gkarabid Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Home και power πατάς. Το περνάς και μετά το κάνεις ότι θέλεις. Δεν το χρειάζεσαι. Νικο οπως εγραψα και πριν home και power κανει εκκινήσει κανονικα.Δηλαδη αναβει οπως οταν πατας μονο το power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Νικο οπως εγραψα και πριν home και power κανει εκκινήσει κανονικα.Δηλαδη αναβει οπως οταν πατας μονο το power Μέθοδος δύο μεσω adb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Τελικα τα καταφερα!!! Ευχαριστω πολυ Νικο μου για την βοηθεια σου Εκανα εγκατασταση καποιες εφαρμογες για root ,αλλα θελω μερικες καλες για την διαχειρησει της μνημης του κινητου που ως γνωστο πασχει πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδια SOS:!::!::!: Το κινητο εδω και 3 ημερες λειτουργει σαν root χωρις κανενα προβλημμα , και εκανα εγκατασταση το προγραμμα για μεταφορα αρχειων απο την μνημη του κινητου στην sd. Σημερα και πριν απο κανενα 10λεπτο αφου διαβαζα ενα email (αγνωστο) κολησε το κινητο ,και αφου εβγαλα την μπαταρια του κινητο εκανα επανκ. Απο τοτε στην αρχικη οθονη βγαζει ενα μηνυμα Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αρχικη οθονη samsung (διαδικασια com.sec.androind.app.twlauncher.) Προσπαθηστε ξανα Κανενα πληκτρο δεν δουλευει (επαφες , μενου κλπ). παρακληση οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει γιατι το τηλ το χρειαζομαι για την δουλεια. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Για διάβασε εδω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σε ευχαριστω πολυ. Τελικα καταφεραμε να το φερουμε στην εργοστασιακη μορφη του.Ερωτηση:Σαν root ισχυει ακομα ετσι δεν ειναι? Και κατι αλλο ,αλλοι εκδοση andr (2.3.5 εχω τωρα) μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για σας εχω ενα s5830i και δεν εχει Ελληνικα πια και rom με πιο τροπο μπορω να τα περασω........ Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 κατεβασε απο samobile την αντιστιχη του κινιτου σου και την περνας με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δυστυχως το εχω μπλοκαρει τωρα και δεν ανοιγει μενει στην αρχικη εικονα που λεει το logo και δεν κανει τιποτα πως μπορεις να βοηθησεις.... Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 κατεβασε απο samobile την αντιστιχη του κινιτου σου και την περνας με odin δυστυχως το εχω μπλοκαρει τωρα και δεν ανοιγει μενει στην αρχικη εικονα που λεει το logo και δεν κανει τιποτα πως μπορεις να βοηθησεις.... Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα το home (κεντρικό κουμπί) και το Power δεξιά για να μας βάλει στο system recovery πατας wipe data/cache. kai reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα το home (κεντρικό κουμπί) και το Power δεξιά για να μας βάλει στο system recovery πατας wipe data/cache. kai reset διστυχος φιλε κατι εχω κανει και δεν κανει τιποτα και να τα κανω αυτα το κακο ειναι οτι δεν ξερω πως μπορω να επαναφερω το τηλεφωνο στην αρχικη κατασταση Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 περιμενε.... ειπες κολαει στην εκκηνιση ή δεν ανοιγει καθολου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holgerson Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα samsung galaxy ace gt-s5830 2.3.6 και θα ήθελα την βοήθειά σας για να το κάνω root. Tα zip αρχεία για root που περνάμε από τον υπολογιστή στο τηλ πριν να ξεκινησουμε την διαδικασία μπορούμε να τα περάσουμε με airdroid ή πρέπει αναγκαστικά με usb; Εχω δοκιμάσει αρκετά αρχεία και από εδώ μέσα για να κάνω root αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) edit: Τα χαρακτηριστικα του τηλ ολοκληρωμένα ειναι samsung galaxy ace gt-s5830 2.6.35.7 kernel Edited November 10, 2013 by holgerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 πρεπει να μπουν στην sd απο εκει και περα βαλτα οπως θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holgerson Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το πρόβλημα είναι πως ό,τι αρχείο και αν δοκίμασα για root δεν γίνεται τίποτα. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holgerson Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Τελευταία προσπάθεια με το one click root. Πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) καλησπερα....μετα απο ramdump.....μπηκα ρε recovery mode,,,,πατησα clear cashe.... και μετα μαυριλα... παει να ανοιξει...φωτιζεται λιγο η οθονη...και σβηνει και δεν μπαινει με τιποτα και πουθενα.... υπαρχει λυση?? edit.... και πως να μπει με αδεια μπαταρια.....!@$#!@$ θα την κρεμασω γμτο.... το προβλημα με το ramdump λυθηκε...μπαινει κανονικα. Edited November 16, 2013 by mourgakos2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argchristos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα! Εχω ενα SAMSUNG GALAXY Ace GT-s5839i) μετά απο προσπάθεια αλλαγής λογισμικού σε 4.2.2 CN10.1 το κινητό ανοίγει και το μόνο που δείχνει ειναι το αρχικό logo. δεν ανοίγει με (μενού-power-ηχο+ ή - ) και οταν το συνδέω στο pc δείχνει πώς φορτίζει αλλά εμφανίζει ξανά το logo και μέχρι εκει..... το pc δε το αναγνωρίζει.... εγκατέστησα και το kies .... αλλά τζίφος. όποιος μπορει ας βοηθήσει.. ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μήπως πέρασες ρομ για άλλη έκδοση; 5830, 5830i, 5839I, είναι διαφορετικες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argchristos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δυστυχώς ναι!!! το 5830 και οχι to 5839i ... καμιά ιδεα?? ή να το πεταξώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_passenger Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για το S5830 κατεβάζουμε το αρχείο αυτό (Πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί file το πατάμε και επιλέγουμε download από κει) Το περνάμε στην κάρτα sd του κινητού μας χύμα ή το βάζουμε σε έναν φάκελο με το όνομα που θέλουμε για να το έχουμε (πχ root). Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα το home (κεντρικό κουμπί) και το Power δεξιά για να μας βάλει στο system recovery. Από το μενού που μας βγάζει επιλέγουμε apply update from sdcard (η πλοήγηση στο μενού γίνεται με τα κουμπιά αύξησης και μείωσης του ήχου και η επιλογή με το κουμπί home) και επιλέγουμε το Update.zip που έχουμε περάσει στην κάρτα ή στον φάκελο. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι. Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά στο μενού του κινητού θα μας βγάλει ένα νέο εικονίδιο που θα λέει super user. Για unroot ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με αυτό το αρχείο. Για το S5830i (είναι το νέο μοντέλο που έρχεται με 2.3.6) ακολουθούμε την παραπάνω διαδικασία αλλά για root κατεβάζουμε το αρχείο root.zip και για unroot το αρχείο unroot.zip. Για το S5839i κατεβάζουμε αυτό το αρχείο και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως και παραπάνω για να κάνουμε Root το κινητό. Για Unroot κοιτάμε εδώ. Γεια χαρα. Εχω το SG S5830 (2.3.3.) και θελω να το κανω rooting. Παταω το λινκ στο αρχικο μηνυμα αλλα μου βγαζει NOT FOUNT error 404. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Επισης διαβασα σε ενα post οτι πρεπει η εξωτερικ μνημη να ειναι σε FAT32..πως το βλεπω αυτο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim18703 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 εχω το galaxy s4 active μπορει καποιος να με βοηθησει για unroot . ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω το galaxy s4 active μπορει καποιος να με βοηθησει για unroot . ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greener Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 καλημέρα Εχω το samsung ace gt-s5839i και ενω του εκανα αναβαθμιση απο το KIES κατα λαθος εβγαλα το καλωδιο. Απο τοτε εχει κολησει . Πως μπορω να του βαλω νεο λογισμικο με το ΟΒΙΝ ; Υπάρχει καποιος οδηγός που θα βρω το λογισμικο της samsung για το κινητο μου και ποια εκδοση ΟΒΙΝ θα χρησιμοποιησω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts