lek88 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το Viber έχει γενέθλια και μοιράζει δώρα. Είτε premium sticker packs είτε μονάδες. Δείτε εδώ: https://m.facebook.com/viber/photos/a.159436647430515.31697.121349544572559/1931677646873064 Και όσοι δεν έχετε facebook μπείτε κατευθείαν εδώ http://bit.ly/ViberIs7fb Sent from my CUBOT_MANITO using TapatalkΠάτησα το 2 λινκ και πήρα το δώρο. Τώρα έχω τις εξής απορίες..... Πως κάνω αποχώρηση από αυτή την δημόσια συνομιλία;; Βλέπει κανένας από τις επαφές μου στο viber oti συμμετείχα σε αυτή την συνομιλία; Κάτι αυτοκόλλητα μου έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Δεν νομίζω να βλέπει κανείς ότι συμμετείχες σε ένα group. Πάτησε στο συγκεκριμένο chat, μετά τις 3 τελείες επάνω, μετά "Πληροφορίες συνομιλίας", μετά πάτησε το "Purple Group", μετά ξανά τις 3 τελείες επάνω και θα δεις την φωτογραφία παρακάτω. Επέλεξε Αναίρεση παρακολούθησης και Διακοπή μηνυμάτων και τελείωσες. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Σ' εμένα έγραψε "your gift is...", και έχει μείνει εκεί! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν μου έχει αναίρεση παρακολούθησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν μου έχει αναίρεση παρακολούθησης Τότε απλά πάτα διακοπή μηνυμάτων και τελείωσες! Προφανώς δεν το ακολουθείς γι'αυτό δεν σου βγάζει εκείνη την επιλογή. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Σ' εμένα έγραψε "your gift is...", και έχει μείνει εκεί! Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΝομίζω πως άπαξ και το πατήσεις μετά σου βγάζει το δώρο από κάτω όσες φορές και αν το ξαναδοκιμάσεις. Οπότε δοκίμασε ξανά ή καθάρισε την cache. Γενικά απ'ότι είδα δίνει αβέρτα sticker pack. Σε έναν φίλο έδωσε 50 ολόκληρα σεντ για VoIP κλήσεις! Μιλάμε καταξοδεύτηκε η Rakuten Viber :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Edited December 7, 2017 by ankostas Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Άρα θεωρούμαι πολύ τυχερός που μου έδωσαν 2€ ε; :-P Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Άρα θεωρούμαι πολύ τυχερός που μου έδωσαν 2€ ε; :-P Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚ εγώ κάτι τέτοιο περίμενα και μου έδωσε αυτοκόλλητα σε σχήμα πατάτας! Εντομεταξυ εγώ δεν κατεβάζω καν αυτοκόλλητα στο viber! Μη μιλάς καθόλου εσύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Κ εγώ κάτι τέτοιο περίμενα και μου έδωσε αυτοκόλλητα σε σχήμα πατάτας! Εντομεταξυ εγώ δεν κατεβάζω καν αυτοκόλλητα στο viber! Μη μιλάς καθόλου εσύ! :D Τα ίδια πήραμε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Κ εγώ κάτι τέτοιο περίμενα και μου έδωσε αυτοκόλλητα σε σχήμα πατάτας! Εντομεταξυ εγώ δεν κατεβάζω καν αυτοκόλλητα στο viber! Μη μιλάς καθόλου εσύ! :D χαχαχαχα και εγώ πατάτες κέρδισα! να ήταν και τίποτα αληθινές πάει στα κομμάτια Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ που πήρα 3€ δώρο πρέπει να νιώθω πολύ τυχερός; Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλά εσείς που κερδίσατε μονάδες είστε όχι μόνο προνομιούχοι αλλά κερδισμένοι της χρονιάς :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) My Talking Pet: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.wobamedia.mytalkingpet.plus Δωρεάν για δύο μέρες. Δεν θα έλεγα πως είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή ωστόσο αν έχετε μικρά παιδιά, αδέρφια, ανήψια, βαφτιστήρια, κτλ κτλ θα ξετρελαθούν. Προσωπικά πάντως παρακαλάω το βαφτιστήρι μου και την αδερφή του για να μου δώσουν το κινητό μου πίσω. Τί κάνει όμως η εφαρμογή; Βάζεις την φωτογραφία του κατοικίδιού σου, ορίζεις κάποια βασικά σημεία για να αναγνωρίσει η εφαρμογή τα μάτια, αυτιά, στόμα και περίγραμμα του κεφαλιού τους. Έπειτα βάζεις διάφορα αξεσουάρ άμα θέλεις για να το κάνεις πιο αστείο και τέλος ηχογραφείς ένα φωνητικό μήνυμα και πειράζεις τον ήχο για να γίνει ακόμα πιο αστείο. Είμαι σίγουρος ότι μετά θα παρακαλάτε και εσείς να πάρετε το κινητό σας πίσω :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Edited December 11, 2017 by ankostas Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 My Talking Pet: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.wobamedia.mytalkingpet.plus Δωρεάν για δύο μέρες. Δεν θα έλεγα πως είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή ωστόσο αν έχετε μικρά παιδιά, αδέρφια, ανήψια, βαφτιστήρια, κτλ κτλ θα ξετρελαθούν. Προσωπικά πάντως παρακαλάω το βαφτιστήρι μου και την αδερφή του για να μου δώσουν το κινητό μου πίσω. Τί κάνει όμως η εφαρμογή; Βάζεις την φωτογραφία του κατοικίδιού σου, ορίζεις κάποια βασικά σημεία για να αναγνωρίσει η εφαρμογή τα μάτια, αυτιά, στόμα και περίγραμμα του κεφαλιού τους. Έπειτα βάζεις διάφορα αξεσουάρ άμα θέλεις για να το κάνεις πιο αστείο και τέλος ηχογραφείς ένα φωνητικό μήνυμα και πειράζεις τον ήχο για να γίνει ακόμα πιο αστείο. Είμαι σίγουρος ότι μετά θα παρακαλάτε και εσείς να πάρετε το κινητό σας πίσω :-P Sent from my CUBOT_MANITO using TapatalkΓι αυτό το λόγο δεν την κατεβάζω, γιατί με το ζόρι θα πάρω το τηλέφωνο πίσω από τα μωρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Γι αυτό το λόγο δεν την κατεβάζω, γιατί με το ζόρι θα πάρω το τηλέφωνο πίσω από τα μωράΜακριά τότε. Καλά έκανα και προειδοποιήσα! :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μακριά τότε. Καλά έκανα και προειδοποιήσα! :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalkχαχαχα, σωστά έπραξες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kvadgroup.photostudio_pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Sleep Better with Runtastic Free for You: All Sleep Better App Features Have your tried out the Smart Alarm? New to the Sleep Better app? You can use the promo code SLEEP2017 to use all app features for free. Click below and follow the instructions to get it all. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Sleep Better with Runtastic Free for You: All Sleep Better App Features Have your tried out the Smart Alarm? New to the Sleep Better app? You can use the promo code SLEEP2017 to use all app features for free. Click below and follow the instructions to get it all.Πάντα είχα απορία για το πως λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές για τον ύπνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Την εχεις πανω στο κρεβατι (ιδανικα) και ελεγχει το ποσο κουνιεσαι και το ποσο θορυβο κανεις απο το μικροφωνο. Οταν κινεισαι πολυ, σημαινει οτι εισαι στη φαση REM που βλεπει τα ονειρα και ειναι πιο ευκολο να ξυπνησεις (για αυτο και παντα μας κοβουν πανω στα ονειρα :p ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Την εχεις πανω στο κρεβατι (ιδανικα) και ελεγχει το ποσο κουνιεσαι και το ποσο θορυβο κανεις απο το μικροφωνο. Οταν κινεισαι πολυ, σημαινει οτι εισαι στη φαση REM που βλεπει τα ονειρα και ειναι πιο ευκολο να ξυπνησεις (για αυτο και παντα μας κοβουν πανω στα ονειρα :p )Πολύ ενδιαφέρον!! Το κατέβασα να το δοκιμάσω λίγο αλλά δεν είδα να κάνει κάτι. Το άφησα στον καναπέ και μετά από πέντε λεπτά το κουνησα επίτηδες να δω αν καταγράψει την κίνηση αλλά Τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πολύ ενδιαφέρον!! Το κατέβασα να το δοκιμάσω λίγο αλλά δεν είδα να κάνει κάτι. Το άφησα στον καναπέ και μετά από πέντε λεπτά το κουνησα επίτηδες να δω αν καταγράψει την κίνηση αλλά Τίποτα. Για χαζο το εχεις;Ηξερε οτι δεν κοιμασαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Για χαζο το εχεις;Ηξερε οτι δεν κοιμασαι :lol:Το άτιμο! Θα μας καταστρέψει αυτή η τεχνολογία! Είναι του διαβόλου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hikaru.photowidget Δεν ξέρω για πόσο είναι free ακόμη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hikaru.photowidget Δεν ξέρω για πόσο είναι free ακόμη.Λήγει σε 2 ημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts