Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατα τη γνώμη μου ένα είναι το target group αυτών των κινητών.

Οι gadgetακηδες. :!:

Εκεί στοχεύει η Nokia, ούτε στους επιχειρηματίες, ούτε σε αυτούς που το χρειάζονται. Σε αυτούς που θέλουν να έχουν ο,τι νεότερο κυκλοφορει.

Ακόμη δεν έκανες τον υπολογισμό που σου ζήτησα. Ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος. Θεωρητικά μιλάμε ρε παιδιά, συζήτηση γίνεται.

Δεν θα σας κάνει μήνυση η Nokia αν πείτε τη γνώμη σας.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 7 Σεπ. 2004 , 12:23)

Ακόμη δεν έκανες τον υπολογισμό που σου ζήτησα. Ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος. Θεωρητικά μιλάμε ρε παιδιά, συζήτηση γίνεται.

Δεν θα σας κάνει μήνυση η Nokia αν πείτε τη γνώμη σας.

Τον εκανα αλλα με κατι το λογικο δηλαδη το 6600 και οχι με το 3650.Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Εγω την γνωμη μου την ειπα.Οταν εχει UTMS τοτε ειναι λογικο να ειναι και πιο ακριβο απο ενα 2.5G κινητο.Ολα τα αλλα 3G ειναι φθηνα;

Πως να το κανουμε;;;Το 3G το πληρωνεις...

Απλα βρες μου ΕΝΑ smartphone(η εστω ενα συμβατικο 3G) που κανει οσα και το 6630 και εχει πιο χαμηλη τιμη.

Εδω το Χ700 και το βλεπουμε καπου στα 550.Τα 650 ειναι πολλα για το 6630;

Για μενα οι τεχνολογικες καινοτομιες του Symbian 8.0 ειναι πολλες.Δεν ειναι η μεταβαση απο το Symbian 6.1 σε 7.0 που οι διαφορες ηταν ελαχιστες.

Εγω σαφως δεν θα τα δωσω οχι γιατι δεν μου αρεσει το κινητο αλλα γιατι δεν το χρειαζομαι.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 7 Σεπ. 2004 , 10:03)

250 euros λοιπόν. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα και πες μου την τιμή του.

Τελείως θεωρητικά. Έσένα δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή να δεις πως τιμολογούν τα κινητά τους οι εταιρίες;

afti i theoria einai lathos...

esi prospatheis na vreis to kostologio tis siskevis san hardware...

i etairia omos den exeis skeftei oti to 3650-3660-6600 me ta ekatomiria poliseis exei aposvesei tin arxiki zimia kai pleon ta dinei apla (opos les kai esi) stin pragmatiki tou aksia sin kati parapano gia na exei esoda...

otan leo aposvesi apo tin arxiki zimia einai oloi aftoi oi xiliades ergazomenoi pou doulevoun gia to reshearch, ton sxediasmo, ta kaloupia, ta robot, tin dimiourgia soft, tin kataskevi... ola ta parartimata pou doulevoun pano apo 6mino prin tin eksodo mias siskevis xoris esoda tou sigekrimenou project (mias kai tora oloi aftoi doulevoun to 6630 xoris na iparxei ekso stin agora...).

einai apolitos logiko kai simvenei SE OLES TIS ETAIRIES ANEKSARTITOU KLADOUS. na theloun stin arxi na aposvesoun oti xreothikan kai meta pou tha vgoun ta eksoda apo ti sigekrimeni siskevi na tin riksoun se timi kostous sin ena pososto kerdous pou opos les einai i pragmatiki tou aksia... mexri na to riksoun kai apo to kostos sto telos zois tou montelou gia na to dioksoun apofevgontas to pathitiko apothema...

signomi gia to off topic alla metaksi tous de tha elige pote dioti antalasan anousia minimata! :)

Νομίζω ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να ξεχνούν τους ΟΠΧ. Επιθετική ή ειρωνική συμπεριφορά δεν θα είναι ανεκτή.

Θα παρακαλέσω λοιπόν -για μία και μόνη φορά- να συνεχίσετε τη συζήτηση σε ήπιους τόνους διαφορετικά το θέμα θα κλειδωθεί, ενώ ενδέχεται να επιβληθούν και κυρώσεις.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

aman me tous epixirimaties... o epixirimatia doulevei san tin epixirisi... den allazei kati an de tou xreiazete kati kainourio... (na kanei diladi aposvesi ton eksodon tou thelei o anthropos)...

ligoi epixirimaties einai kai gadgetakides...

oi etairies an stirizontousan stous epixirimaties gia ta akriva montela... tora tha eixan patosei...

i katigoria buisness phone einai gia ta paidakia na akoune kai na lene stous filous tous "afto einai gia epixirimaties" kai na niothoun kapos pou isos de niosoun pote...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 7 Σεπ. 2004 , 12:35)

signomi gia to off topic alla metaksi tous de tha elige pote dioti antalasan anousia minimata! :)

Μα αυτο του ελεγα.Οτι πρεπει παντα να βλεπεις την τιμη που εχει ερθει και οχι την τιμη μετα απο 2.5 χρονια στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Απλα εσυ το αναλυσες :p :D :up:

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 7 Σεπ. 2004 , 12:40)

aman me tous epixirimaties... o epixirimatia doulevei san tin epixirisi... den allazei kati an de tou xreiazete kati kainourio... (na kanei diladi aposvesi ton eksodon tou thelei o anthropos)...

ligoi epixirimaties einai kai gadgetakides...

oi etairies an stirizontousan stous epixirimaties gia ta akriva montela... tora tha eixan patosei...

i katigoria buisness phone einai gia ta paidakia na akoune kai na lene stous filous tous "afto einai gia epixirimaties" kai na niothoun kapos pou isos de niosoun pote...

ακριβώς φίλε μου! δεν έχω ακούσει πιο σωστή γνώμη σε αυττό το Θρεντ! Και ο johner δεν υπολογίζει οτι το 3650 δεν χωράει στη τσέπη του που να το πατάει μέχρι να σκάσει :D :p

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 7 Σεπ. 2004 , 12:35)

afti i theoria einai lathos...

esi prospatheis na vreis to kostologio tis siskevis san hardware...

i etairia omos den exeis skeftei oti to 3650-3660-6600 me ta ekatomiria poliseis exei aposvesei tin arxiki zimia kai pleon ta dinei apla (opos les kai esi) stin pragmatiki tou aksia sin kati parapano gia na exei esoda...

otan leo aposvesi apo tin arxiki zimia einai oloi aftoi oi xiliades ergazomenoi pou doulevoun gia to reshearch, ton sxediasmo, ta kaloupia, ta robot, tin dimiourgia soft, tin kataskevi... ola ta parartimata pou doulevoun pano apo 6mino prin tin eksodo mias siskevis xoris esoda tou sigekrimenou project (mias kai tora oloi aftoi doulevoun to 6630 xoris na iparxei ekso stin agora...).

einai apolitos logiko kai simvenei SE OLES TIS ETAIRIES ANEKSARTITOU KLADOUS. na theloun stin arxi na aposvesoun oti xreothikan kai meta pou tha vgoun ta eksoda apo ti sigekrimeni siskevi na tin riksoun se timi kostous sin ena pososto kerdous pou opos les einai i pragmatiki tou aksia... mexri na to riksoun kai apo to kostos sto telos zois tou montelou gia na to dioksoun apofevgontas to pathitiko apothema...

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες.

Ωστόσο όπως είπα και από την αρχή η συζήτηση ήταν θεωρήτική. Δηλαδή δεν έψαχνα να βρω πόσο κοστίζει η ανάπυξη, η διαφήμιση κτλ.

Αυτά τα άφησα εκτός θεωρώντας οτι η τεχνογνωσία προυπήρχε. Έτσι εστίασα μόνο στο Hardware.

Απλά ήθελα να δημιουργήσω εντυπώσεις, μόνο αυτό. :p

Pantos nomizo pos den leei tpt pou to 3G ine akrivo...Ine gia mena vasiko na exo ena 3G kinito k na mporo, se 10 mines, pou tha exei pesei h timi tu, na mporo na ekmetalefto kapies ipiresies(apo to na prepi na allakso pali kinito).Stoxos ine na parume ena kinito k na minume 1 year h more...oxi na allazume kathe 3 mines...(h mallon dikos mu stoxos!).

Pistebo pos to 3G ine akribo, tha ine akribo alla tha pesei sto mellon...Ara an exo 3G kinito, tha mporo na to ekmetalefto...

Tespa, 650 mu fenonte polla, an ine 500 tha to paro..allios tha psakso gia megales doseis h kati tetio...Oso pernaei o keros ego pistevo pos to kinito ine h idaniki kinisi...

Otan ego leo bussiness, afora na mporo na dexome mail opou k na ime, na mporo na kano ekteni xrisi work k excel k powerpoint(k ta 3 ta xrisimopio sinexos) k na ine kali atzenta gia rantevu + tilefono

Opos exo dei k diavazei, to kinito mu teriazei...Bussiness theoro afta..pos na ta po?(afu ta use gia tin dulia mu!)

:)

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Ηρεμα ρε παιδες... :worry:

Αν το παρει καποιος με δοσεις δεν προκειτε να καταλαβει την τιμη του σε καμια περιπτωση (εκτος απο την στιγμη που θα του πουν ποσο κοστιζει και με τους τοκους :p )

Καλο μου φαινεται το κινητο και πιστευω οτι πραγματικα μπορεις να το κρατησεις για περισσοτερο απο 1 χρονο... Εχει καλα πραγματακια πανω του και θα αργησουν να "παλιωσουν" εκτος αν καποιος ειναι "πορωμενος"...

Εγω προσωπικα το περιμενω με ανοιχτες αγκαλες και μπορω να θυσιασω 650 ευρω για την αγορα του αφου ξερω οτι θα το κρατησω πανω απο ετος , οπως αλλωστε εκανα και με το 3650 που το εχω ακομα και τωρα (μην υπολογιζετε την λαλακια που εκανα και πηρα το 6230 γιατι δεν μου αρεσε καθολου σαν κινητο και το βαρεθηκα απο τους πρωτους 2 μηνες κιολας - ωσπου μου το κλεψανε !!! - )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 7 Σεπ. 2004 , 11:35)

Μάλλον ακόμη δεν έχετε καταλάβει το point. Δεν είπα οτι θα αγοράσω το 3650, απλά ζητώ να μου πείτε πόσο κοστολογείται σήμερα, να προσθέσετε όλα όσα έχει το 6630 και να μου πείτε σε ποιά τιμή καταλήγετε. Το γράφω τρίτη φορά. Για να δούμε, θα καταλάβει κανείς τι εννοώ ωστε να μου απαντήσει σοβαρα...

Το PDA δεν ξέρω που κολλάει στο θέμα μας, άρα αν δεν εξυπηρετεί κάπου μπορείς να το αφήσεις για άλλα threads.

2,5 χρόνια;;; Μαλλον δεν παρακολουθείς τα δρώμενα.

4096 χρώματα, αλλά η οθόνη του είναι άψογη και δεν είναι εύκολο να καταλάβεις την διαφορά, αλλά δεν αντιλέγω, είναι μειονέκτημα.

Ελάχιστη RAM αν θέλεις να το λιώσεις στα N-Gage Games, αλλιώς κάνει καλά την δουλειά του.

Symbian 6.1, εσένα τι περισσότερα σου προσφέρει το 7 εκτός από τα themes και από το να λες "Έχω το 7!";

Όχι και αίσχος η κάμερα του 3650, μάλλον δεν το έχεις ακουμπήσει ποτέ στη ζωή σου.

Μεγάλο μέγεθος: Ασχολίαστο.

καλα το 3650 γιατι το σχολιαζουμε????οκ ειναι και γαμο τακινητα αλλα ειναι το προτω πολυ καλο symbian phone.ανουσιες συζιτησεις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 7 Σεπ. 2004 , 00:35)

Ναι johner, τι θες και ποστάρεις εδώ; Άσε τα παιδιά να χαρούν το νέο τους Nokia! Mην τους χαλάς την βιτρίνα! :D :D :D Oυουουουουουοοουουουουοουουυυουο!!! 666! :alien:

\

καλα ρε συ.με κανενα κινητο δεν εισαι ευχαριστιμενος :p :p ???το ενα σου βρομαει το αλλο ειναι μπιφτεκι σουβλακι κ.α(μου ανοιξε και η ορεξη) :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 7 Σεπ. 2004 , 18:14)

καλα το 3650 γιατι το σχολιαζουμε????οκ ειναι και γαμο τακινητα αλλα ειναι το προτω πολυ καλο symbian phone.ανουσιες συζιτησεις

Εγώ το έβαλα στη συζήτηση, άλλωστε δεν διαφέρει και πολυ στη σχεδίαση και από το 6630. :p

Πάντως δεν νομίζω οτι άσκοπα μπήκε στο θέμα ούτε πως η συζήτηση ήταν ανούσια. :)

ειλικρινά προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για την τιμή του.

παιδιά για μένα τα 650 ,αν είναι 650 τέλος πάντων (κολλήσατε εκεί εσείς) είναι η ποιο λογική τιμή που θα μπορούσε να δοθεί!!

δεν είναι ούτε ακριβό αλλα ούτε και φτηνό.

γιατί ξεχνάνε ορισμένοι το ότι έχει quad band πομποδέκτη?

(gprs,edge,3g)

αυτό και μονο ανεβάζει την τιμή του τουλάχιστον 100 ευρώ!!

...σε περιπτώσεις άλλων 3g τηλεφώνων αυτός ο συντελεστής μπορεί να φτάσει και τα 400 ευρώ ,συνοδευόμενος και από μια δεύτερη κάμερα... εκεί είναι και το mega κλέψιμο αλλα νομιζω πολλοί το παραβλέπουν...

ας αφαιρέσουμε λοιπόν τα 100 αυτά ευρώ και πείτε ότι το τηλέφωνο δεν είναι 3g.

που είπαμε ότι πάμε??

ααα 550 ευρώ. (την συνηθίσαμε αυτή την τιμή και δεν μας τρομάζει βλέπω!!! εε,ειναι ετσι ή δεν ειναι?)

τώρα ας αναλογιστούμε όλα τα υπόλοιπα specs πλην του 3g-edge.

τα ξέρουν όλοι φαντάζομαι.

μην τα γράφω και πιάσει και μια σελίδα!! έτσι?

ακούω...

που είναι το ακριβό??

μάλλον να το πω καλύτερα...

που βρίσκεται αυτή η υπερεκτιμημένη συσκευή και δεν την βλέπω μπροστά μου??

πήρες την απάντηση σου johner??

ε λοιπόν αυτή είναι η ιστορία είτε αρέσει είτε δεν αρέσει ..

και το παράδειγμα σου με το 3650 είναι εκτος τόπου και χρόνου.

η υπόθεση όμως βρίσκεται αλλου αλλα βλέπω κανένας δεν το έχει σκεφτεi να το αναφέρει...

αυτά τα 100 ευρώ που θα δώσουμε παραπάνω για μια 3g συσκευή,ποιος από όλους μας θα τα εκμεταλλευτεί???

εεε???

ποιος??

μάλλον πολύ ελαχιστοι και κυρίως φραγκάτοι users!!

εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορια.

τώρα που βάλαμε την λογική μας να σκεφτεί βλέπετε ποσο όμορφα βγαίνουν τα συμπεράσματα?

υπάρχει μήπως κανένας που δεν συμφωνεί στα όσα έγραψα?

Επισης αν αναλογιστουμε τις παραλογες τιμες των συσκευων με απλα καλη καμερα και οθονη(π.χ s700) καθως και τα συμβατικα 3g τηλεφωνα τοτε το 6630 καθε αλλο παρα overpriced ειναι.
Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 7 Σεπ. 2004 , 18:33)

Επισης αν αναλογιστουμε τις παραλογες τιμες των συσκευων με απλα καλη καμερα και οθονη(π.χ s700) καθως και τα συμβατικα 3g τηλεφωνα τοτε το 6630 καθε αλλο παρα overpriced ειναι.

ε φυσικά!!

πρέπει να αναφέρουμε και αυτό το επίκαιρο παράδειγμα...

πως γίνεται σημερα η τιμολόγηση και σε άλλες εταιρίες!!

τι προσφέρουν και ποσο το κοστολογούν στην τελική...

το s700 ίσος θεωρηθεί ακριβό αλλα το 6630 με τίποτα!!

να υπενθημήσω οτι το 3650 κυκλοφωρει εδω και 1.5 χρονο και οχι εδω και 2.5 χρονια. αμαν ποια. αυτα τα λάθη ειναι ασυχγχώρητα :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

και 800 και 900 να κανει εγω θα το παρω με τη μονη προυποθεση οτι θα μου αρεσει σαν συσκευη εδω 680 εδωσα για τη μουφα το qtek και 800 για το πολυ ωραιο p-900 και θα κολλησω στα 650?μωρε με το καλο να βγει και τοτε θα δουμε αν μου αρεσει η οχι οσο για το θεμα επειχηρησεων,πιστευω οτι τωρα πλεον ολα τα κινητα μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν filofax οποτε ειναι κατι που δε με ενδιαφερει βεβαια τα series 60 ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα απο ολα τα αλλα.αντε 6630 παρε δρομο για ελλαδα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Σεπ. 2004 , 20:17)

ειλικρινά προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για την τιμή του.

παιδιά για μένα τα 650 ,αν είναι 650 τέλος πάντων (κολλήσατε εκεί εσείς) είναι η ποιο λογική τιμή που θα μπορούσε να δοθεί!!

δεν είναι ούτε ακριβό αλλα ούτε και φτηνό.

γιατί ξεχνάνε ορισμένοι το ότι έχει quad band πομποδέκτη?

(gprs,edge,3g)

αυτό και μονο ανεβάζει την τιμή του τουλάχιστον 100 ευρώ!!

...σε περιπτώσεις άλλων 3g τηλεφώνων αυτός ο συντελεστής μπορεί να φτάσει και τα 400 ευρώ ,συνοδευόμενος και από μια δεύτερη κάμερα... εκεί είναι και το mega κλέψιμο αλλα νομιζω πολλοί το παραβλέπουν...

ας αφαιρέσουμε λοιπόν τα 100 αυτά ευρώ και πείτε ότι το τηλέφωνο δεν είναι 3g.

που είπαμε ότι πάμε??

ααα 550 ευρώ. (την συνηθίσαμε αυτή την τιμή και δεν μας τρομάζει βλέπω!!! εε,ειναι ετσι ή δεν ειναι?)

It's all about money.

Μεγάλο πλεονέκτημα το Quad band, ανησυχούσα μήπως όταν θα πηγαίνω USA δεν θα έχω σήμα, αλλά τώρα όλα ΟΚ.

Μέχρι και το V600 είναι Quad band, αλλά για εμένα είναι άχρηστο και εννοείται για τους περισσότερους.

Κατι είδα για 400 ευρώ; Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. 40 ήθελες να γράψεις, right; :p

Αγώ αρνούμαι να δεχτώ την βάση στην οποία το έθεσες. Η τεχνογνωσία για τα Series 60 υπάρχει. Η τιμές πλέον δεν πρέπει να ξεκινούν από τα 500 ευρώ. Αυτό είναι κανονικό κλέψιμο.

Όποιο Series 60 βγαίνει έχει πάντα την ίδια τιμή, λες και έχουν κάνει την φοβερή δουλειά στο λειτουργικό. Δεν αναπτύξαν κάτι καινοτόμο, αλλά αναβάθμισαν το παλιό.

τώρα ας αναλογιστούμε όλα τα υπόλοιπα specs πλην του 3g-edge.

τα ξέρουν όλοι φαντάζομαι.

μην τα γράφω και πιάσει και μια σελίδα!! έτσι?

ακούω...

που είναι το ακριβό??

μάλλον να το πω καλύτερα...

που βρίσκεται αυτή η υπερεκτιμημένη συσκευή και δεν την βλέπω μπροστά μου??

πήρες την απάντηση σου johner??

ε λοιπόν αυτή είναι η ιστορία είτε αρέσει είτε δεν αρέσει ..

Μια σελιδα specs; Ναι, why not;

Θα βάλεις φαντάζομαι και την δόνηση και τους πολυφωνικούς ήχους.

Σε παρακαλώ, μη ξεχάσεις να αναφέρεις και το ρολόι που εμφανίζει στην οθόνη αναμονής. :p

Όπως προείπα τίποτα καινοτόμο, απλά μαζέψαν πολλές λειτουργίες υπάρχουσες και αφαιρέσαν μερικές.

και το παράδειγμα σου με το 3650 είναι εκτος τόπου και χρόνου.

Μάλλον για αυτό τον λόγο δεν απάντησες. Αν τολμούσες να απαντήσεις ήξερες οτι θα εκτεθείς.

Φυσικά προτίμησες την εύκολη οδό.

Μειώνεις το παράδειγμα και το αφήνεις ασχολίαστο. Οκ, δεκτό.

η υπόθεση όμως βρίσκεται αλλου αλλα βλέπω κανένας δεν το έχει σκεφτεi να το αναφέρει...

αυτά τα 100 ευρώ που θα δώσουμε παραπάνω για μια 3g συσκευή,ποιος από όλους μας θα τα εκμεταλλευτεί???

εεε???

ποιος??

μάλλον πολύ ελαχιστοι και κυρίως φραγκάτοι users!!

εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορια.

Αυτό το λέμε εδώ και καιρό.

Και αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν αυτός που έσπευσες να μου απαντήσεις οτι το 3G είναι πολύ χρήσιμο για Data ενώ το Video Call είναι μια άχρηστη υπηρεσία.

Το 3G έλεγες θα το χρησιμοποιούν όλοι σε αντίθεση με το Video Call.

Μπορεί να κάνω λάθος και να μην τα είπες εσυ και τότε σου ζητάω συγνώμη.

Πάντως σιγουρα κάποιος τις είπε αυτές τις ^&*^*)%$^.

Μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες.

τώρα που βάλαμε την λογική μας να σκεφτεί βλέπετε ποσο όμορφα βγαίνουν τα συμπεράσματα?

υπάρχει μήπως κανένας που δεν συμφωνεί στα όσα έγραψα?

Ααααα, εγώ την λογική μου την αφήνω ελεύθερη και δεν ξέρω τι κάνει. :D

Ελπίζω να σκέφτεται που και πού.

Τι συμπερασματα βγάλαμε; Αφού πάλι δεν καταλήξαμε πουθενά.

Κύριε κύριε, εγώ δεν συμφωνώ, μπορείτε να μου το ξαναεξηγήσετε;;;

Αnyway,

Θα σας πω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Σαν να είμαι σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και να έχω μπει καταλάθος στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας.

Ό,τι και να πω, εσείς κολλημένοι εκεί......

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας κάτι.

Το οτι βρισκόμαστε όλοι σε αυτό το Thread δεν σημαίνει οτι θα το εξυμνήσουμε και θα καλύψουμε τα ελλατώματά του.

Αυτό εγώ δεν το δέχομαι και φυσικά θα συνεχίσω να γράφω τις απόψεις μου, αυτές που εγώ θεωρώ πως είναι σωστές.

Είναι σημαντικότερο να αναφέρουμε τα αρνητικά παρά τα θετικά.

Το θετικά μας τα δίνουν οι έταιρίες έτοιμα, δεν χρειάζεται ψάξιμο.

Το δύσκολο είναι να ανακαλύψουμε τα αρνητικά κάθε συσκευής και στο internet έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε για αυτά και να τα συζητάμε.

Μην το κάνετε αρένα, αλλά τόπο συζήτησης.

Όλες οι απόψεις πρέπει να γίνονται δεκτές.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jonher ( 8 Σεπ. 2004 , 09:52)

It's all about money.

Μεγάλο πλεονέκτημα το Quad band, ανησυχούσα μήπως όταν θα πηγαίνω USA δεν θα έχω σήμα, αλλά τώρα όλα ΟΚ.

Μέχρι και το V600 είναι Quad band, αλλά για εμένα είναι άχρηστο και εννοείται για τους περισσότερους.

Κατι είδα για 400 ευρώ; Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. 40 ήθελες να γράψεις, right; :p

Αγώ αρνούμαι να δεχτώ την βάση στην οποία το έθεσες. Η τεχνογνωσία για τα Series 60 υπάρχει. Η τιμές πλέον δεν πρέπει να ξεκινούν από τα 500 ευρώ. Αυτό είναι κανονικό κλέψιμο.

Όποιο Series 60 βγαίνει έχει πάντα την ίδια τιμή, λες και έχουν κάνει την φοβερή δουλειά στο λειτουργικό. Δεν αναπτύξαν κάτι καινοτόμο, αλλά αναβάθμισαν το παλιό.

Μια σελιδα specs; Ναι, why not;

Θα βάλεις φαντάζομαι και την δόνηση και τους πολυφωνικούς ήχους.

Σε παρακαλώ, μη ξεχάσεις να αναφέρεις και το ρολόι που εμφανίζει στην οθόνη αναμονής. :p

Όπως προείπα τίποτα καινοτόμο, απλά μαζέψαν πολλές λειτουργίες υπάρχουσες και αφαιρέσαν μερικές.

Μάλλον για αυτό τον λόγο δεν απάντησες. Αν τολμούσες να απαντήσεις ήξερες οτι θα εκτεθείς.

Φυσικά προτίμησες την εύκολη οδό.

Αυτό το λέμε εδώ και καιρό.

Και αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν αυτός που έσπευσες να μου απαντήσεις οτι το 3G είναι πολύ χρήσιμο για Data ενώ το Video Call είναι μια άχρηστη υπηρεσία.

Ααααα, εγώ την λογική μου την αφήνω ελεύθερη και δεν ξέρω τι κάνει. :D

Ελπίζω να σκέφτεται που και πού.

Τι συμπερασματα βγάλαμε; Αφού πάλι δεν καταλήξαμε πουθενά.

Κύριε κύριε, εγώ δεν συμφωνώ, μπορείτε να μου το ξαναεξηγήσετε;;;

Αnyway,

Θα σας πω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Σαν να είμαι σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και να έχω μπει καταλάθος στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας.

Ό,τι και να πω, εσείς κολλημένοι εκεί......

johner μηπως παραφερεσαι????ηρεμα cool.επειδη εχουμε κανει το θεμα vs ας πεσουν οι τονοι,και επειδη δεν προκειται να συνφωνησεται ποτε.ας αφισουμε αυτην την κουβεντα.παντος πρεπει να παραδεχτεις ρε johner οτι 1)ατυχες παραδειγμα 3650(στο ανεφερα και ποιο πανο) 2)οτι και να γινει το 6630 ειναι το καλυτερο νοκια κινητο που εχει βγει ποτε,και ας μην εχει δευτερη καμερα(δεν νομιζω να απασχολει και πολους). 3)αναλογα τι περνεις κανει και η τιμη αμα περνεις τον καπαμα θα το παρεις γυρω στα 400 αμα παρεις <<διαμαντι>> θα το παρεις καπως ποιο ακριβο.μην ξεχνας οτι η νοκια εχει βγαλει καλα κινητα και σε αρκετα καλες τιμες(βλεπε π.χ n-gage)

Αντι να τσακωνομαστε ρε παιδια, δεν ψαχνουμε καμια νεοτερη photo του 6630 ;

Μηπως κανεις εμαθε νεοτερα για την αφιξη του στην Ελλαδα;

Αφηστε να ερθει το καημενο πρωτα και μετα οποιος θελει τα δινει τα λεφτα ! Οποιος παλι δεν θελει , ολα καλα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 8 Σεπ. 2004 , 09:52)

It's all about money.

Oχι εκτος απο το Quad Band(αυτο που προφανως εννουσε ο sequent_c) ειναι οτι υπαρχουν ολοι οι τροποι για wireless connection(EDGE,3G,GPRS)

To Symbian 8.0 ομως δεν υπηρχε.Ειναι λογικο μια συσκευη(η πρωτη ξκαι μοναδικη με την καινουργια εκδοση) να ειναι και πιο ακριβη απο τις αλλες που φορουν το παλιο.

οχι 400 ηθελε να γραψει.Γιατι απλα το Ζ1010 με τα specs του(αν αφαιρεσεις το 3G) δεν θα εκανε 700+ ευρω αλλα καπου στα 300. :eek:

Μια σελιδα specs; Ναι, why not;Θα βάλεις φαντάζομαι και την δόνηση και τους πολυφωνικούς ήχους.

Σε παρακαλώ, μη ξεχάσεις να αναφέρεις και το ρολόι που εμφανίζει στην οθόνη αναμονής.

Ναι θα τα βαλει και αυτα.Ετσι και αλλιως σε καμια κινητη συσκευη δεν μπορεις να γραψεις και παρα πολλα.μην απαξιωνεις τα παντα...

Οσο για τις λειτουργιες σαφως τις μαζεψαν,σαφως δεν υπαρχει κατι το φοβερο καινοτομο με εξαιρεση το αναβαθμισμενο λειτουργικο(πολυ βασικο για πολλους)....Αλλα πες μου τι αφαιρεσαν; :wacko:

Μάλλον για αυτό τον λόγο δεν απάντησες. Αν τολμούσες να απαντήσεις ήξερες οτι θα εκτεθείς.Φυσικά προτίμησες την εύκολη οδό.

Συνεχιζεις στο ιδιο τροπαριο.Αφου σου εξηγησα και εγω αλλα και ο Energy οτι το παραδειγμα σου ειναι ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ και πολυ λανθασμενο.Ανταυτου το εκανα αυτο που ηθελες με το 6600 και σου εδιεξα οτι τα 150 παραπανω(αν ειναι τελικα τοσα) τα αξιζει.

Φυσικα ουτε εσυ απαντησες σε καποια πραγματα που σε ρωτησα.

Αυτό το λέμε εδώ και καιρό.Και αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν αυτός που έσπευσες να μου απαντήσεις οτι το 3G είναι πολύ χρήσιμο για Data ενώ το Video Call είναι μια άχρηστη υπηρεσία.

Εγω ειπα αυτες τις ^&*^*)%$^ αλλα ακομη το 3G ειναι απολυτος αχρηστο.

Τοσο και για data τοσο και για video call.Αλλα τωρα το 3G στους φραγκατους users μπορει να χρησιμοπιειθει μονο για Data.

Μην το κάνετε αρένα, αλλά τόπο συζήτησης.

Όλες οι απόψεις πρέπει να γίνονται δεκτές.

Τοτε μην ααξιωνεις τα επιχειρηματα των αλλων τα οποια ειναι και σωστα.Συζητηση κανουμε :rolleyes:

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 8 Σεπ. 2004 , 10:31)

Oχι εκτος απο το Quad Band(αυτο που προφανως εννουσε ο sequent_c) ειναι οτι υπαρχουν ολοι οι τροποι για wireless connection(EDGE,3G,GPRS)

E? For Your Informaion, EDGE, GPRS έχει και το 6230, Φυσικά στα θρεντ σύγκρισης ποτέ δεν το αναφέρουμε σαν πλεονέκτημα του 6230 έναντι άλλων συσκευών, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει. EDGE. EDGE υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ και στην Ιταλια. Και μάντεψε, στις ΗΠΑ ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει!

οχι 400 ηθελε να γραψει.Γιατι απλα το Ζ1010 με τα specs του(αν αφαιρεσεις το 3G) δεν θα εκανε 700+ ευρω αλλα καπου στα 300. :eek:

Αυτό σίγουρα το έγραψες βιαστικά. Σκέψου ότι το Ζ1010 έχει κάρτα μνήμης. Το Κ700 (της ίδιας εταιρείας) δεν έχει και κάνει 400 ευρώ... (όχι ότι τα αξίζει, απλά τόσο κάνει.)

Οσο για τις λειτουργιες σαφως τις μαζεψαν,σαφως δεν υπαρχει κατι το φοβερο καινοτομο με εξαιρεση το αναβαθμισμενο λειτουργικο(πολυ βασικο για πολλους)....Αλλα πες μου τι αφαιρεσαν; :wacko:

Την 2η κάμερα σε ένα 3G Κινητό. Να τι αφαίρεσαν. Την δίνουν όμως σαν έξτρα... επιτραπέζιο αξεσουάρ!!! :lol:

Συνεχιζεις στο ιδιο τροπαριο.Αφου σου εξηγησα και εγω αλλα και ο Energy

Ναι και μια φορά που συμφωνείτε, ε? :p

Εγω ειπα αυτες τις ^&*^*)%$^ αλλα ακομη το 3G ειναι απολυτος αχρηστο.

Eίναι; Eύλογη απορία: Αν είναι έτσι, γιατί να πάρει κάποιος το 6630, για να πληρώσει μια δυνατότητα που είναι απολύτος άχρηστη; Για να λέει ότι έχει Symbian 8 και 3G(Η βασική καινοτομία του 8 είναι η υποστήριξη 3G...)???

Johner:

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας κάτι.

Το οτι βρισκόμαστε όλοι σε αυτό το Thread δεν σημαίνει οτι θα το εξυμνήσουμε και θα καλύψουμε τα ελλατώματά του.

Αυτό εγώ δεν το δέχομαι και φυσικά θα συνεχίσω να γράφω τις απόψεις μου, αυτές που εγώ θεωρώ πως είναι σωστές.

Είναι σημαντικότερο να αναφέρουμε τα αρνητικά παρά τα θετικά.

Το θετικά μας τα δίνουν οι έταιρίες έτοιμα, δεν χρειάζεται ψάξιμο. Το δύσκολο είναι να ανακαλύψουμε τα αρνητικά κάθε συσκευής και στο internet έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε για αυτά και να τα συζητάμε.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 8 Σεπ. 2004 , 11:36)

E? For Your Informaion, EDGE, GPRS έχει και το 6230, Φυσικά στα θρεντ σύγκρισης ποτέ δεν το αναφέρουμε σαν πλεονέκτημα του 6230 έναντι άλλων συσκευών, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει. EDGE. EDGE υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ και στην Ιταλια. Και μάντεψε, στις ΗΠΑ ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει!

EDGE και GPRS εχουν σχεδον ολα τα καινουργια Νοκια.Η εταιρεια το προωθα σαν τρελη το EDGE.Μεχρι και το 6170,3200,5140,6810 εχουν EDGE.

Απλα λεω οτι υπαρχει αυτο το κοστος για το 6630.Δεν ειπα οτι στην Ελλαδα θα ειναι χρησιμο.

Σαφως και η συσκευη δεν προοριζεται ΜΟΝΟ για το αγοραστικο κοινο της Ελλαδας...

Δεν σημαινει οτι αυτα δεν κοστιζουν για να υπαρχουν ιn-built.

Απο μια αναζητηση στο google βρηκα αυτην την εικονα που δειχνει το EDGE coverage αλλα ειναι δυστυχως απο τον Νοεμβρη του 2003.Οχι οτι αλλαξαν και πολλα βεβαια.

http://www.emc-database.com/content/marlincontent/ITMG/emc/images/EDGE_Nov_2003.jpg

Αυτό σίγουρα το έγραψες βιαστικά. Σκέψου ότι το Ζ1010 έχει κάρτα μνήμης. Το Κ700 (της ίδιας εταιρείας) δεν έχει και κάνει 400 ευρώ... (όχι ότι τα αξίζει, απλά τόσο κάνει.)

Πραγματι...

Eιχα στον νου μου το 6230.Ειχα ξεχασει οτι τα SE ειναι παντα overpriced.Βεβαια και το 3G της Siem-moto ειναι πανακριβο αρα της δευτερη καμερα την πληρωνεις παρα πολυ ακριβα.Σιγουρα οχι 40 ευρω.

Τουλαχιστον 300 τα δινεις κανονικα και με τον νομο για 3G συσκευες παρα μια συσκευη με τα ιδια specs και χωρις 3G.

Την 2η κάμερα σε ένα 3G Κινητό. Να τι αφαίρεσαν. Την δίνουν όμως σαν έξτρα... επιτραπέζιο αξεσουάρ!!! :lol:

Μα δεν αφαιρεσαν τιποτα απο προηγουμενες συσκευες.Αυτο λειπει βεβαια απο το 6630 αλλα δεν υπηρχε ποτε σε αλλο smartphone για να πουμε οτι αφαιρεθηκε.

Ναι και μια φορά που συμφωνείτε, ε? :p

Nαι επιτελους :p

Eίναι; Eύλογη απορία: Αν είναι έτσι, γιατί να πάρει κάποιος το 6630, για να πληρώσει μια δυνατότητα που είναι απολύτος άχρηστη; Για να λέει ότι έχει Symbian 8 και 3G(Η βασική καινοτομία του 8 είναι η υποστήριξη 3G...)???

Η βασικη του καινοτομια σε ΑΥΤΗ τη συκευη ειναι το 3g.

Εγω σαφως και δεν θα το παρω γιατι δεν μου δινει και πολλα παραπανω.

Ομως τα 8.0 σε συνδιασμο με τα feature pack2 και 3 θα εχουν πολλες καινοτομιες(μιλωντας για smartphone) οπως υποστηριξη υψηλων αναλυσεων σις οθονες(320Χ240,320Χ320,436Χ320 κλπ),wi-fi,SD/io,3D ΑPIS,bluetooth 1.2 κλπ.

Υπαρχουν βεβαια και οι βελτιωσεις στο gallery και στο interface αλλα οχι το 6630 δεν εχει ολα οσα θελω ΕΓΩ για να παρω το επομενο μου series 60 smartphone.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 8 Σεπ. 2004 , 12:02)

Μα δεν αφαιρεσαν τιποτα απο προηγουμενες συσκευες.Αυτο λειπει βεβαια απο το 6630 αλλα δεν υπηρχε ποτε σε αλλο smartphone για να πουμε οτι αφαιρεθηκε.

Όταν μια τόσο βασική και θεμελιώδης δυνατότοτητα του 3G απουσιάζει είναι σαν να την αφαίρεσαν. Μου θυμίζει έντονα την περίπτωση Κ700, που του έβαλαν ΜΡ3 player, αλλά δεν του έβαλαν κάρτα μνήμης!

Αλλά και για αυτό που λες, η περίπτωση Α1000, σε διαψεύδει. Smartphone με 2η κάμερα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...