Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α παιδια και κατι αλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

Μου ειπε γνωστος μου expert στα smartphones οτι το 6630 θα εχει νεα εκδοση στο bluetooth με μεγιστη εμβελεια τα 100 m

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nmk1988 αυτο ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο οτι το 6630 θα εχει bluetooth 1.2. ;)

Υ.Γ Θα σε παρακαλεσω οταν θες να προσθεσεις κατι σε καποιο post σου να πατας το edit. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Παιδιά, πρίν λίγες μέρες έγραψα ότι η αναβάθμηση στα 6630 από Ιταλία είναι δωρεάν.

Διόρθωση , εφόσον γίνει και αλλαγή γλώσσας υπάρχει χρέωση 14,15 ευρώ. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (30 Νοέ. 2004 , 14:33)

apelpisia...

giati den to pernete apo italia?? yparxun polloi prothimoi na boithisun...

(ki ego apo ekei tha to paro se merikes meres :p :p :cool: :cool: )

Γιατί δεν έχει εγγύηση... (Πληρώνεις για service, firmware update και έχεις χαμηλή τιμή μεταπώλησης...)

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Ενταξει ρε παιδια.

Εμενα γνωμη μου ειναι να περιμενετε 15-20 μερες ακομη να το παρετε απο Ελλαδα,με ελληνικα μενου,εγγυηση,free updates κλπ.

Και το παιρνετε και με συνδεση σε χαμηλη τιμη...

Φανταστητε στο vodafone 600 το 6630 με μονο 50-100 ευρω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (30 Νοέ. 2004 , 17:45)

Παιδιά, πρίν λίγες μέρες έγραψα ότι η αναβάθμηση στα 6630 από Ιταλία είναι δωρεάν.

Επιβεβαιωνω απο αλλο Nokia shop. Τα Ελληνικα 15 ευρω απο εκει και μετα δωρεαν οι αναβαθμισεις. Εγγυηση εχει οπως ολα τα τηφωνα με εξαιρεση αυτα για ΗΑΕ. Το βλεπουν απο το ΙΜΕΙ. Αρα δεν παιζει ρολο που το πηρες αλλα αν ειναι για ΕΕ η εκτος αυτης.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ τα ONE WAY TO EXOYN ΣΤΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΤΟΥΣ...

Με ταμπελα Συντομα κοντα σας

Τιμη. 513,56

Τιμη δοσης. 24,05

ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ... :mad:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (30 Νοέ. 2004 , 17:45)

Αν κατάλαβα καλά, έχουμε τις αναβαθμίσεις μας δωρεάν, καλυπτόμαστε απο την εγγύηση, αλλά αν θέλουμε να αλλάξουμε τις γλώσσες της συσκευής μας, χρεωνόμαστε με το παραπάνω ποσό που αναφέρει ο ili .

Οπότε, αν πάμε την συσκευή μας, αφού έχει κυκλοφορήσιε επίσημα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, και πούμε οτι θέλουμε απλά αναβάθμιση, θα μας την κάνουν δωρεάν και θα έχουμε και τα Ελληνικά χωρίς να πληρώσουμε. Ή μήπως δεν θα αλλάξουν οι γλώσσες τις συσκευής μας; Χρεια΄ζεται διαφορετική διαδικασία απο μια απλή αναβάθμιση για να περαστούν τα ελληνικά; Μήπως γι'αυτό μας χρεώνουν 15 ευρώ;

Φίλε ili , ας μας απαντήσεις στα παραπάνω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (30 Νοέ. 2004 , 19:20)

513,56 +φπα = 606

ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ Φ.Π.Α ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ :p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

μα ρε παιδιά όσοι το πήρατε από ιταλία το πήρατε σχετικά τσάμπα!

200 ευρώ λιγότερα δώσατε ...στα 15 ευρώ θα κολλήσετε????

δεν μπορώ να σας καταλάβω!!

τι να πούμε και μεις που ένας θεός ξέρει ποτε θα μας έρθει ελλάδα να το πάρουμε και θα σκάσουμε και 550-600 ευρά!

Αν πας με αγγλικο sw για αναβαθμιση θα σου βαλουν δωρεαν αγγλικο νεα εκδοση. Οποτεδηποτε θελησεις Ελληνικα ειναι 15 ευρω. Φυσικα και δεν κολλαμε στα 15 ευρω. Εγω το αφησα το απογευμα και αυριο μεσημερι θα το παρω πισω με Ελληνικα. Οι επαφες (ευρεση) δεν δουλευονται χωρις ελληνικα.

Παιδιά, δεν σας ενοχλούν καθόλου τα λογοτυπάκια της ΤΙΜ που έχει πάνω; Αφαιρούνται; Φυσικά, κάποιος μπορεί να πει ότι εδώ γλυτώνω 200 Ευρώ, στα σηματάκια θα κολλήσω; Απλά, κάνω ερώτηση.

Σε Nokia Shop που ρώτησα στη Θεσσαλονίκη, μου έδειξαν γραπτή ενημέρωση ότι το τηλέφωνο θα φτάσει στα χέρια τους μέσα στη νέα χρονιά! Μου κάνει τρομερή εντύπωση!

Τα σηματακια δεν βγαινουν μεχρι στιγμης εκτος και αν καποιος βρει κανενα κολπο να βγουν. Ο john που προσπαθησε μου ειπε πως κανει σημαδι το πλαστικο. Εγω εχω Βοντα συνδεση και ΤΙΜ καπακια. Παρδαλο δηλαδη. Αν βρω κανεναν αντιθετο να τα αλλαξουμε κατι γινεται μετα.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9361&item=6345593935&rd=1

Αυτο το ειδατε? Και ειναι unbranded. εχουμε κανενα πρακτορα Γερμανια?

Σε Nokia Shop που ρώτησα στη Θεσσαλονίκη, μου έδειξαν γραπτή ενημέρωση ότι το τηλέφωνο θα φτάσει στα χέρια τους μέσα στη νέα χρονιά! Μου κάνει τρομερή εντύπωση!

εμενα να δεις!!!

καλά εδώ που φτάσαμε αν το πάρουμε τελικα φέτος τυχεροί θα είμαστε ..

αλλιώς του χρόνου και βλέπουμε...

εεεε ρε γλεντια!!! ¨:lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (30 Νοέ. 2004 , 18:55)

Ενταξει ρε παιδια.

Εμενα γνωμη μου ειναι να περιμενετε 15-20 μερες ακομη να το παρετε απο Ελλαδα,με ελληνικα μενου,εγγυηση,free updates κλπ.

ωραια ολα αυτα.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ????? :cry:

Δεν νομιζω να βγει τιποτε με το να κλαιγομαστε εδω περα συνεχεια.

Ολοι το περιμενουμε ,εχουμε τρελλαθει να παιρνουμε τηλεφωνα στα

Nokia shops ,δεν μας μενει τιποτε αλλο ,απο το να κανουμε υπομονη.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (30 Νοέ. 2004 , 18:55)

Ενταξει ρε παιδια.

Και με παγιο 71,50. Για κανε ενα πολλαπλασιασμο για ενα χρονο. Μονο τα παγια ειναι 858 ευρω!!!!!

Host

Καταστημα ΚΟΣΜΟΤΕ Βολου ο υπευθυνος μου ειπε οτι η ΝΟΚΙΑ τους εχει πληροφορησει οτι η διαθεση του κινητου θα αρχισει την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου, ΤΙΜ πριν 25/12
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

pantos opios theli na pari ti siskevi xoris sindesi kai me atokes dosis apo opiodipote katastima iparxi tropos

mporite na vgalete pistotiki karta apo tin alphabank pou lei h prosfora sti diafimisi oti oti agorazete paraskevi exete 6 atokes dosis,

opote mporite na to parete apo nokia shop, multirama, plaisio h opoudipote allou sketi siskevi me 6 atokes dosis

ego an den to paro apo italia tha katali3o eki

Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (30 Νοέ. 2004 , 22:12)

Καταστημα ΚΟΣΜΟΤΕ Βολου ο υπευθυνος μου ειπε οτι η ΝΟΚΙΑ τους εχει πληροφορησει οτι η διαθεση του κινητου θα αρχισει την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου, ΤΙΜ πριν 25/12

Παντος στην Cosmote Ροδου δεν το εχουν παραγγειλει ακομα οποτε το βλεπω για μετα τις 15 του Δεκεμβριου και αν...

:( :cry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...