Jump to content

[Galaxy S] Custom ROMs

dchris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ετσι κανουν ολοι θυμαστε τον νταρκυ στην αρχη του?καθε μερα και καινουργια,τωρα ανακαλυψε αλλο βεβαια και χειραγωγει τα μελη του γκρουπ του για δωρεες για αυτο και πηρε το 2 ευκολα...

• Απαντήσεις 149
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδες. τα αρχεια zip που εχει o criscelo στο φακελο plug ins πως τα περναω?

καλησπερα παιδες. τα αρχεια zip που εχει o criscelo στο φακελο plug ins πως τα περναω?

με cwr αλλα ειναι αναγκαια μονο για να παιζεις παιχνιδια που βασιζονται σε tegra cpu

Είναι Θεος χαχα. GingerCriskeloV71

παιδια σορρυ αλλα

α/ δε σας υποχρεωνει κανεις να περνατε παντα τη τελευταια εκδοση αν ξερεις πως να φλασαρεις σωστα δε βγαζει προβληματα καμια ακομα φοραω την 69 εκδοση χωρις κανενα απολυτως θεμα

β/ πιστευω οτι ειναι καλυτερα μολις βρεθει ενα μπαγκ αμεσως να διορθωνεται παρα να περιμενουν να μαζευουτν

γ/παντα υπαρχουν οι επιλογες να φλασαρεις η οχι και τι ρομ να φλασαρεις καστομ η μαμα

παιδια σορρυ αλλα

α/ δε σας υποχρεωνει κανεις να περνατε παντα τη τελευταια εκδοση αν ξερεις πως να φλασαρεις σωστα δε βγαζει προβληματα καμια ακομα φοραω την 69 εκδοση χωρις κανενα απολυτως θεμα

β/ πιστευω οτι ειναι καλυτερα μολις βρεθει ενα μπαγκ αμεσως να διορθωνεται παρα να περιμενουν να μαζευουτν

γ/παντα υπαρχουν οι επιλογες να φλασαρεις η οχι και τι ρομ να φλασαρεις καστομ η μαμα

Οταν λες έχεις ακομα v69 τι εννοεις; γιατι η 69 βγηκε πριν 2 μερες οχι πριν 2 μηνες.

Επισης ποιος σου ειπε οτι περιμενουμε τον κρισκελο να βγαλει ρομ ενω υπαρχουν καμια 40ρια ακομα custom?

Εγω δεν θελω ρομ που γινεται update ανα 1-2 μέρες. Είχα κρισκελο, καλή αλλα δεν θα παιζω με τα update..

Αποκλειστικά δική μου αποψη και δεν θέλω να την περάσω σε κανέναν αλλο.

Φιλικά πάντα :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Είναι Θεος χαχα. GingerCriskeloV71

πολυ αργός είσαι εσυ, :p V72...

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Πλάκα κάνεις έτσι; 2 update σε μια μέρα;;;;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

δυστυχώς όχι...

αυτός ξεπέρασε και τον darky

Δημήτρης

:lol::lol::lol:

Ας του δωσει ρε παιδια καποιος κανενα galaxy s2 να ασχοληθει...εχω βαρεθει να βλεπω οτι καθε μερα βγαζει ρομ...κανονικος φουρναρης ο τυπος, καθε μερα ψωμακι...εχει γινει κουραστικος...Ηey Griskelo:yawn: οχι αλλες ρομ !!!!!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

:lol::lol::lol:

Ας του δωσει ρε παιδια καποιος κανενα galaxy s2 να ασχοληθει...εχω βαρεθει να βλεπω οτι καθε μερα βγαζει ρομ...κανονικος φουρναρης ο τυπος, καθε μερα ψωμακι...εχει γινει κουραστικος...Ηey Griskelo:yawn: οχι αλλες ρομ !!!!!!!

Συμφωνώ απολύτως! Δοκίμασα και εγώ και πέρασα χθες βράδυ την v71, πότε πρόλαβε και έβγαλε v72; Είναι ανησυχητικό αυτό πάντως γιατί αν δείτε σε όλες τις τελευταίες απλά διορθώνει τα bugs της πρωτης του rom σε JVP (την V68, βιάστηκε να τη βγάλει πρώτος)! Δεν είναι φούρναρης αλλά πολύ βιαστικός αν μη τι άλλο!

Αυτός ούτε δοκιμάζει ούτε τίποτε, βρίσκει κάτι λάθος (bug) ή που δεν του αρέσει ή που δεν έχει ακόμα προσθέσει και τσουπ- νέα έκδοση! Αντί να περιμένει να μαζευτούν αλλαγές και να κάνει μια rom με όλες μέσα (και κυρίως δοκιμασμένη)!

ΥΓ: καλή φαίνεται πάντως!

Βασίλης!

Συμφωνώ απολύτως! Δοκίμασα και εγώ και πέρασα χθες βράδυ την v71, πότε πρόλαβε και έβγαλε v72; Είναι ανησυχητικό αυτό πάντως γιατί αν δείτε σε όλες τις τελευταίες απλά διορθώνει τα bugs της πρωτης του rom σε JVP (την V68, βιάστηκε να τη βγάλει πρώτος)! Δεν είναι φούρναρης αλλά πολύ βιαστικός αν μη τι άλλο!

Αυτός ούτε δοκιμάζει ούτε τίποτε, βρίσκει κάτι λάθος (bug) ή που δεν του αρέσει ή που δεν έχει ακόμα προσθέσει και τσουπ- νέα έκδοση! Αντί να περιμένει να μαζευτούν αλλαγές και να κάνει μια rom με όλες μέσα (και κυρίως δοκιμασμένη)!

ΥΓ: καλή φαίνεται πάντως!

Ενταξει καλες ειναι (βεβαια, εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο) αλλα ακομη κι ετσι, πιος μπαινει στην διαδικασια να κανει καθε μερα update, υπαρχουν και σοβαροτερα πραγματα να κανει καπιος. Εξαλλου, θεωρω οτι μονο η προχειροτητα μπορει να αποτυπωθει σε τετοιου ειδους τακτικες.

Ηρακλής!

Παιδιά μια λίγο άσχετη ερώτηση, τα samsung apps πως μπορώ να τα βάλω; Κάπου υπήρχε αυτό παλαιότερα αλλά δεν το βρίσκω!

EDIT: ΆΚΥΡΟ, το βρήκα..

Για όποιν το ψάχνει, στο xda έχει στο σάιτ του criskelo έχει ενα λινκ "Applications removed from the stock rom, including unmodified TW3", το zip αυτό έχει μέσα και ενα samsung apps.apk, το περνάτε στο κινητό και το εγκαθιστάται...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Παιδιά μια λίγο άσχετη ερώτηση, τα samsung apps πως μπορώ να τα βάλω; Κάπου υπήρχε αυτό παλαιότερα αλλά δεν το βρίσκω!

EDIT: ΆΚΥΡΟ, το βρήκα..

Για όποιν το ψάχνει, στο xda έχει στο σάιτ του criskelo έχει ενα λινκ "Applications removed from the stock rom, including unmodified TW3", το zip αυτό έχει μέσα και ενα samsung apps.apk, το περνάτε στο κινητό και το εγκαθιστάται...

Μόνο μη βάλεις το program monitor γιατί σε μερικούς προκαλεί προβλήματα (και σε εμένα τότε..).

Αλήθεια τι τα θες αυτά τα προγράμματα;;;;!!

Edit: δεν κάνεις εγκατάσταση, πετάς αυτά που θες στο /system/app :)

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Μόνο μη βάλεις το program monitor γιατί σε μερικούς προκαλεί προβλήματα (και σε εμένα τότε..).

Αλήθεια τι τα θες αυτά τα προγράμματα;;;;!!

Edit: δεν κάνεις εγκατάσταση, πετάς αυτά που θες στο /system/app :)

To σκέφτηκα να τα πετάξω απευθείας αλλά ακόμα έστεινα το τηλέφωνο, το root explorer πριν λίγο το έβαλα (!) οπότε είπα να δοκιμάσω έτσι και όντως δουλεύει! ΕΠΙΣΗΣ έψαχνα το accuweather clock widget της samsung που δεν έχει το κινητό (μου άρεσε γαιτί ήταν το μόνο που δεν έτρωγε μνήμη και κυρίως μπαταρία) αλλά το βρήκα και αυτό!

Το samsung apps το ήθελα γιατί έχει μέσα μερικά παιχνιδάκια που ήθελα να ξαναπεράσω (angry birds) και γενικώς ήθελα να υπάρχει να βλέπω αν υπάρχουν νέα προγράμματα/παιχνίδια!

Επίσης τονίζω κάτι που πέρασε ασχολίαστο!

Η criskelo χρησιμοποιεί kernel απο ΕΛΛΗΝΑ, τον semaphore 1.1 (του stratosk του XDA)! O ίδιος kernel πιθανώς να χρησιμοποιηθεί και απο άλλες custom roms (πχ ο JUWE το σκέφτεται όπως ο ίδιος ομολόγησε)! Μπράβο στον stratosk!!!

Βασίλης!

To σκέφτηκα να τα πετάξω απευθείας αλλά ακόμα έστεινα το τηλέφωνο, το root explorer πριν λίγο το έβαλα (!) οπότε είπα να δοκιμάσω έτσι και όντως δουλεύει! ΕΠΙΣΗΣ έψαχνα το accuweather clock widget της samsung που δεν έχει το κινητό (μου άρεσε γαιτί ήταν το μόνο που δεν έτρωγε μνήμη και κυρίως μπαταρία) αλλά το βρήκα και αυτό![

Σαν widget σου το εμφανιζει ολοκληρο στην οθονη ( 1χ4 δηλαδη)...; διοτι κι εγω που το εχω ειναι 1x2 διαστασης. :(

Ηρακλής!

Σαν widget σου το εμφανιζει ολοκληρο στην οθονη ( 1χ4 δηλαδη)...; διοτι κι εγω που το εχω ειναι 1x2 διαστασης. :(

είναι μεγάλο και πιάνει παραπάνω απο τη μισή οθόνη οπότε υποθέτω δεν μιλάμε για το ίδιο... Το δικό μου είναι αυτό, (είναι .apk θέλει εγκατάσταση)

και είναι ρολόι με διαφάνεια (που μέσα δείχνει τον καιρό, πχ ήλιο για ηλιοφάνεια) και απο κάτω γράφει πόλη...

Βασίλης!

Ανάφερα ότι πρέπει να τα βάλεις στο συστεμ γιατί όταν προσπαθούσα (στην ν60-62) να τα κάνω εγκατάσταση κανονικά, γινοταν μόνο 2-3 εφαρμογές και οι άλλες έβγαζαν σφαλμα( εβγαζε το «τικ» μετα την εγκατασταση αλλα εγραφε «δεν βρέθηκε» κάτι τέτοιο)! Κάποιος με διαφωτησε τότε αλλά δε θυμάμαι ποιος! μπορεί να άλλαξε βέβαια από τότε αυτό! :)

είναι μεγάλο και πιάνει παραπάνω απο τη μισή οθόνη οπότε υποθέτω δεν μιλάμε για το ίδιο... Το δικό μου είναι αυτό, (είναι .apk θέλει εγκατάσταση)

και είναι ρολόι με διαφάνεια (που μέσα δείχνει τον καιρό, πχ ήλιο για ηλιοφάνεια) και απο κάτω γράφει πόλη...

Ενταξει, σε ευχαριστω Βασιλη, μια χαρα ειναι, αυτο εψαχνα. :)

edit:Αν δεις πουθενα, και το αντιστοιχο widget του s2 να κανει και στο δικο μας, βαλε μια φωνη. :)

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Στην criskelo αλλά δεν νομίζω οτι φταίει η custom rom Παναγιώτη! Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να ξαναφλασάρω στοκ πάλι (δυο-τρεις φορές με repartition Κλπ πάλι) να ξαναδοκιμάσω αν συμβεί και στην στοκ (το λογικό είναι πως ναι).

Οφείλω να ομολογήσω πως 2 ημέρες τώρα που την πέρασα όσο και αν δοκίμασα δεν το είδα το battery drain, ήταν η πρώτη φορά! Αλλά τουλάχιστον είδα το τι κάνει, διατηρεί την cpu σταθερή στα 800 mhz (χωρίς να την αφήνει να πέσει σε deep sleep).

Βασίλη, μιας και δοκίμασες την criskelo, είδες απο gps αν δουλεύει σωστά; εμένα στην V62 me 2.3.3

μου έκανε συνέχεια πολλά κουλά, όπως να κολλάει η οθόνη στο ίδιο σημείο αν και το είχα περάσει πριν 500 μέτρα, έχανε το σήμα συνέχεια κ.λ.π. Αυτο το έκανε τόσο στο sygic όσο και στο Ndrive.

τώρα με την στοκ 2.3.4 έχω σωθεί αλλά λιγουρεύομαι τα καλούδια της ρε γ.....

Δημήτρης

Καλησπέρα!Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα στα παιδιά που έφτιαξαν τους οδηγούς για το πως rootάρεις και πως flashάρεις το galaxy s!Χθες πήρα την απόφαση και μετά από πολύ διάβασμα πέρασα την καινούρια gingerbeard 2.3.4 jvp και Supercurio. Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει η criskelo γι'αυτήν την έκδοση;Αν ναι που μπορώ να την βρω και πως θα την περάσω;

Καλησπέρα!Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα στα παιδιά που έφτιαξαν τους οδηγούς για το πως rootάρεις και πως flashάρεις το galaxy s!Χθες πήρα την απόφαση και μετά από πολύ διάβασμα πέρασα την καινούρια gingerbeard 2.3.4 jvp και Supercurio. Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει η criskelo γι'αυτήν την έκδοση;Αν ναι που μπορώ να την βρω και πως θα την περάσω;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 Αντιγράφεις το zip αρχείο που θα κατεβάσεις στη μνήμη του κινητού.Στη συνέχεια μπάινεις σε recovery mode και μέσω cwm κάνεις install zip!:)Για απορίες σχετικά με τους όρους δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103:rolleyes

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εχει βγει κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354

edit με προλαβανε

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 Αντιγράφεις το zip αρχείο που θα κατεβάσεις στη μνήμη του κινητού.Στη συνέχεια μπάινεις σε recovery mode και μέσω cwm κάνεις install zip!:)Για απορίες σχετικά με τους όρους δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103:rolleyes

Ποιά από τις δύο που έχει;

Ποιά από τις δύο που έχει;

Πρώτα τη V71 full rom (είναι η πλήρης ρομ) και μετά κατέβασε και το "UpdateRom V72 Install V71 + V72" το οποίο είναι απλά μια μικρή αναβάθμιση της v71 σε v72 (7mb φαντάσου) αλλά χρειάζεται την v71 να υπάρχει εγκατεστημένη...

Πέρνα και τα 2 zip στο κινητό και φλάσαρε τα και τα 2 μέσω CWM (πρώτα την v71 και μετά την v72)!

Βασίλη, μιας και δοκίμασες την criskelo, είδες απο gps αν δουλεύει σωστά; εμένα στην V62 me 2.3.3

μου έκανε συνέχεια πολλά κουλά, όπως να κολλάει η οθόνη στο ίδιο σημείο αν και το είχα περάσει πριν 500 μέτρα, έχανε το σήμα συνέχεια κ.λ.π. Αυτο το έκανε τόσο στο sygic όσο και στο Ndrive.

τώρα με την στοκ 2.3.4 έχω σωθεί αλλά λιγουρεύομαι τα καλούδια της ρε γ.....

Δημήτρη εμένα χάλια gps, δες παρακάτω... Αλλά σε 2.3.3 πάντα είχα GPS (δούλευε μια χαρά), τώρα στην 2.3.4 με criskelo μου κάνει τα κουλά!

----

Παιδιά εγώ θα τη βγάλω τη rom του criskelo! Έχω χοντρό πρόβλημα με το GPS (δεν βλέπει τίποτε- σε όλες τις rom μέχρι τώρα πάντα είχα gps τώρα τίποτε)! Και μου τη βίδωσε που έκανε κάτι κουλά όταν λάμβανα μήνυμα (επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα :!:- μεγάλο bug της v71 που διόρθωσε απο ότι λέει στην V72). Και γενικώς όμορφη αλλά ακόμα και ο tw3 μου την έχει βιδώσει, πολλές φορές κλείνει αμα τρέχεις παιχνίδι η κάτι άλλο (βαρύ- ξέρω φταίει η λίγη μνήμη αλλά μνήμη πολύ ελεύθερη δεν έχει ποτέ) και μετά πρέπει να περιμένεις να ξαναξεκινήσει κλπ! Όμορφη αλλά τι να το κάνω αν όλα τα άλλα τα έχει μπάχαλο! Criskelo θα ξαναβάλω αν ποτέ βάλει μυαλό και βγάλει καμιά της προκοπής ΤΕΛΙΚΗ (λέμε τώρα)...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

• The title was changed to [Galaxy S] Custom ROMs