Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπειδη μπερδευτηκα:Δεν θα πραγματοποιει καθολου βιντεοκληση ή θα ειναι στυλ ''σε βλεπω-δε με βλεπεις''??

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kai alles fotografies??

Den tis xortasate?? :p

Apo aytonomia pos paei...? Gia peite poses hmeres...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Νοέ. 2004 , 19:57)

Ε, αφού ελλείψη ανταγωνισμού είναι το μοναδικό στην κατηγορία του αναγκαστικά είναι και το καλύτερο. ;)

Δεδομένου ότι λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσουν 3G smartphones (Ακόμα και από την ίδια τη Nokia) το 6630 είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Άποψή μου.

Απο την εποχη του Χρηματιστηριου εχω σταματησει να κανω επενδυσεις. :D Περα απο την πλακα σημερα και για αρκετα ακομη ΔΕΝ υπαρχει 3G. Οτι υπαρχει ειναι καχεκτικο και σε ελαχιστη ποσοτητα. Αρα το 6630 κρινε το σαν ενα κανονικο Symbian τηλεφωνο. Σαν αυτο λοιπον, μαζι με το Ρ910 ειναι τα καλυτερα. Τι θα βγει θα το δουμε. Και ανταγωνισμο εχει. Ασχετο αν δεν ειναι 3G smartphones. Και αυτα που ανταγωνιζεται τα εχει για πλακα.

Αρα λοιπον μην κοιτατε 3G κλπ. Παρτε ενα αριστο Symbian τηλεφωνο, αμα τυχετε στα σπανια σημεια που πιανει 3Γ καντε λιγο τη πλακα σας και αυτο ειναι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (25 Νοέ. 2004 , 20:39)

Eπειδη μπερδευτηκα:Δεν θα πραγματοποιει καθολου βιντεοκληση ή θα ειναι στυλ ''σε βλεπω-δε με βλεπεις''??

Σε βλέπω, δεν με βλέπεις!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (25 Νοέ. 2004 , 21:12)

Σε βλέπω, δεν με βλέπεις!

Καθολου κακο αυτο :cool: Το πιασατε το υπονοουμενο ε;

την 3τζι γραμή στη vodafone την ενεργοποιησα (τους είπα οτι έχω Ζ1010 :p ) δεν εχω βρει ακόμα τις ρυθμήσεις μηπως μπορεί να μας τις δώσει κάποιος, να τις γράψει εδω?? απο δευτέρα το 6630 θα είναι στα χερια μου...

Δεν μας είπατε ομως....

Ν-gage παιχνίδια παίζει?????

ας μας πει κάποιος....

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (25 Νοέ. 2004 , 22:06)

την 3τζι γραμή στη vodafone την ενεργοποιησα (τους είπα οτι έχω Ζ1010 :p ) δεν εχω βρει ακόμα τις ρυθμήσεις μηπως μπορεί να μας τις δώσει κάποιος, να τις γράψει εδω?? απο δευτέρα το 6630 θα είναι στα χερια μου...

Δεν μας είπατε ομως....

Ν-gage παιχνίδια παίζει?????

ας μας πει κάποιος....

eho energopoimeno to 3G alla prepi na vro alla atoma me 3G leo na dimourgiso omada me atoma me 3g syskeves na ta dokimazoume dorean me vodafone video call mehri teli martioy(to anoixa sto shetiko thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=50120 ),tora gia live TV dystihos den ehoune tis rythmiseis gia to 3G vodafone live(ean kapoios ehei tis rythmiseis gia vodafone 3G se allo kinito 3G tha mporei na moy dosei link i na moy ta steilei me pm,tha to palepso monos moy) ..mono video call (ohi mobile tv epeidi den ehoune tis rythmiseis akoma)
Greek Android & iOS users (FB group)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (25 Νοέ. 2004 , 20:39)

σε 3 μηνες που θα βγαλει το επομενο θα εχει ομως,τωρα θα την μαθουμε την νοκια!!!

Παντος εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου.....

Το 6630 ειναι αυτο που εψαχνα δεν με νοιαζει να με βλεπουν...

ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ :p

Περα απο την πλακα ειναι ενα αψογο τηλεφωνο που μου παει γαντι προς΄το παρον τα εχει ολα και πεταει!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ;)

Το θεμα ειναι το ποτε θα ερθει στα χερια μου :cry:

ΥΠΟΜΟΝΗ :whistle:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (25 Νοέ. 2004 , 22:53)

σε 3 μηνες που θα βγαλει το επομενο θα εχει ομως,τωρα θα την μαθουμε την νοκια!!!

Μιας και εχεις 6600 και Ρ910, αυτο που λες επρεπε να παει στο Ρ900->P910 και οχι στο 6600->6630. Ποιος ειναι αυτος που βγαζει αντικαταστατες χωρις να δινει τιποτα επιπλεον μαλλον στην ΣΕ πρεπει να καταχψρηθει και οχι στη Νοκια. Σκεψου τις διαφορες 6600 και 6630 μονον. Χαος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (25 Νοέ. 2004 , 14:41)

απλα βαζεις την 3G sim και εφυγες !! μονο παρε το 13830 να σου ενεργοποιησουν το 3G ...

ah kai kati akoma moy eipane den hreiazetai na agoraseis Usim aparetita,ara tha to doulepso na do ean ontos doulevei me to aplo sim karta,allios ean den tha sas enimeroso,prepei na vro allo 3G syskevei???ehei kaneis?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 19:49)

Παιδια γαζωνει το εργαλειο. Αεραααααααα

Nokia 6630 (firmware 2.39.129)

SPMark04 3D score: 985 !!!

3D Game: 14,57 fps

3D Filters: 3,40 Mtexels/s

3D Polycount: 66,46 Ktriangles/s

to idio moy evgale,pros to paron eimai horis restart,kala i plaka itane sta vodafone shop simera,i ypalliloi trelathikane,me rotagane hilies erotiseis kai oloi na me exyperitisoune,as eimouna horis to 6630!! :whistle: fantasteite to 6600 vgazei ayto

Nokia 6600......

SPMark04 3D score: 454!!

3D Game: 7,54fps

3D Filters: 1.60mtexel/s

3D Polycount: 25.98 Ktriangles

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (25 Νοέ. 2004 , 23:31)

kala i plaka itane sta vodafone shop simera,i ypalliloi trelathikane,me rotagane hilies erotiseis kai oloi na me exyperitisoune,as eimouna horis to 6630!! :whistle:

Α ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ 6630 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ :p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

re c john evales kanena photofusion pano sto 6630 na dis an kani tin kamera kaliteri....?

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profion85 (25 Νοέ. 2004 , 23:55)

re c john evales kanena photofusion pano sto 6630 na dis an kani tin kamera kaliteri....?

Φιλε μου το Photofusion δεν εκανε δουλεια στο 7610 το οποιο εχει 1MPixel καμερα οποτε δεν νομιζω να κανει τιποτα στην 1.3MPixel του 6630. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

isos na einai etsi.Apla isos ka na vgi kapio camera app pou na einai apotelesmatiko!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος avid (25 Νοέ. 2004 , 23:05)

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ;)

Κανεις δεν θέλει γι αυτο και μετα τον αρχικό (δωρεάν) εντυπωσιασμό το video call κατα τη γνωμη που θα αποτύχει οικτρα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (23 Νοέ. 2004 , 16:55)

Παιδιά, η κυκλοφορία της συσκευής από την Alpha Copy θα γίνει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Λίγη υπομονή λοιπόν από όλους μας ακόμη. :o

ili μιας και ειμαστε στο τελος της εβδομαδας, ισχυει αυτο που ειπες;

, μηπως ειχες τιποτε νεοτερο? :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

στο ηρακλειο κρητης η κοπελα που χουν βαλει στο πλαισιο για τις πωλησεις κινητων εναι τελειος μπαζο δε μπορω να την κατανομασω καταλληλα κι οπως θα ηθελα μεσα απο δω παντως η λεξη δηλωμενη ειναι και λιγη γι αυτην πηρα τηλ και ρωτησα για 6630 και μονο που δε με βρισε και μου το κλεισε ενω εγω μιλησα ωραια και καλα δε προκειται να παρω κινητο απο κει μακαρι να το φερουν κι αυριο,ευχομαι αν καποιος δουλευει στο πλαισιο ηρακλειου και ειναι μελος εδω να δει το μυνημα και να της ανοιξει τα ματια να μαθει να πουλαει,off topic το μυνημα μου αλλα δε μπορουσα πηγα να σκασω,λοιπον σε nokia shop μου ειπαν το αργοτερο απο βδομαδα μακαρι η πληροφορια να ειναι αληθινη και να το δουμε κι εμεις που δε το εχουμε ακομα κι απο κοντα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παντως ειναι πολυ κοντα η ημερα που θα εμφανισθει, αν και δεν βγαζεις ακρη με τους καραγκιοζηδες. Και το περιεργο ειναι οτι ενω ξερουν μερες πριν (μη μου πειτε οτι δεν μαθαινουν ποτε τα φορτηγα ξεκινουν για Ελλαδα) δεν το λενε λες και αμα μαθουμε οτι ερχεται το 6630 δεν θα παρουμε αλλο Νοκια. Γυφτικη αντιληψη. Εδω αυτοκινητα βγαζουν οι αλλοι και σου λεμε μηνες πριν την ταδε μερα βγαινει το καινουργιο. Μιζεροι.

Apps poy DEN doulevoune sto 6630 moy pros to paron..

Facewarp

Photofusion(o filos pio pano to zitise ,alla giok)

photorite(kollaei to rimadi kai den travei photo..ara toy vazo X)

phillips camcoder (alla den hreiazetai etsi kai allios)

Smart answer (anoigi alla den doulevei)

Dashfly minutes

extended log

world clock (ektos apo ena version poy to eho apo epohes 7650)

fs caller (anoigi kanonika alla den doulevei otan perneis i se paroune)

KATA ta alla arketa doulevoune,Route66 ok,kai malon apo oti moy thymithise o filos moy o Delis7 tha prepei na xana doulevo to STACKER gia na eho epipleon horo sto kinito,logo 64mb,to eho ftasei sta 45mb eidi!!

δε ξερω τι να πω το θεμα ειναι οτι δεν αφηνω τιποτα να με χαλασει το κινητο αυτο θα το παρω με ανοιχτη καρδια και θα το γουσταρω κιολας ας ελπισω οτι με τα αυτα που μου ειπαν στο τηλ απο νοκια θα ειναι οντως την ερχομενη βδομαδα εδω εγω παντως πιστευω οτι τα κινητα βρισκοντε ελλαδα και μαλιστα απο εγκυροτατη πηγη εχουν πουληθει 2 αλλα σε τιμη λιγο παραπανω απ οσο θα τα φερει η νοκια δυστυχως αυτο το εμαθα κατοπιν εορτης και το εχασα αλλιως θα το πληρωνα και θα το χα κι ας εδινα κατι παραπανω απο οσο θα κανει ας δουμε τωρα ομως τι θα γινει μπαινουμε σε κρισιμη βδομαδα οπου να ναι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ego pantos to agorasa kai tin kuriaki tha mou erthei apo italia :cool: (epitelous).

john74 --> An exeis kana site me mazemena ta apps steile mou kana pm. (bariemai na psaxno :worry: ) euxaristo.

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Μηπως το βαρεθηκε κανεις και το πουλαει να το πιασουμε κ εμεις στα χερακια μας ??

Αντε να δουμε απο Δευτερα ....

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...