akilleas Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Επίσης αρκετά καλά ξεκίνησε το φετινό Legion http://imdb.com/title/tt5114356/ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 The Crown (Netflix) : Η βιογραφική ιστορία της βασιλείας της Ελισάβετ Β' (της γνωστής) Κολογυρισμένη σειρα εποχής, με εξαιρετική εικόνα και ερμηνείες και πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής (η Αγγλία του 1950), και με εκτεταμένες αναφορές σε όλα τα γνωστά ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα της εποχής. Ο πρώτος κύκλος (δέκα ωριαία επεισόδια) καλύπτει την εποχή από το γάμο της Ελισάβετ με τον Φίλιππο, μέχρι και λίγο πρίν την κρίση του Σουέζ (1947-1955). Έχει και λίγο από τα... ψυχολογικά της βασιλικής οικογένειας (:lol:), αλλά δε βγαίνει σειρά αλλιώς... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 1) The Shield (Η ασπίδα του νομού ) Παλιά αλλά αξεπέραστη 2) Game of Thrones (Τα λόγια είναι περιττά ))) 3)και το καθηλωτικο How to get away with a murder If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 για οσους ειναι φαν του Good wife παιζει και το spin of της σειρας, The good fight .Η σειρα συνεχιζει με την Dianne αυτη τη φορα και νεα προσωπα,αλλα μου λειψε λιγο η αλισια..Οκ το πρωτο επ ηταν αρκετα καλο και ετσι θες να το συνεχισεις.αρα το προτεινω. επισης βγαινει και το Time after time, ριμεικ της ταινιας των 80ς ωπου ο τζακ αντεροβγαλτης δραπετευει στη σημερον εποχη με μια time machine. και ο τς τ γουελς που την εφτιαξε ερχεται και αυτος να τον σταματησει.για να δουμε και τελος 8 μαρτιου ξεκιναει και το δευτερο μερος του Designated survivor Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Έπιασα 1η σεζόν του American Crime Story. Ξεκινάει πολλά υποσχόμενη. Προτείνεται. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 για οσους ειναι φαν του Good wife παιζει και το spin of της σειρας, The good fight .Η σειρα συνεχιζει με την Dianne αυτη τη φορα και νεα προσωπα,αλλα μου λειψε λιγο η αλισια..Οκ το πρωτο επ ηταν αρκετα καλο και ετσι θες να το συνεχισεις.αρα το προτεινω. Μια χαρά είναι η σειρά χωρίς την Alicia. Με είχαν κουράσει απίστευτα τα ερωτικά της. Οι δικαστικές υποθέσεις είχαν καταλήξει να είναι δευτερεύουσες, ενώ τις πρώτες σεζόν ήταν το βασικό ατού της σειράς. Και η Diane και η Lucca είναι πολύ καλές στους ρόλους τους και μέχρι στιγμής οι υποθέσεις έχουν ενδιαφέρον. Η μοναδική παραφωνία είναι η τύπισσα που έπαιζε στο Game of Thrones, η οποία ούτε εκεί μου άρεσε ούτε εδώ μου κολλάει καθόλου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 για οσους ειναι φαν του Good wife παιζει και το spin of της σειρας, The good fight .Η σειρα συνεχιζει με την Dianne αυτη τη φορα και νεα προσωπα,αλλα μου λειψε λιγο η αλισια..Οκ το πρωτο επ ηταν αρκετα καλο και ετσι θες να το συνεχισεις.αρα το προτεινω. επισης βγαινει και το Time after time, ριμεικ της ταινιας των 80ς ωπου ο τζακ αντεροβγαλτης δραπετευει στη σημερον εποχη με μια time machine. και ο τς τ γουελς που την εφτιαξε ερχεται και αυτος να τον σταματησει.για να δουμε και τελος 8 μαρτιου ξεκιναει και το δευτερο μερος του Designated survivor Ως μεγάλος φαν του the good wife θα την παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον. Μια χαρά είναι η σειρά χωρίς την Alicia. Με είχαν κουράσει απίστευτα τα ερωτικά της. Οι δικαστικές υποθέσεις είχαν καταλήξει να είναι δευτερεύουσες, ενώ τις πρώτες σεζόν ήταν το βασικό ατού της σειράς. Και η Diane και η Lucca είναι πολύ καλές στους ρόλους τους και μέχρι στιγμής οι υποθέσεις έχουν ενδιαφέρον. Η μοναδική παραφωνία είναι η τύπισσα που έπαιζε στο Game of Thrones, η οποία ούτε εκεί μου άρεσε ούτε εδώ μου κολλάει καθόλου. Ούτε εμένα μου άρεσε που βλέπαμε όλο και λιγότερες δίκες, απλά συμβιβάστηκα μετά από κάποιο σημείο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Επίσης αρκετά καλά ξεκίνησε το φετινό Legion http://imdb.com/title/tt5114356/ Ωραία σκηνοθεσία/ φωτογραφία. Ψυχεδελικες σκηνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 To Legion πολυ ιδιαίτερο πίστευα στην αρχή αλλά μετά και το τέταρτο θα πω πολύ δήθεν Γενικά πολύ κουραστικό δεν... Είδα και το πρώτο του Taboo. Ωραίο φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 To Legion πολυ ιδιαίτερο πίστευα στην αρχή αλλά μετά και το τέταρτο θα πω πολύ δήθεν Γενικά πολύ κουραστικό δεν... Είδα και το πρώτο του Taboo. Ωραίο φαίνεται Αυτό για το legion που λες παιζει, αλλα θα δείξει με το που κλεισει και η σεζον. Έχει πολλές δυνατοτητες πάντως. Taboo τρομερο cast και Tom Hardy, αλλά η πλοκή.....αμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 ΤΑΒΟΟ είναι πολύ συγκεκριμένη. Τρομερά σκηνικά, αλλά ναι η πλοκή περίεργη. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 To Legion πολυ ιδιαίτερο πίστευα στην αρχή αλλά μετά και το τέταρτο θα πω πολύ δήθεν Γενικά πολύ κουραστικό δεν... Είδα και το πρώτο του Taboo. Ωραίο φαίνεται Είδα το 4ο του Legion και συμφωνώ ότι είναι πολύ κουραστικό. Το Taboo έκλεισε πολύ βιαστικά. Ευτυχώς θα το συνεχίσουν Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Ξεκίνησε χθες, παρά το ότι όλοι πιστεύαμε ότι ήτανε πρωταπριλιάτικο αστείο, το Rick and Morty!!!! Όσοι πιστοί σπεύσατε!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 παιδια δεν ξερω αν εχετε δει το the 100...μολις τελειωσα την 3 σεζον...και η 4η εινια σε εξελιξη....ειναιπραγματικα πολυ καλο...μαχες ιντριγκα...επιστημονικη φαντασια...σε κραταει σε αγωνια...μια χαρα...πειτε μου τη γνωμη σας για τη σειρα ή για τον 4ο κυκλο...ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ξεκίνησα το Black Sails. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 5ο-6ο επεισόδιο της 1ης σεζόν είχα ξενερώσει πολύ και πίστευα ότι είχα σπαταλήσει το χρόνο μου. Απο τη μια ενδιαφέρον χαρακτήρες, ωραία κοστούμια και σε βάζει στο κλίμα της εποχής. Απο την άλλη όμως μια πειρατεία έδειξε κι αυτή ήταν 5 λεπτά. Πίστευα ότι ήταν καλή σαν ιδέα αλλά φτωχή παραγωγή που ούτε ψεύτικα εφέ με πολιορκίες σε καράβια δε μπορούσαν να κάνουν. Στα τελευταία 2 επεισόδια του κύκλου και στα 2 πρώτα του 2ου που παρακολούθησα έχει αλλάξει λίγο η ροή, έχει γίνει πιο ενδιαφέρον, σου βγάζει πλέον τη διάθεση να δεις και το επόμενο επεισόδιο. Αυτό συνεχίζεται ή μετά από κάποια επεισόδια θα με ξενερώσει πάλι; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ξεκίνησα το Black Sails. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 5ο-6ο επεισόδιο της 1ης σεζόν είχα ξενερώσει πολύ και πίστευα ότι είχα σπαταλήσει το χρόνο μου. Απο τη μια ενδιαφέρον χαρακτήρες, ωραία κοστούμια και σε βάζει στο κλίμα της εποχής. Απο την άλλη όμως μια πειρατεία έδειξε κι αυτή ήταν 5 λεπτά. Πίστευα ότι ήταν καλή σαν ιδέα αλλά φτωχή παραγωγή που ούτε ψεύτικα εφέ με πολιορκίες σε καράβια δε μπορούσαν να κάνουν. Στα τελευταία 2 επεισόδια του κύκλου και στα 2 πρώτα του 2ου που παρακολούθησα έχει αλλάξει λίγο η ροή, έχει γίνει πιο ενδιαφέρον, σου βγάζει πλέον τη διάθεση να δεις και το επόμενο επεισόδιο. Αυτό συνεχίζεται ή μετά από κάποια επεισόδια θα με ξενερώσει πάλι; Ανεβαίνει συνεχώς. Η τρίτη είναι απίθανη και η τέταρτη ακόμα πιο απίθανη. Επική σειρά η πρώτη σεζόν απλά σε βάζει στην ιστορία. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ξεκίνησα το Black Sails. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 5ο-6ο επεισόδιο της 1ης σεζόν είχα ξενερώσει πολύ και πίστευα ότι είχα σπαταλήσει το χρόνο μου. Απο τη μια ενδιαφέρον χαρακτήρες, ωραία κοστούμια και σε βάζει στο κλίμα της εποχής. Απο την άλλη όμως μια πειρατεία έδειξε κι αυτή ήταν 5 λεπτά. Πίστευα ότι ήταν καλή σαν ιδέα αλλά φτωχή παραγωγή που ούτε ψεύτικα εφέ με πολιορκίες σε καράβια δε μπορούσαν να κάνουν. Στα τελευταία 2 επεισόδια του κύκλου και στα 2 πρώτα του 2ου που παρακολούθησα έχει αλλάξει λίγο η ροή, έχει γίνει πιο ενδιαφέρον, σου βγάζει πλέον τη διάθεση να δεις και το επόμενο επεισόδιο. Αυτό συνεχίζεται ή μετά από κάποια επεισόδια θα με ξενερώσει πάλι; Κάνεις πλάκα για τα γραφικά έτσι ; Πολύ πιο ρεαλιστικά από μερικά του GAME OF THRONES. Για την ιστορία, γούστα ειναι αυτά και όχι ότι περιμένω με αγωνία το κάθε επεισόδιο, αλλά έχει πολύ ενδιαφέροντες εξελίξεις και ηθοποιούς. Και η τελευταία σεζόν έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Κάνεις πλάκα για τα γραφικά έτσι ; Πολύ πιο ρεαλιστικά από μερικά του GAME OF THRONES. Για την ιστορία, γούστα ειναι αυτά και όχι ότι περιμένω με αγωνία το κάθε επεισόδιο, αλλά έχει πολύ ενδιαφέροντες εξελίξεις και ηθοποιούς. Και η τελευταία σεζόν έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Sent from my m1 note using Tapatalk Δε μίλησα για τα γραφικά :/ Είπα ότι, επειδή μέχρι το 6-7 επεισόδιο, έβλεπα μόνο το κλεφτοχώρι με πολύ μπούρου-μπούρου και χωρίς την αυτονόητη δράση που περιμένεις από μια τέτοια σειρά, νόμιζα ότι τελικά είναι ψευτοπαραγωγη. Όντως το σκηνικό άλλαξε μετά, αν και περιμένω περισσότερα. Πάντως δεν είναι και μια πολυσυζητημένη σειρά και αν όντως είναι έτσι όπως τα λέτε αδικείται. Σίγουρα όμως με έχει κάνει να θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Έπιασα πριν λίγες ημέρες το Lilyhammer και ρούφηξα 2 σεζόν για την πλάκα. Πολύ καλό. Όποιος θέλει να δει κάτι ανάλαφρο προτείνεται. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δε μίλησα για τα γραφικά :/ Είπα ότι, επειδή μέχρι το 6-7 επεισόδιο, έβλεπα μόνο το κλεφτοχώρι με πολύ μπούρου-μπούρου και χωρίς την αυτονόητη δράση που περιμένεις από μια τέτοια σειρά, νόμιζα ότι τελικά είναι ψευτοπαραγωγη. Όντως το σκηνικό άλλαξε μετά, αν και περιμένω περισσότερα. Πάντως δεν είναι και μια πολυσυζητημένη σειρά και αν όντως είναι έτσι όπως τα λέτε αδικείται. Σίγουρα όμως με έχει κάνει να θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Μου μένουν τα τρία τελευταία για να ολοκληρώσω την σειρά. Πολύ καλή για μένα, η πρώτη σεζόν απλά σε βάζει σε ένα κλίμα. Δεν λέει πολλά κυρίως με το πολύ σεξ και σκηνές από το νησάκι που δεν χρειάζονταν.. Μετά ανεβαίνει η πλοκή και απλώνεται αρκετά.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Είδα τον πιλότο του πέμπτου κύκλου του prison break. Πρόχειροι και απλοί διάλογοι, σκηνές χωρίς ρεαλισμό. Δεν μου άρεσε. Θεοποίηση του schofiled και ότι έχει να κάνει με αυτόν. Θέλουν να περάσουν ακόμα κ ότι η ευφυΐα του μπαμπά, έχει περάσει ατόφια στον 7 χρόνο γιο του.. Γενικά πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Είδα τον πιλότο του πέμπτου κύκλου του prison break. Πρόχειροι και απλοί διάλογοι, σκηνές χωρίς ρεαλισμό. Δεν μου άρεσε. Θεοποίηση του schofiled και ότι έχει να κάνει με αυτόν. Θέλουν να περάσουν ακόμα κ ότι η ευφυΐα του μπαμπά, έχει περάσει ατόφια στον 7 χρόνο γιο του.. Γενικά πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Συμφωνω εντελως σε ολα εκτος απο 2. 1. Πιλοτος ειναι το δοκιμαστικο επεισοδιο μιας σειρας που δειχνουν σε ενα καναλι προκειμενου να εγκριθει και να προβληθει ή να απορριφθει και να μην παιχτει ποτε. Εδω ειχαμε απλως το πρωτο επεισοδιο του 5ου κυκλου. 2. Με εξαιρεση τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 1ο κυκλο, η σειρα εγινε για γελια, αρα οι προσδοκιες ηταν εξαρχης στο πατωμα. Με αλλα λογια η σειρα μεχρι τωρα ανταποκρινεται πληρως στις προσδοκιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Είπα πιλότο γιατί η σειρά είχε σταματήσει. Υποτίθεται ότι είχε τελειώσει. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να δώσουν συνέχεια σε αυτό. Μπορεί να είναι σχεδόν ίδιο cast αλλά νομίζω το ύφος του 5ου κύκλου είναι διαφορετικό από τους 4 προηγούμενους που προσωπικά μου άρεσαν. Μπορεί να φτιάξει η συνέχεια δεν ξέρω. Το 9+ που έχει το πρώτο επεισόδιο στο imdb είναι πολύ γενναιόδωρο.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Με το ζόρι άντεξα μέχρι το τέλος της τρίτης σεζόν. Είδα μέχρι τη μέση του πρώτου επεισοδίου της Τεταρτης και έφαγε delete όλη η σειρά εκτός της πρώτης σεζόν που την ξανά βλέπω άνετα. Η πέμπτη λογικά θα είναι χάλια όπως οι προηγούμενες 3. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μια χαρά βλεποταν το πρώτο Prison break της Νέας σεζόν. Αν εξαιρέσεις το κυνήγι του χαμένου θησαυρού,.έκανε μια ωραία εισαγωγή σε όλους τους βασικούς χαρακτήρες. Η.δράση έρχεται. Περιμένατε απόδραση από το πρώτο επεισόδιο; Και ποιός ξέρει τι παίζει με το βιονικο χέρι του Tbag; Κάπου θα παίξει και αυτό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts