Jump to content

holgerson

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About holgerson

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

holgerson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. holgerson

    Lenovo A328

    Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος για μεταφορα apps στην sd ουτε καν με root; Μoυ δειχνει να αναγνωρίζει τον χωρο της sd και μάλιστα στο clean master μου τον παρουσιαζει μαζι με την μνημη τηλεφωνου συνολικά. Eχω μπερδευτεί...
  2. holgerson

    Lenovo A328

    Τα δοκιμασα αλλα το ενα δειχνει να μη δουλευει στο κινητο μου ενω το αλλο μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη...
  3. holgerson

    Lenovo A328

    Δεν βρισκω την συσκευή μου για root ούτε στο xda...
  4. holgerson

    Lenovo A328

    Σε ευχαριστώ. Καποια βοήθεια για root του συγκεκριμένου;
  5. holgerson

    Lenovo A328

    Kαλημέρα. Εχω το lenovo a328 και έχω κάποιες απορίες. Ολες οι εφαρμογες πηγαινουν στη μνημη τηλεφωνου. Εχω sd 8gb και μενει αδεια. Προσπαθησα με καποιες εφαρμογες app2sd να μεταφερω ο,τι γινεται αλλα δεν βγαζει καν την επιλογη ΄μεταφορα στην sd΄ Από τις επιλογές αποθηκευσης έχω επιλέξει να γινεται αποθηκευση στην sd αλλά συνεχιζει να γεμιζει μονο η μνημη τηλεφωνου. Καποια στιγμή μου εβγαλε και το μηνυμα : '' sd shares the same disk with os''. Τι σημαινει αυτό; Επίσης έχει βγει τρόπος για να γινει root το συγκεκριμένο τηλεφωνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Παίδες εδώ μπορεί να υπάρξει κάποια βοήθεια ή να μην επιμείνω άλλο;
  7. Ωπα σορρυ το root.zip εννοώ. Καθώς και το upd_1 Δεν ξέρω ρε παιδιά ο,τι αρχείο και να χρησιμοποιήσω τζίφος. Κάνω κάτι λάθος; Περνάω το αρχείο με airdroid στην sd ετσι οπως είναι ζιπαρισμένο. Το βγαζω απο τα upload του airdroid και το μετακινω εξω στην sd για να το βρισκω πιο ευκολα. Κλείνω το τηλ. Ανοίγω με πατημένα τα 2 κουμπιά και μπαίνω στο system recovery. Επιλέγω το αρχείο root στο apply update from sd card Και πατάω reboot. Καποια αρχεια από τα πολλά που έχω δοκιμάσει για root καναν μια μικρη προοδο στην μπάρα και κάποια καθόλου. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Δεν εγινε root Το αρχείο για να ξεζιπαριστει στο τηλ μηπως πρεπει να περασω καποιο προγραμμα για unzip; Ειδα και αυτό κάπου στο φορουμ. Ισχύει οντως; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4066736#post4066736 Υπάρχει λύση ή να τα παρατήσω; Thanx.
  8. Το τηλ μου ειναι το samsung galaxy gt-s5830 ace 2.6.35.7 kernel με gingerbread και adroid 2.3.6 Σορρυ δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με το φόρουμ. Αν μου έδινες απευθείας το λινκ ή το αρχείο στο οποίο αναφέρεσαι θα με βοηθούσες ιδιαίτερα. Ευχαριστώ. :) edit: Το βρήκα οκ. Το έχω δοκιμάσει αυτό unroot.zip αλλά δεν μου δούλεψε.
  9. Κάποιος ρε παιδιά που έχει ρουτάρει το συγκεκριμένο τηλ με 2.3.6 να μου πει ποιο ακριβώς αρχείο είναι το σωστό. Από όσα έχω βρει κανένα δεν είχε αποτέλεσμα. Μια βοήθεια πλιζ.
  10. Χρόνια πολλά με υγεία. Έχω ενα samsung galaxy gt-s 5830 ace 2.6.35.7 kernel και δεν έχω καταφέρει να το κάνω root. Προσπαθώ αρκετό καιρό με ο,τι αρχείο έχω βρει αλλά τίποτα. Η κάρτα του τηλ εχει φουλάρει και δεν μπορώ πλέον να δεχτώ ούτε sms Εβγαλα εφαρμογές αλλά και πάλι δεν υπάρχει ουσιαστικά χώρος ούτε για τις απαραίτητες. Χρειάζομαι λοιπόν την βοήθεια από τους guru εδώ. Ευχαριστώ. :)
  11. Τελευταία προσπάθεια με το one click root. Πάλι τίποτα...
  12. Το πρόβλημα είναι πως ό,τι αρχείο και αν δοκίμασα για root δεν γίνεται τίποτα. Κάποια βοήθεια;
  13. Kαλησπέρα.

    Ειδα ενα παλαιοτερο μηνυμα σου για samsung galaxy ace gt-s5830 2.3.6 και οτι δεν ρουταρεται με τους γνωστούς τρόπους.

    Τελικά έβγαλες άκρη πως μπορουμε να το ρουταρουμε;

    Αν ναι θα σε παρακαλουσα να μου πεις πως.

    Να σαι καλα.

×
×
  • Create New...