Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετη ερώτηση, το Sx1 είχε Vga camera διάβασα, η vga camera είναι πόσα mpixels?(ή είναι άλλη τεχνολογία;).

Απλά για να καταλάβω, την διαφορά εκεί.

ΥΓ

Την Δευτέρα έχω την συνάντηση με Nokia, οπότε αργά την Δευτέρα, θα γράψω περισσότερα νέα! ( Θα πέσω στα γόνατα τους βασικά, μήπως και το τσιμπίσω το κινητό με καμιά καλύτερη τιμή!)

:)

Wanna Play ??

www.gamers.gr

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ta ELEPHANT tha exoun to kinito diathesimo pros polisi stis 5/11,diladi prin arxisoun ta NOKIA SHOPs na to diathetoun;Parakseno mou fenetai...Kai ta NOKIA SHOPs sta 610 euro lete na exoun to 6630;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 4 Νοέ. 2004 , 11:12)

Ta ELEPHANT tha exoun to kinito diathesimo pros polisi stis 5/11,diladi prin arxisoun ta NOKIA SHOPs na to diathetoun;Parakseno mou fenetai...Kai ta NOKIA SHOPs sta 610 euro lete na exoun to 6630;

τα νοκια shops το πουλανε παντα φθινοτερα απο ολλα τα αλλα μαγαζια,λιγη υπομονη ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 4 Νοέ. 2004 , 11:12)

Αν είναι διαθέσιμο στα Elephant πριν από τα Nokia Shop υπάρχει περίπτωση να είναι και παραεισαγωγής, οπότε δώστε την απαραίτητη προσοχή και ελέγξτε για ελληνικό πληκτρολόγιο... :rolleyes:

Τιμή Nokia Shops το έχουμε ξαναπεί : 560ευρώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Αν τελικα το πουλανε 610ευρω τοτε μου λειπει 1ευρω ! ( φτου, κριμα την οικονομια που εκανα, θα παω να παρω αλλο :cry: :lol: )

(Καποιος να με χτυπησει παιδια... Τρελαθηκα !!!)

Περα απο την πλακα τωρα... Τελικα 610 θα ειναι ή 560; Μιλαμε για μεγαλη διαφορα τιμης...

μμ, ώρα να μαζέψω τις εταιρικές αναβαθμίσεις και να πάω στο ταμείο... κοίτα να δεις που θα πάρω nokia μετά από 5 χρόνια ericsson :o

όμως δύο ερωτήσεις: τελικά θα έχει κλειδωμένο bluetooth? και επειδή δεν έχω διαβάσει κάτι γι' αυτό, έχει minijack για ακουστικά ή μόνο το handsfree?

Αυτή τη στιγμή έχω το 6600 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα του 6630 μιας και είναι το καινούργιο symbian της Nokia που περιμέναμε όλοι. Μέχρι πρίν λίγες μέρες ήμουν σίγουρος οτι όταν κυκλοφορήσει, θα πάω να το πάρω και μάλιστα απο τους πρώτους. Ομως σκέφτομαι μήπως έιναι απλά ενθουσιασμός? Οι πραγματικές διαφορές δηλαδή με το 6600 ποιές είναι? Το mp3? δεν το χρειάζομαι. Το 3G? θα είναι πανάκριβο. Η camera? Εχω πάντα μια u20 μέσα στο τσαντάκι μου. Τουλάχιστον να είχε ραδιόφωνο ρε γμτ. Αυτή τη στιγμή δεν με δελεάζει αρκετά η νέα πρόταση της Nokia σε σχέση με το 6600. Ψάχνω έστω και μία διακαιολογία για να το πάρω. Πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ πλέον, και για οικονομικούς λόγους, γιατί έχω χαλάσει μια περιουσία σε κινητά τηλέφωνα κρατώντας τα για 2-3 μήνες το πολύ. Ακριβό σπορ!

τι νεο ηταν αυτο?πω πω απιστευτο αυτο πολυ καλο νεο αυτο και καπως απροοπτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobo ( 4 Νοέ. 2004 , 16:12)

Αυτή τη στιγμή έχω το 6600 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα του 6630 μιας και είναι το καινούργιο symbian της Nokia που περιμέναμε όλοι. Μέχρι πρίν λίγες μέρες ήμουν σίγουρος οτι όταν κυκλοφορήσει, θα πάω να το πάρω και μάλιστα απο τους πρώτους. Ομως σκέφτομαι μήπως έιναι απλά ενθουσιασμός? Οι πραγματικές διαφορές δηλαδή με το 6600 ποιές είναι? Το mp3? δεν το χρειάζομαι. Το 3G? θα είναι πανάκριβο. Η camera? Εχω πάντα μια u20 μέσα στο τσαντάκι μου. Τουλάχιστον να είχε ραδιόφωνο ρε γμτ. Αυτή τη στιγμή δεν με δελεάζει αρκετά η νέα πρόταση της Nokia σε σχέση με το 6600. Ψάχνω έστω και μία διακαιολογία για να το πάρω. Πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ πλέον, και για οικονομικούς λόγους, γιατί έχω χαλάσει μια περιουσία σε κινητά τηλέφωνα κρατώντας τα για 2-3 μήνες το πολύ. Ακριβό σπορ!

Μη το ψάχνεις, για σενα θα είναι πεταμένα λεφτα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 4 Νοέ. 2004 , 16:32)

Μη το ψάχνεις, για σενα θα είναι πεταμένα λεφτα..

Τι εννοείς για μένα?

Μα ρε 'σεις ειναι δυνατον να το εχει το elephant πριν το nokia shop?μηπως εντελλει εχει δικιο ο ili,οτι μπορει να ειναι παραεισαγωγης?

Μετα εχω ρωτησει σε νοκια shops k στα κεντρικα στο μαρουσι κ ειπαν πως θα κανει 560 ευρω τελικη!δεν μπορει να ειναι ολοι εκτος τοπου κ χρονου στην nokia κ να εχουν δικιο τα elephants:blink::blink: για να το ψαξουμε λιγο το θεμα :!:

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobo ( 4 Νοέ. 2004 , 17:47)

Τι εννοείς για μένα?

Όπως περιέγραψες τις ανάγκες σου, σου είναι άχρηστο! Be realistic, i'm trying to save your money! :)

Παιδιά έτσι κι αλλοιώς εκτός από τα πολύ οικονομικά τηλέφωνα πάντα υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ Nokia Shops και άλλων καταστημάτων και αυτή κυμαίνεται από 20 μέχρι και 50-60 ευρώ για κάποια μοντέλα. :D
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobo ( 4 Νοέ. 2004 , 16:12)

γιατί δεν παίρνεις το 6260 που τα έχει όλα! εκτος απο symbian 8!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

παιδια το 6630 εφθασε :)

σημερα το εχει σε διαφιμηση πρωινη εφημεριδα

ειναι πλεον θεμα λιγων ημερων :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 4 Νοέ. 2004 , 21:48)

γιατί δεν παίρνεις το 6260 που τα έχει όλα! εκτος απο symbian 8!

Το θέμα δεν είναι οτι θέλω να αλλάξω κινητό. Εγώ αναρωριέμαι αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να αλλάξει κάποιος το 6600 με το 6630. Αν πραγματικά υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές που να δικαιολογούν αυτή την αγορά.

kserei kanis poses wres xrisi exei ws modem 3G (usiastika giafto to telw alla ke gia kana til-sms) gia PIM exw pda pu kami kala ti dulia tu ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Pira thlefono sto ELEPHANT tis Kalitheas kai mou eipan oti simera i aurio to apogeuma tha ginei i paralavi tou paketou me ta NOKIA 6630,ta opoia tha diatethoun,amesos meta,pros polisi.Pithanotata tha exoun pliros elliniko menu,alla kalo einai na kratame kai mia mikri epifilaksi.

Μάγκες μη συγκρίνεται το 3230 με το 6630!

το 6630 εχει 3g .... και μη μου πείτε για ραδιο...αφου θα συνδέσεις που θα συνδέσεις το h/f για να ακούσεις το ίδιο σου στοιχίζει είτε βάλεις το απλό h/f είτε το άλλο με το ραδιο!Τώρα για την τιμή είναι γεγονός ότι πάντα τα κινητά της σειράς 3 είναι πολύ φτηνά!Αλλά σε ποιότητα και specs συνήθως δε συγκρίνονται με τα κινητά της σειράς 6!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 5 Νοέ. 2004 , 14:36)

Μάγκες μη συγκρίνεται το 3230 με το 6630!

το 6630 εχει 3g .... και μη μου πείτε για ραδιο...αφου θα συνδέσεις που θα συνδέσεις το h/f για να ακούσεις το ίδιο σου στοιχίζει είτε βάλεις το απλό h/f είτε το άλλο με το ραδιο!

Ναι αλλα το 3230 θα παιζει και απο το μεγαφωνο :p :p :p :p :p

Σε καμια περιπτωση το 3230 δεν θα χει τα specs του 6630, εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν ειναι στερεο ακομη.... :eek:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

πως ειναι δυνατον στα ELEPHANT να το παραλαβουν αυριο το απογευμα ???

κανουν παραλαβες και σαββατο αυτοι ?

Πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και μου ειπανε για Δεκεμβριο ......επισης sto expansys η τιμη ειναι ακομη πολυ ψηλα ....κατι γινεται :(

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...