Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 1 Δεκ. 2004 , 14:51)

δε νομιζω παντως να υπαρχει καποιο προβλημα η καποιο κλειδωμα ωστε να μη μπαινουν ελληνικα ετσι?εδω στο ηρακλειο παντως δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση

Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ! Κάτι μου λένε για μέσα Δεκεμβρίου ότι θα το φέρουν μαζί με το κινητό.

Αλλά ακόμα τίποτα συγκεκριμένο!

Αχ Ηράκλειο!

Αυτα! :) :o

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δε ξερω παντως μου φανηκε ξινισμενη η κοπελα που μιλησα γιατι με ρωτησε κι απο που το πηρες και κατι τετοια και της ειπα οτι το κινητο δε το χω ακομα αλλα συντομα θα το χω κι απο κει και μετα δε μου μιλησε καθολου καλα μαλλον τους χαλαει που καποιοι δε γουσταρουν να το πληρωνουν 150 και 200 ευρο παραπανω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια ελεγξτε και αυτο:

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=6630

Τι γνωμη εχετε για αυτη την πρωτη ελληνικη τιμη???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 1 Δεκ. 2004 , 16:50)

Παιδια ελεγξτε και αυτο:

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=6630

Τι γνωμη εχετε για αυτη την πρωτη ελληνικη τιμη???

Εγώ βαρεθεί να βλέπω την τιμή του Expansys...δλδ μόνο λίγα άτομα διαβάζουμε όλο το thread; Το έχουμε συζητήσει πάνω από 30 φορές!!!

Ουφ πια...

Wanna Play ??

www.gamers.gr

με το expansys θα ασχολιουμαστε?οι τυποι η δ επανε καλα η καποιο λαθος θα χουν κανει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 1 Δεκ. 2004 , 16:55)

Εγώ βαρεθεί να βλέπω την τιμή του Expansys...δλδ μόνο λίγα άτομα διαβάζουμε όλο το thread; Το έχουμε συζητήσει πάνω από 30 φορές!!!

Ουφ πια...

Περισσότερα από όσα πιστεύεις πάντως σίγουρα. :)

Απλά αρκετά συχνά συμβαίνει να παρακολουθεί κανείς δίχως να σχολιάζει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsolakas ( 1 Δεκ. 2004 , 11:26)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ "ΤΡΟΜΟ" ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?? ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ... ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ (ΜΑΪΜΟΥ) ΔΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΙΜ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

P.S. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ;)

Επειδή είχα γράψει κι εγώ πάνω σ' αυτό το θέμα, θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν έχω καθόλου τη διάθεση να σκορπίσω τον τρόμο και ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται... Απλά υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι (δεν αναφέρομαι σε 'σένα αφού δε σε ξέρω) οι οποίοι επειδή πολύ απλά θέλουν να διατηρήσουν υψηλή τιμή μεταπώλησης, σου λένε το... παραμύθι:

" Με το IMEI έχεις εγγύηση από Alpha Copy"

Αυτό (και στο υπογράφω) δεν ισχύει. Η AC θέλει απόδειξη αγοράς και δεν το λέω μόνο εγώ. Αν το πουλήσεις από το μαγαζί σου (δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματίας, υποθετικά μιλάω) και δώσεις απόδειξη ελληνική, τότε η εγγύηση ισχύει.

Ρωτάς επίσης αν είναι βλάκες αυτοί που εισάγουν τηλέφωνα από το εξωτερικό... Όχι, είναι έξυπνοι γιατί πολύ απλά υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, δηλαδή βγάζετε περισσότερα χρήματα.

Δεν ξέρω αν άλλαξε η πολιτική της AC (δεν το νομίζω), απλά πιστεύω ότι όσοι παίρνουν τα 6630 από εξωτερικό δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα. Βέβαια, η τιμή είναι πολύ δελεαστική και όντως συμφέρει. Εγώ προσωπικά πιστεύω όμως (από προσωπική εμπειρία) ότι ένα smartphone πρέπει να έχει εγγύηση, για πολλούς λόγους.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 1 Δεκ. 2004 , 14:51)

δε νομιζω παντως να υπαρχει καποιο προβλημα η καποιο κλειδωμα ωστε να μη μπαινουν ελληνικα ετσι?εδω στο ηρακλειο παντως δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση

Oχι δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα φιλε

ταξιδιωτης22 :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγω το πηρα πισω απο το Νοκια Αγ. Παρασκευης. Μου ειπαν οτι δεν μπορουσαν να τα περασουν και καπου κολλαγε. Δεν ξερω τι εγινε αλλα υποψιαζομαι οτι το ηθελαν για να το παιξουν. Ειμαι τουρμπο με τους γκιοζηδες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Δεκ. 2004 , 18:57)

Δεν ξερω τι εγινε αλλα υποψιαζομαι οτι το ηθελαν για να το παιξουν. Ειμαι τουρμπο με τους γκιοζηδες.

Σιγουρα κατι τετοιο παιζει ή κατι δεν εκαναν σωστα ,εγω συνεχιζω

να πιστευω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα,ας μας ενημερωσει ο φιλος

μας ili ,ο ειδικος σε αυτα. :cool:

Θα κανεις καμμια προσπαθεια για τα κεντρικα τοτε φιλε redcon ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili ( 1 Δεκ. 2004 , 13:31)

Επειδή το τηλέφωνο θα έρθει πολύ πρίν τα Χριστούγεννα, ετοιμάσου για πολλές πωλήσεις με 300 €... :D

ili?? έχεις πολύ πλάκα ΤΕΛΙΚΑ... κοροϊδεύεις τον κόσμο όπως και η εταιρία που δουλεύεις. Εδώ θα είμαστε στο Forum αυτό από όπου θα σου πω καλά Χριστούγεννα με τις προσθήκες των καταστημάτων χωρίς το 6630. Εσύ που λες ότι θα έρθει σε λίγο και δουλεύεις με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο μιας και η "μαμά" εταιρία δίνει σε ΟΛΟΥΣ μας την πληροφορία ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του χρόνου ποίος είσαι? Προσπαθείτε όλοι μαζί να μας τρελάνετε? Έχω διαβάσει άρθρα από πολλούς που έχουν πραγματικά ξενερώσει και έχουν βαρεθεί να περιμένουν και να παίρνουν και να ξαναπαίρνουν και να ρωτάνε ποτέ επιτέλους θα έρθει το κινητό στην Ελλάδα.. Τι είδους παιχνίδι είναι αυτό? Επίσης ξέρω πολύ κόσμο συμπεριλαμβανομένου και εμένα που δεν θέλουν να ξέρουν τι θα πει ALPHA COPY και ΝΟΚΙΑ SHOP και αυτό οφείλετε στη χείριστη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η εν λόγο εταιρία. Αγοράζουν ένα κινητό ΝΟΚΙΑ κάνοντας τον σταυρό τους μην τους βγει ελαττωματικό η χρειαστεί κάποια στιγμή να το πάνε για αναβάθμιση η για service λόγο βλάβης. Κάνε μας λοιπόν την χάρη και κάνε τον παπαγάλο της εταιρίας που αντιπροσωπεύεις και σταματήστε επιτέλους ΟΛΟΙ ΣΑΣ το δούλεμα.. Και μια τελευταία ερώτηση.. εσύ από που έχεις πάρει το 6630 σου?? Από Ιταλία? Γιατί δεν περίμενες λίγες μέρες όπως λες να έρθει στην Ελλάδα και να το πάρεις και χονδρική κι όλας και με ελληνικά και χωρίς το λογότυπο της ΤΙΜ? Καλή αντάμωση φίλτατε έρχομαι την άλλη τρίτη στη Θεσσαλονίκη και θα έρθω να σε βρω να μου βάλεις ελληνικά και στο δικό μου που δεν έχει..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 8011166542 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ (ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΞΙΝΗ» ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ “ …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΕ…” MONO ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ). ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 1 Δεκ. 2004 , 03:57)

Καιρό είχα να γράψω εδώ, μιας και είχα αποφασίσει να περιμένω για το 6630i αλλά χλωμό το κόβω, μάλλον για το απλό θα πάω(είναι και το Sx1 που έχω και μου σπάει τα νεύρα καθημερινά...δεν με αφήνει να ηρεμίσω). Και αυτό αφού θεωρώ πως το 3G σε επίπεδο με 2 κάμερες, θα είναι αποτυχία τελικά, μετά την πρώτη "κάψα".

καλά που άκουσες εσύ ότι θα βγει 6630i και το έδεσες σερί κορδόνι?

μου αρέσει κι όλας που είσαι σίγουρος ότι αυτό θα έχει και 2 κάμερες ...

αυτά φιλε μου είναι φαντασιώσεις κάποιων που σκορπάνε φήμες..

το ίδιο λέγανε και για το 6600i ...

έπειτα μου αρέσει που λες "μάλλον για το απλό θα πάω" :lol:

οποιος έχει τον παραμικρό ενδοιασμό για το 6630 και της δυνατότητας "videoκλησεων" καλύτερα ας μην το πάρει ,ειδικά αν είναι κάτοχος προσφατου smartphone . αυτό συστήνω εγώ .

η nokia απλά έβαλε το στοίχημα να κάνει το ποιο μικρό megapixel dual mode 3g κινητό και το πέτυχε ..

στο άμεσο μέλλον στο στοίχημα θα συμπεριλάβει και την δεύτερη κάμερα ως απαίτηση πλέον των χρηστών του 6630 ...

και η ιστορία συνεχίζεται ...

nokia ...τελικά αν την μάθεις είναι πολύ προβλέψιμη στις κινήσεις της ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos ( 1 Δεκ. 2004 , 18:02)

Επειδή είχα γράψει κι εγώ πάνω σ' αυτό το θέμα, θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν έχω καθόλου τη διάθεση να σκορπίσω τον τρόμο και ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται... Απλά υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι (δεν αναφέρομαι σε 'σένα αφού δε σε ξέρω) οι οποίοι επειδή πολύ απλά θέλουν να διατηρήσουν υψηλή τιμή μεταπώλησης, σου λένε το... παραμύθι:

" Με το IMEI έχεις εγγύηση από Alpha Copy"

Αυτό (και στο υπογράφω) δεν ισχύει. Η AC θέλει απόδειξη αγοράς και δεν το λέω μόνο εγώ. Αν το πουλήσεις από το μαγαζί σου (δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματίας, υποθετικά μιλάω) και δώσεις απόδειξη ελληνική, τότε η εγγύηση ισχύει.

Ρωτάς επίσης αν είναι βλάκες αυτοί που εισάγουν τηλέφωνα από το εξωτερικό... Όχι, είναι έξυπνοι γιατί πολύ απλά υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, δηλαδή βγάζετε περισσότερα χρήματα.

Δεν ξέρω αν άλλαξε η πολιτική της AC (δεν το νομίζω), απλά πιστεύω ότι όσοι παίρνουν τα 6630 από εξωτερικό δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα. Βέβαια, η τιμή είναι πολύ δελεαστική και όντως συμφέρει. Εγώ προσωπικά πιστεύω όμως (από προσωπική εμπειρία) ότι ένα smartphone πρέπει να έχει εγγύηση, για πολλούς λόγους.

δηλαδη ο φιλος απο την Κρητη που πηρε τηλ και ρωτησε για την εγγυηση και του ειπαν ΟΚ εκαναν λαθος?? επισης διαβασε τι γραφεις φιλε μου... "απλά πιστεύω ότι όσοι παίρνουν τα 6630 από εξωτερικό δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα" πιστευεις... δεν το γνωριζεις... να εισαι καλα..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 8011166542 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ (ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΞΙΝΗ» ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ “ …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΕ…” MONO ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ). ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ..

χεχε ..το τέλος του χρόνου είναι και τώρα που μιλάμε !!

μην ξεχνάς .δεκέμβριος μπήκε πλέον.

δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από ένα γενικό και αόριστο "τέλος του χρόνου "

χαιρω πολύ και η nokia λέει 4/3 2004 !!

λοιπόν ας σταματήσουν αυτές οι λογομαχίες με το ποτε θα έρθει ...

το ποτε θα έρθει το ξέρει μονο ένας ...

ο θεός !! (όταν μας λυπηθεί) :lol:

παιδιά να ρωτήσω τώρα κάτι ουσιαστικό που με ενδιαφέρει?

john74 ,redcon ,bluesprint και οποιος το έχει τελοσπάντων .

μπορείς να διαβάσεις το exif της φωτογραφίας μέσα από το κινητό?

δηλαδή από τις πληροφορίες του αρχείου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 1 Δεκ. 2004 , 19:32)

χεχε ..το τέλος του χρόνου είναι και τώρα που μιλάμε !!

μην ξεχνάς .δεκέμβριος μπήκε πλέον.

δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από ένα γενικό και αόριστο "τέλος του χρόνου "

χαιρω πολύ και η nokia λέει 4/3 2004 !!

λοιπόν ας σταματήσουν αυτές οι λογομαχίες με το ποτε θα έρθει ...

το ποτε θα έρθει το ξέρει μονο ένας ...

ο θεός !! (όταν μας λυπηθεί) :lol:

μα ασε με ρε φιλε εχω βαρεθει και εγω να διαβαζω ποτε θα ερθει και ποτε θα ερθει.. ουτε συσσιτιο στην κατοχη να ηταν.. οι λογομαχιες ειναι για το αν καλυπτει η AC με εγγυηση τα κινητα απο Ιταλια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsolakas ( 1 Δεκ. 2004 , 19:37)

μα ασε με ρε φιλε εχω βαρεθει και εγω να διαβαζω ποτε θα ερθει και ποτε θα ερθει.. ουτε συσσιτιο στην κατοχη να ηταν.. οι λογομαχιες ειναι για το αν καλυπτει η AC με εγγυηση τα κινητα απο Ιταλια.

:D έτσι είναι ...αν σου βάλουν την ηρωίνη της τεχνολογίας στα κινητά ...τρέχεις και δεν φτάνεις!!!

πάντως σε όλο τον κόσμο έτσι είναι ,όχι μονο εδώ ..

απλά εμείς οι έλληνες είμαστε λίγο ποιο ενθουσιώδης ;)

πάντως παιδιά μετά από τον τόσο ντορο που έγινε με το κινητό εγώ φοβάμαι να πάω σε μαγαζί να ρωτήσω!!!

φοβάμαι μήπως μου ρίξουν τίποτα στο κεφάλι μετά από το πρήξιμο που έχουν φάει!! :lol: :lol:

όσο για την εγγήση που λες ...

επειδή εγώ δεν θέλω να έχω τρεχάματα και θέλω να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο θα το πάρω από ελλάδα (όταν έρθει με το καλο)

με τους ανθρώπους στην AC δεν θέλω να έχω κανένα πάρε δώσε σε τετοια ζητηματα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 1 Δεκ. 2004 , 19:36)

παιδιά να ρωτήσω τώρα κάτι ουσιαστικό που με ενδιαφέρει?

john74 ,redcon ,bluesprint και οποιος το έχει τελοσπάντων .

μπορείς να διαβάσεις το exif της φωτογραφίας μέσα από το κινητό?

δηλαδή από τις πληροφορίες του αρχείου?

exei:

format (jpeg)

date

time

colour

size

resolution

to efix den ksero ti einai :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Δεκ. 2004 , 19:51)

exei:

format (jpeg)

date

time

colour

size

resolution

to efix den ksero ti einai :(

είναι το πρώτο κινητό της nokia που βάζει exif πληροφορίες στα jpeg . χάριν πληροφόρησης το λέω .

λοιπόν είναι πληροφορίες για τις ιδιότητες τις φωτογραφίας .

πχ shatter speed ,ISO speed ,f,white balance κλπ

έχεις καταφέρει να το διαβάσεις μέσα από το κινητό?

αν όχι τότε σίγουρα θα βγει και κάποιος exif reader.sis για το 6630 ...απλά ήθελα να μάθω αν το κάνει το κινητό από μονο του

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 1 Δεκ. 2004 , 03:22)

Ποτέ μην ενημερώνεσαι απο το Ελληνικόπαράρτημα της Nokia. Βρίσκεαι χρόνια πίσω. Το ενημερωνουν πολύ σπάνια.

Δες εδώ την πλήρη λίστα συμβατών αεξαρτημάτων.

Το Nokia FM Radio Headset HS-2R, το οποίο μάλιστα είναι στερεοφωνικό, είναι απολύτως συμβατό με το 6630 και κοστίζει 15 ευρώ.

kanenas den to ehei,poy tha to vro re giorgo??to vrikes esy,i kanenas allos edo?
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsolakas ( 1 Δεκ. 2004 , 19:30)

δηλαδη ο φιλος απο την Κρητη που πηρε τηλ και ρωτησε για την εγγυηση και του ειπαν ΟΚ εκαναν λαθος?? επισης διαβασε τι γραφεις φιλε μου... "απλά πιστεύω ότι όσοι παίρνουν τα 6630 από εξωτερικό δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα" πιστευεις... δεν το γνωριζεις... να εισαι καλα..

Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο επιθετικός με όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική σου, αλλά τέλοσπάντων... Όντως αυτό πιστεύω και για του λόγου μου το αληθές ας πάει ο φίλος μας σε Nokia Shop για update και μετά έλα να μου πεις... Από το τηλέφωνο όλοι "εγγυήσεις" προσφέρουν. Γράφω ότι "πιστεύω" αυτό που λέω γιατί δεν ξέρω αν θα αλλάξει πολιτική, ΜΟΝΟ γι' αυτό το λόγο. Το τι γίνεται μέχρι τώτα το ΞΕΡΩ γιατί έχω ιδία πείρα... Κι εσύ να είσαι καλά, πιο ήρεμος με τις απόψεις των άλλων και μακάρι να πουλήσεις όσα κινητά θες από το εξωτερικό...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos ( 1 Δεκ. 2004 , 20:07)

Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο επιθετικός με όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική σου, αλλά τέλοσπάντων... Όντως αυτό πιστεύω και για του λόγου μου το αληθές ας πάει ο φίλος μας σε Nokia Shop για update και μετά έλα να μου πεις... Από το τηλέφωνο όλοι "εγγυήσεις" προσφέρουν. Γράφω ότι "πιστεύω" αυτό που λέω γιατί δεν ξέρω αν θα αλλάξει πολιτική, ΜΟΝΟ γι' αυτό το λόγο. Το τι γίνεται μέχρι τώτα το ΞΕΡΩ γιατί έχω ιδία πείρα... Κι εσύ να είσαι καλά, πιο ήρεμος με τις απόψεις των άλλων και μακάρι να πουλήσεις όσα κινητά θες από το εξωτερικό...

Δεν ξερεις γιατι φωναζει :o ΑΠΛΑ για να πουλησει τα τηλ του δεν θελω να ασχοληθω με αυτο απλα εδω νομιζω ειναι χωρος για να μαθαινουμε νεα και πληροφοριες για το κινητο μας οχι να διαφημιζει καποιος τις συναλλαγες του οποιες και να ειναι αυτες
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παιδια παρακαλω ας αφησουμε ολα τα αλλα και ας μιλησουμε

καθαρα για το 6630 :) :!:

Κουραζει φοβερα καποιον που θελει να μαθει για το 6630 :whistle:

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...