Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα ρε παιδια δεν ειμαι μονο εγω ξυπνιος να διαβαζω στο myphone τι γινετε με την παραγγελεια του 6630.

Μου ειπε ο mirror οτι σχολαει 2 και περιμενω να μαθω νεα για τη συσκευη διοτι την εχω παραγγειλη και εγω και με εχει φαει η αγωνια

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι εγω αυτο περιμενω αλλα υπομονη το χουμε ξελυγωσει το παιδι κατσε να παρει ανασα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θεωρητικα αφου το 3G θα ειναι τσαμπα για 5 μηνες θα μπορουμε να σερφαρουμε στο δικτυο με τα PC χρησιμοποιοντας το 6630 σαν modem με ταχυτητες παρομοιες του DSL... ?

Νά'μαι και γω. Τώρα έχω βάλει την 512ΜΒ rsmmc ΑΤΡ για φορμάτ στο 7610 και περιμένω με αγωνία να δω αν τελικά θα την αναγνωρίσει το 6630.

χμ αυτο δε το γνωριζω κατσε να μας απαντησει κανενας πιο σχετικος επι του θεματος μου βαλες ιδεα τωρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsipfi (19 Νοέ. 2004 , 02:06)

Θεωρητικα αφου το 3G θα ειναι τσαμπα για 5 μηνες θα μπορουμε να σερφαρουμε στο δικτυο με τα PC χρησιμοποιοντας το 6630 σαν modem με ταχυτητες παρομοιες του DSL... ?

Προφανώς μιλάς για την προσφορά της Vodafone.

Δεν ισχύει όμως αυτό που αναφέρεις.

Η Voda δίνει δωρεάν μόνο πλοήγηση στο live μέσω 3G και video-calls.

To internet over 3G το πληρώνεις. :o

Τίποτα δυστυχώς. Δεν την αναγνωρίζει και πάλι. Μου γράφει no memory card inserted. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Απο κει που δεν το περιμέναμε μας την έκανε η ΝΟΚΙΑ. Είναι δυνατόν να την υποστηρίζει το 7610 και το 6260 και όχι το 6630; Μήπως έχει να κάνει κάτι με την ΤΙΜ και την παρούσα αναβάθμιση που φοράει;

Το firmware της συσκευής μου είναι το εξής

V 2.39.129

27-10-04

RM-1

Ξέρει κάποιος με ποιό firmware θα έρθουν τα Ελληνικά 6630; Μακάρι να είναι διαφορετική γιατί την κάτσαμε. Είναι, πιστεύω, πάρα πολύ σημαντικός λόγος να περιμένουμε την αναβ/ση.

καλως τον μας μου φαινεται πολυ δυσκολο να φταει η tim σε αυτο τον τομεα φιλε μου δε ξερω κιολας αλλα δε νομιζω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Νοέ. 2004 , 02:29)

V 2.39.129

27-10-04

RM-1

Ξέρει κάποιος με ποιό firmware θα έρθουν τα Ελληνικά 6630; Μακάρι να είναι διαφορετική γιατί την κάτσαμε. Είναι, πιστεύω, πάρα πολύ σημαντικός λόγος να περιμένουμε την αναβ/ση.

Γιωργο αυτη που εχεις ειναι η πρωτη που κυκλοφορει,συγκεκριμενα

η 2.39.126 ειναι η πρωτη. Ελπιζω να λυθει με νεοτερη.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Νοέ. 2004 , 02:29)

Τίποτα δυστυχώς. Δεν την αναγνωρίζει και πάλι. Μου γράφει no memory card inserted. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Απο κει που δεν το περιμέναμε μας την έκανε η ΝΟΚΙΑ. Είναι δυνατόν να την υποστηρίζει το 7610 και το 6260 και όχι το 6630; Μήπως έχει να κάνει κάτι με την ΤΙΜ και την παρούσα αναβάθμιση που φοράει;

V 2.39.129

27-10-04

RM-1

Μήπως θέλει άλλο partitioning scheme για να παίξει;

Ίσως απλά να φοράει το πρώιμο firmware και την στιγμή της μαζικής ιάθεσης της συσκευής σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε λίγες βδομάδες δηλαδή, να κάνουν την εμφάνισή τους τα 6630 με την νεότερη έκδοση. Υποθέσεις κάνω. Τι άλλο να πω; Είναι τρελό να κάνει το τηλέφωνο ασύμβατο με κάρτες μνήμης μεγάλης χωρητικότητας, Μόνο κακό στην φήμη και στις πωλήσεις του κινητού μπορεί να προκαλέσει το φαινόμενο.

Ίσως είναι το εντίτιμο της πολύ χαμηλής τιμής αγοράς της συσκευής αυτός ο περιορισμός.

Άσχετο

Ακούω mp3 καθώς τα γράφω αυτά και μπορώ να πω οτι είναι απλά θεικός ο real one. Και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να βάλω την 512άρα μου να την φορτώσω με αμέτρητα Mp3.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgemv (19 Νοέ. 2004 , 02:43)

Μήπως θέλει άλλο partitioning scheme για να παίξει;

Tι είναι το partitioning scheme; Ομολογώ οτι το ακούω πρώτη φορά. Για δώσε πληροφορίες. Μπορώ να κάνω κάτι;

Αραγε μεχρι ποσα Mbs υποστηριζει αυτη την στιγμη,εχω και 128 & 256 kingmax , θα μπορουσαμε να δοκιμαζαμε και αυτες :worry:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

min mas les teteia Giorgo,den ginetai na min anagnorizei to 512mb rs mmc..logika thelei format sto idio to tilefono alla den to anagnorizei to 6630.po po tora!!!!DOKIMASE to memory card reader na kaneis format kai logika ola tha pane ok..perimenoume nea
Greek Android & iOS users (FB group)

Τι κάνεις αύριο το πρωί; Κανονίζουμε μια συνάντηση να δοκιμάσουμε τις κάρτες όλων των χωρητικοτήτων να δούμε ποιές υποστηρίζει η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού;

Ax ti mu kanete, me vlepo na to agorazo telika...

Evgales kamia nixterini photo? Ine toso kaka ta pragmata oso lene?(klaps, afto tha ftiaxnei me flash eksoteriko h mpa??)

Akoma na su kanei kapio restart?

Telos, an grapseis leme ena kimeno sto word, to sozei se doc k mporeis na to anikseis apo ipologisti meta? Den exo idea apo word efarmogi se kinito, giafto rotao:)

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις αυτό. Το γράφεις σαν κέιμενο απλό και το βλέπει σαν txt αρχείο στον υπολογιστή χωρίς την ανάγκη του προγράμματος quickword. Αυτό χρησιμεύει για να κάνεις το αντίθετο. Να διαβάζεις δηλαδή στο κινητό αρχεία που έχεις γράψει στον υπολογιστή και έχεις σώσει σε μορφή doc.

Mporeis omos?

Px, na ise se ena meros pou den exeis ipologisti, k na ftiakseis ena arxeio doc(me morfopoihsh kimenu kanonika) k na to stileis kapou k na to aniksun apo word?

Ginete afto?

Afto simenei pos mporeis na valeis k diafora fonts mesa?(lol h diorthosi orthografias:P)

Kserei kaneis?:)

Thanks gia tin amesi apantisi(mipos testares to radio?)

Wanna Play ??

www.gamers.gr

SE XENO FORUM VRIKA AYTO....ASHIMA NEA TA ATOMA ME ATP 512 rs mmc......The "MMCmobile" branding of RS-MMC cards seems to support two operational voltage ranges: 1.65-1.95V and 2.7-3.6V.

As far as I know. for the 6630 you will need this type of RS-MMC (namely, it must handle the lower voltage range). In other words, RS-MMC cards that only support 2.7-3.6V will not work on the 6630. So, when you look for an RS-MMC, ask for "MMCmobile" versions (if the seller doesn't know anything about dual voltage stuff). (TI NA POYME MPOREI KAI NA LENE VLAKIES STO FORUM I MIPOS DIAFIMIZOUNE TIN MMCMOBILE KARTA??,PANTOS ME KANENA UPGRADE PISTEVO OLA THA EINAI OK)

Greek Android & iOS users (FB group)

Κάντο μας λιανά ρε Γιάννη.

Προφανώς φταίει η μάρκα και όχι η χωρητικότητα. Οπότε μια rs-mmc μιας άλλης εταιρίας πολύ πιθανόν να πάιζει κανονικά. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει αγοράσει μια rs-mmc 512MB άλλης εταιρίας εκτός ΑΤΡ να κάνουμε μια δοκιμή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ήδη έχω παραγγείλει μια rs-mmc της PQI στα 512ΜΒ. Ελπίζω να μην έχει τα ίδια προβλήματα.

Oντως ασχημα τα νεα αν ισχυει κατι τετοιο. Περιεργο μου φαινεται να ισχυει για το 6630 μονο.

Η Samsung τα ιδια Operation Mode: 2.7 to 3.6V,ΚingΜax το ιδιο

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...