Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (25 Νοέ. 2004 , 20:01)

Τι εννοεις?Το 6630 δεν ειναι 3G smartphone?Σε μενα,πχ, που θελω κινητο 3G με λειτουργικο τι θα προτεινες?

3G είναι, μπορεί να κάνει όλα όσα μπορεί να κάνει ένα κινητό τρίτης γενιάς, εκτός από βίντεοκλήση. Και είναι πολύ κρίμα γιατί αυτήν την περίοδο (επόμενοι 4 μήνες) είναι δωρεάν από την Βόντα..... :!:

Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να πάρεις ξεχωριστό επιτραπέζιο εξάρτημα με 2η κάμερα................ :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (25 Νοέ. 2004 , 20:23)

:D

μπα... δεν νομίζω alex .

θα κάνει το λιγότερο ένα εξάμηνο να πετάξει στην αγορά ανταγωνιστικό μοντέλο ...

και θα είναι nokia φυσικά ...

Kai to 8650? ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 21:10)

Περα απο την πλακα σημερα και για αρκετα ακομη ΔΕΝ υπαρχει 3G. Οτι υπαρχει ειναι καχεκτικο και σε ελαχιστη ποσοτητα. Αρα το 6630 κρινε το σαν ενα κανονικο Symbian τηλεφωνο.

OK, έστω. Αφού λοιπόν δεν θα μπορέσω να εκμεταλευτώ τις 3G δυνατότητές του γιατί να τις πληρώσω (σε hardware?); :alien:

Τέλος πάντων, ρητορική η ερώτηση. Το κινητό κυκλοφόρησε, ας μιλήσουμε για αυτό καλύτερα και όχι για το αν αξίζει να το πάρει κάποιος.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SubeRip (26 Νοέ. 2004 , 02:53)

Ego pantos to agorasa kai tin kuriaki tha mou erthei apo italia :cool: (epitelous).

john74 --> An exeis kana site me mazemena ta apps steile mou kana pm. (bariemai na psaxno :worry: ) euxaristo.

mpa den eho alla mirc kai aiva tha vreis ta perisotera
Greek Android & iOS users (FB group)

Η μεχρι τωρα συμβιωση μου μαζι του μου λεει οτι προκειται για το καλυτερο μαζι με το Ρ910 smartphone. Δεν ξερω σε τι τιμη θα βγει βεβαια. Η τιμη ειναι βασικο κριτηριο αγορας η οχι. Στα 349 που κανει στην Ιταλια ειναι κλοπη. Το παιρνει και φευγεις τρεχοντας απο το καταστημα.

παιδιά έχω κάποιες απορίες... :blink:

1.πόση ώρα μπορεί να βγαλει βιντεάκι στην μέγιστη ανάλυση με την κάρτα μνήμης που έχει ;

2.Αυτη η μνημη που έχει , μπαινει σε ειδικο card reader ή έχει adapter για mmc ;

3.Τί μέγεθος έχει το μέγιστο αρχειο για αποστολη videomms ;

4.Μπορούν να μπούν διαφορετικοί ήχοι κλησεων mp3 για κλησεις κ για μηνύματα ;

Ευχαριστω !

1.Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Πάντως η μέγιστη ώρα διάρκειας του βίντεο είναι στην μία ώρα. Η κάρτα μου είναι μόνιμα γεμάτη και δεν μπορώ να γράψω πάνω απο 20 λεπτά. Όχι οτι είναι και λίγα.Προς θεού!!!!

2.Φυσικά και μπαίνει σε οποιοδήποτε card reader. Περιέχεται στην συσκευασία και ο ειδικός αντάπτορας για να μπαίνει σε όλες τις συσκευές με υποδοχή MMC και SD και αναγνωρίζεται απο αυτές χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Οπότε συμβατότητα προς τα πίσω, απόλυτη.

3.Το όριο απο τα 100KB αυξήθηξε στα 300ΚΒ με την έλευση του 6630 και την υποστήριξη υπηρεσιών τρίτης γενιάς. Μόνο που αν και ο άλλος δεν έχει συμβατή συσκυή και δεν έχει ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες, δεν θα πάρε τίποτα. :) Λογικό.

4.Για κλήσεις μπορούν να μπούν τα πάντα. Και mp3 φυσικά. Για μηνύματα δε νομίζω να μπορούν να οριστούν ήχοι mp3. Δεν το έχω εύκαιρο το κινητό μου για να το δοκιμάσω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (26 Νοέ. 2004 , 01:48)

KATA ta alla arketa doulevoune,Route66 ok,kai malon apo oti moy thymithise o filos moy o Delis7 tha prepei na xana doulevo to STACKER gia na eho epipleon horo sto kinito,logo 64mb,to eho ftasei sta 45mb eidi!!

Μετα τα 3D-test που δημοσιευτικαν και φανερωνουν την υπολογιστικη δυναμη του 6630 θα μπορουσες να δοκιμασεις ενα απαιτητικο ng game οπως το call of duty και να μας παρουσιασεις τα αποτελεσματα?

Το λεω αυτο διοτι το 6630 εχει στερεοφωνικο ηχο οποτε ισως να μην εμφανιζεται πλεον το γνωστο προβλημα με τα cheats που επρεπε να χρησιμοποιουμε για να μην κρασαρει το 6600.

mirrorofsorrow

1.Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Πάντως η μέγιστη ώρα διάρκειας του βίντεο είναι στην μία ώρα. Η κάρτα μου είναι μόνιμα γεμάτη και δεν μπορώ να γράψω πάνω απο 20 λεπτά. Όχι οτι είναι και λίγα.Προς θεού!!!!

Δηλαδη το 20 λεπτο το γραφει στην μεγιστη αναλυση σιγουρα. ε;

4.Για κλήσεις μπορούν να μπούν τα πάντα. Και mp3 φυσικά. Για μηνύματα δε νομίζω να μπορούν να οριστούν ήχοι mp3. Δεν το έχω εύκαιρο το κινητό μου για να το δοκιμάσω.

Αν μπορεσεις καποια στιγμη δες το να μου πεις.Ακομα κ αν δεν γινεται,δεν θα μπορουσε με καποιο προγραμματακι να γίνει;Τί smartphone είναι...;;;

to video me megisti analisi paei sto diko moy me ypoloipo hrono 30 lepta me 20mb elefthero sto dv mmc moy,xero oti travaei mia ora megisto ean den kano lathos!!Kai to video einai fovero,apo analisi mehri smoothness..allo epipedo to 6630!!
Greek Android & iOS users (FB group)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 23:15)

Μιας και εχεις 6600 και Ρ910, αυτο που λες επρεπε να παει στο Ρ900->P910 και οχι στο 6600->6630. Ποιος ειναι αυτος που βγαζει αντικαταστατες χωρις να δινει τιποτα επιπλεον μαλλον στην ΣΕ πρεπει να καταχψρηθει και οχι στη Νοκια. Σκεψου τις διαφορες 6600 και 6630 μονον. Χαος.

για γενικη πολιτικη μιλησα και οχι για διαφορα 6600-6630,και βεβαια ειναι τεραστια!!!εδω η νοκια εβγαλε 3650-3660 :p που μπροστα τους οι διαφορες 900-910 ειναι αστρονομικες!!!!και βεβαια το 6630 ειναι το καλυτερο νοκια που εβγαλε ποτε

Μετα τα 3D-test που δημοσιευτικαν και φανερωνουν την υπολογιστικη δυναμη του 6630 θα μπορουσες να δοκιμασεις ενα απαιτητικο ng game οπως το call of duty και να μας παρουσιασεις τα αποτελεσματα?

to n-gage den einai kai oute exei 3d-accelerated paixnidia .

ara den 8a uparxei kamoia diafora sto 6630 . 8a ta paizei (an ta paizei) opws kai sta upoloipa s60 .

nomizw omws oti siga siga 8a bgoun paixnidia kai efarmoges pou na upostirizoun aythn tou thn idiothta.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (27 Νοέ. 2004 , 00:37)

paidia sorry alla ngage paihnidia den tha valo sto 6630 na dokimaso,pistevo oti paizoune alla ean den paro 512mb dv mmc den to fortono me perita pragmata(gia mena)

Μιλας σωστα john , οποιος θελει n-gage παιχνιδια για το χαβαλε

στο κατω ,κατω ας παρει ενα μεταχειρισμενο n-gage οπως εκανα εγω

και αφησα το 7610 στη ησυχια του , και το ιδιο θα κανω

για το 6630 αν θα το παρω :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (26 Νοέ. 2004 , 15:47)

3.Το όριο απο τα 100KB αυξήθηξε στα 300ΚΒ με την έλευση του 6630 και την υποστήριξη υπηρεσιών τρίτης γενιάς. Μόνο που αν και ο άλλος δεν έχει συμβατή συσκυή και δεν έχει ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες, δεν θα πάρε τίποτα. :) Λογικό.

λογικα θα εχει ομως και την επιλογη για 100 kb ετσι δεν ειναι??

Εχω παρει το 6630 και εχω μια 3G USIM Vodafone. Εβαλα τις ρυθμισεις Live! απο το site της Voda αλλα δεν δουλευει. Τι πρεπει να κανω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (27 Νοέ. 2004 , 01:48)

λογικα θα εχει ομως και την επιλογη για 100 kb ετσι δεν ειναι??

Αφού το όριό του είναι τα 300ΚΒ, δεν θα στέλνει τα 100; Τι ρωτάς; :) Aπλά τώρα, με τις δυνατότητες του 3G, θα μπορούμε να στέλνουμε αλλά και να λαμβάνουμε ευκολότερα και γρηγορότερα μεγαλύτερης διάρκειας και ανώτερης ποιότητας βίντεο.

Kana neo apo ta katasthmata nokia exoume re paidia???

Pairnw thl kai mou lene oti exei erthei kai to perimenoun apo tis apothhkes!!!!!

Kala poses meres thelei na erthei apo tis apothhkes????

THA MAS TRELANOUN????

Συμπατριωτηηηηηηηηη.....

Και εγω απο ζακυνθο ειμαι....

Κοιλιωμενο με την ακριβια

Αντε περιμενω απαντηση να δουμε αν ηρθε αν και νομιζω οτι μπορει να αργησει να φτασει ζακυνθο!!!

Μακαρι να εφτασε , αλλα χλωμο το βλεπω ...μαλλον Τριτη ..

Ας βγω ψευτης ομως !!!

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Sympatrioti Shodan na episkeptesai syxna to forum tou 6630 kai tha doume pote tha erthei.Mallon stin Giorti mou tha erthei (6 dekembriou) agiou Nikolaou.Kalo doro gia giorti....

Stis alles poleis den nomizo pos tha erthei noritera afou tha to paro apo alysida katastimaton Vodafone...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (27 Νοέ. 2004 , 11:01)

ti timh tha exei sthn ellada??

Ανάλογα το μαγαζί απο 500 εως 600e, αν και αυτά έχουν ξαναειπωθεί :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...