Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο ανταγωνισμος πραγματικα μεγαλος και να πω και κατι?αν το κινητο παει πανω απο 600 θα το χαιροντε στα συρταρια των καταστηματων τους γιατι πανω απο 600 αυτο το κινητο δε λεει,πως θα το παρουν 200 ελληνες δεν λεει και κατι γιατι οι πιο πολλοι γουσταρουν εμφανιση διχως να ξερουν τι παιρνουν κι απο εμφανιση δε μπορω να πω οτι σκιζει κιολας

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (17 Αύγ. 2004 , 02:05)

ο ανταγωνισμος πραγματικα μεγαλος και να πω και κατι?αν το κινητο παει πανω απο 600 θα το χαιροντε στα συρταρια των καταστηματων τους γιατι πανω απο 600 αυτο το κινητο δε λεει,πως θα το παρουν 200 ελληνες δεν λεει και κατι γιατι οι πιο πολλοι γουσταρουν εμφανιση διχως να ξερουν τι παιρνουν κι απο εμφανιση δε μπορω να πω οτι σκιζει κιολας

κειτα οσοι το θελουν περισσοτερο για 3g υπηρεσιες μαλλον δεν θα το παρουν.αλλα οσοι θελουν ολα τα υπολοιπα τοτε αξιζει να το αγορασουν

Όλα αυτά είναι εικασίες όμως. Περιμέντε να βγεί και να μάθουμε και την επίσημη τιμή του γιατί μπορούμε να γεμίσουμε άλλες 20 σελίδες μιλώντας υποθετικά για την τιμή του.

Είναι ότι πιο πλήρες έχει παρουσιαστεί στην κατηγορία μεχρι στιγμής και το σίγουρο είναι οτι ο ανταγωνισμός θα είναι ανύπαρκτος μεχρι το τέλος του χρόνου που θα το δούμε στα ράφια. Ένας θεός ξέρει πότε θα δούμε 3G symbian 8 series 60 απο άλλο κατασκευαστή. Εδώ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βγάλουν symbian 7 και η ΝΟΚΙΑ σε λίγες μέρες ρίχνει στην αγορά το τρίτο της μοντέλο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (17 Αύγ. 2004 , 13:49)

Όλα αυτά είναι εικασίες όμως. Περιμέντε να βγεί και να μάθουμε και την επίσημη τιμή του γιατί μπορούμε να γεμίσουμε άλλες 20 σελίδες μιλώντας υποθετικά για την τιμή του.

Είναι ότι πιο πλήρες έχει παρουσιαστεί στην κατηγορία μεχρι στιγμής και το σίγουρο είναι οτι ο ανταγωνισμός θα είναι ανύπαρκτος μεχρι το τέλος του χρόνου που θα το δούμε στα ράφια. Ένας θεός ξέρει πότε θα δούμε 3G symbian 8 series 60 απο άλλο κατασκευαστή. Εδώ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βγάλουν symbian 7 και η ΝΟΚΙΑ σε λίγες μέρες ρίχνει στην αγορά το τρίτο της μοντέλο.

Etsi einai auta an eisai kolossos.. :)
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (17 Αύγ. 2004 , 10:02)

κειτα οσοι το θελουν περισσοτερο για 3g υπηρεσιες μαλλον δεν θα το παρουν.αλλα οσοι θελουν ολα τα υπολοιπα τοτε αξιζει να το αγορασουν

μα δε λεω φιλε μου οτι το κινητο δεν ειναι καλο αντιθετως θα ειμαι πιστευω κι απο τους πρωτους που θα το πιασουν απλα το θεμα ειναι να χει και καποια δελεαστικη τιμη που να το παρει πολυς κοσμος κι οχι ορισμενα παλι ατομα αντε να δουμε δεν απεχει και πολυ παντως η μερα της κυκλοφοριας του οποτε εκει θα δουμε πραγματικα τι παιζει :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος intelx86 (18 Αύγ. 2004 , 01:21)

Λοιπόν, στο uaprof_list.txt κοιτάξτε τι ανακάλυψα. Εκτός από το γνωστό N6630r100.xml βρήκα και τα N6630r100-VF2G.xml και N6630r100-VF3G.xml . Για δείτε τα λίγο.

Μπα, γράψτε λάθος. Τα ίδια μου φαίνονται και τα τρια. Τουλάχιστον το 2G και το 3G τα καταλαβαίνω. Το VF που κολλάει. Γιατί έχουν τότε N6630r100.xml τι το έχουν??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (18 Αύγ. 2004 , 01:26)

μα δε λεω φιλε μου οτι το κινητο δεν ειναι καλο αντιθετως θα ειμαι πιστευω κι απο τους πρωτους που θα το πιασουν απλα το θεμα ειναι να χει και καποια δελεαστικη τιμη που να το παρει πολυς κοσμος κι οχι ορισμενα παλι ατομα αντε να δουμε δεν απεχει και πολυ παντως η μερα της κυκλοφοριας του οποτε εκει θα δουμε πραγματικα τι παιζει :)

σε αυτο συμφωνω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (17 Αύγ. 2004 , 23:26)

...δεν απεχει και πολυ παντως η μερα της κυκλοφοριας του...

i opoia einai...? (kati sigekrimeno an iparxei vevea... oxi Q3-Q4)

Κατα την γνώμη μου έχουμε ακόμα δρόμο μεχρι την ημέρα της κυκλοφορίας του. Ξέρουμε για Q4, δηλαδή αρχές Οκτώβρη εως τέλος του χρόνου. Το βλέπω, λόγω symbian 8, να κυκλοφορεί προς το τέλος της διορίας του. Οπότε μιλάμε για 4 γεμάτους μήνες. Δεν είναι και λίγο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (17 Αύγ. 2004 , 14:24)

Etsi einai auta an eisai kolossos.. :)

...kai exeis kai thn pleiopsifia tou Symbian.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Αύγ. 2004 , 16:35)

Κατα την γνώμη μου έχουμε ακόμα δρόμο μεχρι την ημέρα της κυκλοφορίας του. Ξέρουμε για Q4, δηλαδή αρχές Οκτώβρη εως τέλος του χρόνου. Το βλέπω, λόγω symbian 8, να κυκλοφορεί προς το τέλος της διορίας του. Οπότε μιλάμε για 4 γεμάτους μήνες. Δεν είναι και λίγο.

μα ιδια περιπτοση δεν ηταν και το 6600?

το πρωτο 7αρι series60.

ανακοινω8ηκε τελη οκτοβριου και ηρ8ε στην χωρα μας αρχες νοεμβριου.

το λειτουργικο του 6630 ειναι ηδη ετοιμο.

σχεδιαστικα δε εδω και αρκετο καιρο.

αυτο που μενει να γινει ειναι τα τελευταια tests και certifications πριν μπει στην γραμμη παραγωγης.

τι τους εχεις τους φινλανδους ! σαν και μας τους ελληνες? ολα τελευταια στιγμη? :)

εγω επιμενω για νοεμβριο . και η ιστορια επαναλαμβανεται...

Ανακοινώθηκε τέλη Οκτώβρη; Δηλαδή ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε μετά απο 5 μέρες; :) :) Για διόρθωσε και ολοκλήρωσε το σκεπτικό σου γιατί δεν με έπεισες; Για ποιόν λόγο δηλαδή να κυκλοφορήσει πριν τον Δεκέμβρη; Δεν νομίζω οτι είναι τόσο εύκολα όσο τα λές. Νέα έκδοση symbian δεν είναι σαν να αλλάζεις κάλλυμα. ;) :rolleyes:

Και που στηρίζεις αυτό που λές οτι το λειτουργικό του είναι έτοιμο;Δεν έχουμε κάποιο review που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Αύγ. 2004 , 19:30)

Ανακοινώθηκε τέλη Οκτώβρη; Δηλαδή ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε μετά απο 5 μέρες; :) :) Για διόρθωσε και ολοκλήρωσε το σκεπτικό σου γιατί δεν με έπεισες; Για ποιόν λόγο δηλαδή να κυκλοφορήσει πριν τον Δεκέμβρη; Δεν νομίζω οτι είναι τόσο εύκολα όσο τα λές. Νέα έκδοση symbian δεν είναι σαν να αλλάζεις κάλλυμα. ;) :rolleyes:

Και που στηρίζεις αυτό που λές οτι το λειτουργικό του είναι έτοιμο;Δεν έχουμε κάποιο review που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

ελα ρε συ george γιατι κανεις πως δεν καταλαβενεις?

εννοω το press reliese.

εγινε γνωστο οτι 3εκιναει η δια8εση του στο κοινο τελη οκτοβρη . και ειναι λογικοτατο οτι εκανε 5-10 εργασιμες μερες να ερ8ει εδω!!

δεν 8υμαμαι νομιζεις που ηταν τοσο λιγα τα κοματια που ειχαν ερ8ει και εψαχνα απεγνωσμενα να βρω εστο και ενα να το αγορασω!!!

και μαλιστα το δικο μου ηταν της βιτρινας να φανταστεις!!

δεν υπηρχε 6600 ουτε ζωγραφιστο!!

βεβαια υπηρχε και ενα sx-1 που περιμενε την σειρα του οποτε ειχαν διαφορετικες στρατηγικες τοτε.

αλλα αυτο δεν σημενει οτι το τηλεφονο δεν ειναι ετοιμο!!

ισα ισα ....ετοιμοτατο,απλα περιμενει την σειρα του κι αυτο .

2 μηνες μετα το 6260 .

θα το δεις ...μεσα στον νοεμβριο 8α το εχουμε στα χερια μας

παντως κριμα που δεν του εβαλαν και μια οθονη μεγαλυτερης αναλυσης...αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο με series 60 second edition...ε?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Αύγ. 2004 , 18:35)

Η εμπειρία μου λέει ότι όταν μία εταιρία ανακοινώνει κάτι (εκτός και αν είναι αυξήσεις στις τιμές :Ρ) για xQ(όπου χ=1,2,3,4) τότε εννοεί κατά 95% στο τέλος του αντίστοιχου τετραμήνου. Οπότε καλά τέλη νοέμβρη, αρχές δεκέμβρη το 6630 :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (19 Αύγ. 2004 , 17:32)

i opoia einai...? (kati sigekrimeno an iparxei vevea... oxi Q3-Q4)

τι να πω υπομονη 2 μηνακια περνανε σχετικα ευκολα εκτος κι αν εχουμε καμια εκπληξη :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (20 Αύγ. 2004 , 21:41)

ελα ρε συ george γιατι κανεις πως δεν καταλαβενεις? εννοω το press reliese. εγινε γνωστο οτι ξεκιναει η δια8εση του στο κοινο τελη Οκτώβρη, και ειναι λογικοτατο οτι εκανε 5-10 εργασιμες μερες να ερ8ει εδω!!

βεβαια υπηρχε και ενα sx-1 που περιμενε την σειρα του οποτε ειχαν διαφορετικες στρατηγικες τοτε. Αλλα αυτο δεν σημενει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι ετοιμο!! Ισα ισα ....ετοιμοτατο,απλα περιμενει την σειρα του κι αυτο. 2 μηνες μετα το 6260. Θα το δεις ...μεσα στον Νοεμβριο θα το εχουμε στα χερια μας

Καταλαβαίνω τι λές, και με το παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς με τόση σιγουριά. Λες και ξέρεις κάτι και μας το κρύβεις. :p Ποιός σου είπε οτι το press release της έναρξης κυκλοφορίας του θα γίνει μέσα Νοέμβρη και στα τέλη του μήνα θα το έχουμε; Γιατί λές συνέχεια οτι το λειτουργικό του είναι έτοιμο; Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας μας. Μιλάς με σιγουριά για κάτι που υποθέτεις.

Και όπως, πολύ σωστά, είπες, δεν έχει κάποιον αντίπαλο αυτή τη φορά ωστε να την κάνει να βιαστεί να το ρίξει στην αγορά. Και στο ξαναλέω, δεν είναι εύκολη υπόθεση η νέα έκδοση του symbian. Βέβαια για την ΝΟΚΙΑ είναι πολύ πιο εύκολο απ'ότι σε άλλους κατασκευαστές. Πολύ πιθανόν να την ετοίμαζαν πριν ακόμα απο την κυκλοφορία του 6600, αλλά το κατα πόσο έχει ολοκληρωθεί και σταθεροποιηθεί, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Και γω εύχομαι, πάντως, να έρθει όσο το δυνατόν συντομότερα.

αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο με series 60 second edition...ε?
Όχι δεν είναι. Τα second edition θα έχουν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές απ'αυτές που φέρνει το 6630.

για xQ(όπου χ=1,2,3,4) τότε εννοεί κατά 95% στο τέλος του αντίστοιχου τετραμήνου.
Shodanjr_gr έκανες ένα μικρό λαθάκι. Όπου x=1,2,3 γιατί το xQ δηλώνει τέταρτο του χρόνου. Δηλαδή 12/4=3μήνες. Άρα μιλώντας για 3Q εννοεί Οκτώβρη, Νοέμβρη,Δεκέμρη.

Και όπως, πολύ σωστά, είπες, δεν έχει κάποιον αντίπαλο αυτή τη φορά ωστε να την κάνει να βιαστεί να το ρίξει στην αγορά.

s700!! μεγας αντιπαλος

Και στο ξαναλέω, δεν είναι εύκολη υπόθεση η νέα έκδοση του symbian. Βέβαια για την ΝΟΚΙΑ είναι πολύ πιο εύκολο απ'ότι σε άλλους κατασκευαστές.

το ειπες και μονος σου.

αλλά το κατα πόσο έχει ολοκληρωθεί και σταθεροποιηθεί, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Και γω εύχομαι, πάντως, να έρθει όσο το δυνατόν συντομότερα.

ολοι αυτο ευχομαστε και φυσικα κανενας δεν ειναι 100% σιγουρος.ουτε και γω. απλα εχω καποιες, ας το πουμε, εγγυρες πηγες

; Γιατί λές συνέχεια οτι το λειτουργικό του είναι έτοιμο; Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας μας. Μιλάς με σιγουριά για κάτι που υποθέτεις.

το λειτουργικο του και φυσικα ειναι ετοιμο αυτο που μαθαινω ειναι οτι τεσταρουν την τελευταια εκδοση firmware.επειδη δεν τα λεω εγω ολα αυτα κραταω τις επιφυλαξεις μου για το τελευταιο.

επησης ακουσα οτι ειναι αψεγαδιαστο κινητο...

μακαρι ρε παιδια ,και γω το ευχομαι μιας και 8α ειμαι κατοχος του.

μπορω να πω τιποτα αλλο?

αν ηταν θεμα σιγουριας θα το ελεγα.....μην νομιζεις ειμαι αρκετα δυσπιστος και γω. και παντα ξερουμε οτι οτι λεγεται πριν την κυκλοφορια ενος τηλεφονου υπαγεται στην σφαιρα της φημολογιας :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Αύγ. 2004 , 21:30)

Συμφωνώ και επαυξάνω!... Και ακόμα και για Δεκέμβριο μου φαίνεται πολύ θετικο, αφού θα έχει (από ότι φαίνεται) νέες εκδόσεις Symbian OS και Series 60. Ακόμα δεν έχουν βγάλει ούτε καν beta SDK στο Forum Nokia!! Εδώ είχαν βγάλει για το 7700 πολλούς μήνες πριν την υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του (βέβαια ήταν... ημιτελές τουλάχιστον). Για το 6630 μόνο αυτό υπάρχει, που είναι ψιλοάχρηστο. Αυτό σημείνει ότι είτε α) καμία εφαρμογή δεν θα χρειάζεται porting (και γενικότερα καμία απολύτως αλλαγή) - πράγμα απίθανο, ειδικά αν έχει real-time πυρήνα, είτε β) η Nokia έχει γραμμένους τους developers και θα τους πετάξει τα SDK 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει η συσκευή, ή γ) απέχουμε ακόμα αρκετά από την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Edit: Στο παραπάνω link, στη διαφάνεια 5 λέει ότι οι servers πρέπει να είναι έτοιμοι να δέχονται το νέο UA string του 6630 μέχρι τον Οκτώβριο του 2004.

Επίσης αναφέρει μία έκδοση του λογισμικού του 6630 ως 4.06.0, που φαίνεται ώριμη (από ότι θυμάμαι η πρώτη του 3650 μου ήταν 3.x). Τέλος, το UA string του είναι "συμβατό" με IE 5 (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0 ...) )

Ας ξεκινήσουν νέα σενάρια... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (21 Αύγ. 2004 , 07:00)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (20 Αύγ. 2004 , 23:13)

παντως κριμα που δεν του εβαλαν και μια οθονη μεγαλυτερης αναλυσης...αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο με series 60 second edition...ε?

Όχι δεν είναι. Τα second edition θα έχουν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές απ'αυτές που φέρνει το 6630.

Όχι. Series 60 Second Edition (SE) = Series 60 v. 2.x. Και το 6600 Series 60 v. 2.0 έχει. Ούτε καν το πρώτο με Feature Pack δεν θα είναι (το 7610 είναι το πρώτο με Feture Pack 1). Είναι όμως το πρώτο με Feature Pack 2.

Για τη μεγαλύτερη οθόνη, υποστηρίζεται μόνο από το Feature Pack 3 για Series 60 SE, και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κανένα μοντέλο που να το έχει. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα, οι περισσότερες εφαρμογές (με εξαίρεση τις πολύ απλοϊκές) μάλλον δεν θα τρέχουν σωστά στη μεγαλύτερη ανάλυση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (23 Αύγ. 2004 , 01:44)

To εχετε δει αυτο ?.Περισσοτερα εδω

:)

Nαι,εχει παρουσιαστει απο την στιγμη

που ανακοινωθηκε το 6630

και εχει γινει αρκετη συζητηση

για το video call :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυξάνονται τα UA profiles! Αυτή τη στιγμή τα παρακάτω σύμφωνα με το uaprof_list.txt :

N6630r100-VF2G.xml

N6630r100-VF3G.xml

N6630r100-VFKK2G.xml

N6630r100-VFKK3G.xml

N6630r100.xml

Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τις διαφορές ανάμεσα στα προφίλ, αν βέβαια αυτές υπαρχουν, καθώς και την ονομασία του κάθε προφίλ; Τι είναι αυτά τα προφίλ; Δεν έχω πολυκαταλάβει; :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος intelx86 (27 Αύγ. 2004 , 23:44)

Τι είναι αυτά τα προφίλ; Δεν έχω πολυκαταλάβει; :(

Πολύ γενικά, χρησιμοποιούνται από διάφορους servers (συνήθως παροχής περιεχομένου, λογικά κάτι σαν το Live! ας πούμε) για να αναγνωρίζουν κάθε κινητό και να ελέγχουν αυτόματα τις δυνατότητές του ώστε να του "σερβίρουν" την κατάλληλη γι' αυτό σελίδα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...