

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ναι ρε συ κ εγω μια απο τα ιδια,σταματησα στο 6 και θα δω τα υπόλοιπα με αγγλικους υπότιτλους γιατι δεν παλεύεται..πολυ google translate..Τα 2 πρωτα επεισόδια δεν με ενθουσιασαν, σαν δοκιμαστικά ηταν και σε ερμηνειες και σε σκηνοθεσία..αλλα στην πορεία φτιαχνει

Και εγω το ξεκινησα. Ηδη καταπια 3 επεισοδιο για πλακα. Με υποτιτλους τι γινεται στο kodi μονο στο subtitles.gr βρισκω μονο ελληνικους. Αγγλικους που εχει;