argi_7 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (29 Νοέ. 2004 , 16:30) Γιατι οχι? Για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω τιποτα, υποθεσεις κανω. Αλλα δεν πρεπει να ειναι και το καλυτερο για τη Βοντα καθως εχει μονο 1 καμερα και οχι περιστρεφομενη. Ειναι ψευτο-3G ας πουμε. Αυτοι θελουν να οικονομησουν απο τις βιντεοκλησεις και το 6630 δεν ειναι οτι το καλυτερο για αυτες. ετσι οπως το θετεις,ναι γιατι οχι.αλλα μην ξεχναμαι οτι ειναι και ενα smart phone πληρης τεχνολογιας. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (29 Νοέ. 2004 , 19:13) Alles allages sto 6630 apo ta alla series60 phones...deite photos τι κανει αυτο??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Τελικα με λιγα λογια ..μεθαυριο μπαινει και ο Δεκεμβριος και κανεις δεν εχει ημερομηνια για το 6630 .... χωρια που η πληροφορηση απο alpha copy ειναι κατατοπιστικοτατη ... Ωραααιαααα.... Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 20:45) Τελικα με λιγα λογια ..μεθαυριο μπαινει και ο Δεκεμβριος και κανεις δεν εχει ημερομηνια για το 6630 .... χωρια που η πληροφορηση απο alpha copy ειναι κατατοπιστικοτατη ... Ωραααιαααα.... και είχα σκοπό αύριο να πάω στα κεντρικά (για πρωτη φορα) μήπως και το έχουν φέρει... δεν ξέρω ρε παιδιά τι γίνεται...! :( κακά τα ψέματα αυτή η αναμονή με έχει κουράσει και μενα αφάνταστα... τα τηλεφωνα είναι έτοιμα εδώ και ποσο καιρό αλλα τηλεφωνα δεν βρίσκουμε ... αγανάκτηση!! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Οπως μολις αναφερθηκε σε διπλανο θεμα ερχονται (στη Ιταλια δηλαδη) Βοντα 6630. Αρα κατι τρεχει μαλλον και εδω. Λετε να τα κραταει η Νοκια για να μην τη βγει ανταγωνιστικα στη Βοντα; Και αν βγει Βοντα ποσο θα κανει; 560; Θα ειναι τρελλοι. Κατι μου μυριζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (29 Νοέ. 2004 , 19:47) τι κανει αυτο??? to ena rythmizei to power saver tis mpataries diladi gia tin foteinotita tis othnis na einai sto megisto gia XX defterolepta,kai to allo na stelnei sms ean den prolaveis na sikoseis to tilefono Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Και εγω εχω κουραστει με την αναμονη.... Καθε 2 ωρες ελεγχω το forum για το 6630 με μανια μηπως εχω κανενα νεο αλλα τιποτα...πραγματι ντροπη για την τεχνολογικη αναπτυξη της χωρας μας του 2004-2005... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Edw agglia pou eimai egw exei erthei pantws.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Edw agglia pou eimai egw exei erthei pantws.. se ti timh?? :confused: Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Den rwthsa giati viazomoun. Aurio methaurio tha perasw k tha mathw perissotera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 lete na exei kamia timh san ths TIM sthn italia? h +200 euro?? :confused: Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 paidia i alithia einai oti arxizo k ksenerono me tin anamoni tou kin.Apo iouni to exo vali sto mati k exi paei dekemvris kai akoma eimaste sto perimene...makari na vgi ayti tin bdomada...pias to avgo k koureyto einai i katastasi http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 H ALPHA COPY ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ALPHA COPY EINAI 80111ΝΟΚΙΑ (66542) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ.. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.. Φίλε μου δεν λέω, εύλογη η αγωνία σου να πουλήσεις τα τρία 6630 σε πλειστηριασμό όπως ανακοίνωσες παραπάνω, ωστόσο , και είναι προσωπική παράκληση, κάνε το με διαφορετικό τρόπο και όχι σκορπίζοντας ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Μπραβο ρε "john74" :) Να'σαι καλα που δοκιμαζεις τα προγραμματα να ξερουμε κι εμεις τι παιζει και τι οχι... Μπραβο και παλι :cool: Οσο για την αναμονη παιδια, οντως εχω ξενερωσει τρελα... Ετσι μου ερχεται να παω να αγορασω κανενα αλλο κινητο μηπως και ηρεμησω :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (30 Νοέ. 2004 , 01:34) Μπραβο ρε "john74" :) Να'σαι καλα που δοκιμαζεις τα προγραμματα να ξερουμε κι εμεις τι παιζει και τι οχι... Μπραβο και παλι :cool: Οσο για την αναμονη παιδια, οντως εχω ξενερωσει τρελα... Ετσι μου ερχεται να παω να αγορασω κανενα αλλο κινητο μηπως και ηρεμησω :mad: na eisai kala (kanena karma tha rixeis hahahah) :p Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Παιδιά, στην Κυριακάτικη Ελευθρτοτυπία, στα διαφημιστικά καταστημάτων με ηλεκτρονικά το είχαν κανονικά: 1. Τα Elephant ( :lol: ) στην τιμή 525 € + ΦΠΑ 2. Τα Multirama (νομίζω) στην τιμή 510 € + ΦΠΑ. Με επιφύλαξη πάντως γιατί δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά. Τα έχω φυλάξει, θα τα δώ... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (30 Νοέ. 2004 , 03:37) na eisai kala (kanena karma tha rixeis hahahah) :p Εννοειται οτι πηρες + στο καρμα σου ;) Αυτα δεν λεγονται, γινονται ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixalhs^ (30 Νοέ. 2004 , 01:12) H ALPHA COPY ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ALPHA COPY EINAI 80111ΝΟΚΙΑ (66542) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ.. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.. Φίλε μου δεν λέω, εύλογη η αγωνία σου να πουλήσεις τα τρία 6630 σε πλειστηριασμό όπως ανακοίνωσες παραπάνω, ωστόσο , και είναι προσωπική παράκληση, κάνε το με διαφορετικό τρόπο και όχι σκορπίζοντας ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Η "ΑΓΩΝΙΑ" ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ 5 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5.. ΟΙ " ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΚΟΠΡΑΩ ΕΓΩ.. ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕΝ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. :o ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ηρθε λοιπον η πολυσυζητημενη μερα Τριτη... Πηρα τηλεφωνο παντου, εψαξα παντου, σηκωσα καθε πετραδακι μηπως και το βρω καπου αλλα εφαγα ενα μεγαλο ΑΚΥΡΟ !!! :eek: Πουθενα λοιπον στη Ροδο και η δικαιολογια παραμενει ιδια... <<Σε λιγες μερες θα το εχουμε κυριε...>> Ξενερωσα πια... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 kai ego den antexo allo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 apelpisia... giati den to pernete apo italia?? yparxun polloi prothimoi na boithisun... (ki ego apo ekei tha to paro se merikes meres :p :p :cool: :cool: ) Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrispetsas (30 Νοέ. 2004 , 07:52) Παιδιά, στην Κυριακάτικη Ελευθρτοτυπία, στα διαφημιστικά καταστημάτων με ηλεκτρονικά το είχαν κανονικά: 1. Τα Elephant ( :lol: ) στην τιμή 525 € + ΦΠΑ 2. Τα Multirama (νομίζω) στην τιμή 510 € + ΦΠΑ. Με επιφύλαξη πάντως γιατί δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά. Τα έχω φυλάξει, θα τα δώ... :p σοβαρα? :p κι εγω λεω οτι πρωτοι απο τους τελευταιους πως θα τα φερουν Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 κατι αλλο που δε ξερω το bluetooth του ειναι σαν του 7610 η σαν του s-65 που μπορει να συνδεθει με παραπανω απο 2 συσκευες Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Μια ερωτηση για τον ili η οποιον γνωριζει: Περνωντας το ελληνικο sw τα σχετικα με την ΤΙΜ (εικονιδιο, shortcut, screensaver) θα φυγουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Φυσικα φευγουν.Το ΤΙΜ imagine διαγραφεται και σαν προγραμμα και σαν screensaver κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts