Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντε περιμενω πως και πως... :)

Πραγματικα τα 220MHz ειναι παρα πολλα! :eek:

Απο θεμα αναμονης στην μπαταρια το σκεφτηκατε; :alien:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Ειπανε τιποτα για οκτωβριο και το εχασα;!

Περισσοτερο για νοεμβριο το βλεπω να ερχετε αλλα και παλι ενα μηνακι εμεινε !!! Σαν φανταρος το μετραω :p (Ασε που ειμαι δηλαδη !!! :whistle: )

Με το που απολυθω θα εχω και το 6630 στα χερια μου... Τι αλλο θελω !!! Μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια !!!!!!! :D

Δεν θυμάμαι αν ξαναδόθηκε το λινκ. Νομίζω πως όχι πάντως.

Αν πράγματι φωτογραφίζει έτσι το 6630, τότε θα είναι μακράν το καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα!

Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες εδώ :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 4 Οκτ. 2004 , 14:21)

Δεν νομίζω να έδιναν μούφα φωτογραφίες και να έγραφαν taken with 6630...Απλά το κινητό είναι το κάτι άλλο!!!

μηπως ειναι πολυ καλες για να ειναι αληθινες????και στο 7610 κατι τετοιες εβαζαν και δεν ηταν πραγματικες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 4 Οκτ. 2004 , 15:29)

Ουτε κι εγω τις βλεπω για μουφα...

Ωχ τι μου κανατε τωρα....... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟΟΟΟ :cry:

sadiagraxa χρειαζεσαι μηπως την παρακολουθησει γιατρου????? :p :p :whistle:

σήμερα πήγα στο γερμανο στη στουρναρα και μου είπαν πως σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση απο νοκια θα το έχουν μέσα Οκτώβρη.Έχω το 6600,έχει τελειώσει η σύνδεσή μου και δεν βλέπω κάτι στην αγορά που να με συγκινεί.Άντε να δούμε πόση υπομονή πρέπει να κάνουμε...

WE WANT THE NOKIA 6630

it's unique, it's famous,it's future, it's my next cell phone, sorry about M....... just have a look at my signature

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

ωραιες οι φωτος που βγαζει για να δουμε ομως θα το χουμε αυτο τον μηνα η θα παει για τον επομενο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON ( 4 Οκτ. 2004 , 14:03)

Δεν θυμάμαι αν ξαναδόθηκε το λινκ. Νομίζω πως όχι πάντως.

Αν πράγματι φωτογραφίζει έτσι το 6630, τότε θα είναι μακράν το καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα!

Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες εδώ :D

το link έχει δοθεί πολύ καιρό τώρα.

επίσης υπάρχουν και άλλες φωτό από το 6630 στο section "imaging" του nokia.com

κι αυτές έχουν δοθεί.

σήμερα μάλιστα πήγα σε ένα φωτογραφείο να εμφανίσω κάτι φωτογραφίες και με την ευκαιρία έδωσα και μια από αυτές .

στο χαρτί είναι άλλο πράμα..!!!!!

δεν σου θυμίζει με τίποτα κάμερα κινητού...αν είναι αληθινές έτσι!!?

κρατάμε μια επιφύλαξη .

σίγουρα είναι λίγο φιλτραρισμένες ,αυτό το λέω με σιγουριά..

argi_7 :

Σιγουρα πρεπει να με δει γιατρος με την πορωση που εχω για αυτο το κινητο !!! Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει !!! :o :alien:

sequent_c :

Σιγουρα οι φωτος εχουν υποστει καποια επεξεργασια αλλα και παλι αν ειναι να τις επεξεργαζομαστε κι εμεις και να εχουμε τετοιο αποτελεσμα τοτε ειναι φοβερες για φωτς κινητου ! :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 5 Οκτ. 2004 , 20:18)

Oi perissoteroi apo edo loipon..otan kikloforisei tha to parun amesos?

H tha perimenun ligo, na dun kamia antidrasi apo filous k gnostous(k kirios apo users edo mesa).

Den ine k liga ta lefta ari!

το κινητο ξερουμε οτι θα ειναι διαμαντι(εκτος βεβαια αν εχει κανενα προβληματακι) αρα γιατι να περιμενουμε????

Μια και μιλαμε για 3G & Series 60 και προς το παρον ειναι μονο

το 6630,διαβαστε αυτο : Intel collaborates with Nokia and Symbian to help deliver Series 60 Platform-based 3G smartphones using Intel Technology

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Gia afto pou les mesa stin parenthesi Argi_7.

K ego ksero pos ine diamanti..to perimeno me idietero endiaferon, alla tha diabaso prota k 1-2 kiritikes apo atoma edo mesa, pou tha to exun parei..k meta tha ektamiefso 650 euro!

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 6 Οκτ. 2004 , 19:24)

Gia afto pou les mesa stin parenthesi Argi_7.

K ego ksero pos ine diamanti..to perimeno me idietero endiaferon, alla tha diabaso prota k 1-2 kiritikes apo atoma edo mesa, pou tha to exun parei..k meta tha ektamiefso 650 euro!

οντος τα φραγκα ειναι πολα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 6 Οκτ. 2004 , 22:49)

οντος τα φραγκα ειναι πολα

τουλάχιστον γι αυτούς που έχουν ήδη στα χερια τους ένα smartphone μπορούν να το πουλήσουν και να αγοράσουν 6630..

αυτό που θα κάνω εγώ δηλαδή...

ε δεν είναι να δίνεις και 600 κάθε χρόνο ...δεν λέει :p

Παιδιά το κινητό 500-550 το πολύ θα κάνει!Άλλωστε είναι ο συνεχιστής του 6600..Δεν μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβο από οταν κυκλοφορησε το 6600!

πο πο το περιμενω πως και πως το κινητακι....

επιτελους ενα smartphone απο την nokia που τα χει ολα!!!! αιωνες περιμεναμε για αυτο...

λιγο βεβαια στην εμφανιση μας τα χαλαει αλλα χαλαλι....

παντως εξακολουθω να λεω πως αν το 7610 ειχε stereo ηχο θα το κραταγα για πολυ καιρο....(απο εμφανιση ειναι αξεπεραστο...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 6 Οκτ. 2004 , 23:14)

Παιδιά το κινητό 500-550 το πολύ θα κάνει!Άλλωστε είναι ο συνεχιστής του 6600..Δεν μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβο από οταν κυκλοφορησε το 6600!

μπορει να είναι πιο ακριβό, γιατι τον απλο το λόγο του οτι ειναι 3g (που να μην ήταν!!)

και σταματήστε επιτελους να λέτε οτι κάθε νεο series 60 που βγαινει ειναι συνεχιστής του 6600, το 6600 είναι ενα κομάτι απο το παζλ, μπορει να είναι επιτυχημένο αλλα δε συμαινει οτι είναι και σημείο αναφοράς για ολλα τα επόμενα

εγω πάντως πιστευω πως η nokia θα ποιαστεί απο το 3g και θα το κοστολογίσει περίπου στα 600+ -

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 6 Οκτ. 2004 , 22:57)

τουλάχιστον γι αυτούς που έχουν ήδη στα χερια τους ένα smartphone μπορούν να το πουλήσουν και να αγοράσουν 6630..

αυτό που θα κάνω εγώ δηλαδή...

ε δεν είναι να δίνεις και 600 κάθε χρόνο ...δεν λέει :p

Kala afto den isxiei apolita..pira to Sx1 me doseis, to plirono akoma...k an telika mporeso k vro thima na to parei(giati thima tha ine), 200 an to doso tha ime poli happy(ekane 450)

:wacko:

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 7 Οκτ. 2004 , 00:51)

εγω πάντως πιστευω πως η nokia θα ποιαστεί απο το 3g και θα το κοστολογίσει περίπου στα 600+ -

Και όχι άδικα. Η συσκευή φέρνει πάρα πολλές καινοτομίες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...